View Full Version : Към пловдивчани!
Linkestis
07-06-2013, 23:07
Колеги от Пловдив вижте там нещо направете...гуми ли ще пукате,джамците и зъбите ако има ли ще трошите..
Не е първия нито последния,на такъв не знам какво да му се направи.Милиционерите ще го глобят 20-на лева...
114861
ИЗВЕРГ ВЛАЧИ КУЧЕ С КОЛА!!! /FÜR DEUTSCH BITTE SCROLLEN/
Получихме на страницата си сигнал за безпрецедентна жестокост,и то умишлено,към животно:възрастен мъж е бил засякан по пътя до с.Тополово,карайки кола,на чиято задна част с въже било вързано куче.Влачейки го,животното е оставило и кървави дири.Свидетел се опитва да спре извършителя,той излиза от колата с думите:"КУЧЕТО ТРЯБВА ДА СЕ МЪЧИ" И ПОСЛЕ Е ИЗБЯГАЛ С КОЛАТА. Още не знаем какво се е случило с животното.Надяваме се някой да се е притекъл на помощ и го е спасил от сигурната и ужасна смърт.Моля разпространявайте-не трябва подобна позорна и извратена постъпка да бъде премълчана и виновникът да избегне адекватното си наказание!Започнали се масирана кампания да сезираме съответните отговорни по ЗЗЖ органи.Има закони-ПРИЛАГАТ ЛИ СЕ ТЕ?
lordliness
07-06-2013, 23:20
сигурно и него трябва да го повлачат със същото въже, да придобие по точна представа как е
Колеги от Пловдив вижте там нещо направете...гуми ли ще пукате,джамците и зъбите ако има ли ще трошите..
Не е първия нито последния,на такъв не знам какво да му се направи.Милиционерите ще го глобят 20-на лева...
114861
Получихме на страницата си сигнал за безпрецедентна жестокост,и то умишлено,към животно:възрастен мъж е бил засякан по пътя до с.Тополово,карайки кола,на чиято задна част с въже било вързано куче.Влачейки го,животното е оставило и кървави дири.Свидетел се опитва да спре извършителя,той излиза от колата с думите:"КУЧЕТО ТРЯБВА ДА СЕ МЪЧИ" И ПОСЛЕ Е ИЗБЯГАЛ С КОЛАТА. Още не знаем какво се е случило с животното.Надяваме се някой да се е притекъл на помощ и го е спасил от сигурната и ужасна смърт.Моля разпространявайте-не трябва подобна позорна и извратена постъпка да бъде премълчана и виновникът да избегне адекватното си наказание!Започнали се масирана кампания да сезираме съответните отговорни по ЗЗЖ органи.Има закони-ПРИЛАГАТ ЛИ СЕ ТЕ?
Ще подам сигнал в МВР и прокуратурата и телевизиите!По закон може да отнесе и затвор?Не съм специалист, но предлагам сигналът да се подаде от повече хора, които имат желание разбира се.
nikolaaaay
07-06-2013, 23:43
Когато има ненормални публични личности, като Болен Сидеров например, почва и народа да полудява. То затова са измислени лудниците. Като не си нормален - отиваш да се лекуваш, а не правиш сеир на хората.
ФЕРАРИСТ
08-06-2013, 00:00
Такъв го сгъвам от шамари ако ми е в категорията, ако няма много свидетели може и секс да падне......
ecotronic
08-06-2013, 00:08
Този или е тотално изперкал или животното нещо му е направило и той си мисли, че така го наказва.
Но каквото и да е направило, по-добре е било да го застреля.
Гадна работа.
Егати изверга. Заслужава да го вържеш и да го влачиш и него .
Садистите винаги действат върху животни първо, най лесно е.
Аз съм подал сигнал, но е добре и ако има очевидци да подадат също, защото може да дадат и показания.
Linkestis
08-06-2013, 12:49
То може да се каже че факбука се е подпалил от тази снимка :)
Господарите на ефира отказали да правят репортаж че не им отговаряло на политиката им.
Други казват че живеел в с.Тополово ул.Царевец № 6 и му било едно от хобитата да измъчвал животни.
Кое колко е вярно не знам,кои какво ще направи също...
По принцип дефакто и деюре..да предположим и да допуснем че е ухапало него или детето му..ако съм на негово място..и ухапването е жестоко,бих го застрелял.Но не и да правя това което прави той.
Тук има три питбула,които избиха всички кучета наоколо и то не защото са толкова опасни колкото че собственика като се напие и ги пуска.Миналият месец убиха магаре за около 20мин.Кучета убиват за 5 мин. Мислел съм си много пъти ако нападнат едно от децата ми как ще реагирам...предполагам че ако успея да ги уцеля ги оставям на място..след това на собственика не ми се мисли,но определено няма да ги измъчвам така.
Ама тя темата е много обширна,не съм я пуснал тук за да пораждаме насилие спрямо тази твар,дори и да го пребие някои надали ще му промени психиката.Ама утре може да осакати дете щото му обрало черешите примерно..
boris037
08-06-2013, 12:51
Спокойно, информацията ще бъде проверена.
Вие за едно псе ли сте бе? Пфф...
Linkestis
08-06-2013, 16:03
:big_whoops:
Знам че си още малък и не осъзнаваш какво говориш :)
:big_whoops:
Знам че си още малък и не осъзнаваш какво говориш :)
Напълно осъзнавам какво говоря... Не виждам с какво някакво дръгливо псе заслужава такова внимание при положение, че всеки ден е пълно с насилие между хора, но на никой не му пука... Прекалено сте заслепени в зоофилията си, колеги.
Linkestis
08-06-2013, 16:30
Значи виж сега..ще ти обясня така нещата че пубера в теб да го разбере!
Тук не става дума за малтретиране на деца или възрастни.
Значи ако ти посегнеш на мен или моето семейство аз мога да ти отвърна като те шибам гол на улицата и ти разкъсам дебелото черво,както и ако си мъж можеш да сториш същото.Но когато те ухапе "псе" вариантите са два:
1.Или бягаш
2.Или го убиваш
Възможността да се гавриш с него по подобен начин е за душевно болни чекиджий мислещи като теб.
