PDA

View Full Version : Номера ???

akula
31-01-2007, 16:14
Да попитам къде се намират номерата на двигателя и рамата на 146 Ti ???

Търсих в другите теми, но не можах да намеря, пък едно приятелче вчера регистрира една 156-ца и каза че онез на канала са го държали 40 мин. само защото не намирали номера на двигатела. А пък аз трябва да я мина тази процедура в понеделник и за това питам .....

Значи предполагам че едното е на ботуша на макферсон ли му се викаше??? като на фиатките (браво), ама другия ???

Предварително благодаря

Nasko_77
31-01-2007, 18:39
Колко му взеха на твоя приятел за тази регистрация? Изобщо колко му костваше всичко, ЕКО, номера и тн.т?

akula
01-02-2007, 09:36
Еко -таксата са му казали че ще се плаща със задна дата.
Самата регистрация каза че му е излезла 170 лева, но е имало доза корупция.... :) 60 лева от тези 170 са отишли само за превод и легализация на договора и талона на колата..

Повече подробности се надявам да ти дам в понеделник, като регистрирам мойта....

vladu
01-02-2007, 10:38
номера на рамата е на левия макферсон /твое ляво кат седиш и се звериш под капака/

номера на двг е на една ръждясала пластина малко под/около термостата.

akula
01-02-2007, 11:38
МЕРСИ :big_bow_down:

akula
05-02-2007, 13:56
И продължавам да пиша в тази тема, за да не отварям нова за същото.....
Има ли проблем с миенето на двигателя и къде е хубаво да се осъществи това..........че е некъф мърляф, сигурно от висенето в автокъщата.... Гледам много жица има и некое келешче в автомивката да не съсипе колицата.

мерси

Bobo
05-02-2007, 13:57
Ами може да се мие но е добре да го прави свестен мияч :wink:

netsurfer
05-02-2007, 13:58
ако го миеш увии в найлон всички неща в който влизат жиците - основно екуто, но НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО да го миеш ...

Bobo
05-02-2007, 14:02
ако го миеш увии в найлон всички неща в който влизат жиците - основно екуто, но НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО да го миеш ...

Аве ти пак се изказа неподготвен, имаш ли идея къде е екуто на тая алфа и въобще как изглежда коша :?: А мил ли си такава :?:

akula
05-02-2007, 14:02
ОК

ще мине и без миене тогава :)

netsurfer
05-02-2007, 14:12

Аве ти пак се изказа неподготвен, имаш ли идея къде е екуто на тая алфа и въобще как изглежда коша :?: А мил ли си такава :?:
:oops: :oops:
я по спокойно ;)

Еми при мене и на двете ланчии ЕКУ-тата са в двигателния отсек :idea:

Bobo
05-02-2007, 14:52

я по спокойно ;)

И кое ми е неспокойното :roll: Тва че на ланчата са в двг отсек незначи че на всички коли са там :wink:

П.С. И без "Я по спокойно" че ми се струва че ми се караш :roll:

netsurfer
05-02-2007, 15:26

я по спокойно ;)

И кое ми е неспокойното :roll: Тва че на ланчата са в двг отсек незначи че на всички коли са там :wink:

П.С. И без "Я по спокойно" че ми се струва че ми се караш :roll:
ее, Бобо, аз пък имам чувството че ти ми се караш ;)

Направих грешка, ама кво пък толкоз ;)