View Full Version : България и Турция-къде сме ние....!?
Раздела е умрял, ама поне да отбелжим и тоя момент през 2013 г.В Турция се борят са свобода, у нас за друго, не че е лошо, ама....
Имаше тема-трябва ли Турция да влезе в ЕС?
Къде сме ние?Протестите в настоящия момент в България и Турция са сходни, но действия не.В Турция осъзнават свободата за по голяма ценност, от насъщния ни хлеб (ако че у нас от глад никой няма да умре).
Тая вечер в Турция със сълзотворен газ беше разгонен мирния протест на интелигенцията и свободната мисъл срещу ислямизирането и демагогията.А протестите бяха заклеймени от управляващите, че са купени и т.н.
В България хиляди излязоха на мирен и необезпокояван протест срещу наглостта на посткомунистическата прослойка, която за Н-ти път управлява държавата ни.
А дано има 5 мнения освен моето :)
nikolaaaay
16-06-2013, 16:59
И двата протеста са справедливи, разбира се. Турците не искат ислямска държава, но за съжаление Ердоган печели избори след избори. Там обществото е разделено. Дано надделеят протестиращите, защото последното, което ни трябва е ислямска държава до нас.
В България нещата станаха много ясни през последните няколко дни. Преди имаше хора, които не бяха сигурни, че БСП е мафия и вярваха в социалистическите им ценности. Сега би трябвало да им се поотворят очите.
Трябва да отбележим и един безспорен факт, който се случи в България. Сергей Дмитриевич стана първия български политик в последните 70 години, който успя да обедини народа! Сега каузата на всички българи е една - неговата оставка.
ФЕРАРИСТ
16-06-2013, 17:13
Нямам твърдо изградено мнение за Турция, но е факт че държавата им се грижди доста по добре за населението си, и като цяло са по напред от нас......
Не робувам на миналото, смятам че нещата са доста подкладени в тая насока......
Прав си Ники, но това е разликата-само хляб не стига, свободата не иска салам, а Караджата, да го изразя образно :)
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
И двата протеста са справедливи, разбира се. ....
Спор няма.А БСП наистина за пореден път успя да обедени народа си, срещу себе си.
Susscrofa
16-06-2013, 18:45
И двата протеста са справедливи, разбира се. Турците не искат ислямска държава, но за съжаление Ердоган печели избори след избори. Там обществото е разделено. Дано надделеят протестиращите, защото последното, което ни трябва е ислямска държава до нас.
В България нещата станаха много ясни през последните няколко дни. Преди имаше хора, които не бяха сигурни, че БСП е мафия и вярваха в социалистическите им ценности. Сега би трябвало да им се поотворят очите.
Трябва да отбележим и един безспорен факт, който се случи в България. Сергей Дмитриевич стана първия български политик в последните 70 години, който успя да обедини народа! Сега каузата на всички българи е една - неговата оставка.
Коя партия в БГ не е мафия, защо не си свалиш маската накрая, а?
Ти за какво се бориш.:)
---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:44 ----------
Раздела е умрял, ама поне да отбелжим и тоя момент през 2013 г.В Турция се борят са свобода, у нас за друго, не че е лошо, ама....
Имаше тема-трябва ли Турция да влезе в ЕС?
Къде сме ние?Протестите в настоящия момент в България и Турция са сходни, но действия не.В Турция осъзнават свободата за по голяма ценност, от насъщния ни хлеб (ако че у нас от глад никой няма да умре).
Тая вечер в Турция със сълзотворен газ беше разгонен мирния протест на интелигенцията и свободната мисъл срещу ислямизирането и демагогията.А протестите бяха заклеймени от управляващите, че са купени и т.н.
В България хиляди излязоха на мирен и необезпокояван протест срещу наглостта на посткомунистическата прослойка, която за Н-ти път управлява държавата ни.