Сега да не вземеш да се засегнеш от думичката чекиджия.Понеже явно майка ти и баща ти не ти ги обясняват тези неща ще ти ги обясня аз:-маструбацията-това е природното желание на човек да се задоволи,а чекиджията е човек недокоснал се до противоположния или същия като неговия пол човек.Тоест комплекса ти за малоценност те смазва и ти започваш поне по три пъти на ден да ръкоблудстваш.
За това се превръщаш и в садо-мазо изверг отритнат от обществото.
КАто съм ти чел коментарите по различни теми както и в тази съм сигурен че след 10-на години като станеш на 30,ще имаш мустаци,прошарена оредяла коса,ще живееш още с пенсионираните си родители,ще ги обвиняваш за това че нищо не е станало от теб.Сутрин ще излизаш на разходка до центъра бръкнал дълбоко с една ръка в джоба пипайки прожуленият си член,оглеждайки жадно младите момичета,и псувайки ги наум как ще ги обладаеш ако ти пуснат.
След почти цял ден прекаран в разходка,прибирайки се към вмирисаният на мухал дом ще изриташ кварталното псе което седи до кофите и ще кажеш със самоувереният си тон: "Майка ти деба у помяро".
Щом влезнеш,мама ще ти сложи твърдия хляб с купичка шкембе и ще ти се скара защо цял ден не си се прибрал.Ще се затвориш в стаята далеч от всички и ще посегнеш отново към члена си,с образа на момичетата.
Осъзнаваш ли сега за какво става дума?
Чичи, ходи в задния двор да опъваш бездомните кучета, знам, че и самата мисъл за това те възбужда до неузнаваемост. Гледай да не мрънкаш пак като вдовица за х*й в долния раздел колко си неоправдан и как те баннали лошите модератори... Явно живота ти се е стекъл по описания от тебе начин и завиждаш на всичко, което може да го бодне в жена, която няма мустак гъст колкото твоя.
nikolaaaay
08-06-2013, 17:05
Чичи, ходи в задния двор да опъваш бездомните кучета, знам, че и самата мисъл за това те възбужда до неузнаваемост. Гледай да не мрънкаш пак като вдовица за х*й в долния раздел колко си неоправдан и как те баннали лошите модератори... Явно живота ти се е стекъл по описания от тебе начин и завиждаш на всичко, което може да го бодне в жена, която няма мустак гъст колкото твоя.
Велика простотия. По принцип съм против цензурата, но ако бях модератор, след такъв пост щеше да последва бан за доста дълго време. Нямаме нужда от демонстрация на селяндурщината.
Linkestis
08-06-2013, 17:18
nikolaaaay,не му се впрягай на момчето.И аз съм използвал нецензурни думи :)
Все пак той се припозна в профила на всеки 5 българин.
В момента ме залива с лични съобщения и иска помощ,за съжаление аз не мога да му помогна :)
Но по-горният ти коментар е жалката истина какво следва от ситуацията в България и последствията върху населението.
Doomguy,силно се надявам пазарджишката група да не те допуска в редиците си.
Изобщо не ми пука за никакви редици, казвам каквото ми е на сърце и не ми пука от никой и от нищо. Правя каквото си искам и не ми пука нито за вашето мнение, нито за това на околните. Който ме познава, знае що за човек съм, за другите не ми пука. Който не ме харесва, да ме игнорира и да не ме чете. Поздрави на всички...
Желая ти да се сблъскаш с това, което проповядваш и съм сигурен че един ден ще се случи.По-здрав и на теб..
А най сетне и игнора ще ползвам
boris037
08-06-2013, 18:23
Полицията вече е задържала заподозрения, интересно какви ще са последствията и дали ще има такива.
Желая ти да се сблъскаш с това, което проповядваш и съм сигурен че един ден ще се случи.По-здрав и на теб..
А най сетне и игнора ще ползвам
Спретнете си един клуб на чичаците-зоофили на средна възраст и се оплаквайте на воля от днешната "прогнила" младеж. Много ти здраве...
ecotronic
08-06-2013, 19:23
Спретнете си един клуб на чичаците-зоофили на средна възраст и се оплаквайте на воля от днешната "прогнила" младеж. Много ти здраве...
Когато по даден въпрос от 10 души 9 кажат "да" а един каже "не", кой мислиш че е прав? Кой следва да формира нов клуб на интереси за да си ги обсъжда на спокойствие?
Сега преброй колко човека до момента взеха участие в дискусията и кой какво мнение изрази по въпроса.
Когато по даден въпрос от 10 души 9 кажат "да" а един каже "не", кой мислиш че е прав? Кой следва да формира нов клуб на интереси за да си ги обсъжда на спокойствие?
Сега преброй колко човека до момента взеха участие в дискусията и кой какво мнение изрази по въпроса.
От неутрална гледна точка, човек може да е прав даже и всички останали да са срещу него. В случая си написах мнението, след което последваха коментари от субекти със съмнителен морал, които започнаха да пишат за скъсани дебели черва, онанизъм, садо-мазохизъм и психологически профили "по картинка". И това от хора, които реват пред целия форум колко "несправедливо" били баннати. С този изказ, едва ли е било толкова несправедливо...
ecotronic
08-06-2013, 20:00
От неутрална гледна точка, човек може да е прав даже и всички останали да са срещу него. В случая си написах мнението, след което последваха коментари от субекти със съмнителен морал, които започнаха да пишат за скъсани дебели черва, онанизъм, садо-мазохизъм и психологически профили "по картинка". И това от хора, които реват пред целия форум колко "несправедливо" били баннати. С този изказ, едва ли е било толкова несправедливо...
В случая гледната точка се определя като човешка а не като неутрална.
И така погледнато от такава гледна точка мисля, че не си прав.
За другите подробности и начина по който ескалира напрежението..............много ми се иска да не стигаме дотам.
А бе пич, трябв да те запозная с моята каракачанка:noooo:...така ще те влачи, че ум ще ти зайде....яко ти дупе:)))
Виж сега...ако някой питбул захапе дететето ми и аз бих постъпил по жестоко.....вчера си взех БМВ и ще го влача на дрифт....ама без нищо...не се получава......надявам се да ме разбираш........другото е неоправдам съдизъм!!!
