View Full Version : Партия Герб и Фалшифициране на изборите.
От целия ти пост съм съгласен само с това, че Герб не са направили нищо. Това е факт.
Всичко останало обаче е абсурдно. Метрото е пълно с хора, които не се шляят и не го използват за удоволствие, а защото стигат на работа по-бързо и по-евтино. Освен това въздухът е по-чист. Лично при мен средната скорост с колата в София се вдигна последните години от 18 на около 23-24 км/ч., което е огромна разлика. Така имам няколко часа месечно повече за работа.
Южната дъга беше двулентов път, сега градят живна в тази маст.
Пътят между най-големия и втория по големина град в България е двулентов и минава през 100 села. Как си представяш голяма фирма да направи завод във Варна за автомобили например, които да транспортира на запад по тоя път. Естествено, че няма да дойде тук, а ще отиде в Румъния или Турция или Южна България.
Според теб силната икономика си създавала инфраструктура. Ами нали преди 1989 г. бяхме силно развита индустриална държава. Защо в цялата страна нямаше и 150 км. магистрали.Кое е абсурдно, Ники?
Че безработицата се е увеличила двойно?
Че минималната работна заплата е мръднала с 10% за 4 години?
Че остатъците от малкия и среден бизнес изнемогват?
Че из цялата държава се вихри конщунство и немотия?
Че богатите стават все по-богати, а бедните все по-бедни?
Че няма образование?
Че няма здравеопазване?
Че няма съдебна власт?
Че няма изпълнителна власт?
Че за хората с пари няма ограничения и закони?
Че тъпчат простолюдието наред?
Че администрацията е обгърната от вкоренени служители трето поколение?
Че корупцията изяжда системата отвътре?
Че единствената функция на МВР е да подчинява непослушните номенклатури с компромати и тояга?
КОЕ е абсурдното, Ники?
Ти сигурен ли си, че живееш в България? Але пък в София? Огледай се малко наоколо.... :?
Метрото помага на около 1/10 (една десета) част от населението на града, поради простата причина, че на много хора изобщо не им върши работа - аз никога не съм качвал на него и просто не виждам смисъл, а и много други хора също. Да не говорим, че и машина даже се купи за него :?
Според теб, защо не се повишиха чуждестранните инвестиции, след построяването на магистралата, а дори напротив - намаляха? Защото не е това начина!
Пак ти казвам - жестоко грешиш в последователността на развитие и достигането на просперитет. При множество благоприятни условия за чуждестранни инвестиции, липсата на магистрала няма да ги спре, но у нас от 4 години просто липсват условия за бизнес!!!
Не казвам, че за всичко това е виновен Бойко Борисов, а казвам, че той не направи нищо по въпроса и дори утежни това положение на народа, оставяйки го на самотек, с едничката цел да се нагрухти максимално. За това предпочитам да изчезне безкрайно....
RUNNING WILD
13-05-2013, 20:56
необятен пазар е а ние не продаваме скъпо и им е изгодно с транспорта по море,защо да купува нещо с още 2000 км по-далече?лошото е че нямаме производство за каквото и да е в нужните количества,преди години един познат доведе руснаци да купуват кисели краставички за тяхни вериги супермаркети и понеже знаят че сме шарлатани дойдоха лично 2 ма да гледат,не съм присъствал разказвали са ми,за 2 дена седене от 6 тира и обиколки до Враца и Видин с камионите са напълнили с зор 1 тир с краставички на нужната цена.
Ясно е че говорим принципно-СИВ едно време не се крепеше на пазарни принципи а на идеологически и затова се провали.
Сега, няма лошо и аз съм за това да продаваме на всички, на които можем.
Но в такива случаи лошото е, че тоя който иска да получи пазар, трябва обикновено да даде и нещо друго.
При нас поради обвръзки от близкато минало обикновено се искат и доста други неща, влияние и прочее.
И затова е трудно да се организират чисто пазарни отношения.За мен такива отношения би трябвало да бъдат уговаряни на ниво ЕС, което естествено Русия не иска (вижте ценита на газта за различните държави и се сещате кога у нас беше постигната изгодна цена на тая руска стока.....)
По тая причина си задайте въпроса защо Югославия също иска да влезе в ЕС
Трябва да излизам, та го написах набързо и сигурно е неясно :) По късно пак
nikolaaaay
13-05-2013, 22:16
Що да не бълвам домати към Русия и арабите, след като плащат.Тйу са си пари, или просто трябва да прекъснем всякакви връзки с тях, както направи Костов.
Щото турските са по-евтини. Иначе за Костов е така. Той и връзките в България прекъсна между Пазарджик и София, щото и тук има предимно турски домати.
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
Метрото помага на около 1/10 (една десета) част от населението на града, поради простата причина, че на много хора изобщо не им върши работа - аз никога не съм качвал на него и просто не виждам смисъл, а и много други хора също. Да не говорим, че и машина даже се купи за него :?
Метрото помага на всички, които се придвижват с какъвто и да е транспорт в града, защото облекчава всички видове трафик. В почти всеки двумилионен град в света има метро. В София голямата част от парите за него не ги платихме ние, така че не виждам защо да не го направим.
Машина не сме купували, а дойде под наем да го изкопае.
Не казвам, че няма по-приоритетни неща от метрото на София, но със сигурност е много по-полезно от язовира, който ще ни излезе през носа с лихвите, договорките батко и братко и фиктивните ремонти, които направи триглавата коалиция.
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
Според теб, защо не се повишиха чуждестранните инвестиции, след построяването на магистралата, а дори напротив - намаляха? Защото не е това начина!
Пак ти казвам - жестоко грешиш в последователността на развитие и достигането на просперитет. При множество благоприятни условия за чуждестранни инвестиции, липсата на магистрала няма да ги спре, но у нас от 4 години просто липсват условия за бизнес!!!
Защото есента на 2008 нямаше "турбуленции на свотовните пазари, които ако ни засегнат изобщо, ще е индиректно", както каза тогава новият кандидат-премиер Орешарски. Имаше сериозна икономическа криза. Моята фирма изнася 100% от продукцията си и 2009г. имахме 40% намаление на оборота. Едва оцеляхме. В кризата фалираха вековни банки и многомилардни фирми на по 100 години. Естествено, че инвестициите ще спаднат в тази ситуация, въпреки недостроената магистрала.
Далеч съм от мисълта, че само с магистрали можеше да се събуди икономиката. ББ определено разочарова, но трябва да се критикува именно за липсата на реформи и за непоследователността. За неефективната борба с мафията. Магистралите са последното нещо, за което трябва да се критикува, просто защото те са крайно необходими. Мостът при Видин също. Той може да съживи района. Само от зареждането на един единствен ТИР, в бюджета на Бг влизат няколкостотин лева акциз и ддс. Ако зареди оттатък границата - влизат в бюджета на съседите. Румъния се опъва за моста още от времето на Чаушеску и Тато именно по такива причини.
---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:12 ----------
Абе Николайчо,
много отдавна ти казах че си смешен. Спри се бре! Тотално некомпетентен си по темите в които парадираш! Гледай си там калкулатора и декларациите и си трай!
Кога за последно ходи в Румъния че даваш акъл? Имаш ли си и бегла представа какво представляват пътищата им като цяло? А в Турция?
Хайде жена ти да ти панира за вечеря малко асфалт и да ти е сладко!
Аз работата си я гледам и то много добре. Ти не се притеснявай. За компетентността ми има кой да прецени. Ти си достатъчно предубеден, а и не особено интелигентен, за да даваш оценки.
Аз ще ви кажа какво е абсурдно!!!!
Днес гледам ТВ...и какво да видя...министърпредседателя на служебното правителство....познавате ли го тоя човек????....говори ми некви глупости...тоя човек дето едва не погреба медиците ни в Либия...помните ли тогава, какъв беше???.....всички си издърпаха хората от арабската държава, дори филипинците...само нашият спеше и то много дълбоко спеше, с месеци не отиде при тях!!!.....сега ми се прави на герой......за хубавото Наде същото...тя тогава каза...."не преговарям с терористи" от позицията на министър на външните работи....когато Кадафи я покани да обсъдят проблема.....а тъмно лилавият Костов се изцепи..."ами ако са те".....да не ви давам други примери....Е това политици ли са????
Те отдавна трябваше да са си получили заслуженото...ама Не... това е България...пълен абсурд...
И какво се получи сега...пак абсурд.....Бойко печели изборите...Да ама Не.....Станишев яхва коня, а за Бойко и Цецо остава имунитета....
Евалата народе............мразим ги всички политици....въпреки големият брой партии...дето го няма никъде по света.....и незнам си какви цветове....се оказва, че цветът им е еднакъв.....и съвпада с този на парите
Българино ще куцаш още дълги години докато прогледнеш...:sad:
ББ определено разочарова, но трябва да се критикува именно за липсата на реформи и за непоследователността. За неефективната борба с мафията. Магистралите са последното нещо, за което трябва да се критикува, просто защото те са крайно необходими.Точно това имам предвид!
Но той нагло и безочливо се бие в гърдите с магистрали и метро :)
От 100 наболяли проблема в държавата, той решава 5 маловажни проблема и се хвали с това, все едно е оправил всичко :?
nikolaaaay
14-05-2013, 01:01
Точно това имам предвид!
От 100 наболяли проблема в държавата, той решава 5 маловажни проблема и се хвали с това, все едно е оправил всичко :?
Това е факт, но не трябва да се отричат и тия петте неща, защото иначе критиката е предубедена, а не градивна.
Също е факт, че с парите за язовира можеше да се направят много неща. Факт е и това, че ЕС спря фондовете на триглавите, щото крадяха брутално.
old alfist
14-05-2013, 01:09
Икономиката трябва да се структурира и да се ориентира на първо време към задоволяване на собствените потребности, а в по-късен етап да бъде и експортно ориентирана - който съумее да направи това ще доведе България до просперитет.
Вниманието към разходната част е необходима, но не това е основното.
Законите винаги са заобикаляни във всички общества, но трябва да има страх от тях.
Ами чакам да се бълват.Само не знам като бълвахме що се разпадна тая благина.А, явно лошите американци са виновни.
Промити мозъчни съждения и безполезен реваншизъм. Те затова и СДС са на изчезване.
nikolaaaay
14-05-2013, 06:03
Не знам дали СДС са на изчезване, но десните гласове вече надделяват над БСП. Все повече хора разбират, че БСП не е лява социална партия, а е организация на група хора, които имат за цел единствено да се обогатяват от обществените поръчки.
На изчезване скоро ще е Герб и ако десните партии се обединят без старите муцуни, в един момент БСП ще се окаже вън от властта за много дълго време. Тогава България ще тръгне напред.
Промити мозъчни съждения и безполезен реваншизъм. Те затова и СДС са на изчезване.
Не, по скоро вродена глупост и промиване на мозъци, поради което се избират глуповати пожарникари, руски граждани със заешки вид от БКП, турци свързани с ДС и разбира се, "вечните" националисти :biggrin1:- резултата е най бедната и корумпирана държава в ЕС.:biggrin1:
Тази сутрин чух поредната глупост от наш виден политик по ТВ.....а тя гласи:...."Политиците са като спортистите, ако не се спаравят добре на едно съзтезание се връщат в залата и продължават да тренират"......
Браво бе..пак същите в залата и продължавате да крадете....кой с лява ръка, кой с дясна......а тези който менят принадлежноста си и със двете....:cussing:
Ти да видиш спортисти били.....
Щото турските са по-евтини. Иначе за Костов е така. Той и връзките в България прекъсна между Пазарджик и София, щото и тук има предимно турски домати.
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
Метрото помага на всички, които се придвижват с какъвто и да е транспорт в града, защото облекчава всички видове трафик. В почти всеки двумилионен град в света има метро. В София голямата част от парите за него не ги платихме ние, така че не виждам защо да не го направим.
Машина не сме купували, а дойде под наем да го изкопае.
Не казвам, че няма по-приоритетни неща от метрото на София, но със сигурност е много по-полезно от язовира, който ще ни излезе през носа с лихвите, договорките батко и братко и фиктивните ремонти, които направи триглавата коалиция.
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
Защото есента на 2008 нямаше "турбуленции на свотовните пазари, които ако ни засегнат изобщо, ще е индиректно", както каза тогава новият кандидат-премиер Орешарски. Имаше сериозна икономическа криза. Моята фирма изнася 100% от продукцията си и 2009г. имахме 40% намаление на оборота. Едва оцеляхме. В кризата фалираха вековни банки и многомилардни фирми на по 100 години. Естествено, че инвестициите ще спаднат в тази ситуация, въпреки недостроената магистрала.
Далеч съм от мисълта, че само с магистрали можеше да се събуди икономиката. ББ определено разочарова, но трябва да се критикува именно за липсата на реформи и за непоследователността. За неефективната борба с мафията. Магистралите са последното нещо, за което трябва да се критикува, просто защото те са крайно необходими. Мостът при Видин също. Той може да съживи района. Само от зареждането на един единствен ТИР, в бюджета на Бг влизат няколкостотин лева акциз и ддс. Ако зареди оттатък границата - влизат в бюджета на съседите. Румъния се опъва за моста още от времето на Чаушеску и Тато именно по такива причини.
---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:12 ----------
Аз работата си я гледам и то много добре. Ти не се притеснявай. За компетентността ми има кой да прецени. Ти си достатъчно предубеден, а и не особено интелигентен, за да даваш оценки.
Евала пич!
