PDA

View Full Version : Добър сервиз във Враца за оглед на кола

bouncer
21-05-2013, 10:21
Привет,

брата на жена ми си е харесал една Алфа 147 във Враца 1,6 бенц. Дайте акъл на кой да я водим във Враца да я погледне и да каже дали си заслужава.

RUNNING WILD
23-05-2013, 11:53
от Враца и куче не си взимай камо ли жена или кола,супер отговорно го заявявам това без недомлъвки.

valjo
23-05-2013, 12:00
от Враца и куче не си взимай камо ли жена или кола,супер отговорно го заявявам това без недомлъвки.
оригиналния лаф е "котка" но смисъла остава ;) +1 за мнението на колегата;)

bouncer
23-05-2013, 12:14
То това хубаво, ама като баш по една врачанска лепотица си е загубил акъла шурея кво да го правя?!? Колата е с транзитни номера, уж от познат джамбаз ама въпреки това...

RUNNING WILD
23-05-2013, 12:58
са ше има-нема бе ти казвам те таа а огин я сам я избирал лично у Италия на зъболекарка беше жената нещея да я даде до последно ама нали сам им големи данъците на 10 тата годин...абе аде бе да зима пустиняко и да бега щастлив от тама,после да нема предно лево кулило дърля а задно десно струже...

Mind_Control
23-05-2013, 15:17
Аз от Враца съм си взимал части от един пич с морга и се оказа адки точен човек. Той няма сервиз, но постоянно разглабя различни коли. Ако мислиш, че може да ти свърши работа да ти дам телефона..

Mury
23-05-2013, 16:03
Аз от Враца съм си взимал части от един пич с морга и се оказа адки точен човек. Той няма сервиз, но постоянно разглабя различни коли. Ако мислиш, че може да ти свърши работа да ти дам телефона..

Добре е да го пращаш при човек,коийто е моргаджия да прегледа кола за покупка.Един въпрос-ти би ли го направил ?????? :big_whoops::big_whoops::big_whoops::big_whoops:

Mind_Control
23-05-2013, 17:03
Добре е да го пращаш при човек,коийто е моргаджия да прегледа кола за покупка.Един въпрос-ти би ли го направил ?????? :big_whoops::big_whoops::big_whoops::big_whoops:

Като няма риба и ракът е риба... Знам, че човека е свестен, може пък и да разбира това, онова, да има приятели и т.н. Доста по- добър е моят съвет от предишния, който гласеше, че даже и куче не трябва да се взима от Враца...

Да не говориме, че една кола от пръв поглед си личи, читава ли е или е съдрана от каране (за човек, който се занимава с коли, пък бил той и моргаджия)

valjo
23-05-2013, 17:46
е то ние с тия съвети сме от Враца де :)

fred
23-05-2013, 18:16
А що не вземеш някой от София да го закараш и да я огледа и издиагностицира дет се вика в тая Враца, де гарга не каца :)

Lucky
24-05-2013, 09:23
Абе не е баш тъй.Аз съм взимал кола от Враца и беше ок.
Всичко си е до колата.

ivo_red
27-05-2013, 16:00
Абе не е баш тъй.Аз съм взимал кола от Враца и беше ок.
Всичко си е до колата.
Моята си я взех от Вараца и не съм имал никакви забележки. Колата беше в уникално състояние като я взех и цената беше около 500 кинта по-ниска отколкото ми искаха в София за 1.4 с 1/2 шофьорска седалка и 2/3 врата. Има и друг момент, че баща ми познаваше лично човека дето я вкара и я беше видял още на границата. Онзи ми я пази 3-4 дена и със сигурност не се е опитвал да ни врътне. Определено във Враца човек има по-голям шанс да нацели читава кола, отколкото на Горубляне. Тва, което направих аз бе да тръгна от София с влака сутринта, а бащата взе един негов приятел дето уж разбира повече от коли и ме чакаха във Враца. Огледахме колата, пробвахме я :Bolt::go: малко ни спряха ченгетата :busted_cop:...размина ни се...пазарихме се и накрая си стиснахме ръцете и си я прибрах с транзитни номера на собствен ход до София. Виж за жена от Враца там нещата седят по коренно различен начин.:horror:

koolio
27-05-2013, 18:51
То въобще от България не трябва да се купува кола, че камо ли от Враца.

Lyubo
27-05-2013, 21:00
Въпрос на късмет според мен.

koolio
27-05-2013, 21:48
И на отваряне на очи, и на мислене също.

Lyubo
27-05-2013, 21:57
Да и това също, но лично алфата никъде не съм карал на диагностики и прочие. Само като я видях на живо и като седнах в нея се влюбих и казах това ще е колата и за мой късмет не съм сбъркал. Иначе редната и на сервиз я карах и познати я гледаха и излезе таралеж в гащите.

Успех на колега и дано скоро да се похвалят с Италианска красавица.