Susscrofa
08-06-2013, 20:13
Искаш ли да ти помогна?:)
Имам връзки и може да ти уголемим "мъжествеността":tooth:
Виждал съм сърна с наполовина изяден задник докато тичка. Природата е жестока.
На пръв поглед този човек е психар, но нека видим какво точно се е случило.
Какво точно е отключило това поведение у него.
Кучето е добре и е при чичо доктор. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5833891
Дано понесе някакво наказание този изрод!
А бе пич, трябв да те запозная с моята каракачанка:noooo:...така ще те влачи, че ум ще ти зайде....яко ти дупе:)))
Виж сега...ако някой питбул захапе дететето ми и аз бих постъпил по жестоко.....вчера си взех БМВ и ще го влача на дрифт....ама без нищо...не се получава......надявам се да ме разбираш........другото е неоправдам съдизъм!!!
Къде в постовете ми прочете, че одобрявам насилието над животни? Твърдо съм против тези неща, но и не мисля, че заслужава такова внимание. Трябваше обаче по-горе човека-фен на 69 с кучета да ми говори за дебели черва и онанизъм и да се стигне до глупостите след това...
Искаш ли да ти помогна?:)
Имам връзки и може да ти уголемим "мъжествеността":tooth:
Първо помогни на себе си :tooth:.
Susscrofa
08-06-2013, 20:28
Когато има ненормални публични личности, като Болен Сидеров например, почва и народа да полудява. То затова са измислени лудниците. Като не си нормален - отиваш да се лекуваш, а не правиш сеир на хората.
Поради факта, че харесвам хората с ясна позиция ще ти разкажа един виц:)
Волен Сидеров бил на един митинг и от напъване да държи реч взел, че пръднал:)
Хората се ослушали, а той казал:"Ето, виждате ли, някой гръмна с пушка, хората се вдигат на въстание".
През това време наблизо минавал Лютви Местан, който го чул и казал:"Аааааа, така е, ама аз лично съм я пълнил тази пушка".:tooth:
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:23 ----------
Къде в постовете ми прочете, че одобрявам насилието над животни? Твърдо съм против тези неща, но и не мисля, че заслужава такова внимание. Трябваше обаче по-горе човека-фен на 69 с кучета да ми говори за дебели черва и онанизъм и да се стигне до глупостите след това...
Нямам необходимост.
Що си толкова "зъл"?
В смисъл, и аз обичам да се правя на интересен, но в този случай е адски тъпо.:grin:
Нямам необходимост.
Що си толкова "зъл"?
В смисъл, и аз обичам да се правя на интересен, но в този случай е адски тъпо.:grin:
Защото ми е скучно. Няма нищо по-ободряващо от това да те "насоли" половината форум, клъвнал на някоя провокация, а ти да седиш и да гледаш сеира им.
Susscrofa
08-06-2013, 20:35
Защото ми е скучно.
Ето, това е доказателство.
На един мъж, когато му е скучно си играе с пишката си.
Но явно при теб липсва.:lupe:
Ето, това е доказателство.
На един мъж, когато му е скучно си играе с пишката си.
Но явно при теб липсва.:lupe:
Я прати нещо женско от твоята рода да ти докажа обратното...
:smoke:....
Susscrofa
08-06-2013, 20:50
Хаха, те всички си падат по мъже с пишки.
Опитваш се да подражаваш ли на някой?
Необходимо е да се стараеш малко повече.:)
Когато искаш да ревеш с лъвовете трябва да имаш топки, в противен случай само ще мяукаш.
Linkestis
08-06-2013, 20:53
Стига,взе да се повтаряш вече :)
114877
Говорех хипотетично какво могат да си направят хората един на друг и какво животното на теб и ти на него!
Явно наистина се вписваш успешно в психологическия профил които ти създадох ей така за удоволствие :)
Успокой се,драмата с "псето" е приключила,сега може да се отдадеш на обичайните си занимания. :gayfight:
На другото лично няма да пускам снимка че е много лично,не искам да се засягаш повече.
Хаха, те всички си падат по мъже с пишки.
Опитваш се да подражаваш ли на някой?
Необходимо е да се стараеш малко повече.:)
Когато искаш да ревеш с лъвовете трябва да имаш топки, в противен случай само ще мяукаш.
Или по прасета с пишки.
Стига,взе да се повтаряш вече :)
114877
Говорех хипотетично какво могат да си направят хората един на друг и какво животното на теб и ти на него!
Явно наистина се вписваш успешно в психологическия профил които ти създадох ей така за удоволствие :)
Успокой се,драмата с "псето" е приключила,сега може да се отдадеш на обичайните си занимания. :gayfight:
На другото лично няма да пускам снимка че е много лично,не искам да се засягаш повече.
Хипотетично можеш да спиш спокойно, лошия заради който отвори цяла тема е хванат, а твоят приятел - кучето е в добри ръце. Хепи енд...
RUNNING WILD
08-06-2013, 21:02
[QUOTE=Doomguy;1219519]Чичи, ходи в задния двор да опъваш бездомните кучета, знам, че и самата мисъл за това те възбужда до неузнаваемост. Гледай да не мрънкаш пак като вдовица за х*й в долния раздел колко си неоправдан и как те баннали лошите модератори... Явно живота ти се е стекъл по описания от тебе начин и завиждаш на всичко, което може да го бодне в жена, която няма мустак гъст колкото твоя.[/QUOTE
ти за мене си един от 3-4 те най долни селяка който съм виждал за 5 години в тоя форум ако щеш се радвай ако щеш се гордей,знам че ти се ще с провокативни постове да изпъкнеш и да блеснеш,ако си ми от квартала с това поведение си приключил цирка за доста кратко време,радвай се на анонимността си.
ти за мене си един от 3-4 те най долни селяка който съм виждал за 5 години в тоя форум ако щеш се радвай ако щеш се гордей,знам че ти се ще с провокативни постове да изпъкнеш и да блеснеш,ако си ми от квартала с това поведение си приключил цирка за доста кратко време,радвай се на анонимността си.