А дано има 5 мнения освен моето :)
Каква аналогия само. Бате ти си уникално..........:big_bow_down:
ФЕРАРИСТ
16-06-2013, 18:48
само хляб не стига, свободата не иска салам, а Караджата, да го изразя образно :)
Точно това е проблема - не можем да разберем точно доколко свободата е ограничена в Т - гледаме демонстрации и безцеремонно разпръскване......ако не се лъжа в Русия даже забраниха протестните демонстрации - а това е много по голямо потъпкване все пак.......Но е факт че половин Анталия да речем говори на руски език, и инвестициите в Т са в пъти повече отколкото у нас.......
rossenvn
16-06-2013, 20:12
Нямам твърдо изградено мнение за Турция, но е факт че държавата им се грижди доста по добре за населението си, и като цяло са по напред от нас......
Не робувам на миналото, смятам че нещата са доста подкладени в тая насока......
Не знам как го реши това, че се грижи добре за хората си? Като ги бие ли? Не съм ходил кой знае колко в Турция, но и в 3-4-рите града, в който съм бил, не видях нещо толкова по-различно от нашите градове. Изключвам Истанбул, там мизерията и лукса са разделени от един тротоар...Вярно, че Турция има доста силна икономика, 2-ра по сила армия в НАТО, но това дали означава, че всички хора живеят добре?
Точно това е проблема - не можем да разберем точно доколко свободата е ограничена в Т - гледаме демонстрации и безцеремонно разпръскване......ако не се лъжа в Русия даже забраниха протестните демонстрации - а това е много по голямо потъпкване все пак.......Но е факт че половин Анталия да речем говори на руски език, и инвестициите в Т са в пъти повече отколкото у нас.......
Свободата е нещо относително-с това започнах. В Турция нещата са ясни-към момента хората не протестират за пари(може и това да се появи на по късен етап).
Турците искат свобода-свободата на човека в 21 век, нормални неща, не нещо кой знае какво.Да пиеш алкохол, да не ходиш със забрадка, да можеш да гледаш филми, да четеш книги, да можеш да кажеш че брадата на пророка не е свещенна и прочее такива.Повода за протестите е един вид атаката срещу заветите на Ататюрк.
Относно инвестициите-нещата не стоят на една плоскост-и в Кипър имаше руски инвестиции, а и други-но когато кипърската държава загърби своите интереси, започна да обслужва основно чуждите-това в Турция не е проблем.
Парите не миришат, но работата на държавата е не да пере пари на чужди олигарси, а основно да се грижи за държавата и обществото.
Икономическата свобода води и до свобода на хората, липсата и се проявява в икономиката.Сегашнната власт в Турция е само от 10 тина години, не можем да сме сигурни, че и в бъдеше ще прилага същите икономически правила.
Не може да има свободна икономика при политически режим, който ограничава свободите-това е аксиома.
Да се върнем към темата-евала на културната част от Турция, която е съсредоточена в Европейската и част.Тия хора се борят за права и свободи, но не като нашето ДПС :)
Susscrofa
16-06-2013, 21:12
Свободата е нещо относително-с това започнах. В Турция нещата са ясни-към момента хората не протестират за пари(може и това да се появи на по късен етап).
Турците искат свобода-свободата на човека в 21 век, нормални неща, не нещо кой знае какво.Да пиеш алкохол, да не ходиш със забрадка, да можеш да гледаш филми, да четеш книги, да можеш да кажеш че брадата на пророка не е свещенна и прочее такива.Повода за протестите е един вид атаката срещу заветите на Ататюрк.
Относно инвестициите-нещата не стоят на една плоскост-и в Кипър имаше руски инвестиции, а и други-но когато кипърската държава загърби своите интереси, започна да обслужва основно чуждите-това в Турция не е проблем.
Парите не миришат, но работата на държавата е не да пере пари на чужди олигарси, а основно да се грижи за държавата и обществото.
Икономическата свобода води и до свобода на хората, липсата и се проявява в икономиката.Сегашнната власт в Турция е само от 10 тина години, не можем да сме сигурни, че и в бъдеше ще прилага същите икономически правила.
Не може да има свободна икономика при политически режим, който ограничава свободите-това е аксиома.
Да се върнем към темата-евала на културната част от Турция, която е съсредоточена в Европейската и част.Тия хора се борят за права и свободи, но не като нашето ДПС :)
15 % икономически ръст, с перспектива да влезе след 20 години в топ 7.
