Log in

View Full Version : Сънувате ли ги алфите...да,буквално :) ?

Alfoso
27-01-2007, 14:06
Любопитно ми е,сънувате ли си красавиците-вашите ли са или чужди :lol:
Питам,защото на мен много често започна да ми се случва :) Ето уви,посленият път сънувах 145 1.3 боксер,зелена,стои си пред блока и се чудих кога да я подкарам :D Много ми се прикара,но за съжаление не след дъгло се събудих и трябваше да посрещна реалността :?
Я споделете и вие,ако помните разбира се ;)

georgievst
27-01-2007, 14:29
И аз моята я сънувах всяка вечер в продължение на един месец през пролетта, когато трябваше да и оправят предницата след една катастрофа.
После сънувах как я продавам и с парите си купувам нова алфа с по-мощен двигател. Сънувах я като 146-ца - новата маска. Сънувах я и като 156-ца /голяма красавица/.
Това ми бяха сънищата. Брери, GTV-та и GT-та не съм сънувал. Ако някой е имал такива сънища, нека да разкаже.
:sleepy:

raitchev
27-01-2007, 14:33
xaxaxa колегата е сънувал мойта кола:)

lyuli
27-01-2007, 15:15
аз 145-цата си я сънувах че е с kick-down (като на автоматик) и вървеше яко!!!! :) ;) новата още не съм :)

Gogata
27-01-2007, 15:17
То май е заразно :) И на мен много често ми се случва да сънувам някоя красавица :P Последната,която сънувах беше винено-червена(бордо) 155 с декоративното спойлерче отзад :wub: Тъкмо и се наслаждавах и си я лъсках пред гаража...,когато отново дойде реалността :x Ех,ако поне половината от сънищата се сбъдват ще е много хубаво :lol: :twisted:

virusalfa
27-01-2007, 17:35
Сънувам я всяка нощ,бре,дееба...... Има-няма,току протегна ръка към ключовете да я запаля.... и тя избяга. Въртим се като кардан на зил у кревато.Не мога да мигна цела нощ.Това е тя:
http://www.euroarabe.com/images/lada.jpg

wasp
27-01-2007, 18:16
Аз няколко пъти сънувах сребриста 159 :roll: ама и без това съм им хвърлил око и смятам като се опарича да си взема :)

Az4o
27-01-2007, 22:06
Въх добре - аз си мислех, че само аз съм се чалнал тотално и сънувам Алфи :twisted:
Аз два - три пъти съм сънувал 156-ца, червена .. подробности не помня, единствено знам, че много ми е легнала на сърцето тази 156-ца .. ехх :flirt:

Furious 155
28-01-2007, 01:51
аз открай време съм запален по италианските коли... та като скоро преоткрих алфите сънувах 155-ци всякакви.... от заводските версии чак до тия от WTCC(поиграх една игра и оттам явно :) ). Иначе и ferrari и други големи италински марки са ме навестявали нощем...