PDA

View Full Version : Zakupuvane na Alfa Romeo 146

Bubata
27-01-2007, 22:22
Здравеите,
Искам да закупиа Алфа Ромео 146.Аз сам от Благоевград и тук е невазмойно да се намери Алфа 146.Кайете каде има по-голям избор.По автокъстите в Благоевград ме разубейдават да не купувам такава цитирам "барака",застото сте имам само проблеми,но вапреки това аз сам рехил вече.Кайете кои двигател е по добар.И добар сервиз в Софиа,застото маи от там сте купиа.

Max
28-01-2007, 01:35
Здравей колега!
Тези които ти разправят, че Алфа е барака не ги слушай много, в добрия случай са просто предубедени. Алфата е кола като всички други и за да бъде в изправност си иска съответната поддръжка. С няколко думи за двигателите - бензиновите са боксер и туин спарк, туин спарк са като технология по-съвременните двигатели, но и с по-скъпа поддръжка. Боксерът е по-евтин и при правилна експлоатация - много надежден двигател. За дизеловите аз лично не мога да кажа много, други колеги ще се изкажат по-компетентно от мен тук.
Моят съвет е първо да прочетеш всички теми за модела, двигателите, цената на поддръжката (особено за поддръжката на twin spark-a Valjo е писал много подробно) внимателно и тогава, в зависимост от средствата с които разполагаш, да купиш това което ще е най-подходящо за теб. Желая ти късмет при покупката и дано скоро станеш горд собственик на Алфа! :)

Naso
28-01-2007, 11:03
Не го плаши човека с Вальо, бре мискинин :lol: Най-добре (така поне се говори) е 2 литра мотора. Сигурно боксерите са доста по евтини за подръжка. Почети верно из темите и реши кой е твоя мотор, а от там следва евентуално и степента на изпълнение :wink:

virusalfa
28-01-2007, 11:37
Здравеите,
Искам да закупиа Алфа Ромео 146.Аз сам от Благоевград и тук е невазмойно да се намери Алфа 146.Кайете каде има по-голям избор.По автокъстите в Благоевград ме разубейдават да не купувам такава цитирам "барака",застото сте имам само проблеми,но вапреки това аз сам рехил вече.Кайете кои двигател е по добар.И добар сервиз в Софиа,застото маи от там сте купиа.Я?! Не мога да повярвам :shock: Е па обади се като си от Благоевград :roll: Телефона ще ти го пратя на лично съобщение :wink: А това за бараката кой ти го каза,ще ми кажеш и ще видиш как ще търчи да ти се извинява после :!:

vladu
29-01-2007, 13:49
Здравеите,
Искам да закупиа Алфа Ромео 146.Аз сам от Благоевград и тук е невазмойно да се намери Алфа 146.Кайете каде има по-голям избор.По автокъстите в Благоевград ме разубейдават да не купувам такава цитирам "барака",застото сте имам само проблеми,но вапреки това аз сам рехил вече.Кайете кои двигател е по добар.И добар сервиз в Софиа,застото маи от там сте купиа.

че ще имаш проблеми - то е ясно - ще имаш (ако някой ти казва друго е или болен или тъп или и трите). Въпроса е колко.
Че не са бараки не са - особено 146 Ti.
Но и дизела не е зле стига да е JTD.

gele74
04-02-2007, 16:07
ако още не си си купил ела да ти дам една 146-2000ti

JORDANGT
07-02-2007, 21:44
ако още не си си купил ела да ти дам една 146-2000ti
Koлко и търсиш на тая хубавица :?:

acoti
07-02-2007, 21:55
ако още си търсиш ела .да видиш нещо дет си заслужава-колата я има в раз-продавасе