Ердоган днес беше събрал доста многолюден митинг.
Демокрацията е власт на мнозинството, защо винаги палатките да са мнозинство бе Фреди?
nikolaaaay
16-06-2013, 21:20
Демокрацията е власт на мнозинството, защо винаги палатките да са мнозинство бе Фреди?
Грешиш! Демокрацията е това да се чува гласът на всички, не само на мнозинството. Ако ти беше прав, тогава щеше да е демократично да смачкаме турците и циганите. В много голяма грешка си.
И това, дето го разправя Бисеров, че Герб ги боли като им вадели зъбите сега е простотия, не е никаква демокрация. Такива неща в истински демократичните страни няма.
А бе прасе, този ръст къде се формира в Анадола ли?
" Демокрацията е власт на мнозинството, " -Невежа!
Susscrofa
16-06-2013, 22:17
Грешиш! Демокрацията е това да се чува гласът на всички, не само на мнозинството. Ако ти беше прав, тогава щеше да е демократично да смачкаме турците и циганите. В много голяма грешка си.
И това, дето го разправя Бисеров, че Герб ги боли като им вадели зъбите сега е простотия, не е никаква демокрация. Такива неща в истински демократичните страни няма.
Защо намеси Бисеров. Боли ме за него.
Тия се самоубиха.
Мнозинството управлява. Гласът може и на всички да се чува, все тая.
Герб ли са алтернативата?:)
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
А бе прасе, този ръст къде се формира в Анадола ли?
" Демокрацията е власт на мнозинството, " -Невежа!
Говоря за теорията на демокрацията.
Турция наистина е с голям ръст.
Тия се самоубиха.
Преди да говориш вземи да почетеш, ама не списания, а книги! Не ми обяснявай, че Турция е с голям ръст, не съм толкова тъп, че да не знам. Кажи ми къде се формира този ръст, в кои региони на страната?
....демокрация няма откакто е измислена,измислено понятие за да си чешем пръстите.:drunk:
....демокрация няма откакто е измислена,измислено понятие за да си чешем пръстите.:drunk:
Имало е бе Кайо! Гражданите са има ли право на глас, тези които плащат данъци те са гласували. А сега демокрацията е представителна- гласа на бай мангал е равен на твоя, изчаткалия старец на осемдесет и кусур има право на глас, но младежа на 16 години, даже и да представя България в науката или спорта- няма! Демокрацията, така както са я създали дрвените маляки си е много читава!
Турция има силно протекционалистична политика, спрямо своята икономика.
Яки мита за внос, както и пълна забрана за стоки, които ги произвеждат.
На практика нямат безработица.
Статуса на образования човек е много висок.
Това, което виждате като мизерия, е на хора, които сами са си избрали тоя начин на живот. По принцип много си приличаме.
Няколко пъти съм ходил до езерото Ван и трябва да ви кажа, че след Анкара е нещо, което не мога да ви го опиша. Смес от хилядолетно изоставане, първичен ислям и племенни войни. Водят си ги от хилядолетия.
Там е война! Редовно умират млади момчета войничета.
Турция е огромна и предлага големи възможности за всеки.
Не можете обаче с нашенския аршин, да мерите техните си работи.
Хората в Истанбул и Анкара, както и в другите градове се борат за европейска свобода, защото са с европейска нагласа.
Останалата част обаче са си див, азиатски контингент. Имат и около 18 милиона кюрди, които са съвсем дива и жестока пасмина.
С тях не става с европейски свободи, а с азиатска жестокост. Те ти плюят на ценностната система и си карат както в родово-общинния строй!
Ето за това никой не разбира Турция и нашите възгледи не са приложими за да разберем какво става там!
Имало е бе Кайо! Гражданите са има ли право на глас, тези които плащат данъци те са гласували. А сега демокрацията е представителна- гласа на бай мангал е равен на твоя, изчаткалия старец на осемдесет и кусур има право на глас, но младежа на 16 години, даже и да представя България в науката или спорта- няма! Демокрацията, така както са я създали дрвените маляки си е много читава!
