View Full Version : Запознанства
RUNNING WILD
24-05-2013, 23:08
видях че си нямаме тема за запознанства та реших да обогатя форума отново/добре че съм язе/ та те пишете,има ли податливи и сгодни женици за чегарение че дойде пролетта и с нея нагона се отприщи.
http://i.imgur.com/cLtPtau.gif
......е уцелил си местото за тема.:rotfl:
уффф
ши умръ :big_bow_down:
видях че си нямаме тема за запознанства та реших да обогатя форума отново/добре че съм язе/ та те пишете,има ли податливи и сгодни женици за чегарение че дойде пролетта и с нея нагона се отприщи.
Е то тука малко си е куркапан и се внимава с разгонването.
Като ги намериш къде се крият сподели тука :lol_sign: да чегарим и ние :devil::devil: хаха баси лафа
RUNNING WILD
25-05-2013, 09:15
абе стига с тия комплекси 2013 е хората се качиха на луната и сме в Евросъюза а населението си живее в исляма и средновековието,срам не срам требе да се размножаваме,ето аз ква алфиска си дирим за запълване на свободното време,висока с крака до сливиците с перверзна муцунка с големи изхвръкнали близнаци -лисича муцунка с дълга черна коса и черни очи/кафяви/пъстри най вече зелени,да идва до нас да ме зима с колата че иначе ми е разход ненужен и почвам да се мръщя,какво предлагам аз-един гол...като ходя за риба мога да и нося евентуално ако хвана рибка неква да яде фосфор и да стане най-умната в форума,все пак е престижно и благодарение на мене ще се извиси като магаре сред овце,ненаситен съм непрекъснато ме сърби долу и сънувам голи жени по цяла нощ шъ ги разкрачвам кат варену пили,само шпорене ми е в главата и съм като шевна машина в акция умора немам туп туп туп,с географски език съм и като изям един лимон езика ще ми стане като танкиска верига и като я почна ще я лижа докато гъбяса,с голем търбух съм ако и е скучно може да подскача от горе на батут,постоянно се оригвам и изрезвам от ремуса и гоня комарите,просто много екстри много екстри.
Lei-chery
25-05-2013, 09:39
Демоде ти е заглавието на темата, Ръни.
Вече отдавна тези неща не са повод за запознанство.:):):):)
За какво ти е да ги познаваш? :):):):)
:rosso_racers:....Румба, объркал си влака....ако беше метнал въдица у блатото щяхме по добре да те нахраним...:smoke: тук само ще те поучават....
А и нещо ти е слаба захранката.......
Знаеш ли защо не се прави секс пред ЦУМ?:)))
RUNNING WILD
25-05-2013, 10:49
да бе верно губене на време си е,требе да е кратко и ясно запознанството
-страстна ли си
-страстна съм че ме скинеш ли?
-че те скинем...
да бе верно губене на време си е,требе да е кратко и ясно запознанството
-страстна ли си
-страстна съм че ме скинеш ли?
-че те скинем...
M..да, тая оферта е доста хард...ама трябва доста да си подплатен, за да има какво да кинат от тебе....
А ти предлагаш на гол тумбак чифт мада....е в това материално време и на околовръстното няма да ти обърнат внимание...
Susscrofa
25-05-2013, 13:24
Адаш, ти беше малко прасе, а сега си станал голяма свиня.
Това не е моя мисъл. Смених подлога само.
dimitar_vd62
25-05-2013, 15:54
Тоя е образ отсекъде.
Податливи има бре, ето един виц в тая насока:
След кратко запознанство кавалер пита дамата си:
- Извинете, вие омъжена ли сте?
- Не, прехранвам се от случайни запознанства.
Celestrial
25-05-2013, 21:37
Две приказки към създателя на темата: сам си наясно как стоят нещата, патица да ти върже в живота, да не говорим тук, зависи от портфейла. Това, което искаш в БГ, не може да стане, защото всеки е вожд и патица-вожд. Индианци няма. Важното е, че темата ти е забавна, колкото и жалко да звучи, защото както се казваше, едно време младежите водеха жени, сега водят кучета, не че съм толкова стар. От 22 пъти счупена глава, първите два особено жестоко ти казвам, че няма да статне. Но дай да пишем, всички, гаранция ти давам, се забавляваме.
dimitar_vd62
25-05-2013, 21:47
Мен ми е чудно какъв му е проблема да си хване жена.Аз съм на 50 и ми е трудно понякога да отблъсквам атаки от доста по-млади жени.
RUNNING WILD
25-05-2013, 22:15
Две приказки към създателя на темата: сам си наясно как стоят нещата, патица да ти върже в живота, да не говорим тук, зависи от портфейла. Това, което искаш в БГ, не може да стане, защото всеки е вожд и патица-вожд. Индианци няма. Важното е, че темата ти е забавна, колкото и жалко да звучи, защото както се казваше, едно време младежите водеха жени, сега водят кучета, не че съм толкова стар. От 22 пъти счупена глава, първите два особено жестоко ти казвам, че няма да статне. Но дай да пишем, всички, гаранция ти давам, се забавляваме.
а да бе порфеил,слагам една тиквичка в гащите и само се дръгнем по чатала и те са любопитни искат да се накатерят да се лизгат по пръта.
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
Адаш, ти беше малко прасе, а сега си станал голяма свиня.
Това не е моя мисъл. Смених подлога само.