недей така с лошо бе бате твоя правопис е по престъпен от най големите глупости дето мога да изпиша аз
RUNNING WILD
08-06-2013, 21:14
не ме чети щом не те влече правописа ми,кво ме боли за тебе,а ти като стана дума за пишки знаеш ли какво правят като влязат в банята мъжете с големи пишки?не знаеш нали няма от къде да знаеш,сигурен съм че си едно мъничко безгласно заядливо тролче,нисък си на ръст и си слаб оглеждаш се плахо,нямаш самочувствие пред жените всички ти казват след време-искам да си останеме просто приятели,ние в форума сме едни от малкото ти приятели пази ни скрий ни ние пак ще сме тук утре,има и жени четат темите някоя може да се усмихне да намери нещо нестандартно и агресивно в теб ти толкова го искаш...излез отиди на Тортата пусни си музика да се чува от колата гледай лошо,ходи до кв.Запад земи некоя напомпана отрепка да седне до тебе да приличате на бригада,ходи до Моста на лютата земи си сладолед и ако мине Багера поздрави го може да те видят че говориш с страшниците и бъди лош и намръщен гази слабите и боготвори силните.
Susscrofa
08-06-2013, 21:14
недей така с лошо бе бате твоя правопис е по престъпен от най големите глупости дето мога да изпиша аз
А ти не знаеш какво е пунктуация.
Няма точки, няма тирета, няма запетаи.:)
Какъв правопис бре, хахахаха:)
Не ме чети, щом не те влече правописа ми. Какво ме боли за тебе, а ти като стана дума за пишки знаеш ли какво правят като влязат в банята мъжете с големи пишки? Не знаеш нали, няма от къде да знаеш, сигурен съм, че си едно мъничко безгласно заядливо тролче, нисък си на ръст и си слаб. Оглеждаш се плахо, нямаш самочувствие пред жените всички ти казват след време - искам да си останем просто приятели. Ние в форума сме едни от малкото ти приятели, пази ни, скрий ни ние пак ще сме тук утре, има и жени четат темите, някоя може да се усмихне, да намери нещо нестандартно и агресивно в теб. Ти толкова го искаш... Излез, отиди на Тортата пусни си музика да се чува от колата гледай лошо. Ходи до кв.Запад, земи някоя напомпана отрепка да седне до тебе, да приличате на бригада, ходи до Моста на лютата, земи си сладолед и ако мине Багера, поздрави го, може да те видят, че говориш със страшниците. И бъди лош и намръщен, гази слабите и боготвори силните.
Ето, виж колко е по-приятно! За географските ти и психоаналитични познания няма да коментирам, явно толкова си можеш... А това, че си дебел и отпуснат явно трябва да е магнит за жените. Имаш талант...
А ти не знаеш какво е пунктуация.
Няма точки, няма тирета, няма запетаи.:)
Какъв правопис бре, хахахаха:)
Нещо май не схвана иронията.
Съжалявам колеги но прекъсвам веселбата, а вие през това време намерете някакво занимание на ГОЛЕМИТЕ си пишки, понеже се обзалагам, че те са активни само виртуално. Лека вечер.
Susscrofa
08-06-2013, 21:25
Ето, виж колко е по-приятно! За географските ти и психоаналитични познания няма да коментирам, явно толкова си можеш... А това че си дебел и отпуснат явно трябва да е магнит за жените. Имаш талант...
Не се измъквай сега.
Казах ти, когато се опитваш да подражаваш на кучето в един момент винаги ти се налага да си излижеш задника.:)
RUNNING WILD[/B];1219584]
Много точно казано RUNNING WILD. Но той е глуповат-ти го плюеш, той си мисли че дъждец вали, а и смята че щом на лайняните му напъни се обръща внимание е постигнал и той нещичко в жалкия си животец (явно е недоносен).А с недоразвити селяци няма смисъл да се разправя човек, освен ако не ги сбара на място, като вършат поредната простотия.Иначе това му е лошото на итнеренета-всеки слабоумен мозък списва кретенизмите си и счита че оставя нещо след себе си...
Но и от неговите простотии се се роди нещо положително, за мен- напомни ми, че има игнор и е първият който сложих в тая клоака на игнора, дано да е последния от форума....
---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:16 ----------
Полицията вече е задържала заподозрения, интересно какви ще са последствията и дали ще има такива.
По закон има, въпросът е да се докаже в съда.Присъдата може да е ефективен затвор до 3 години, не съм сигурен, ама поне ще го опънат и лапа патки там яко.
Затова писах, че ако има пряк очевидец е добре да даде официални показания.
Фред, чл. 325б.от НК предвижда наказание до 3 години, което означава максимум 3 години условно. Естествено тоя примитив от село Тополово глобата от 1000 до 5000 лева ще го жегни много повече от условната присъда.
Фред, чл. 325б.от НК предвижда наказание до 3 години, което означава максимум 3 години условно. Естествено тоя примитив от село Тополово глобата от 1000 до 5000 лева ще го жегни много повече от условната присъда.
E може и да бъркам, ама и това да му дадат поне....
GurgaPiti4
08-06-2013, 23:00
DOOMGUY "Приятел" аз подобно на кучето бих те вързал да те повозя така.Ходи си избивай другаде комплексите! От такива хора, като тебе подържащи нашата любима марка автомобили просто ми се повръща, но все пак трябва да ги има черните овци, иначе няма да е интересно. Просто такова мнение е хубаво да си ги задържиш за себе си!!
Сега видях темата!
Като отсея плявата, предлагам въпросният индивид да го осветлим за обществото.
Тоест снимка, работа , жена и тн.
Тоест да си го опознаем и любим както следва, ако ни попадне в обсега!:gayfight:
Туко що му открих данните по форумите:
РАЙЧО ДИМИТРОВ ИВАНОВ, завързал и влачил кучето зад кола с регистрация номер РВ 5730 АР, от с.Тополово живеещ на ул.Царев №6.
Лично аз подадох и сигнал към Районната прокуратура в Пловдив...далече е иначе.Ако аз бях го видял на пътя не знам....може би щях да пробвам катаната си...
Но в името на закона и реда, който желае, може да пусне текстта по долу, или нещо подобно:
На вниманието на Окръжния прокурор, Пловдив,
Уважаеми г-н Окръжен прокурор,
Безкрайно ме възмути садистичното отношение към куче, което е запечатано на снимка, публикувана във Facebook на 7 юни 2013 г..
