View Full Version : Добър сервиз във Враца за оглед на кола
Привет,
брата на жена ми си е харесал една Алфа 147 във Враца 1,6 бенц. Дайте акъл на кой да я водим във Враца да я погледне и да каже дали си заслужава.
RUNNING WILD
23-05-2013, 11:53
от Враца и куче не си взимай камо ли жена или кола,супер отговорно го заявявам това без недомлъвки.
от Враца и куче не си взимай камо ли жена или кола,супер отговорно го заявявам това без недомлъвки.
оригиналния лаф е "котка" но смисъла остава ;) +1 за мнението на колегата;)
То това хубаво, ама като баш по една врачанска лепотица си е загубил акъла шурея кво да го правя?!? Колата е с транзитни номера, уж от познат джамбаз ама въпреки това...
RUNNING WILD
23-05-2013, 12:58
са ше има-нема бе ти казвам те таа а огин я сам я избирал лично у Италия на зъболекарка беше жената нещея да я даде до последно ама нали сам им големи данъците на 10 тата годин...абе аде бе да зима пустиняко и да бега щастлив от тама,после да нема предно лево кулило дърля а задно десно струже...
Mind_Control
23-05-2013, 15:17
Аз от Враца съм си взимал части от един пич с морга и се оказа адки точен човек. Той няма сервиз, но постоянно разглабя различни коли. Ако мислиш, че може да ти свърши работа да ти дам телефона..
Аз от Враца съм си взимал части от един пич с морга и се оказа адки точен човек. Той няма сервиз, но постоянно разглабя различни коли. Ако мислиш, че може да ти свърши работа да ти дам телефона..
Добре е да го пращаш при човек,коийто е моргаджия да прегледа кола за покупка.Един въпрос-ти би ли го направил ?????? :big_whoops::big_whoops::big_whoops::big_whoops:
Mind_Control
23-05-2013, 17:03
Добре е да го пращаш при човек,коийто е моргаджия да прегледа кола за покупка.Един въпрос-ти би ли го направил ?????? :big_whoops::big_whoops::big_whoops::big_whoops:
Като няма риба и ракът е риба... Знам, че човека е свестен, може пък и да разбира това, онова, да има приятели и т.н. Доста по- добър е моят съвет от предишния, който гласеше, че даже и куче не трябва да се взима от Враца...
Да не говориме, че една кола от пръв поглед си личи, читава ли е или е съдрана от каране (за човек, който се занимава с коли, пък бил той и моргаджия)
е то ние с тия съвети сме от Враца де :)
А що не вземеш някой от София да го закараш и да я огледа и издиагностицира дет се вика в тая Враца, де гарга не каца :)
Абе не е баш тъй.Аз съм взимал кола от Враца и беше ок.
Всичко си е до колата.
Абе не е баш тъй.Аз съм взимал кола от Враца и беше ок.
Всичко си е до колата.
Моята си я взех от Вараца и не съм имал никакви забележки. Колата беше в уникално състояние като я взех и цената беше около 500 кинта по-ниска отколкото ми искаха в София за 1.4 с 1/2 шофьорска седалка и 2/3 врата. Има и друг момент, че баща ми познаваше лично човека дето я вкара и я беше видял още на границата. Онзи ми я пази 3-4 дена и със сигурност не се е опитвал да ни врътне. Определено във Враца човек има по-голям шанс да нацели читава кола, отколкото на Горубляне. Тва, което направих аз бе да тръгна от София с влака сутринта, а бащата взе един негов приятел дето уж разбира повече от коли и ме чакаха във Враца. Огледахме колата, пробвахме я :Bolt::go: малко ни спряха ченгетата :busted_cop:...размина ни се...пазарихме се и накрая си стиснахме ръцете и си я прибрах с транзитни номера на собствен ход до София. Виж за жена от Враца там нещата седят по коренно различен начин.:horror:
То въобще от България не трябва да се купува кола, че камо ли от Враца.
Въпрос на късмет според мен.
И на отваряне на очи, и на мислене също.
Да и това също, но лично алфата никъде не съм карал на диагностики и прочие. Само като я видях на живо и като седнах в нея се влюбих и казах това ще е колата и за мой късмет не съм сбъркал. Иначе редната и на сервиз я карах и познати я гледаха и излезе таралеж в гащите.
Успех на колега и дано скоро да се похвалят с Италианска красавица.