Ти си патологичен случай! По тоя повод се сещам един виц:
Един човек влиза в ресторант, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?
-150 – казал човека.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологийте и т.н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80.
Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва IQ=0
Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
-И к’во прайме ся? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?
Винаги съм си мислел, че само "тарикат", който да се облажва от далаверите и рекета на ГЕРБ-ерастите може да им е фен, но явно греша (последният персонаж от вица е актуален, а и се сещам едни думи за лошият мат'риял останал в БГ).
Единственото, за което съм съгласен че тройната коалиция крадеше от всякъде и от всичко, но пък за сметка на това ГЕРБ грабеха като за последно, а сега им се отваря възможност още 4 години да го правят!
Тази сутрин чух поредната глупос от наш виден политик по ТВ.....а тя гласи:...."Политиците са като спортистите, ако не се спаравят добре на едно съзтезание се връщат в залата и продължават да тренират"......
Браво бе..пак същите в залата и продължавате да тренирате как се краде....кой с лява ръка, кой с дясна......а тези който менят принадлежноста си(правят трансфер в друг отбор) и със двете....:cussing:
Ти да видиш спортисти били.....
ББ е застанал в такава позиция, че всички дето го плюят му правят услуга ;) По-наблюдателните вече са го забелязали ;) Останалите продължават да си вкарват автоголове.
Mind_Control
14-05-2013, 12:00
Само от зареждането на един единствен ТИР, в бюджета на Бг влизат няколкостотин лева акциз и ддс. Ако зареди оттатък границата - влизат в бюджета на съседите.
Това е тотално грешно. Заредиш ли извън БГ ти се връщат и акциза и ДДС-то.
Jivko7777
14-05-2013, 12:10
Точно това имам предвид!
Дори и това не е направил бойко!!!
"Станишев положил два пъти повече асфалт от Борисов"
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1445448
tokata_pz_flex
14-05-2013, 13:04
Не знам какво и къде е положил , но най-много се видя при Борисов . Живко , ти за кой гласува та си толкова активен в плюенето ? :)
Сега чета , че БКП искат с новото си правителство да възобновят проекта Белене , както и да върнат пушенето в заведенията . Щяли да работят за коалиция с дпс и атака . Честито на всички !
Susscrofa
14-05-2013, 13:44
Не знам какво и къде е положил , но най-много се видя при Борисов . Живко , ти за кой гласува та си толкова активен в плюенето ? :)
Сега чета , че БКП искат с новото си правителство да възобновят проекта Белене , както и да върнат пушенето в заведенията . Щяли да работят за коалиция с дпс и атака . Честито на всички !
Еми как няма да се види най много като 1/3 от населението в БГ чопли семки пред телевизора или на улицата У кафенето.:BBQ:
Еми как няма да се види най много като 1/3 от населението в БГ чопли семки пред телевизора или на улицата У кафенето.:BBQ:
А и Бойко си произвеждаше постоянно семкаджии пред телевизорите, и му харесваше да е медийна звезда, яхна силата на медиите и рекламата още когато беше секретар на МВР при царя. Сега приема ролята на ощипана госпожица, жертва, а хората съчустват, искат да са спасители, да помагат, така се чувстват силни, бедното момче Бойко, жив да го оплачеш... Няма такава смешна еднолична партия, издигнала култа на личността. Интересно е ако ББ се оттегли от управлението дали ще гласувате за ГЕРБ?
tokata_pz_flex
14-05-2013, 14:03
Ако няма друга алтернатива ...
Ако няма друга алтернатива ...
Тока, бате, не осъзнаваш ли, че ако няма Бойко Борисов няма и ГЕРБ, ще изчезне точно като НДСВ, все пак не сме в Южна Америка, Чили, Хондурас.... ;-)
tokata_pz_flex
14-05-2013, 14:32
Да , това е така :) но с коя от нашите мили партии не е така ? :) Знаем лидерите , без да знаем какви ги върши целия им антураж .
Имате голяма грешка, ББ не си произведе нищо, него го произведоха медийно.
Кой е поръчителя ... някой ще се досети ли?
БКП/БСП!
Susscrofa
14-05-2013, 15:32
Както вчера някой в някоя телевизия каза: Бившата БКП си вкара 4 от 4 партии.:)
Аз мисля,че лудия от хълма (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uhr0kMJZpoQ) ,ще да е виноват бре ...друзя
Как кой колега... "течната ни любов" към руснаците ... оопс.. пардон вечната :tooth:
RUNNING WILD
14-05-2013, 19:05
ето го първият демократ на България,другите около него са ясни и Костов и тн
http://www.bulblog.com/?p=538
ето го първият демократ на България,другите около него са ясни и Костов и тн
http://www.bulblog.com/?p=538
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Че П.Стоянов не е баш цвете.....ама тук са написани такива измишльотини , че само идиот може да им повярва.
:scherzkeks::scherzkeks::scherzkeks:
RUNNING WILD
15-05-2013, 00:02
влизат Бареков и Станишев в една аптека и Станишев казва: 2 капута..
аптекарят отговаря-Виждам какво ще искате...
---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
Че П.Стоянов не е баш цвете.....ама тук са написани такива измишльотини , че само идиот може да им повярва.
аз па ти казвам че е крив от секъде,като отбивката от магиситралата за Пловдив,пиши сега бързо опровержение с дати факти и доказателства и цитирай ама бързо че темата е топла и "градският" ти е познат.
Оригинала е за Бареков и Борисов, от времето като му ближеше гъзо. ;-)
RUNNING WILD
15-05-2013, 00:08
може бе не знам,преди 2 часа се чух с един познат и ми го каза та четох горния виц и го написах,никога не съм ги следил от близо обаче забелязвам че на последък и младите хора говорят за политика и се обсъжда,явно почваме да се събуждаме и стряскаме.
влизат Бареков и Станишев в една аптека и Станишев казва: 2 капута..
аптекарят отговаря-Виждам какво ще искате...
---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
аз па ти казвам че е крив от секъде,като отбивката от магиситралата за Пловдив,пиши сега бързо опровержение с дати факти и доказателства и цитирай ама бързо че темата е топла и "градският" ти е познат.
Хахахаххахахахахахаха копирал си някаква глупост от блога на някакъв малоумник и очакваш да ти пиша опровержения......нещо бъркаш принципа драги! Само една лъжа ще отбележа- Петър Стоянов никога не е бил агент на ДС! Един съвет от мен- като прочетеш нещо където и да е не го приемай за даденост! Даже оФцете не са толкова доверчиви!
ББ е застанал в такава позиция, че всички дето го плюят му правят услуга ;) По-наблюдателните вече са го забелязали ;) Останалите продължават да си вкарват автоголове.
Аха...както казваше дядо ми....ти го плюеш то мисли, че роса го роси.....е не е ттака...той е пешка с която неможаха да направят мат на държавата....ще потърсят друга пешка...шах-мат бе колега...:flirt:
Хахахаххахахахахахаха копирал си някаква глупост от блога на някакъв малоумник и очакваш да ти пиша опровержения......нещо бъркаш принципа драги! Само една лъжа ще отбележа- Петър Стоянов никога не е бил агент на ДС! Един съвет от мен- като прочетеш нещо където и да е не го приемай за даденост! Даже оФцете не са толкова доверчиви!
То 80% от всичко в публичното пространство са кьорфишеци и откровени лъжи. На народа му дай опростени казуси - тоя е такъв, ония е онакъв, не го карай да мисли щото като разбере колко е прост последиците са катастрофални.
RUNNING WILD
15-05-2013, 09:29
е що трябва да съм тъп и мнителен като полицай ли?а ти къде прочете че сляпо вярвам в написаното и съм се подписал от долу-вярно с оригинала,ми като знаеш че не е така пиши обоснови се поведи ни нас овцете в правилната посока,за тебе който пише в интернет с точни имена и събития е малоумник така ли?що твоите статии как започват-лицето хикс каза на лицето игрек че не е бил агент на лицата от ДС-подпис Анонимко Взезнаиков от КАРБ
е що трябва да съм тъп и мнителен като полицай ли?а ти къде прочете че сляпо вярвам в написаното и съм се подписал от долу-вярно с оригинала,ми като знаеш че не е така пиши обоснови се поведи ни нас овцете в правилната посока,за тебе който пише в интернет с точни имена и събития е малоумник така ли?що твоите статии как започват-лицето хикс каза на лицето игрек че не е бил агент на лицата от ДС-подпис Анонимко Взезнаиков от КАРБ
Може да бъдеш тъп и мнителен като какъвто си искаш.....отчайващо нелогичен си!!!
Mind_Control
15-05-2013, 13:59
Айде честито ви правителство на БСП и ДПС- 121 депутати общо след окончателното преброяване!
ecotronic
15-05-2013, 14:57
Айде честито ви правителство на БСП и ДПС- 121 депутати общо след окончателното преброяване!
Нищо добро не очаквам от това правителство, но мисля, че така е по-добре отколкото, ако Герб го бяха сформирали. Тиквата по-добре да стои в опозиция отколкото да е премиер.
Jivko7777
15-05-2013, 15:05
мерсиииииии :tooth:
RUNNING WILD
15-05-2013, 17:14
Може да бъдеш тъп и мнителен като какъвто си искаш.....отчайващо нелогичен си!!!
айде айде още от времето на жандармерията не се скучае с тебе,да не се потресеш сега едвам го преживя за градският ти Пешо Стоянов.
---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
сега го виждам,не е майтап нали?поне да ги видят хората какво представляват като им опре ножа до кокала,ужас айде към фереджета и към червената каменната ера,ако не четете тоя надпис значи Доган се вози на мотора....
Нищо добро не очаквам от това правителство, но мисля, че така е по-добре отколкото, ако Герб го бяха сформирали. Тиквата по-добре да стои в опозиция отколкото да е премиер.
Има нещо вярно в това, най лошото е, че обществото ни, няма никаква нагласа за реформи и следователно никой не ги и прави.
айде айде още от времето на жандармерията не се скучае с тебе,да не се потресеш сега едвам го преживя за градският ти Пешо Стоянов.
---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
Обаче ти си скучен :static::static::static::static::static:
dimitar_vd62
15-05-2013, 19:22
Последно от 19,30 няма начин за двойни коалиции.120 на 120.Само тройна или ГЕРБ - ДПС.
Susscrofa
15-05-2013, 19:41
И аз се чудя откъде ги измислиха тези 121 мандата за БСП и ДПС.
Последно от 19,30 няма начин за двойни коалиции.120 на 120.Само тройна или ГЕРБ - ДПС.
Баси шанса. Пат. :big_whoops: Сега ще стане пълен цирк докато накрая съборят парламента с камъни. Ще чакаме кучето и котката да се разберат как ще мелят брашно ..
ecotronic
15-05-2013, 20:47
Това, което очаквам да се случи сега е някой (един) депутат да "реши" да се отлюспи от партията за да стане независим.........срещу подобаващо възнаграждение естествено :)
dimitar_vd62
15-05-2013, 20:53
Не мисля че това е правилно, защото така подвежда избирателите.Или си депутат от съответната партия или се отказваш.Не би трябвало след изборите да се случват такива работи.
alfageorgi
15-05-2013, 20:53
Баси шанса. Пат. :big_whoops: Сега ще стане пълен цирк докато накрая съборят парламента с камъни. Ще чакаме кучето и котката да се разберат как ще мелят брашно ..
Не , не е пат.Направо си е изолация за ГЕРБ.Сега ще им излезат през носа всички долни , тъпи милиционерски номера дето играха и на Сидеров и на всички десни партии при предишния мандат с разбиването им.ГЕРБ били десни и алтернатива на БСП.Защо тогава никой десен не ги подкрепя сега?Май само те си вярват , че са такива.Балъците свършиха явно.Предстои пълен разпад на бандата на фуражките-мутрагени, но за съжаление ще повлече и цялата държава защото БСП и ДПС са доказано некъдърни да измислят нещо умно.
ecotronic
15-05-2013, 21:10
Не мисля че това е правилно, защото така подвежда избирателите.Или си депутат от съответната партия или се отказваш.Не би трябвало след изборите да се случват такива работи.
На 99 % от "народните представители" им пука за избирателите до момента в който бюлетината бъде пусната в урната.
Не , не е пат.Направо си е изолация за ГЕРБ.Сега ще им излезат през носа всички долни , тъпи милиционерски номера дето играха и на Сидеров и на всички десни партии при предишния мандат с разбиването им.ГЕРБ били десни и алтернатива на БСП.Защо тогава никой десен не ги подкрепя сега?Май само те си вярват , че са такива.Балъците свършиха явно.Предстои пълен разпад на бандата на фуражките-мутрагени, но за съжаление ще повлече и цялата държава защото БСП и ДПС са доказано некъдърни да измислят нещо умно.
Направо са жив зян със 100 от 240 депутата :tooth: Не ме разсмивай. Пука им на шнура за Волен Сидеров с 20 депутата, или за турците или за БСП. Аз не виждам другите с какво са в по-добра позиция .. Затова казвам, че ситуацията е пълен пат - никой няма сериозна подкрепа, да не говорим за доверието на народа, дето няма да ги изтърпи и 2 месеца.
dimitar_vd62
15-05-2013, 21:18
Е тва някой ако мине у друга партия требе го е**м жив.
Susscrofa
15-05-2013, 21:24
ГЕРБ как управляваше 4 години?