Разбирам, че животното е било подложено на това жестоко изтезание съвсем наскоро.Това е недопустимо,подсъдно и абсолютно в противоречие с ЗЖЖ.
Почтително Ви моля да разследвате престъплението, и да откриете и накажете извършителя РАЙЧО ДИМИТРОВ ИВАНОВ, завързал и влачил кучето зад кола с регистрация номер РВ 5730 АР, от с.Тополово живеещ на ул.Царев №6.
С уважение,
....................
източник:
http://podtepeto.com/article.php?id=12529
А бе Фред, те вече са го задържали и районна прокуратура Асеновград са образували до съдебно производство. Никакъв смисъл няма от подобни текстове и то до не компетентната прокуратура.
Е афектирах се - пускам това, което намерих, а всеки да действаме по преценка.
В крайна сметка прокуратурата може да прехвърли сигнала, копирал съм го друг форум, може и да се смени адресата.Не пречи окръжната прокуратура, да го прехвърли към районната.
Мисля, че сигналът/сигналите/ са елемент на обвинението.В крайна сметка по - важното е, че има предприети действия, дано има и присъда, каквато е по закон.
А и нека да му се знае името, не с нещо хубаво.....
Напълно осъзнавам какво говоря... Не виждам с какво някакво дръгливо псе заслужава такова внимание при положение, че всеки ден е пълно с насилие между хора, но на никой не му пука... Прекалено сте заслепени в зоофилията си, колеги.
Ти зоофилия знаеш ли какво е?
Тоя боклук, чиято постъпка омаловажаваш, по същия начин може да посегне на някой от семейството ти. Затова е общественоопасен. Хем, че на теб специално ти е наблизо.
Но трябва да си извадиш главата от гъза и да започнеш да мислиш с нея, за да го разбереш.
Ето, виж колко е по-приятно! За географските ти и психоаналитични познания няма да коментирам, явно толкова си можеш... А това, че си дебел и отпуснат явно трябва да е магнит за жените. Имаш талант...
Съжалявам колеги но прекъсвам веселбата, а вие през това време намерете някакво занимание на ГОЛЕМИТЕ си пишки, понеже се обзалагам, че те са активни само виртуално. Лека вечер.
Каза путката и отиде да си легне, защото толкова много миришеше, че нямаше кой да я оправи....и тоя път ако не схванеш иронията си много тъп.....:noooo:...моля те престани!!!
lordliness
09-06-2013, 23:47
Мисля, че почнахте да прекалявате, все пак не doomguy е влачил кучето и едва ли някога ще стигне до там. Прочетох доста мнения с готовност за убийства на кучета- нима това е нормално?
Мисля, че почнахте да прекалявате, все пак не doomguy е влачил кучето и едва ли някога ще стигне до там. Прочетох доста мнения с готовност за убийства на кучета- нима това е нормално?
По някой път и адвоката го отнася.....ако ме разбираш....просто момчето е застанало на грешната страна, или така мисли.....а що се отнася до кучетата....ако си заслужават..Да...ама да влачиш някакъв си помияр...само зашото е такъв...Сорри...ако това куче е причинило нещо подобно...Да....но иначе е голям комплекс....трудноизлечим...:no:...
Съдизмът се заражда към животните и след това преминава към хората.....
Какво очакваш...да стигне до там същият идивид с някое дете и тогава да реагираме.....
Оправдавам колегите....напълно са прави.....а оният хубостник от Пазарджик, дето дразни...нещо се е взел насириозно, което не е на добре според мен...
lordliness
10-06-2013, 05:23
По някой път и адвоката го отнася.....ако ме разбираш....просто момчето е застанало на грешната страна, или така мисли.....а що се отнася до кучетата....ако си заслужават..Да...ама да влачиш някакъв си помияр...само зашото е такъв...Сорри...ако това куче е причинило нещо подобно...Да....но иначе е голям комплекс....трудноизлечим...:no:...
Съдизмът се заражда към животните и след това преминава към хората.....
Какво очакваш...да стигне до там същият идивид с някое дете и тогава да реагираме.....
Оправдавам колегите....напълно са прави.....а оният хубостник от Пазарджик, дето дразни...нещо се е взел насириозно, което не е на добре според мен...
Не съм адвокат, нито оправдавам първоначалното изказване, но агресията ви почна да излиза извън контрол, а с какво сте по добри от влачещия кучета, агресията е една и съща.
Нещо в началото на поста имам усещане, че се опитваш да ме заплашваш, не съм свикнал да ме заплашват.
Не съм адвокат, нито оправдавам първоначалното изказване, но агресията ви почна да излиза извън контрол, а с какво сте по добри от влачещия кучета, агресията е една и съща.
Нещо в началото на поста имам усещане, че се опитваш да ме заплашваш, не съм свикнал да ме заплашват.
:))))....остави тия неща на модераторите да преценят
Виртуално може да имаш и усещането,че те преследвам.....:)))
lordliness
10-06-2013, 08:22
:))))....остави тия неща на модераторите да преценят
Виртуално може да имаш и усещането,че те преследвам.....:)))
Не е необходимо да ми се правиш на интересен и на мъж, не точно на мен.
http://news.plovdiv24.bg/436897.html - по темата
Първите ми два поста в темата. Остро съм се изказал, така е. Но, с нито един от постовете не съм се изказал в подкрепа на въпросния кучемразец. Тъпа ми е медийната истерия около случая, както беше и при предишния случай с кучката с отрязаните лапи. Хората извършващи такива неща заслужават да бъдат наказани, но от който трябва, не от вас. Темата подтиква към линч и саморазправа с извършителя, което не ви прави по-добри от самия него. Повечето се афектирахте доста, предполагам имате и животинки в къщи. Аз също имам и бих посегнал по-скоро на човек, от колкото на животно. Обидите към моята личност може да си ги запазите, какъв човек съм си е лично мой проблем. Признавам си, не бях на кеф и провокирах, но ответния "удар" не беше по-малко остър и не ви прави чест да пишете такива неща за непознат човек.