от сега ти казвам от мене да знаеш Румен и зодия овен нема един нормелен вервай ми като почна от шефа на Феникс та до стария ми шеф в Русал и тн...и аз и ти в това число и тн.
---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
Мен ми е чудно какъв му е проблема да си хване жена.Аз съм на 50 и ми е трудно понякога да отблъсквам атаки от доста по-млади жени.
ми кво ти е чудно бе аз съм дебел ходя за риба и простея непрекъснато конфликтен съм фани ме ти за гадже ако си жена не можеш да ме нараниш и като седна на стола у вас го счупя и така,бе това са батали бе това са пробити легени 1 ден като не си им интересен и се мръщи,то ако е за шпорене е лесно се се завъртиш да намериш некоя загорела въпреки че покрай мене и такива няма криза е.
---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
апа имам един познат простак той явно се е метнал на баба си и на дядо си защото техните са свестни,дядо му е взел баба му с пушка стрелял е в вратата на бащината и къща щото баща и не я е давал че бил много див не че баба му не е де,като ходел на гости като малък ученик и баба му готвела и му викала абе Деско има ли курвенца по Софията кво става....тои се изчервявал и умирал от срам а деда му викал-мани гия са лабави наште са по-кръшни но после гена си казал думата и си станал простак-академик поел си по пато и он,абе сметай една вечер се прибира късно в тех и баща му спи на дивана и телевизора работи а баща му е стар и в просъница нашия се приближил до него и баща му казал сънен още
-какво става кои е?
-СМЪРТТТТАА...
dimitar_vd62
25-05-2013, 22:51
Това че си дебел не е проблем, имам познат къде 120 кила на 36 год и си взе сговорна женица.Преди не слизаше от мотора той е рокер, сега си я качва отзад 1-2 пъти в месеца и те така.По-малко ще ходиш за риба жената си иска гледане.Ще простееш кога си с приятели не пред нея.Мисля си около теб е весело, жените обичат такива не конфликтни.
Рокерите са пичоси, жените ги обичат. Мотора за жена обаче не бих го оставил :).
dimitar_vd62
25-05-2013, 23:34
Мойта жена си знае - не ми бара мъжките играчки и аз не я питам за какво си и тези саксийки по терасите.Обаче когато трябва човека е по-важен.Е сега е десет дена в чужбина и къщата опустя.
Румбата пусна поредната провокация, а вие се хванахте. Все пак темата е полезна,. Колкото и да ви се струва обратното. Тия, които нямат нужда от запознанства, просто да не спамят.
RUNNING WILD
26-05-2013, 06:52
не бе трябва да си имаме и ние тема под ръка за сладострастие и облекчение като Гепи ме е нашето ще е примерно Алфи ме,поза спортно сърце жената е по корем на мотора а сърцето и опира двигателя с дясната ръка държи термостата с лявата си пили ноктите и гали ремъка,абе некой като загори да пише ей сакам да ме шпорат сакам такъв и такъв маж ели па женица да се чегъртаме,не може да нема похотливи и податливи аз не вервам.
Това че си дебел не е проблем, имам познат къде 120 кила на 36 год и си взе сговорна женица.Преди не слизаше от мотора той е рокер, сега си я качва отзад 1-2 пъти в месеца и те така.По-малко ще ходиш за риба жената си иска гледане.Ще простееш кога си с приятели не пред нея.Мисля си около теб е весело, жените обичат такива не конфликтни.
Митак, то не е трудно наистина, ама зависи..., едно е да чешеш , чегариш или както му вика там Румбата, друго е да имаш човек до себе си, иначе за таковане има бол и с пари и без пари, кой каквото сака.
А сетих се за пълните дами - има един лаф - че дебела жена сама няма, виж за мъжете не знам.Май и при тях е така.
Румбата пусна поредната провокация, а вие се хванахте. Все пак темата е полезна,. Колкото и да ви се струва обратното. Тия, които нямат нужда от запознанства, просто да не спамят.
Е много ясно че се бъзика и провокира, който се е хванал си е негова работа.
RUNNING WILD
28-05-2013, 11:11
абе вие какво ли не разтълкувахте,аз не вервам какво съм написал вече и това ли съм написал,има ли податливи женици кво стана показа ли се нещо за сексуване.
мамоооооооууууууууу:big_whoops:
майко мааа:-D са препала
Освен в БГ Мама да пусне пък, кой знае :pig:
dimitar_vd62
29-05-2013, 23:27
Румба бегай на бургаския плаж там са сгодните женици, ся ще дават на поразия преди поповете да са забранили плажуването по цици.Днес по новините като гледах немаше една със сутиен за тръпка.Сичките протестираха солидарно по цици и заплашиха с референдум.
reloading
29-05-2013, 23:40
Румба бегай на бургаския плаж там са сгодните женици, ся ще дават на поразия преди поповете да са забранили плажуването по цици.Днес по новините като гледах немаше една със сутиен за тръпка.Сичките протестираха солидарно по цици и заплашиха с референдум.
баси кефа и после СОфия си е софия... :)
RUNNING WILD
30-05-2013, 15:07
бате ще се появя на плажа с слънчеви очила и дълъг бежов шлифер до коленете и от долу гол и на сред плажа ще разтворя шлифера и ще крещя кам ту деди ...по домова книга ще ги карам всички палави непослушници безсутиенници и безгащтници