---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:22 ----------
Направо са жив зян със 100 от 240 депутата :tooth: Не ме разсмивай. Пука им на шнура за Волен Сидеров с 20 депутата, или за турците или за БСП. Аз не виждам другите с какво са в по-добра позиция .. Затова казвам, че ситуацията е пълен пат - никой няма сериозна подкрепа, да не говорим за доверието на народа, дето няма да ги изтърпи и 2 месеца.
Имаме форумец наивник:)
Къде точно водя пат?
След два парламента на Волен, той добре осъзнава, че сега е последния му шанс да влезе във властта.:bath:
Ми как? Бойко си "пазареше" депутати, първо купи половината Атака, и сега Волен не иска да чуе за него, после дръпна някой-друг независим и цифрата си дойде стабилна. Червените да не са по-прости, еле па по-бедни? ;-)
---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:22 ----------
Имаме форумец наивник:)
Къде точно водя пат?
След два парламента на Волен, той добре осъзнава, че сега е последния му шанс да влезе във властта.:bath:
Що да му е последния шанс? Да не си мислиш, че ще се коалира с ДПС? - това няма да стане ;)
dimitar_vd62
15-05-2013, 21:28
Ми той ако иска да си пазари няма пита Волен
Susscrofa
15-05-2013, 22:08
Що да му е последния шанс? Да не си мислиш, че ще се коалира с ДПС? - това няма да стане ;)
Няма да има коалиция.
Просто един -двама от АТАКА ще подкрепят предложения от БСП кабинет.:bath:
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:07 ----------
Ми той ако иска да си пазари няма пита Волен
ББ, трябва да купи цялата АТАКА този път:)
Няма да му стигнат един-двама.
dimitar_vd62
15-05-2013, 22:33
И един от БСП или ДПС.
rossenvn
15-05-2013, 22:34
Къде видя, че той иска да влиза във властта? Той много добре знае, че идиотщините, които говори са неизпълними - не го подценявай!
Susscrofa
15-05-2013, 22:41
Къде видя, че той иска да влиза във властта? Той много добре знае, че идиотщините, които говори са неизпълними - не го подценявай!
Не мисля, че всичко, което говори е идиотщина.
nikolaaaay
15-05-2013, 22:41
Най-добрият вариант е обединение на десницата без старите лидери и нови избори наесен. Само така може да се избегне участието на БКП мафията във властта и разните им опити за удавяне на България като Белене например.
Susscrofa
15-05-2013, 22:42
И един от БСП или ДПС.
Ъпсурд.
Но виж ГЕРБ може да се разпадне.
Сега ще са в опозиция, а са доста млада, а и лидерска партия.:bath:.
nikolaaaay
15-05-2013, 22:43
Ъпсурд.
Но виж ГЕРБ може да се разпадне.
Сега ще са в опозиция, а са доста млада, а и лидерска партия.:bath:.
Споко, новото правителство едва ли ще изкара 4 години.
Susscrofa
15-05-2013, 22:43
Най-добрият вариант е обединение на десницата без старите лидери и нови избори наесен. Само така може да се избегне участието на БКП мафията във властта и разните им опити за удавяне на България като Белене например.
Свърши се вече:)
Не подценявайте варианта БСП са си напазарят малко герберчета. ;-)
Susscrofa
15-05-2013, 22:47
Споко, новото правителство едва ли ще изкара 4 години.
Хайде да се обзаложим:bath:
Слагам бутилка уиски, ще ти я изпратя с куриер.
Susscrofa
15-05-2013, 22:47
Не подценявайте варианта БСП са си напазарят малко герберчета. ;-)
Да, лесно е да си напазариш свои хора.:bath:
nikolaaaay
15-05-2013, 22:50
ОК. Избори преди 2017.
Да, лесно е да си напазариш свои хора.:bath:
Аз не знам какво толкова разсъждавате, то е ясно какво ще се случи, просто трябва да си формират правителство, слагат Орешарски, и се мятат с покупките. ;-)
И аз слагам бутилка, че няма да изкара 4 години, стават ти 2 вече :)
---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:33 ----------
Аз не знам какво толкова разсъждавате, то е ясно какво ще се случи, просто трябва да си формират правителство, слагат Орешарски, и се мятат с покупките. ;-)
Тука спор няма, то може и без покупки.И ДПС и АТАКА са производни на БСП и служат за обиране на такива гласове.Работата е сигурна.
Може ли и аз да участвам в облога? Залагам, че 42 НС няма да изкара 4 години.
Susscrofa
16-05-2013, 10:27
И аз слагам бутилка, че няма да изкара 4 години, стават ти 2 вече :)
---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:33 ----------
Тука спор няма, то може и без покупки.И ДПС и АТАКА са производни на БСП и служат за обиране на такива гласове.Работата е сигурна.
A ГЕРБ не са техни производни.:)
По лесна "плячка" от депутат на ГЕРБ няма, всички са там за пари, не, че другите не крадат, но при Бойковите работници няма принципи и скрупули . :-)
Susscrofa
16-05-2013, 10:32
Залогът ми важи само за Николай!
Но важи само при падане на правителство без обща уговорка между четирите партии.
Залагам, че 42 НС няма да изкара 4 години.
+1 Аз също мисля, че няма начин да изкара 4 г.
+1 Аз също мисля, че няма начин да изкара 4 г.
Прасето не ще да се обзалага с други :? макар, че ако спечели ще има сигурно кашон уиски, а ние ако спечелим ще трябва да си делим неговата бутилка- на гладни вълци кози крак! :crazy:
Адреса , на който трябва да пращате бутилките е :
Перник
ул. "Струма" 8 ап 60
Ивайло Атанасов
Благодаря!
dimitar_vd62
16-05-2013, 17:04
Аз ли не разбрах или Местан се надява ГЕРБ и БСП да не могат да направят правителство и Плевнелиев да предложи на третата в листата да направи - демек ДПС.
dimitar_vd62
16-05-2013, 17:30
Ми не знам, така го разбрах.
http://btvnews.bg/video/news/preskonferentsiya-na-gerb.html :)
Само дето не разбрах фалшификация има ли, няма ли?
За всичко друго сте прави на 100%.Пак сме в изходна позиция ,тоест наведени.
Дето вика Витков:
Идат като овци,
бегат като овци,
що е то - овци.
http://www.youtube.com/watch?v=s5R0tqMtXlg
Интересно ми е какво виждате на снимката на ГЕРБ?
п.с. Ето и на останалите партии за сравнение.
http://www.blitz.bg/news/article/200050
Интересно ми е какво виждате на снимката....
Снимката на Герб на знам къде е правена, но другите са от залата за пресконференции на НДК, разбирам подтекстта..
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 22:58 ----------
A ГЕРБ не са техни производни.:)
А, производни са, ама поне имаха едно две решения, които аз подкрепям :busted_cop:
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
Прасето не ще да се обзалага с други :? макар, че ако спечели ще има сигурно кашон уиски, а ние ако спечелим ще трябва да си делим неговата бутилка- на гладни вълци кози крак! :crazy:
Прасешка му работа :)
Аз ли не разбрах или Местан се надява ГЕРБ и БСП да не могат да направят правителство и Плевнелиев да предложи на третата в листата да направи - демек ДПС.
Няма такова нещо и Местан и Лидеров уж не подкрепят нищо, освен разбира се програмното правителство....
.... Боко е насЕкъде :tooth:
Фреди това е пресконференцията от днес, явно натъртване на мутрата на Бойко, това един самозабравил се луд човек, а явно и в партията липсват вещи юристи, станаха за смях. http://afera.bg/mishena/43370.html
Фреди това е пресконференцията от днес, явно натъртване на мутрата на Бойко, това един самозабравил се луд човек, а явно и в партията липсва юристи, станаха за смях. http://afera.bg/mishena/43370.html
Да Доко, това имах предвид-правил го е в някоя негова централа.Аз за Боко мнение имам-недобро. Но Станишев, Местан и Сидеров пък ......Тоест от трън, та на три глога, криви и изгнили, расли от един корен-това имам предвид.
Ето какво имам предвид: http://www.youtube.com/watch?v=kT90LeMU8qI&feature=youtu.be :bad_evil:
Ето какво имам предвид: http://www.youtube.com/watch?v=kT90LeMU8qI&feature=youtu.be :bad_evil:
:busted_cop:Това съм го гледал пак за Боко по друг повод, същия филм беше, преди около година, не е лошо.
А намерих го:
http://www.youtube.com/watch?v=I8-dxFlDqc8
:busted_cop:Това съм го гледал пак за Боко по друг повод, същия филм беше, преди около година, не е лошо.
Текста е актуализиран... Много се смях. :hehehm::crazy:
"-Бием с три процента!
-Биеш... на манастира камбаните биеш..."
Е да - да не е от Мая Манолова :devil:
Аз най-много се радвам на Цацаров, такива хора ако се намерят в управлението на държавата, което и да е то, един ден може и да се оправим. http://www.komentator.bg/%D0%A1%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%80-%D0%A6%D0%B0%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%A9%D0%B5-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-n-5178
Susscrofa
16-05-2013, 21:02
Борисов каза, че ще иска касиране и ще предложи кабинет.:)
Аз най-много се радвам на Цацаров, такива хора ако се намерят в управлението на държавата, което и да е то, един ден може и да се оправим. http://www.komentator.bg/%D0%A1%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%80-%D0%A6%D0%B0%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%A9%D0%B5-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-n-5178
E за момента добре започва, ама да не стане, като другите преди него, дано да е по добър.
---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
С тоя ход ме изненада - не е лош-ако спечели, тоест касира изборите, добре.Ако не успее, пак добре, общо взето това решение е най доброто, за него.
Susscrofa
16-05-2013, 21:55
E за момента добре започва, ама да не стане, като другите преди него, дано да е по добър.
С тоя ход ме изненада - не е лош-ако спечели, тоест касира изборите, добре.Ако не успее, пак добре, общо взето това решение е най доброто, за него.
Страхотна идея.:)
"Не знам какво искам"
---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:47 ----------
Другите не започнаха така:)
Не знам, ако не бяха ГЕРБ щяхме да имаме такъв главен прокурор.:)
С тоя ход стана за смях на хората които са поне малко правно грамотни, постнах статията преди няколко поста, ето пак: "ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ВЧАСОВ ЮРИСТ В ГЕРБ? ТЕ НЕ МОГАТ ДА КАСИРАТ ИЗБОРИ. БОРИСОВ В ПАНИКА ОТ ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО МУ!"
http://afera.bg/mishena/43370.html
dimitar_vd62
16-05-2013, 22:28
Много интересни неща по канал 3 от бивш служител на нсо
Проекта Борисов.Борисов не е политик, а проект на други.Имало е план за силово сваляне на Борисов осуетен от протестите.Орешарски припознат от БСП, дори Станишев няма думата за него.Имало готови въоръжени групи от страна на командващите парада в България, такива имало и от страна на Борисов.Белене е ябълката на раздора.Ако Цацаров докара нещата до край ще има много скандали и жертви.Все в тоя дух....
С тоя ход стана за смях на хората които са поне малко правно грамотни, постнах статията преди няколко поста, ето пак: "ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ВЧАСОВ ЮРИСТ В ГЕРБ? ТЕ НЕ МОГАТ ДА КАСИРАТ ИЗБОРИ. БОРИСОВ В ПАНИКА ОТ ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО МУ!"
http://afera.bg/mishena/43370.html
Колега, изглеждаш интелигентен. Защо пускаш дезинформация. Всеки участник в изборите може да поиска касирането им чрез определените институции. И те са длъжни да придвижат искането до КС. Доколкото слушах днес даже ще го направят през главния прокурор.
Колега, изглеждаш интелигентен. Защо пускаш дезинформация. Всеки участник в изборите може да поиска касирането им чрез определените институции. И те са длъжни да придвижат искането до КС. Доколкото слушах днес даже ще го направят през главния прокурор.
Нещо не си слушал добре! Главният прокурор няма да сезира КС защото не вижда причини за това, ЦИК също, а ако прочетеш конституцията ще ти стане ясно , че Борисов говори пълни глупости.
Никой няма да го пита главния прокурор, ако ББ му пусне искане за касиране.
Ти прочети изборния закон.
Добавям, че не става въпрос дали ББ има реално основание, а че може да го направи.
Добавям, че не става въпрос дали ББ има реално основание, а че може да го направи.
Пич, ББ не може да пусне искане за касиране до главният прокурор. Пишеш пълни простотии, вземи се ограмоти малко!
Ето още "дезинформация". ;-)
А споменах ли правно-грамотни!?
Чети внимателно, осмисляй думите и изреченията. ;-)
"............. Гочев напомни, че една партия не може да сезира Конституционния съд, с което опроверга думите на Борисов, че днес, най-късно утре, праща жалба в КС.
„Това може да го направи президентът, може да го направят върховните съдилища, Министерски съвет, главният прокурор. Но като се конституира Народното събрание, партиите си имат парламентарна група и от тази парламентарна група искане може да се направи от 48 народни представители. Тогава вече може да стане такова сезиране”, поясни Гочев пред „Фокус“."
http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/05/16/vyzmojno-li-e-kasirane-na-izborite.188274
Спирам да споря с полицай. Приказката я знаеш. И наистина вземи да прочетеш малко.
http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/05/16/vyzmojno-li-e-kasirane-na-izborite.188274
Спирам да споря с полицай. Приказката я знаеш. И наистина вземи да прочетеш малко.