Stoyan Georgiev
10-06-2013, 17:27
реално doomguy е прав.
жалко е състоянието на общество, в което социалните неравенства, ежедневната трагедия на цяла една нация не са толкова широка медийна сензация, колкото страданията на едно куче.
за кученцето... какво да кажа... сви ме стомаха като видях и прочетох - много хора наистина казват неща от типа - абе аре бе, един пес... да ама един пес не е предал / излъгал никой през живота си - обективно не заслужава такова отношение...
ecotronic
10-06-2013, 17:34
Първите ми два поста в темата. Остро съм се изказал, така е. Но, с нито един от постовете не съм се изказал в подкрепа на въпросния кучемразец. Тъпа ми е медийната истерия около случая, както беше и при предишния случай с кучката с отрязаните лапи. Хората извършващи такива неща заслужават да бъдат наказани, но от който трябва, не от вас. Темата подтиква към линч и саморазправа с извършителя, което не ви прави по-добри от самия него. Повечето се афектирахте доста, предполагам имате и животинки в къщи. Аз също имам и бих посегнал по-скоро на човек, от колкото на животно. Обидите към моята личност може да си ги запазите, какъв човек съм си е лично мой проблем. Признавам си, не бях на кеф и провокирах, но ответния "удар" не беше по-малко остър и не ви прави чест да пишете такива неща за непознат човек.
Доколкото разбирам, ти не смяташ, че е в реда на нещата обикновени хора като мен и теб да вдигат толкова пара по въпроса а смяташ, че трябва тези проблеми, както и други подобни да се оставят в ръцете на съответните органи и институции.
Ти наистина ли вярваш в това, че ако не беше бурната реакция на хората по този казус и по други подобни, някое служебно лице щеше да си мръдне пръста?
Мога да те уверя в това, че само благодарение на публичната реакция и на нищо друго, виновникът ще понесе наказанието си и животното ще бъде приютено и ще си живее колкото му е писано.
Това е на пръв поглед нещо незначително. Но само обществената непримиримост към нередностите, колкото и дребни да са те е нещото, което може да направи нещата по-добри в тази страна. И не само в нея.
lordliness
10-06-2013, 18:18
Горко на държавата и на народа ни, ако чака само на публичната реакция
ecotronic
10-06-2013, 18:29
Горко на държавата и на народа ни, ако чака само на публичната реакция
Не е горко а това е доказано единственият работещ модел.
Която и "бяла" страна да вземем за пример, ще видим, че институциите работят само защото ги е страх от обществената реакция.
lordliness
10-06-2013, 18:32
Знаеш, че съм живял в Германия, там не беше така. Институциите си вършат работата защото така трябва.
Знаеш, че съм живял в Германия, там не беше така. Институциите си вършат работата защото така трябва.
Това е половината от истината! Следващият път като идеш в Германия пробвай да чоплиш семки и да плюеш по земята на някоя спирка, и разкажи преди да дойде представител на институция как са реагирали хората около теб, камо ли пък да влачиш куче с колата си в някое немско село. Институциите в белите държави работят защото търпимостта на обществото е с много нисък праг на чувствителност.
ecotronic
10-06-2013, 20:16
Знаеш, че съм живял в Германия, там не беше така. Институциите си вършат работата защото така трябва.\]
Е тогава сигурно знаеш, че ако някой си хвърли боклука на земята вместо в кошчето, ако някой спре колата си на пешеходна пътека..........и ако .....още много други неща, бива незабавно порицан от околните много преди някой орган на реда да вземе отношение.
Трябва да е било към средата на 90-те бяхме на море в Поморие. Привечер ходехме по околните лозя за да стреляме с децата по импровизирани мишени с една въздушна пушка. Голямо забавление беше.
Един ден, както се забавлявахме така по един черен път се зададе кола с немска регистрация. Бяха възрастни мъж и жена, тръгнали явно на разходка.
Когато минаваха покрай нас колата спря и мъжът излезе, дойде при мен и ми каза да прибера пушката.
Каза още, че ако не го направя, ще се обади в полицията.
В първия момент се ядосах. Казах си: Кой си пък ти, че ще ми казваш, какво да правя?
.......После си дадох сметка, че човекът прави това за доброто на всички.
След това си представих как някой нашенец вади базука и започва да стреля с нея. Ей какъв сеир пада за околните....
С всичко това се опитвам да обясня това, че има едно нещо наречено "праг на търпимост" Този праг е различно висок при различните народи.
В страните в които животът е хубав и подреден, този праг е нисък. Без значение спрямо какво се проявява въпросната търпимост.
lordliness
10-06-2013, 20:18
Институциите работят защото са за това и хората работещи там имат съвест. За разлика от нашите.
ecotronic
10-06-2013, 20:27
Институциите работят защото са за това и хората работещи там имат съвест. За разлика от нашите.
Да, след достатъчно дълго време страхът от общественото недоволство, подсъзнателно предаден на няколко поколения може да се нарече и съвест.
lordliness
10-06-2013, 21:01
Страх, няма страх, ако имаше страх щяха ли да са първа икономика и да мъкнат цяла Европа.
ecotronic
10-06-2013, 21:13
Страх, няма страх, ако имаше страх щяха ли да са първа икономика и да мъкнат цяла Европа.
Един от основните фактори върху които се базира всяка развита икономика се нарича конкуренция.
Кажи сега според теб как се нарича движещата сила на всяка конкуренция? :)
lordliness
10-06-2013, 21:26
Маймуните и те се конкурират за храна, но не става, трябва още нещо.
ecotronic
10-06-2013, 21:33
Както при маймуните, така и при производителите на автомобили или на каквото се сетиш конкуренцията се основава на страх.
Разликата е само в това - страх от какво?
Колега ти си отговаряш сам, но въпреки това спориш! Хората в институциите на белите държави имали съвест! Нашите нямат! Това вероятно е защото нашите хора в институциите са внесени от някакво много лошо място. Не проумяваш ли, че всяка една институция е представителна извадка на обществото. Да не би да твърдиш, че катаджии в България са единствените 5000 корумпирани души.....? Проблема на българина не е в корупцията, а това, че не може да участва в нея.
