View Full Version : НОВ ЗАКОН НОВО "ДВАЙСЕ" ???
Колеги , имам питане относно новият закон за данъците и прегледите , който гласи че трябва да имаш данък за да си направиш прегледа , ще дават стикери и ще излизаме автоматично при сервизите които правят прегледи ако не сме го платили и този път уж по сериозно и няма да има сервизи които да правят мизерии, тъй като нямало как и целия тоя базик от 01.06.2013г. На мен ми предстои да правя преглед през юли и въпроса ми е след като за 2012 година данъка ми е платен ще мога ли да го направя без данък за неизтеклата 2013 ? И все пак има ли начин за шмекерии ? Благодаря на запознатите решили да помогнат :goodnight:
lordliness
07-06-2013, 21:42
И все пак има ли начин за шмекерии ? Благодаря на запознатите решили да помогнат :goodnight:
и нещо срам не изпитвате ли за да пускате подобни теми?
Аз искам попитам има ли някакъв начин да не си плащам тока, ама да не ми го спират?
Сега остава да поиска и помощи и сигурно е недоволен от детските надбавки....
За тези кратери не може да плащам един от най-високите данъци , пък и не е първата тема която е за това , но да живея на синя зона за сумаси пари , да плащам 200 лв гражданска , и да дам 187 лв данък за да спирам в дупка поради липса на други места , може да ме извинявате ама и вие ще го говорите ;) Имал съм 4 коли до сега за скромните си годинки , и съм им плащал данъци писал съм молби ЗАБЕЛЕЖИ ДАНАКОПЛАТЕЦ СЕ МОЛИ , ДА оправят поне улицата в ЦЕНТЪРА на която живее , момчета аман от светци ама както аз така и те не са прави , писна ми от коментари " с такива като мене тая държава ще е все така" но съм пробвал и с добро и с лошо ;) А пък кой ме съди ми е все тая , вие гледате само правописни грешки и как да се направите светци :)
п.п. Има и колеги, които помагат без да се правят на интересни дори и да повтарят нещото за 1000 път . С 400 лв минимална работна заплатка за 12 часа труд и 200 лв данък не плащам за кола на 10000 години и с тези кратери :)
---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
лесно е да си редактираш поста нали ? но този път не ти се получи , не знам как ще спиш :)
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
Моля админите , ключ на темата !
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:38 ----------
Сложи си го в рамка някои хора работят от сутрин до вечер , представяш ли си ? Да знаеш отворко дали ако имаш платен данък за 2012 година може и без платен за 2013 да си направиш прегледа , поради липса на кинти ? Опс кинти ? Сбърках ли ? Ако не знаеш напусни смешната долна гадна тема ;)
lordliness
08-06-2013, 05:58
Срам и позор е за тези, които не могат да пишат и да се изразяват на родния си език. Също и за дребните тарикатчета.