Нещо си се объркал, аз не съм полицай, но ти определено не си в час с правната материя щом доводите ти са вестникарска статия. Прокуратурата извършва проверка по сигнала и ако сметне, че има достатъчно доказателства тогава я изпраща на КС НЕ Е ДЛЪЖНА ПО ПРЕЗУМПЦИЯ!
Пич, явно и статиите които постваш не ги четеш, пак ти повтарям, Бойко не може да сезира никой, искал той да касира, и аз искам да съм Холивудски актьор, ма не съм. :-)
Освен това КС в България не може да бъде сезиран от граждани, било те и лидери на партии.......
Susscrofa
17-05-2013, 09:17
Преценка се прави, дали има основание за това искане.
Не случайно са избрани все "тежки" юридически и законотворчески институции за подаване на сигнал.
dimitar_vd62
17-05-2013, 09:45
Да бяхте гледали БТВ Тази сутрин , омбудсмана и още един юрист ли къв беше не знам обясниха как става.Освен това в конституцията имало пропуск, който омбудсмана искал да се коригира обаче срещнал несъгласие от предния парламент, щото трябвало да се приеме поправка.Що не са искали не знам.Не мога ви възпроизведа обясненията им сложни са за мене.
starata alfa
17-05-2013, 13:42
Интересно ми е какво виждате на снимката на ГЕРБ?
п.с. Ето и на останалите партии за сравнение.
http://www.blitz.bg/news/article/200050
снимката на герб е от централата на герб 4 дни след изборите,другите три са от ндк в изборната нощ
---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:39 ----------
Борисов каза че иска касиране и че е длъжен заради 1млн българи гласували за герб да предложи кабинет,знаейки че той няма да мине.цитирайте коректно,не се водете от изрезките на медиите
искането за касиране може да се иска не заради пропаганда тип гласувайте за еди кой си а за пропаганда гласувайте против еди кой си,утре няма да има избори,ще има държавен преврат и тн и тн.справка извънредното студио на би ти ви и цитат на конституцията от Георги Марков-бивш конституционен съдия
колко лигитимна би била тройна коалиция БСП.ДПС И АТАКА в Европа,САЩ И Русия
как БСП,ДПС АТАКА тръбят за купуван и контролиран вот и са съгласни да правят кабинет, при признат от от 4те парламентари партии за купен вот
Susscrofa
17-05-2013, 13:44
снимката на герб е от централата на герб 4 дни след изборите,другите три са от ндк в изборната нощ
---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:39 ----------
Борисов каза че иска касиране и че е длъжен заради 1млн българи гласували за герб да предложи кабинет,знаейки че той няма да мине.цитирайте коректно,не се водете от изрезките на медиите
Добре дошъл в раздел политика.:)
И вероятно целия ти апартамент е накачен с портрети и плакати на твоя лик, може би, дори и в асансьора си лепнал нещо? :wallbash::devil::scherzkeks:
nikolaaaay
17-05-2013, 19:00
Ето още "дезинформация". ;-)
А споменах ли правно-грамотни!?
Чети внимателно, осмисляй думите и изреченията. ;-)
"............. Гочев напомни, че една партия не може да сезира Конституционния съд, с което опроверга думите на Борисов, че днес, най-късно утре, праща жалба в КС.
„Това може да го направи президентът, може да го направят върховните съдилища, Министерски съвет, главният прокурор. Но като се конституира Народното събрание, партиите си имат парламентарна група и от тази парламентарна група искане може да се направи от 48 народни представители. Тогава вече може да стане такова сезиране”, поясни Гочев пред „Фокус“."
В тази статия има мнения на двама бивши конституционни съдии, които са на абсолютно противоположни мнения. За мен ако някой цитира едното мнение и го представя като свършен факт и неоспорима истина, докато игнорира изцяло другото мнение на бившия конст. съдия е кон с капаци и нищо повече.
---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
Залогът ми важи само за Николай!
Но важи само при падане на правителство без обща уговорка между четирите партии.
Залогът важи безусловно за избори преди май 2017г., демек предсрочни.
Бутилката - шотландско уиски от известна марка, минимум 700 мл. :handshake:
etrovskii
17-05-2013, 19:06
Паразитната група ГЕРП,се уака:prescription:Да живее социализма:dance:
starata alfa
17-05-2013, 21:09
И вероятно целия ти апартамент е накачен с портрети и плакати на твоя лик, може би, дори и в асансьора си лепнал нещо? :wallbash::devil::scherzkeks:
нямам плакати на герб ,просто ви се чудя на акъла,всеки има право да изразява своята позиция именно със своя вот,партиите които имат интерес от ниска избирателна активност са тези с твърд електорат,нали така а те са БСП,ДПС АТАКА
а дедите ви сигурно се въртят в гробовете след като сте съгласни след 5 века робство пак да ви управляват турци
имам само една дилема дали Волен Сидеров ще поиска замяната на османско присъствие с ОСМАНСКО РОБСТВО в учебниците по история
днес Лютви Местан обясняваше как 120 е по голямо от 97 и на въпроса БСП и ДПС едно цяло ли са се направи на ущипан
а Станишев обяснява как 70 % били срещу герб,ако е така срещу бсп трябва да са над 70% против или пак си смятат заедно с дпс процентите
ще направя една аналогия с футбола ако левски стане шампион но не играе в шампионската лига,означава ли че цска и лудогорец са спечелили шампионата?
единственото за което мее яд е че избора пред който сме изправени нее кой е по добър ,а кой е по малко лош,а за мен няма по лошо от безпринципни коалиции и червено турска коалиция,веднъж вече ги видяхме,всъшност трипъти,нали не сте забравили 97 година та сега Станишев да разправя че от герб по лошо няма,защото при герб все пак нямаше хипер инфлация и купонна система
Ами за пореден път след 1989 БКП и придворните й партийки са на власт, ама сега ще им виновен ББ, а разбира се и още преодоляваме тежкото наследство от Иван Костов......
Susscrofa
17-05-2013, 22:20
В тази статия има мнения на двама бивши конституционни съдии, които са на абсолютно противоположни мнения. За мен ако някой цитира едното мнение и го представя като свършен факт и неоспорима истина, докато игнорира изцяло другото мнение на бившия конст. съдия е кон с капаци и нищо повече.
---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
Залогът важи безусловно за избори преди май 2017г., демек предсрочни.
Бутилката - шотландско уиски от известна марка, минимум 700 мл. :handshake:
Добре де, приемам го и така:)
Аз предпочитам ирландско или щатско.:picnic:
Защо, типично по Бойковски, продължавате да се правите, че не разбирате смисъла на думите - ГЕРБ спечелиха битката (изборите), но загубиха войната (властта) :!:
Susscrofa
17-05-2013, 22:27
Защо, типично по Бойковски, продължавате да се правите, че не разбирате смисъла на думите - ГЕРБ спечелиха битката (изборите), но загубиха войната (властта) :!:
За теб пък винаги съм бил убеден, че си Бойковист.
Глей, кво нещо е животът значи.:picnic:
Аз най се дразня когато някой, който не харесва ББ, му се лепва клеймо комунист или турчин.
А същата стара алфа забравя, че Ердоган виси при ББ нон стоп........индийски коноп.
А и когато плюем по Сидеров, нека не забравяме, че ГЕРБ 4 години управлява с купени депутати.:picnic:
---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
Ами за пореден път след 1989 БКП и придворните й партийки са на власт, ама сега ще им виновен ББ, а разбира се и още преодоляваме тежкото наследство от Иван Костов......
Фреди, в ГЕРБ са най-бруталните комунисти.
Изгониха ги от БСП, с цел демократизиране и европеизиране на партията.:picnic:
Е това вече е безизходица:
"ГЕРБ предлага на Кунева да е премиер, тя им отказва."
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/9026-gerb-predlaga-na-kuneva-doe-e-premier-tya-im-otkazva.html
starata alfa
17-05-2013, 23:30
А същата стара алфа забравя, че Ердоган виси при ББ нон стоп........индийски коноп.
А и когато плюем по Сидеров, нека не забравяме, че ГЕРБ 4 години управлява с купени депутати.:picnic:
---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
аз като ви казвам че само си чешете езиците.....
казах това
имам само една дилема дали Волен Сидеров ще поиска замяната на османско присъствие с ОСМАНСКО РОБСТВО в учебниците по история
какво го плюя?ако го направи ще съм първия който ще го поздрави
а дано ама на дали
все пак баташкото клане нее присъствие на османци нали
За теб пък винаги съм бил убеден, че си Бойковист.Поредното доказателство, че не си безгрешен!
ГЕРБ е сбирщина отритнати люде. С ясната представа, че нямат нищо, те са готови да служат вярно на едничката им цел - парите! Това ги прави лесно контролируеми и изцяло предвидими :)
Никога не съм харесвал безхарактерни плужеци....
Susscrofa
18-05-2013, 11:31
Поредното доказателство, че не си безгрешен!
ГЕРБ е сбирщина отритнати люде. С ясната представа, че нямат нищо, те са готови да служат вярно на едничката им цел - парите! Това ги прави лесно контролируеми и изцяло предвидими :)
Ето защо не харесваш и себе си.:mrgreen:
nikolaaaay
18-05-2013, 11:42
Поредното доказателство, че не си безгрешен!
Глупости. Корупцията при Герб е в пъти по-малко от тази при БСП и ДПС. Безхарактерен е Сергей Дмитриевич, който е готов да зароби цялата страна за пари. Кой е този идиот, който все още вярва, че Белене е в интерес на България, когато даже и Козлодуй го изключват заради свърхпроизводство на ток.
Susscrofa
18-05-2013, 11:45
Глупости. Корупцията при Герб е в пъти по-малко от тази при БСП и ДПС. Безхарактерен е Сергей Дмитриевич, който е готов да зароби цялата страна за пари. Кой е този идиот, който все още вярва, че Белене е в интерес на България, когато даже и Козлодуй го изключват заради свърхпроизводство на ток.
Станал си истеричен, напоследък.
Притеснява ли те нещо:)
dimitar_vd62
18-05-2013, 11:51
И Сергей и Бойко са пионки, а Орешарски е ключът към това къде ще отидат парите.
Орешарски е политическа проститутка.
Боже, Боже ...
dimitar_vd62
18-05-2013, 13:46
Никалай, Орешарски не е политическа проститутка, нито Станишев го е предложил.Той им е насаден от тия при които трябва да отидат 20 млрд за Белене.Бойко не е в изолация, просто се дистанцират от него понеже е на прицел на същите тези люде и не искат да го отнесат и те.Още преди да сложат Цацаров под охрана един бивш служител на НСО каза че ако Цацаров доведе нещата докрай, ще има големи скандали и жертви.Затуй сега е в бронирана кола и с охрана.Бойко е самозабравил се проект на същите тези хора и ако не са били протестите е имало план за силовото му премахване.
Susscrofa
18-05-2013, 14:37
:boxing:
Ето защо не харесваш и себе си.:mrgreen:Мхм... :hmm:
Никалай, Орешарски не е политическа проститутка......
Беше в СДС, после пък отиде в БСП...А Цацаров е много рано да го изкарваме герой, да не замяза на Филчев.
Susscrofa
18-05-2013, 16:31
Беше в СДС, после пък отиде в БСП...
Той не е член на БСП.
Той не е член на БСП.
Да, за какво да е член-то и оня бившия външен беше ли не беше ли не помня вече.Навремето имаше един лаф за безпартийните комунисти.....
Няма значение какъв е-върти си задника.
etrovskii
18-05-2013, 16:45
Да, за какво да е член-то и оня бившия външен беше ли не беше ли не помня вече.Навремето имаше един лаф за безпартийните комунисти.....
Няма значение какъв е-върти си задника.
И ти да ти дадът толкова пари не ами и кючек ще тряскаш,не се прави на ощипана мома като сидера:shocked:
А, тука има едно но - зависи от човека, не съм съгласен, че всички си продават задниците.
etrovskii
18-05-2013, 16:51
А, тука има едно но - зависи от човека, не съм съгласен, че всички си продават задниците.
Всеки си има цена и начин да бъде прикаран,ти ако си хитър ще се работи по специално и пак ще те изклатят:jumping:
Е то е ясно, че това, което не става с пари, става с много пари, но има не всичко е абсолютно на тоя свят.Това е безкраен спор и в крайна сметка животът показва, че не всичко е пари.
nikolaaaay
18-05-2013, 20:35
Никалай, Орешарски не е политическа проститутка, нито Станишев го е предложил.Той им е насаден от тия при които трябва да отидат 20 млрд за Белене.Бойко не е в изолация, просто се дистанцират от него понеже е на прицел на същите тези люде и не искат да го отнесат и те.Още преди да сложат Цацаров под охрана един бивш служител на НСО каза че ако Цацаров доведе нещата докрай, ще има големи скандали и жертви.Затуй сега е в бронирана кола и с охрана.Бойко е самозабравил се проект на същите тези хора и ако не са били протестите е имало план за силовото му премахване.
Доста скучна теорийка без грам логика или доказателство в нея. Може и да има нещо вярно, може и да няма. Сп. мен е загуба на време да се коментират подобни неща.
Съгласен съм с Мордохай, че Орешарски е политическа проститутка.
Предполагам, че случайно си ми объркал името.
---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
Е то е ясно, че това, което не става с пари, става с много пари, но има не всичко е абсолютно на тоя свят.Това е безкраен спор и в крайна сметка животът показва, че не всичко е пари.
Съгласен съм. Има и по-важни неща от парите. За всеки човек приоритетите са различни. Голяма глупост е това, че се опитват да изкарат всички политици еднакви и от едно котило.