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:33 ----------
Тезата ви, че правилата се спазват заради страх, които е преминал в съвест е леко погрешна. Стараха е за тези, които са асоциални и не спазват правила! Останала част от обществото е осъзнала, че правилата им носят полза и сигурност, още от маймунски времена индивида е стигнал до извода, че в племето се живее по-лесно и по-сигурно! Да, и в тоя ред на мисли вероятно някои се страхуват да не бъдат отхвърлени от обществото, но това са единици...
lordliness
10-06-2013, 21:39
С колко живи германеца сте контактували през живота си?
С колко живи германеца сте контактували през живота си?
Аз съм контактувал даже и с един мъртъв! Дай по-сериозно и не излизай с клишета.
ecotronic
10-06-2013, 21:42
Аз само със живи съм контактувал (за мое щастие):).
Не са малко, не съм ги броил. Защо?
lordliness
10-06-2013, 21:50
Защото явно контактите не са били достатъчни.
Уважавам две нации немската заради реда и дисциплината и френската заради духа им за свобода, вероятно тези качества са от значение защото това са водещите икономики.
ecotronic
10-06-2013, 21:58
За немците спор няма, въпреки, че много дълго можем да размишляваме на тема "на какво се основава дисциплината"
Относно французите - вярно останали са в историята с демонстрации на свободолюбивия си дух.
Как да си обясним обачe, защо толкова бързо си събуха гащите пред Хитлер?
Аз твърдя, че по същото това време британците и руснаците са имали свободолюбие в доста по-големи количества.
lordliness
10-06-2013, 22:03
Защото са дисциплинирани, диктатурите залагат на дисциплина, не помниш ли?
ecotronic
10-06-2013, 22:14
Май нещо не те разбрах.
Казваш, че французите са се предали почти без да окажат съпротива, защото са дисциплинирани хора.
Правилно ли съм разбрал?
Susscrofa
10-06-2013, 22:19
Защото са дисциплинирани, диктатурите залагат на дисциплина, не помниш ли?
Особено съветската диктатура, тя заложи също на дисциплината.:baby:
Немците не носят цяла Европа на гръб, а доста умело експлоатират тази Европа.
Създадоха си четвърти райх, но този път с икономически инструменти.
Ти си задаваш сам въпроси и после си отговаряш.
Така е при свръх интИлигентните елитковци.:baby:
---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:14 ----------
реално doomguy е прав.
жалко е състоянието на общество, в което социалните неравенства, ежедневната трагедия на цяла една нация не са толкова широка медийна сензация, колкото страданията на едно куче.
за кученцето... какво да кажа... сви ме стомаха като видях и прочетох - много хора наистина казват неща от типа - абе аре бе, един пес... да ама един пес не е предал / излъгал никой през живота си - обективно не заслужава такова отношение...
Тук коментираме и много социални теми.
Аз не коментирам състоянието на кучето и неговото страдание, а по-скоро се притеснявам за състоянието на чичката.
:baby:
lordliness
10-06-2013, 22:34
Не ти трябва да разсъждаваш върху толкова глобални неща. Гледай си кочинката. Разбирам напъните ти да покажеш, че си по- умен, но задачата ти е непосилна.
nikolaaaay
10-06-2013, 23:59
Ти наистина ли вярваш в това, че ако не беше бурната реакция на хората по този казус и по други подобни, някое служебно лице щеше да си мръдне пръста?
Мога да те уверя в това, че само благодарение на публичната реакция и на нищо друго, виновникът ще понесе наказанието си и животното ще бъде приютено и ще си живее колкото му е писано.
Това е на пръв поглед нещо незначително. Но само обществената непримиримост към нередностите, колкото и дребни да са те е нещото, което може да направи нещата по-добри в тази страна. И не само в нея.
Абсолютно вярно до последната запетая.
Ако мислите, че на запад има полюцай на всеки ъгъл и само чака да хване лошите, много се лъжете. Полицията е много по-малко от тук, но всеки гражданин сигнализира при най-малката нередност и тогава се задейства механизмът. Убиецът на Самоковеца в Холандия го бяха хванали само защото някакъв човек го проследил с колелото си и казал на ченгетата.
Georgi Sartliyski
11-06-2013, 00:00
114861
Изверг заслужава страшни мъки този.Никое животно не може да се изтезава така. Срам ме е че е Българин ,нямам думи за това което прави.
nikolaaaay
11-06-2013, 00:13
Това е вярно наполовина. Оставени без контрол и страх от наказание и немците стават същите говна като балканците. Знам за доста такива случаи.
П.С. Контактувал съм с достатъчно германци. Това ми е работата.
Не е необходимо да ми се правиш на интересен и на мъж, не точно на мен.
http://news.plovdiv24.bg/436897.html - по темата
E па мъж съм, едва ли съм интересен...но щом смяташ е добре:))...
Незннам къде си скитал...особено в Германия.....вземи си игграчката от филма междузвездни войни....и ходи да си играеш в детската стая....но не гаси лампата....на тъмно може да получиш пак някое грешно усещане....:coolio:
lordliness
11-06-2013, 00:26
Това е вярно наполовина. Оставени без контрол и страх от наказание и немците стават същите говна като балканците. Знам за доста такива случаи.
П.С. Контактувал съм с достатъчно германци. Това ми е работата.
И на мен.
---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
E па мъж съм, едва ли съм интересен...но щом смяташ е добре:))...
Незннам къде си скитал...особено в Германия.....вземи си игграчката от филма междузвездни войни....и ходи да си играеш в детската стая....но не гаси лампата....на тъмно може да получиш пак някое грешно усещане....:coolio:
А тук предполагам, че вече след като се мислиш за мъж си решил да се направиш и на умен, по скоро си жалък и смешен
И на мен.
---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
А тук предполагам, че вече след като се мислиш за мъж си решил да се направиш и на умен, по скоро си жалък и смешен
А бе не ми се занимава с виртуални комплексари дето си мислят, че клавиатурата ги заплашва и засяга по някакъв начин.....аре с здраве.....
lordliness
11-06-2013, 01:01
А бе не ми се занимава с виртуални комплексари дето си мислят, че клавиатурата ги заплашва и засяга по някакъв начин.....аре с здраве.....