Политиците са точно като народа си. Ние сме били на кръстопът. Владеели сме и са ни владеели различни племена. Имаме супер таланти, интелигентни и способни хора. Имаме и най-долните талибани, които и за хора трудно минават. Ние сме сбор от най-различни култури. Политиците са ни същите.
dimitar_vd62
18-05-2013, 20:44
Мда извинявай.Теорията не е моя.Дали е скучна не знам,но не е лишена от логика.Както и това че бюлетините в печатницата не са на ГЕРБ.Паръчани са да дискридитират ГЕРБ и случйно Мая Манолова разбира всичко.Бойко може да е прост ама не толкова че да ги остави в помещение баз патрон на вратата, та от БСП да ги намерят.Орешарски изостави медиците в Либия, та ще ми мисли за народ и държава.Че той една приказка като хората не можа да каже на пресконференцията щото не днаеше къде се намира.Определено беше неподготвен за задачата с която са го натоварили.
nikolaaaay
18-05-2013, 21:10
Малко поводи за размисъл за хората, които НЕ съумяха да решат за кой да гласуват. Други избраха вместо тях, както следва:
NO COMMENT...
София, Факултета:
секция 4611059 гласували 186, Коалиция за България 109, ГЕРБ 47;.
секция 4611060 гласували 227, КБ 111, ГЕРБ 63;.
секция 4611061 гласували 241, КБ 189, ГЕРБ 18;.
секция 4611062 гласували 216, КБ 172, ГЕРБ 22;.
секция 4611063 гласували 217, КБ 133, ГЕРБ 40;.
секция 4611064 гласували 212, КБ 175, ГЕРБ 20;.
секция 4611065 гласували 188, КБ 154, ГЕРБ 12;.
секция 4611066 гласували 210, КБ 179, ГЕРБ 12;.
секция 4611067 гласували 212, КБ 111, ГЕРБ 43;.
София, Филиповци:
секция 4619071 гласували 347, КБ 257, ГЕРБ 28;.
секция 4611072 гласували 292, КБ 218, ГЕРБ 18;.
Пловдив, Столипиново:
секция 2202040 гласували 246, КБ 146, ГЕРБ 14;.
секция 2202041 гласували 213, КБ 72, ГЕРБ 7;.
секция 2202042 гласували 280, КБ 101, ГЕРБ 6;.
Пазарджик, махали Токайто и Шанхай:
секция 131900076 гласували 265, БСП 24, ДПС 150, ГЕРБ 33;.
секция 131900077 гласували 251, БСП 17, ДПС 220, ГЕРБ 0;.
секция 131900061 гласували 182, БСП 6, ДПС 154, ГЕРБ 7;.
секция 131900060 гласували 225, БСП 14, ДПС 197, ГЕРБ 5;.
секция 131900053 гласували 220, БСП 27, ДПС 165, ГЕРБ 3;.
секция 131900044 гласували 219, БСП 16, ДПС 191, ГЕРБ 2;.
секция 131900043 гласували 347, БСП 19, ДПС 320, ГЕРБ 0;
Орешарски е най-успешният финансов министър до сега. Проститутските номера не ги играе той ами СДС или чичо Ваньо се опитваха да ги играят на него. По интелект и професионални качества превъзхожда много експерта на експертите от ГЕРБ.
Орешарски е най-успешният финансов министър до сега. Проститутските номера не ги играе той ами СДС или чичо Ваньо се опитваха да ги играят на него.
dimitar_vd62
18-05-2013, 21:35
Идеята беше да се махнат старите курви не да извадят от нафталина по-стари.
nikolaaaay
18-05-2013, 22:19
Орешарски е най-успешният финансов министър до сега. Проститутските номера не ги играе той ами СДС или чичо Ваньо се опитваха да ги играят на него. По интелект и професионални качества превъзхожда много експерта на експертите от ГЕРБ.
18.09.2008г.
Изявление на финансовия министър на България Пламен Орешарски.
"Финансовата криза в САЩ няма да повлияе пряко на българската икономика", обеща финансовият министър Пламен Орешарски.
"Терминът "криза" е доста силна дума, това, което наблюдаваме от повече от една година, се отчита по-скоро като турбуленции на международните пазари", коментира Орешарски.
По думите му последните събития в САЩ са нов етап в неблагоприятна посока и ще окажат известно индиректно влияние върху нас, "но в никакъв случай не и пряко".
Орешарски каза, че именно поради опасения от криза на световните пазари в бюджета на България за тази година като законово изискване е залегнал по-голям излишък.
"Състоянието на българската икономика в момента и перспективите не ни дават основания за особени притеснения", каза той.
Според него няма еднозначен отговор за това докога ще продължи икономическата криза на световните пазари.
"Европа вече намали темповете си на растеж, но прогнозите не са драматични и толкова пряко влияние на кризата едва ли ще има, което ни прави умерени оптимисти и нас", добави той.
Според финансовия министър икономическият ръст в България за тази година няма да се понижи, а за следващата Орешарски прогнозира ръст от около 6 на сто.
Това не е теория или предположение, а е интервю на Орешарски от 2008, когато западните фирми вече бяха намалили драстично поръчките си. Кризата засегна изключително сериозно дори Китай. Да очакваш в този момент, че България ще бъде засегната "индиректно" е доста глупаво. Особено когато го казва министър на финансите.
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:15 ----------
БКП разчитат на късата памет на българина и за съжаление доста често тази им тактика дава резултат.
Правилно е казал че финансовата криза в САЩ няма да повлияе пряко на България.
---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:20 ----------
Курвите бяха около чичо Ваньо.
Ало звездочелия, ходи да дрънкаш глупости на негрите! Емигрант!
Ало звездочелия, ходи да дрънкаш глупости на негрите! Емигрант!
Aма верно било че си вдлъбнат. Ей страшно е да знаеш.
Aма верно било че си вдлъбнат. Ей страшно е да знаеш.
Бягай да миеш кенефите на негрите, двуполов болшевик ! :-D
Кенеф е твоето объркано съзнание, за полово деление още не си еволюирал.
starata alfa
18-05-2013, 23:46
http://www.youtube.com/watch?v=ELX_CqveATU
Д
[/COLOR]
Съгласен съм. Има и по-важни неща от парите. За всеки човек приоритетите са различни. Голяма глупост е това, че се опитват да изкарат всички политици еднакви и от едно котило.
Политиците са точно като народа си. Ние сме били на кръстопът. Владеели сме и са ни владеели различни племена. Имаме супер таланти, интелигентни и способни хора. Имаме и най-долните талибани, които и за хора трудно минават. Ние сме сбор от най-различни култури. Политиците са ни същите.
Да, а благодарение на тази теория-всички са маскари, у нас управляват основно маскарите.
Днес четох в във вестник Стършел, една статия, за гласувенето.
Хареса ми един пасаж-отвратените които не гласуват, спомагат за отвратителните да бъдат на власт.
---------- Post added at 02:52 ---------- Previous post was at 02:50 ----------
Правилно е казал че финансовата криза в САЩ няма да повлияе пряко на България.
---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:20 ----------
Курвите бяха около чичо Ваньо.
Е това е достойно разсъждение на истински комунист, ашколсун би казал агент Сава и неговият заместник, другото джудже Местан, с агентурно име Павел ), ей такива като теб ни крепят 20 години във власта аркадаш.Да си ни жив и здрав, още толкова поне да управляваме.
Кенеф е твоето объркано съзнание, за полово деление още не си еволюирал.
А, ти свърши ли си работата? Изми ли клозета, болшивишка подлого? Няма по неприятни ренегати от теб, постоянно плюеш по ръката която ти дава хляба, на теб и на децата ти. Като някаква проститутка си! Всъщност защо "като"?!
А, ти свърши ли си работата? Изми ли клозета, болшивишка подлого? Няма по неприятни ренегати от теб, постоянно плюеш по ръката която ти дава хляба, на теб и на децата ти. Като някаква проститутка си! Всъщност защо "като"?!
Милиционерски съждения, какво да ги правиш до там им стигат възможностите.
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:33 ----------
Е това е достойно разсъждение на истински комунист, ашколсун би казал агент Сава и неговият заместник, другото джудже Местан, с агентурно име Павел ), ей такива като теб ни крепят 20 години във власта аркадаш.Да си ни жив и здрав, още толкова поне да управляваме.
Хайде сега кажи кое не е вярно или и ти като пишман експертите на ГЕРБ коментираш пет за четири. Най - смешно ми беше когато лицето Цветанов в едно изказване коментираше работата на Орешарски.
Абе Павлине, остави тоя Орешарски, за нищо не става.И въпросът е, не е, че е по глупав от Цецо разбира се, а защото нито има воля, нито идея да промени нещо.Той ще служи безпрекословно на БСП.
От БСП не иде нищо градивно, бих се радвал да не е така, ама факт.
Susscrofa
19-05-2013, 09:43
Малко поводи за размисъл за хората, които НЕ съумяха да решат за кой да гласуват. Други избраха вместо тях, както следва:
NO COMMENT...
София, Факултета:
секция 4611059 гласували 186, Коалиция за България 109, ГЕРБ 47;.
секция 4611060 гласували 227, КБ 111, ГЕРБ 63;.
секция 4611061 гласували 241, КБ 189, ГЕРБ 18;.
секция 4611062 гласували 216, КБ 172, ГЕРБ 22;.
секция 4611063 гласували 217, КБ 133, ГЕРБ 40;.
секция 4611064 гласували 212, КБ 175, ГЕРБ 20;.
секция 4611065 гласували 188, КБ 154, ГЕРБ 12;.
секция 4611066 гласували 210, КБ 179, ГЕРБ 12;.
секция 4611067 гласували 212, КБ 111, ГЕРБ 43;.
София, Филиповци:
секция 4619071 гласували 347, КБ 257, ГЕРБ 28;.
секция 4611072 гласували 292, КБ 218, ГЕРБ 18;.
Пловдив, Столипиново:
секция 2202040 гласували 246, КБ 146, ГЕРБ 14;.
секция 2202041 гласували 213, КБ 72, ГЕРБ 7;.
секция 2202042 гласували 280, КБ 101, ГЕРБ 6;.
Пазарджик, махали Токайто и Шанхай:
секция 131900076 гласували 265, БСП 24, ДПС 150, ГЕРБ 33;.
секция 131900077 гласували 251, БСП 17, ДПС 220, ГЕРБ 0;.
секция 131900061 гласували 182, БСП 6, ДПС 154, ГЕРБ 7;.
секция 131900060 гласували 225, БСП 14, ДПС 197, ГЕРБ 5;.
секция 131900053 гласували 220, БСП 27, ДПС 165, ГЕРБ 3;.
секция 131900044 гласували 219, БСП 16, ДПС 191, ГЕРБ 2;.
секция 131900043 гласували 347, БСП 19, ДПС 320, ГЕРБ 0;
Да, чудесна статистика, доказваща целенасочената геноцидна политика спрямо малцинствените групи в БГ през последните 4 години.
Аз не разбирам кой има право да подрежда етажно българското общество. Само фашизоидни лузЪри.:picnic:
---------- Post added at 06:43 ---------- Previous post was at 06:39 ----------
Абе Павлине, остави тоя Орешарски, за нищо не става.И въпросът е, не е, че е по глупав от Цецо разбира се, а защото нито има воля, нито идея да промени нещо.Той ще служи безпрекословно на БСП.
От БСП не иде нищо градивно, бих се радвал да не е така, ама факт.
Лайното няма как да оцени парче торта гараш.:)
За лайното това парче е оформено като триъгълник лайно.
КъФ си "ти" да коментираш качествата на Орешарски?
Извинявайте, ама айде малко да се освестим, кой къде се намира.:picnic:
Какво има да освестяваме?Всеки грамотен човек може да оцени политиката на едно правителство, партия, в частност на Орешарения, който биде изгоден от Надка за контакти с мутри и мултаци и впоследствие се навря в БСП, още повече че му събрахме попарата веднъж:drunk:
А в отговор на твоя пост -имам по голямо право от теб, в твоя ред на мисли, тъй като съм икономист и работя 20 години в банковата система, а ти не :biggrin1:, та по твоята логика въобще не си отваряй зурлата :)
А като се подсетя, какви премиери и министри има по света и у нас.....за едно управление е важно да има идеи, воля и решимост да го направи, а за всичко друго си има министерства, експерти и прочее, тоест това е ежедневна рутинна работа-НО в руслото, което задава слугата на народа (министъра демек).
nikolaaaay
19-05-2013, 14:10
Да, чудесна статистика, доказваща целенасочената геноцидна политика спрямо малцинствените групи в БГ през последните 4 години.
Аз не разбирам кой има право да подрежда етажно българското общество. Само фашизоидни лузЪри.:picnic:
---------- Post added at 06:43 ---------- Previous post was at 06:39 ----------
Лайното няма как да оцени парче торта гараш.:)
За лайното това парче е оформено като триъгълник лайно.
КъФ си "ти" да коментираш качествата на Орешарски?
Извинявайте, ама айде малко да се освестим, кой къде се намира.:picnic:
Мислещи хора сме, за разлика от теб Суси и Пацо. Точно Орешарски беше част от най-корупционното правителство на България до сега и кандидат за още по-корумпирано.
Точно Орешарски като министър на финансите отпускаше послушно пари за Белене, Цанков камък и ред фиктивни "инвестиции" и "ремонти".
ДАз не разбирам кой има право да подрежда етажно българското общество. :
Прасешки, пак почна с глупостите, аре спри се овреме:indian: :waving:Всеки може да подрежда обществото, или какво да - да го пращаме в Белене ли?
Susscrofa
19-05-2013, 15:41
Мислещи хора сме, за разлика от теб Суси и Пацо. Точно Орешарски беше част от най-корупционното правителство на България до сега и кандидат за още по-корумпирано.
Точно Орешарски като министър на финансите отпускаше послушно пари за Белене, Цанков камък и ред фиктивни "инвестиции" и "ремонти".
"Срам ме е" да кача табличката с икономическите и финансови показатели на страната по време на Орешарски.:):bouncing_smiley:
Вие сте просто архаични антикомунисти. Това е!
Прасешки, ти си тотално изтрещял, меко казано, аре ходи да се наспиш и пак ела, защото говориш простотии:wow:
Ако беше милиционер или военен можеше да си помислим, че НЕ си изтрезнял примерно, ама сега...:) излиза че си малоумен., ама ти се пишеш за умен.......уточни се и пак пиши....
Безпорно Орешарски е човек с качества и да му пожелаем успех.
Ами ти отвън му пожелаваш успех, а аз понеже живея в България и им сърбам попарата му желая да се разкара по-бързо., Съмнявам, че ще направи нещо различно от импотентната партия, която го излъчва.:naughty:А ако бъркам пък ще е от полза за обществото, ама надали
Ами ти отвън му пожелаваш успех, а аз понеже живея в България и им сърбам попарата му желая да се разкара по-бързо., Съмнявам, че ще направи нещо различно от импотентната партия, която го излъчва.:naughty:А ако бъркам пък ще е от полза за обществото, ама надали
Освободи се от предразсъдъците си най-напред.
Парата ебава фукарата......:hvala:
Добър вечер България....утре като се събудиш, пак си същата!.....:repuke:
Освободи се от предразсъдъците си най-напред.
Tрябва да се освободят тия, дето ръководят държавата, а мен кучета ме яли, както се казва
Парата ебава фукарата......:hvala:
Добър вечер България....утре като се събудиш, пак си същата!.....:repuke:
Tова имам предвид :crazy:
Mind_Control
20-05-2013, 15:15
Аз не разбирам кой има право да подрежда етажно българското общество. Само фашизоидни лузЪри.:picnic:[COLOR="Silver"]
Политика на геноцид!? По скоро политика на развъждане на този добитък...
dimitar_vd62
20-05-2013, 16:13
То даже и развъждането не върви...
Темата има много хубаво заглавие,а ние тук пак си ги мерим.
Станишев обаче се готви да управлява.Без значение е даже името на следващия премиер .
Този филм съм го гледал повече пъти от "Бялото Слънце на Пустинята".
Поне Прасето ще да успее да го извади най-голям поне веднъж.Прасчо признавам: Като си прав - прав си!Са да не вземеш да умреш от кеф.
За бутилката дето ще спечелиш ,ако ти трябва компания мога да отскоча до СФ.Или ти насам.
nikolaaaay
21-05-2013, 18:33
"Срам ме е" да кача табличката с икономическите и финансови показатели на страната по време на Орешарски.:):bouncing_smiley:
Вие сте просто архаични антикомунисти. Това е!
Вярно е, че съм антикомунист, но това е единственият факт в твоя пост. Аз не ти качвам табличка, а много прости графики на икон. развитие на България и Румъния, за които не ти трябва икон. образование да разбереш.
Цък (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR:ROM&ifdim=region&hl=bg&dl=bg&ind=false)
БВП на глава от населението в щатски долари
1996г. при поредната катастрофа на социалистическото правителство
България 1 063,08 щ.д.
Румъния 1 562,12 щ.д.
Разлика + 46,94%
2002 г. след проведената деиндустриализация и приватизация на някои от супер-заводите на социалистическата промишленост за без пари.
България 2 030,79 щ.д.
Румъния 2 101,74 щ.д.
Разлика + 3,5% (няма грешка, три цяло и пет процента)
2008г. последната година преди световната криза и след мъдрото управление на царя и триглавата коалиция
България 6 798,13 щ.д.
Румъния 9 497,95 щ.д.
Разлика +39,7%
Това са сухи цифри. Не е пропаганда или пристрастен анализ. Въпросът е, че сме бедна държава не за друго, а защото имаме и сами си избираме корумпирани и некадърни управници. Румъния дори не е пример за блестящо икон. развитие. И те си имат своите проблеми, но бяхме на едно ниво , а сега те са с 40% по-богати от нас. Това е драстична разлика за само 10-12 години и говори ясно за качествата и успехите на бъдещия премиер, бивш финансов министър.
Накрая сравнение на България и Румъния по ППС, което е може би още по-добър пример. Цък (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_pp_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR:ROM&ifdim=region&hl=bg&dl=bg&ind=false) Елегантно загребваме към дъното и минаваме в гръб на румънците по времето на триглавата коалиция, но затова пък имаме страхотни язовири, водни огледала, лицензирана площадка за АЕЦ и по-яки Бентлита и еС класи по улиците.
Никалай,
Пак избирателно вадиш цифри от непотвърдени източници. Румъния преди 1990г. беше далеч зад България. Сега имат по-голям БВП защото индустрията им и селското им стопанство произвеждат повече. Причините за съсипването на българската индустрия и селско стопанство са ясни.
nikolaaaay
21-05-2013, 20:14
Никалай,
Пак избирателно вадиш цифри от непотвърдени източници. Румъния преди 1990г. беше далеч зад България. Сега имат по-голям БВП защото индустрията им и селското им стопанство произвеждат повече. Причините за съсипването на българската индустрия и селско стопанство са ясни.
Паца, пак не си си взел хапчетата. Вече много ме съмнява хамериканското здравеопазване :stretcher:
1996г. си работеше индустрията на 6 при Жан Виденов, а заплатите бяха по 10 долара. Що така. Не ми отговаряй.
Имате 13% от гласоподавателите. Топите се. Все повече хора схващат що за мафия сте.
Като видях програмата на Орешарения и се зачудих, защо сменихме Жан Виденов, неговата беше по-добра, на теоиря поне, при тоя няма и теория......:spam_laser:
Паца, пак не си си взел хапчетата. Вече много ме съмнява хамериканското здравеопазване :stretcher:
1996г. си работеше индустрията на 6 при Жан Виденов, а заплатите бяха по 10 долара. Що така. Не ми отговаряй.
Имате 13% от гласоподавателите. Топите се. Все повече хора схващат що за мафия сте.
А чичо Ваньо където бележеше страхотни растежи в икономиката сега колко % подкрепа има.
1996 г. е резултат от далаверите в банковата система.
dimitar_vd62
21-05-2013, 21:08
Николай, пак ти сбъркаха името.
Susscrofa
21-05-2013, 23:02
Вярно е, че съм антикомунист, но това е единственият факт в твоя пост. Аз не ти качвам табличка, а много прости графики на икон. развитие на България и Румъния, за които не ти трябва икон. образование да разбереш.
Цък (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR:ROM&ifdim=region&hl=bg&dl=bg&ind=false)
БВП на глава от населението в щатски долари
1996г. при поредната катастрофа на социалистическото правителство
България 1 063,08 щ.д.
Румъния 1 562,12 щ.д.
Разлика + 46,94%
2002 г. след проведената деиндустриализация и приватизация на някои от супер-заводите на социалистическата промишленост за без пари.
България 2 030,79 щ.д.
Румъния 2 101,74 щ.д.
Разлика + 3,5% (няма грешка, три цяло и пет процента)
2008г. последната година преди световната криза и след мъдрото управление на царя и триглавата коалиция
България 6 798,13 щ.д.
Румъния 9 497,95 щ.д.
Разлика +39,7%
Това са сухи цифри. Не е пропаганда или пристрастен анализ. Въпросът е, че сме бедна държава не за друго, а защото имаме и сами си избираме корумпирани и некадърни управници. Румъния дори не е пример за блестящо икон. развитие. И те си имат своите проблеми, но бяхме на едно ниво , а сега те са с 40% по-богати от нас. Това е драстична разлика за само 10-12 години и говори ясно за качествата и успехите на бъдещия премиер, бивш финансов министър.
Накрая сравнение на България и Румъния по ППС, което е може би още по-добър пример. Цък (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_pp_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR:ROM&ifdim=region&hl=bg&dl=bg&ind=false) Елегантно загребваме към дъното и минаваме в гръб на румънците по времето на триглавата коалиция, но затова пък имаме страхотни язовири, водни огледала, лицензирана площадка за АЕЦ и по-яки Бентлита и еС класи по улиците.
Не познавам по-субективен човек от теб.:)
....За загребването към дъното е виновна тройната коалиция?
За управлението на ГЕРБ е виновна световната финансова криза?
Stoyan Georgiev
22-05-2013, 09:49
докато хората са подвластни на елементарни манипулации от бездарни и безплодни екс-комунисти ще сме си същата дупка
БСП, ГЕРБ... все боклуци :)
бай ви Костов, го плюете, защото когато дойде и когато трябваше вече да продава на безценица въпросните предприятия бяха в повече от трагично състояние, но разби пост-комунистическата идилия на бездарниците - ние ще се правим, че работим, а те ще се правят, че ни плащат - в такава среда израснахме моето поколение .
Проблемът с приватизацията не е самата приватизация, а тоталната липса на контрол след това и погазване на договори и разграбвания!
Които, драги мои, се случиха след бай ви Костов и под опеката на Царя + комунистите
БСП? ХА... хората имат уникално къса памет!
Г-н. Георгиев,и Вие сте прав.Но полза от това има ли?дотук като чета назад в темата Прасето е с най-голям,но той не е гласувал - що ли ?
Дано да гласува на следващите избори.
Това е поредното доказателство, как манипулативното настройване на масите може да съсипе и най-добрия управник!
И съответно обратнопропорционалните действия правят Бойко много успешен :)
Разгеле,става приказка.
И докога ще я караме по този начин.Манипулирането не е трудно,но каква е ползата за обществото?
Натрупването на количествен ресурс в случая явно не води до нищо,дори работи в обратна посока ,както казваш.
И цирка е, че бездарните въобще не са безплодни,дори се размножават със страшна сила.Да ме прощава Георгиев.
P.S.Така, отворих си следващата бира и мога да продължа мисълта си:
Управляващите, ако не вдянат,че кравата дава повече мляко от овцата,накрая ще открият, че див коч мляко не дава,а само боде с рогите,ако тръгнеш да го доиш.Но явно са супербавноразвиващи се и ще има още много години да се чудят на нормално развитите и развиващите се около нас.
Идеята на манипулирането е манипулатора да има изгода - не обществото :)
...... а и аз съм Георгиев ;)
Идеята на манипулирането е манипулатора да има изгода - не обществото :)
...... а и аз съм Георгиев ;)
В моята професионална сфера това е равно на самоубийство.
То и аз съм Георгиев,ама това едва ли е от значение
Отивам да спя ,че бях на работа цяла нощ.
Stoyan Georgiev
22-05-2013, 11:23
Георгиеви АЛЕ ! :D
nikolaaaay
22-05-2013, 18:09
За загребването към дъното е виновна тройната коалиция?
За управлението на ГЕРБ е виновна световната финансова криза?
Не казвам, че нещата са черно-бели. Бойко далеч не е цвете, нито успешен политик, нито много кадърен. Обаче кризата ни засегна много сериозно. Не бяха турбуленции на световните пазари, както казваше тогава Орешарски. Кризата съвпадна освен това във времето почти напълно с управлението на ББ. Това е факт и ако критикуваме обективно трябва да го споменем. Не може като Суската да сравняваме икон. състояние при тиглавите и при Герб понеже икон. ситуация в света си беше коренно различна. Преди 2008 в цял свят икономиката вървеше супер и всички бяха големи оптимисти. Нормално е в такава ситуация да има повече инвестиции и повече работни места. Факт е още, че с румънците имахме еднакъв стандарт около 2000 г., а сега те са чувствително по-богати.
Но пък сега Орешарски ще може да се развихри с пълна сила, с вице Янаки Стоилов, който ще следи за политиката на партията :)
Като му гледам програмата......., то даже и обещания някакво за реформи няма, само популизъм,
Susscrofa
22-05-2013, 19:36
Чух сега нещо "забавно".
Правителство може да бъде избрано и с 70-тина депутата при кворум 121, например.
Но при вот на недоверие ще трябват 121 депутата "ЗА", независимо от кворума.
Не претендирам да съм точен, но го чух по новините.
Демек, ако АТАКА осигури избора на правителство, после дори и да иска няма да може да го свали заедно с ГЕРБ.
dimitar_vd62
22-05-2013, 19:46
..путатска им работа.
Абе то е ясно, че ще мине тоя Лешниковия, но колко ще изкара е едно на ръка. От там ще може да разберем дали провалът ще е тотален - при цял или достатъчно дълъг мандат или ще е малък-ако бъде свален бързо.
Пътували шофьор и директор из провинцията. По обяд директора предложил на шофьора да седнят на някой крайпътен капан за обяд. Шофьорът понеже нямал много пари си поръчал 2 кебапчета с гарнитура, а директорът - 6. Хапнали, починали и потеглили отново. По някое време директора за да поддържа разговора казал:
- Ей ама вкусно беше, а и добре хапнахме. Средно по 4 кебапчета на човек!