Ти нападна пръв, радвам се, че отстъпи пръв. Мъдро решение.
Susscrofa
11-06-2013, 08:21
Ти нападна пръв, радвам се, че отстъпи пръв. Мъдро решение.
"Нека силата бъде с теб".
Бате, ти си един истински филмов продукт.:):afro:
Прасета в космоса, имаше такава рубрика в кукленото шоу, та и ти си филмов продукт :evil:
---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Изверг заслужава страшни мъки този.Никое животно не може да се изтезава така. Срам ме е че е Българин ,нямам думи за това което прави.
Тая простотия не е само бългdрска, а човешка.Все пак у нас поне има стъпки за борба и с такива прояви, но предвид сегашното състояние на обществото ... и това ще стане бавно.
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:23 ----------
Особено съветската диктатура, тя заложи също на дисциплината.:baby:
Немците не носят цяла Европа на гръб, а доста умело експлоатират тази Европа.
Създадоха си четвърти райх, но този път с икономически инструменти.
Ти си задаваш сам въпроси и после си отговаряш.
Така е при свръх интИлигентните елитковци.:baby:
---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:14 ----------
Тук коментираме и много социални теми.
Аз не коментирам състоянието на кучето и неговото страдание, а по-скоро се притеснявам за състоянието на чичката.
:baby:
Прасешки, ти както винаги не си в час и в двата постта...по първият - я ми разясни, как действа така нареченият от 4 -ти райх :) , че не ми е ясно. Само да вметна, че Третия приключи с национална катастрофа за Германия...:beer:
А по темата за селяндура от Асеновградско-аз съм така възпитан, че не приемам всякакво насилие над слабите, независимо дали са хора или животни.Няма силен и морален човек, който да причини безпричинно зло над по-слабо същество, това е скотско поведение и трябва да бъде наказвано безкомпромисно.Разбираемо, че животните са по незащитени.
Не виждам за какво спорите...
Susscrofa
12-06-2013, 08:31
Прасета в космоса, имаше такава рубрика в кукленото шоу, та и ти си филмов продукт :evil:
---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Тая простотия не е само бългdрска, а човешка.Все пак у нас поне има стъпки за борба и с такива прояви, но предвид сегашното състояние на обществото ... и това ще стане бавно.
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:23 ----------
Прасешки, ти както винаги не си в час и в двата постта...по първият - я ми разясни, как действа така нареченият от 4 -ти райх :) , че не ми е ясно. Само да вметна, че Третия приключи с национална катастрофа за Германия...:beer:
А по темата за селяндура от Асеновградско-аз съм така възпитан, че не приемам всякакво насилие над слабите, независимо дали са хора или животни.Няма силен и морален човек, който да причини безпричинно зло над по-слабо същество, това е скотско поведение и трябва да бъде наказвано безкомпромисно.Разбираемо, че животните са по незащитени.
Не виждам за какво спорите...
Именно, след като разбраха, че с "пуцане" няма да стане, швабите решиха да ползват финансови инструменти.
Сега вилнеят сериозно на този фронт, та дори диктуват икономическата политика на държави като Италия и Испания, за дребосъци като нас и Гърция не ми се говори.
Не го приемай толкова буквално.
Те го правят пак с много дисциплина.:)
lordliness
12-06-2013, 11:39
http://news.plovdiv24.bg/437304.html
Кучето е мъртво!
ecotronic
12-06-2013, 12:21
За подобни постъпки законът трябва да предвижда публично линчуване и убиване с камъни.
3 години затвор са нищо за този изверг. А и едва ли ще го осъдят на толкова.
Дано бял ден да не види този мизерник!
lordliness
12-06-2013, 12:45
За подобни постъпки законът трябва да предвижда публично линчуване и убиване с камъни.
3 години затвор са нищо за този изверг. А и едва ли ще го осъдят на толкова.
Дано бял ден да не види този мизерник!
сигурно ще мине с условна присъда, даже мисля, че кучето е умряло докато го е влачел и блъфираха, че е живо
сигурно ще мине с условна присъда, даже мисля, че кучето е умряло докато го е влачел и блъфираха, че е живо
Цъ, кучето си е било мъртво и той така го е транспортирал, за да не си цапа колата ;) .
Susscrofa
12-06-2013, 14:42
Цъ, кучето си е било мъртво и той така го е транспортирал, за да не си цапа колата ;) .
И аз така мисля.:sleepy:
ecotronic
12-06-2013, 14:45
Потресаващият случай на жестоко малтретиране на куче взриви социалните мрежи у нас. Райчо Иванов от асеновградското село Тополово завързал кучето на колата си и го влачил километри по пътя. Изтезаваното куче е намерено живо с охлузвания и разкъсвания по тялото.
След преглед от лекар е върнато обратно на собственика му с предписание да го лекува. Не е ясно къде в момента е раненото животно.
Read more: http://news.plovdiv24.bg/436897.html#ixzz2W0ATIEMr
То и на снимката си изглежда умряло, горкото.... :(
Именно, след като разбраха, че с "пуцане" няма да стане, швабите решиха да ползват финансови инструменти.
Сега вилнеят сериозно на този фронт, та дори диктуват икономическата политика на държави като Италия и Испания, за дребосъци като нас и Гърция не ми се говори.
Не го приемай толкова буквално.
Те го правят пак с много дисциплина.:)
E ама не е така, но както и да е.А според мен са с пълно право да диктуват политики, след като плащат масрафа, бих се радвал да станем и ние като гърците, ама на.... :strong:
А и не е по темата.
[/COLOR]
Потресаващият случай на жестоко малтретиране на куче взриви социалните мрежи у нас. Райчо Иванов от асеновградското село Тополово завързал кучето на колата си и го влачил километри по пътя. Изтезаваното куче е намерено живо с охлузвания и разкъсвания по тялото.
След преглед от лекар е върнато обратно на собственика му с предписание да го лекува. Не е ясно къде в момента е раненото животно.
Read more: http://news.plovdiv24.bg/436897.html#ixzz2W0ATIEMr
Май е умряло, а отгоре на всичко пък било върното на въпросният тъпанар-това показва, че както много неща и тук куца организация и какво ли не....