Понеже някои хора се съдират да показват "интелектуално ниво" и за да звучат достоверно хвърлят разни статистики ...
Който разбрал - разбрал, който не - да види някоя интер-галактическа или Вселенска статистика.
dimitar_vd62
22-05-2013, 23:23
Мда на бившата ми работа средната заплата беше около 1600лв.Аз бях шофера.:Topic-is-closed-bg:
Мда на бившата ми работа средната заплата беше около 1600лв.Аз бях шофера.:Topic-is-closed-bg:
Еми явно тря се върнем в социализма , само там шофера взима колкото началника , че и право на панелка с 2 тераси докато за началника отива средния апартамент с една.....
Мдаа, а баща ми професор, с изобретения, патенти и рационализация, включен в изданието през 1998 г., Кой кой е в България взимаше 400 лв до 1989 г.., а панелка нямаше включена :)
А в същото време един плужек, член на ЦК или Политбюро взимаше пари и имаше привилегии, които бяха немислими за нас, повечето.
В тая връзка скоро се присетих за "фараона" Иво Недялков, някой го помнят, други не са го и чували, интересно е да се прочете, защото от написаното в Уикито има много неразбрани от (некои) българи истини:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%BE_%D0%9D%D0%B5%D0%B4%D1%8F%D0%BB% D0%BA%D0%BE%D0%B2
Пътували шофьор и директор из провинцията. По обяд директора предложил на шофьора да седнят на някой крайпътен капан за обяд. Шофьорът понеже нямал много пари си поръчал 2 кебапчета с гарнитура, а директорът - 6. Хапнали, починали и потеглили отново. По някое време директора за да поддържа разговора казал:
Понеже някои хора се съдират да показват "интелектуално ниво" и за да звучат достоверно хвърлят разни статистики ...
Който разбрал - разбрал, който не - да види някоя интер-галактическа или Вселенска статистика.
В един университет решили да прилагат следния модел. Всички получават еднакви осреднени оценки. Та при първия изпит всички получили 5-ци. Добре де ама по умните и тия които учили повече не били доволни, но пък по тъпите и тия които ги мързяло били много доволни. На втория тест успеха бил 4-ка. По силните студенти видели от първия изпит че няма смисъл да си дават много зор а пък по слабите разбрали че съвсем може да не учат и пак ще имат по-добри оценки от обикновено. На третия тест всички получили 3-ки. Докато накрая всички получили 2-ки. Тогава естествено слабите студенти започнали да се сърдят, че по умните нарочно ги "прецакали"...........
В един университет решили да прилагат следния модел. Всички получават еднакви осреднени оценки. Та при първия изпит всички получили 5-ци. Добре де ама по умните и тия които учили повече не били доволни, но пък по тъпите и тия които ги мързяло били много доволни. На втория тест успеха бил 4-ка. По силните студенти видели от първия изпит че няма смисъл да си дават много зор а пък по слабите разбрали че съвсем може да не учат и пак ще имат по-добри оценки от обикновено. На третия тест всички получили 3-ки. Докато накрая всички получили 2-ки. Тогава естествено слабите студенти започнали да се сърдят, че по умните нарочно ги "прецакали"...........
1 -
М...да... статистиката показва, че двама са се нахранили доволно....:lupe:...но дефакто, единият е преял, а другият е още гладен....е това е България последните 20 години......:naughty:
Susscrofa
25-05-2013, 13:36
И един ден по-умните решили да основат масонска ложа.
Така осигурили непрекъснато и сигурно задълбаване на пропастта богати бедни.
Умни старецо, разбери, че философията за равенството е доста по-модерна от безумния принцип за успеха на по-приспособимия.
Един неуспешен опит нищо не означава, рано или късно настоящият глобален икономически модел, с който ти се будиш и лягаш, ще бъде хербаризиран.
....... че философията за равенството е доста по-модерна от безумния принцип за успеха на по-приспособимия.
Вервай си....!
Равенстно не може да има - и в животинския свят няма равни, камо ли в човешкия.Обществото не е идеално и не може да стане, но има общества, в които хората може да имат права и такива, в които са овце в обора.
Равенство не, но равновесие да.
Susscrofa
26-05-2013, 17:57
Равенстно не може да има - и в животинския свят няма равни, камо ли в човешкия.Обществото не е идеално и не може да стане, но има общества, в които хората може да имат права и такива, в които са овце в обора.
Вземи си свиня у дома и тя ще те научи да бъдеш човек.:)
Вземи си свиня у дома и тя ще те научи да бъдеш човек.:)
Надай се-само ще ти цитирам Висоцки:
Но если жил ты как свинья —
Останешься свиньёю. 8-)
Всъщност по голяма свиня, от човека няма, в преносния смисъл
Равенство не, но равновесие да.
Ако няма равновесие, то икономическите, житейски и всякакви закони го възстановяват.
Ако няма равновесие, то икономическите, житейски и всякакви закони го възстановяват.
Да де, затова е имало и революции.
Да де, затова е имало и революции.
След тия революции, тип работническо селски - нещата стават още по зле, а подобни общества рядко надживяват няколко десетилетия и то с тотална репресия.Въпреки, че донякъде си прав - в Източна Европа мирните революции събориха соца, който пък беше насаден отвън - без никакви революции.
Но аз визирам икономическите закони основно, които действат независимо от желанието на хората.По тая причина и за щастие комунистите, фашистите и други подобни отрепки успяха да убият само няколко десетки милиона човешки същества....
Но тая тема - кое е първото кокошката или яйцето, ми омръзна.Гледай спора във филма за Пурко /Господин за един ден/, че вече ми писна да пишем едно и също, докато седиш във флорида ли беше, калифорния ли...Драги Павлине, пиши като скромен редови кореец, кубинец или поне никарагуанец (не кисел емигрант в САЩ, Канада, ЕС и прочее там).Той и Ленин емигрира в Швейцария, а после пък не пускаше никой да ходи там.:BIGsmile:
Susscrofa
27-05-2013, 19:22
След тия революции, тип работническо селски - нещата стават още по зле, а подобни общества рядко надживяват няколко десетилетия и то с тотална репресия.Въпреки, че донякъде си прав - в Източна Европа мирните революции събориха соца, който пък беше насаден отвън - без никакви революции.
Но аз визирам икономическите закони основно, които действат независимо от желанието на хората.По тая причина и за щастие комунистите, фашистите и други подобни отрепки успяха да убият само няколко десетки милиона човешки същества....
Но тая тема - кое е първото кокошката или яйцето, ми омръзна.Гледай спора във филма за Пурко /Господин за един ден/, че вече ми писна да пишем едно и също, докато седиш във флорида ли беше, калифорния ли...Драги Павлине, пиши като скромен редови кореец, кубинец или поне никарагуанец (не кисел емигрант в САЩ, Канада, ЕС и прочее там).Той и Ленин емигрира в Швейцария, а после пък не пускаше никой да ходи там.:BIGsmile:
Напиши нещо за Френската революция.:)
Къде се скриха феновете на "експертното правителство"? За пореден път ставаме за смях пред света.
Къде се скриха феновете на "експертното правителство"? За пореден път ставаме за смях пред света.
Много академичен въпрос, случайно да не си "студент"? http://www.youtube.com/watch?v=G83u0fXXqOo
:drinking::upsidedwnsmiley::Tease:
Ако няма какво да кажеш, по-добре замълчи.
Susscrofa
27-05-2013, 22:02
Каквото и животно да си вземеш след свинята, все чисто ще ти се струва.
Не разбрах само с кое се излагаме, с 200% нарастнала контрабанда през последните 4 години ли?
dimitar_vd62
27-05-2013, 23:24
http://offnews.bg/index.php/199809/iznenada-ministar-dyunigejt-v-kabineta-oresharski
Ако няма какво да кажеш, по-добре замълчи.
Явно е "сложно" това иронично изречение, не е за герберисти. По-голяма излагация от Бойко Борисов за тази държава никога не е имало, вземи та прочети "Бай Ганьо", вероятно не си внимавал в училище. ;-)
Напиши нещо за Френската революция.:)
За теб само ВОСР :).
Френската революция не е нито комунистическа, нито социалистическа - буржоазна е. Е БКП и ти сте явно на други позиции... :bounce8:
Революция е рязка и голяма промяна на общественото състояния и устройство, ако говорим за общество и не е изобретена от другарите с каскети и навуща.По своята същност войната за независимост и формирането на САЩ е също революция, драги прасешки, ма ти май не си и фен.
Susscrofa
29-05-2013, 08:45
За теб само ВОСР :).
Френската революция не е нито комунистическа, нито социалистическа - буржоазна е. Е БКП и ти сте явно на други позиции... :bounce8:
Революция е рязка и голяма промяна на общественото състояния и устройство, ако говорим за общество и не е изобретена от другарите с каскети и навуща.По своята същност войната за независимост и формирането на САЩ е също революция, драги прасешки, ма ти май не си и фен.
Объркан си малко.
Войните за независимост нямат нищо общо.
Френската революция си е баш народна.:)
Ама не ти изнася.
Не всеки, който не мисли като теб е комунист.
Ако разсъждаваш така то мисленето ти не е по различно от това на тези с навущата.:)
Объркан си малко.
Войните за независимост нямат нищо общо.
Френската революция си е баш народна.:)
Ама не ти изнася.
Не всеки, който не мисли като теб е комунист.
Ако разсъждаваш така то мисленето ти не е по различно от това на тези с навущата.:)
"Целият френски народ е срещу нас",
Робеспиер пред якобинците.
Ти си объркан, не че е нещо ново...:).
Френската е народна за тия, дето са чели-недочели.А и народна, това какво значи?Народ = комунист ли ще следва?Да, наистина народа участва в нея, както и в много други събития (отделно, че участват и много други съсловия), но какво се случва след това, освен, че се премахват привилегиите на аристокрацията?
Война за независимост не е точно определение на това, което се случва в САЩ, ама твоя си работа, всеки си има мнение, както и задник.;-)
Ето ти малка статийка, ако искаш да научиш и да се поразтърсиш за повече, а ако не, продължавай да повтаряш мислите на тия с навущата:
http://www.bnews.bg/article-54533
Революциите обикновенно са породени от обществени несправедливости които засяга големи групи от хора. Дали някои ще ги нарече буржоазни или социалистически няма голямо значение.
Да, тука сме на едно мнение :handshake:
Susscrofa
29-05-2013, 22:35
"Целият френски народ е срещу нас",
Робеспиер пред якобинците.
Ти си объркан, не че е нещо ново...:).
Френската е народна за тия, дето са чели-недочели.А и народна, това какво значи?Народ = комунист ли ще следва?Да, наистина народа участва в нея, както и в много други събития (отделно, че участват и много други съсловия), но какво се случва след това, освен, че се премахват привилегиите на аристокрацията?
Война за независимост не е точно определение на това, което се случва в САЩ, ама твоя си работа, всеки си има мнение, както и задник.;-)
Ето ти малка статийка, ако искаш да научиш и да се поразтърсиш за повече, а ако не, продължавай да повтаряш мислите на тия с навущата:
http://www.bnews.bg/article-54533
Е, голЕм цитат извади.
Няма значение какво става след революцията.
То и след 89 година истинските седесари бяха "изядени" от "антикомунисти" като Костов, Бакърджиев и Бисеров ама ей на:)
Робеспиер е бил тотално изкукал.
Важно е кой пренася всичко на гърба си.
Винаги се намира кой да яхне жребеца.
Борбите за независимост са малко по-различни.
Статии чета само сутрин:)
Забравих да ти честитя новото правителство.:)
Да ти се връща-и ти ще му береш плодовете, най вероятно ялови, както се вижда-относно правителството. сбирщина от кариеристи.
А за другото - не ми се говорят глупости :sleep:
Susscrofa
30-05-2013, 19:10
Да ти се връща-и ти ще му береш плодовете, най вероятно ялови, както се вижда-относно правителството. сбирщина от кариеристи.
А за другото - не ми се говорят глупости :sleep:
Абе данни за някаква контрабанда излизат и за някакви амфети.:)
Знаеш ли нещо?
Преди ГЕРБ 22 млрд къса акциз, а след това 11 ..........хахах:rotfl:
Браво, народа спрял да пуши.:rotfl:
Абе данни за някаква контрабанда излизат и за някакви амфети.:)
Знаеш ли нещо?
Преди ГЕРБ 22 млрд къса акциз, а след това 11 ..........хахах
Браво, народа спрял да пуши.:rotfl:
Да, а при Олигарски това ще изчезне, продажбите ще се качат и Кирил Добрев осъден за подобни престъпления, щото он това прави, да ти кажа :holiday2::rotfl:
ПП Черепа вече върти пръсти доволно
Susscrofa
30-05-2013, 19:23
Да, а при Олигарски това ще изчезне, продажбите ще се качат и Кирил Добрев осъден за подобни престъпления, щото он това прави, да ти кажа :holiday2::rotfl:
ПП Черепа вече върти пръсти доволно
Ама чакай, аз ти давам конкретни данни.
22 млрд. към 11 млрд.:)
А ти нищо не ми даваш.
Имаш ли представа колко пари са това?
Провери и заловената контрабанда при тройната коалиция и при ГЕРБ.
А за амфетите не ми се говори дори.
Данни, данни всякакви, цитати също, каквото искаш-това ще ти намеря, ама за какво ни е това?Статистиката винаги може да е стъкмистика, данните... - чрез тях можеш да докажеш всичко, както и с цитатите.А и не че се интересувам, ама откъде са тия данни, принципно се цитира източника?
Но какво искаш да ми кажеш - че правителството на БСП, сегашното, ще е по малко вредно за България от това на ББ и от това, преди ББ, това ли да разбирам?За мен, партия, която никога не се е извинила на народа си за простотиите, убийствата и какво ли не, не става и за чеп.
Susscrofa
30-05-2013, 20:13
Данни, данни всякакви, цитати също, каквото искаш-това ще ти намеря, ама за какво ни е това?Статистиката винаги може да е стъкмистика, данните... - чрез тях можеш да докажеш всичко, както и с цитатите.А и не че се интересувам, ама откъде са тия данни, принципно се цитира източника?
Но какво искаш да ми кажеш - че правителството на БСП, сегашното, ще е по малко вредно за България от това на ББ и от това, преди ББ, това ли да разбирам?За мен, партия, която никога не се е извинила на народа си за простотиите, убийствата и какво ли не, не става и за чеп.
Данните не са статистика!
Данните са от агенция митници и данъчните.
И са за всяка година.:lol:
Говорим за реална политика, а не за отживелици.
Тъпия ти антикомунизъм не върви. Монархистите трепали комунисти, после комунистите трепали фашисти и монархисти. Нормално.
Прасешки, комунизмът е тъп и отживелица - не може да има тъп антикомунизъм, защото комунизмът сам по себе си е олигофренско явление.
Другаря Олигарски и Вигениев ще те оправят, буд спокоен, а Кирчо Добревия ще прави цигари и твоите сайтове няма да го цитират.
ПП, ама да беше сложил линкове с тия твои данни все пак, пак говориш като комунист-тоест наизуст май...? :laser:
Та да си продължа-"пещерния" ми антикомунизъм и обвиненията "кои сме ние, че да оценяваме Олигарски на форумния ни Прасчо, естествено се провалиха-и то доста бързо.
Изборът на далавераджията Пеевски, тясно свързан с олигархията и ДПС е плодът на подобни "модерни леви" виждания, които са на мода не са у нас а и в цяла ЕВропа.
Отвратен съм от това, което става и пак повтарям-никога не съм гласувал за ГЕРБ, но определено смятам, че по-голям зло за България от посткомунистичеката БСП и нейните израстъци, АТАКА и ДПС няма и няма да има. :offtopic:
dimitar_vd62
14-06-2013, 19:48
Тук съм съгласен единодушно.БСП и ДПС трябва да се заличат от Вселената.За по-сигурно.
Така е Митак, е и още една може, но има време :)
Не са важни партиите, а идеите, на избирателите, които ги правят реални политически субекти.Партиите са изразители на обществените нагласи.
rossenvn
14-06-2013, 21:11
Тук съм съгласен единодушно.БСП и ДПС трябва да се заличат от Вселената.За по-сигурно.
Не бъди скръндза - прибави и партия Юруш :sniping:
dimitar_vd62
15-06-2013, 00:12
Може, ама чакам да направи заплатите 1000лв и пенсиите 500, да направи циганите на сапун и тогава ще му играя курвенски.Да му е гадно.
rossenvn
15-06-2013, 10:09
Шегуваш се, нали? Няма начин да си толкова наивен?
dimitar_vd62
15-06-2013, 11:35
Майтапя се естествено.
Лошото в тая ситуация е едно-най вероятно Станишев ще се провали, поради Олигарски и компания, която той си издигна (хим не ми пука за него) но другото крило в БСП е около агент Гоце - Р.Овч, Р.Петков, Масларова и прочее разни дърти комунисти, които са по зле и от СерГей.
dimitar_vd62
15-06-2013, 12:15
Не знам що ми се струва че Олигарски беше натрапен на Станишев от тези дето дърпат конците.Пеевски е логичен избор за целите им.И как нагло заявява че решението на съда било невинен, сякаш някой вярва на съда и прокуратурата.По безкръвен начин няма да се случат нещата.
Станишев реши, че в тая ситуация, още преди изборите, че няма какво да се бута и да става премирер.Ясно беше че БСП няма да спечели и набута Орешарски.
Олигарски винаги е бил нагаждач, лаком за власт и готов да служи, особено на хора с пари-а от друга страна не може да бъде заплаха за Станишев, не и член на БСП даже.
Та Станишев целеше чрез него при провал да си избърши ръцете-ами избрах, технократ, специалист и каквито се сетиш локуми, но видите ли.......дрън дрън. При някакъв успех, пак щеше да каже същото.
Но Пеевски се взе насериозно вече и реши, че сега е момента да завземе властта, естествено ДПС го поддържа на 100%
Самият Орешарски съм сигурен, че не иска Делян Пеевски, но няма къде да мърда, защото без подкрепата на ДПС трябва да си отиде, но никой не му е виновен, че прие да бъде премиер при тези условия.
Но не са очаквали такава реакция, бъди сигурен, че ще падне, поне Пеевски.Въпрос на време е.Вярно е, може и да се подърпа, но няма да просъществува дълго.Но си мисля, че и правителството няма да го бъде много.
Susscrofa
15-06-2013, 14:57
Станишев реши, че в тая ситуация, още преди изборите, че няма какво да се бута и да става премирер.Ясно беше че БСП няма да спечели и набута Орешарски.
Олигарски винаги е бил нагаждач, лаком за власт и готов да служи, особено на хора с пари-а от друга страна не може да бъде заплаха за Станишев, не и член на БСП даже.
Та Станишев целеше чрез него при провал да си избърши ръцете-ами избрах, технократ, специалист и каквито се сетиш локуми, но видите ли.......дрън дрън. При някакъв успех, пак щеше да каже същото.
Но Пеевски се взе насериозно вече и реши, че сега е момента да завземе властта, естествено ДПС го поддържа на 100%
Самият Орешарски съм сигурен, че не иска Делян Пеевски, но няма къде да мърда, защото без подкрепата на ДПС трябва да си отиде, но никой не му е виновен, че прие да бъде премиер при тези условия.
Но не са очаквали такава реакция, бъди сигурен, че ще падне, поне Пеевски.Въпрос на време е.Вярно е, може и да се подърпа, но няма да просъществува дълго.Но си мисля, че и правителството няма да го бъде много.
Интересно. Чудя се защо не лееше умствения си мензис така страстно за предходните управляващи?
Интересно. Чудя се защо не лееше умствения си мензис така страстно за предходните управляващи?
Поради простия факт, че титани на мисълта и словото, като теб, се бяха се заели с тая непосилна и смела мисия.
Водейки се от безпогрешния си политически нюх и огромния инелектуален багаж, те ни натресоха великия социалист и евро лидер - СерГей, световения финансист, безпартийния Олигарски и детето чудо - Дебелян Беевски, известен с това, че стана зам. министър, още като студент.....
Всичко това подплетено със скромната подкрепа на агента от ДС и наследник на философа хидролог, създателя на сарая, човекът който съгради отново съборенето барбекю, човекът с най добър български спред други - бай Лютви.
А отново е отредена и роля на Педя Човек, лакът мерак от Ямбол - съратника на Левски - кой, ти ще се сетиш...
rossenvn
15-06-2013, 20:50
Поради простия факт, че титани на мисълта и словото, като теб, се бяха се заели с тая непосилна и смела мисия.
Водейки се от безпогрешния си политически нюх и огромния инелектуален багаж, те ни натресоха великия социалист и евро лидер - СерГей, световения финансист, безпартийния Олигарски и детето чудо - Дебелян Беевски, известен с това, че стана зам. министър, още като студент.....
Всичко това подплетено със скромната подкрепа на агента от ДС и наследник на философа хидролог, създателя на сарая, човекът който съгради отново съборенето барбекю, човекът с най добър български спред други - бай Лютви.
А отново е отредена и роля на Педя Човек, лакът мерак от Ямбол - съратника на Левски - кой, ти ще се сетиш...
Хахаха, сега ще излезе с калинки-малинки и пак няма да можеш да го пребориш :sniping:. Днес при Дикофф имаше интересн теза, че зад всичко стои Доган, който нарочно се опитва да провокира дестабилизация на държавата. Гости бяха Ревизоро и Осман Октай. Та тезата беше на Октай и звучеше интересно. От това перверзно правителство най-смешен ми е министъра на икономиката. Спомням си малко преди изборите как агент Алберт /Георги Коритаров/ буквално му разказа играта в едно гостуване при него. Задаваше му въпроси за програмата на БСП. И му каза директно - колега наесен пак - един вид, че го е скъсал на изпита. Беше жалка картина. А сега тоя човек ще създава работни места, макар завършил и Сорбоната.
Susscrofa
15-06-2013, 21:01
Аааааа, грешиш, аз с никаква мисия не съм се заел.
Виж ти определено страстно, почти кат комунист -идеалист, защитаваш някаква теза.
Всичко отдавна е загубено в политическия живот на България.
Нищо не е вечно, всичко тече и се променя, може по бавно, може и по бързо-това вече е друг въпрос.А иначе, аз съм идеалист - свободата е на върха на копието, прасешки, а не в салама :)
[/COLOR]
Хахаха, сега ще излезе с калинки-малинки и пак няма да можеш да го пребориш :sniping:. Днес при Дикофф имаше интересн теза, че зад всичко стои Доган, който нарочно се опитва да провокира дестабилизация на държавата. Гости бяха Ревизоро и Осман Октай. Та тезата беше на Октай и звучеше интересно. От това перверзно правителство най-смешен ми е министъра на икономиката. Спомням си малко преди изборите как агент Алберт /Георги Коритаров/ буквално му разказа играта в едно гостуване при него. Задаваше му въпроси за програмата на БСП. И му каза директно - колега наесен пак - един вид, че го е скъсал на изпита. Беше жалка картина. А сега тоя човек ще създава работни места, макар завършил и Сорбоната.
Мда, нищо чудно и така да е.Но според мен по скоро БСП, ДПС и Атака са се взели прекалено насериозно и решиха, че може да правят каквото си искат.Но за щастие нещата не стоят така-факта, че обществото реагира остро и бързо е положителен.
А бе някой беше казал, че турците ще ни превземат икономически....е това беше един ход от тази стратегия....и ако беше успял...след време нямаше да се учудя ако в парка на Свободата шепа българи протестират срещу построяването на джамия.....
Наборе, Вазов е написал:
Нека носим йоще срама по челото....
.......
Нека. Но ний знаем, че в нашто недавно
свети нещо ново, има нещо славно..
Писано е по повод действия, извършени от българския народ след билзо столетия обезличавне.
Е това да не забравяме-живота е прост, остава само, времето, което ни е отредено - да го изживеем, така, че да не ни срам.Всеки в себе си има съвест и мярка, за доброто и злото.А и да сбъркаме, можем да се поправим.
etrovskii
19-06-2013, 06:33
Наборе, Вазов е написал:
Нека носим йоще срама по челото....
.......
Нека. Но ний знаем, че в нашто недавно
свети нещо ново, има нещо славно..
Писано е по повод действия, извършени от българския народ след билзо столетия обезличавне.
Е това да не забравяме-живота е прост, остава само, времето, което ни е отредено - да го изживеем, така, че да не ни срам.Всеки в себе си има съвест и мярка, за доброто и злото.А и да сбъркаме, можем да се поправим.
През последните две десетилетия в България се появи непозната в нейната история социална болест - ширeща се бедност. Днес тя е съдба на близо една четвърт от населението и с всеки изминал ден превзема нови и нови територии, макар че прага на убийствената мизерия в България е 13 пъти по-нисък от този в старите страни членки на Европейския съюз.
Според представително изследване на Националния статистически институт (НСИ) прагът на бедност е 273 лв. на човек от довакинство. В бездната на недоимъка, която напомня за реалностите в Рога на Африка, са пропаднали 1 682 000 души, което е 22.4 процента от населението на страната. Изследването показва още, че относителният дял на бедните е най-висок сред безработните и пенсионерите. Образователното равнище, което до голяма степен определя достъпа до по-добре платена работа, пряко корелира с положението, в което са заетите. Повече от половината от работещите с начално и незавършено начално образование са бедни, а сред работещите с основно образование техния дял е 27.8 процента. Изследването показва, че в постоянние материални лишения живеят 43.6 процента от българите. През 2009 г. те са били 35 процента.А ти ми цитираш Взов:roll2:
[I]През последните две десетилетия в България се появи :
Това се появи, вследствие на същите причини, поради които тази бедност се наблюдава и в Русия - това е добре узрелия посткомунистически плод.
etrovskii
21-06-2013, 06:27
Това се появи, вследствие на същите причини, поради които тази бедност се наблюдава и в Русия - това е добре узрелия посткомунистически плод.
:falos2::-D:dance:
:falos2::-D:dance:
Това ти е в гъза, знам, ама явно му се и радваш :smile:
Susscrofa
12-07-2013, 19:39
Това ти е в гъза, знам, ама явно му се и радваш :smile:
Не е коректно да се заяждаш с баннат форумец.
Никога не си усещал какво е да не можеш да отговориш.
Аз знам какво е, и мога да кажа, че не е приятно.
Е, нека да бъда и аз некоректен пък понякога, приемам този грях, всъщност сега го прочетох...:)
А това, че не може да отговори е изцяло негов проблем.Баннат е заради самия себе си.
Поздрав за привържениците на ГЕРБ от Плевенска самодейна художествена група с ръководител Ц.Ц.
http://www.youtube.com/watch?v=liKezcfOp-4
tribaleo
03-09-2013, 15:48
ебати долняците...