Немало е нингаш....
Га гръците са имали демокрация и роби са имали....де я демокрацията?
...а грък данаци лесно не плаща.....
Susscrofa
17-06-2013, 08:37
Преди да говориш вземи да почетеш, ама не списания, а книги! Не ми обяснявай, че Турция е с голям ръст, не съм толкова тъп, че да не знам. Кажи ми къде се формира този ръст, в кои региони на страната?
Ти, ако се информираш за настоящето от любовни турски романи и други книги, то проблемът си е твой.
Има изключително сериози вестници и списания, но трябва да знаеш чужди езици.
Какво значение има къде се формира големият БВП.
Аз не казвам, че турците живеят добре, а че държавата има голям ръст.
nikolaaaay
17-06-2013, 16:54
Тия се самоубиха.
Когато сгафиш нещо, заприличваш на Долен Сидеров. Не било, че няма да подкрепи никое правителство, което не направи 1000 лв. минималната заплата. Просто щял да настоява за увеличаване на доходите. Ми аз не знам някой да не настоява за това, бре. Ма има има известна разлика между едното и другото.
Та и ти така, уж 15% растеж, пък после стана просто голям ръст. Говориш нещо за демокрацията, пък после се отнасяло само за теорията на демокрацията. То, аз от привърженик на БСП, който се хваща на опашати лъжи, че Белене и Цанков Камък са в интерес на страната, друго и не очаквам.
ФЕРАРИСТ
17-06-2013, 20:43
Не знам как го реши това, че се грижи добре за хората си?
По начина по който държавата им се грижи за здравето на хората си.......бил съм неволен наблюдател на това за няколко дена в една болница в един не особенно голям град, болница като всяка една у нас, с единствената разлика че пациентите който преминаваха през нея бяха обслужвани и направлявани изключително бързо, отделяше им се нужното внимание, и на тях определено не се гледаше като на ходещи портфейли, който само трябва да се изтръскат.......
А безспорен атестат за това каква е държавата е нейното медицинско отношение към народа й......
Със сигурност за мен това не е перфектната страна, със сигурност не живея там и не знам всичките и особенности, но можеш да си сигурен че ако на 100 души дето са паднали от Марс предложат да си изберат в БГ или в Турция биха предпочели да се родят, ще е чудно ако поне десетима изберат нашата страна......и то не щото са паднали от там.....
Susscrofa
17-06-2013, 21:12
Когато сгафиш нещо, заприличваш на Долен Сидеров. Не било, че няма да подкрепи никое правителство, което не направи 1000 лв. минималната заплата. Просто щял да настоява за увеличаване на доходите. Ми аз не знам някой да не настоява за това, бре. Ма има има известна разлика между едното и другото.
Та и ти така, уж 15% растеж, пък после стана просто голям ръст. Говориш нещо за демокрацията, пък после се отнасяло само за теорията на демокрацията. То, аз от привърженик на БСП, който се хваща на опашати лъжи, че Белене и Цанков Камък са в интерес на страната, друго и не очаквам.
Виж сега, аз съм безпартиен, а ти смърдиш на партии от статуквото от 100 метра.
Личи ти за какво се бориш.
Ама няма да стане.:)
15 % ръст има. /питай ме за какъв период поне бе, умник./
Верно ли си безпартиен, милинкият той, а щампованата петолъчка на челцето ти....тролче повърхностно :ghost2::ghost2::ghost2:
Susscrofa
17-06-2013, 22:01
Верно ли си безпартиен, милинкият той, а щампованата петолъчка на челцето ти....тролче повърхностно :ghost2::ghost2::ghost2:
Петолъчка има на американските танкове. Кичели са и евреите през втората световна война с нея.
Аз съм безпартиен, но всеки тесногръд ботор и тъпанар реагира първосигнално на хората с различно мнение.
Та коментарът ти не ме изненадва, в този ред на мисли.
Петолъчка има на американските танкове. Кичели са и евреите през втората световна война с нея.
Аз съм безпартиен, но всеки тесногръд ботор и тъпанар реагира първосигнално на хората с различно мнение.
Та коментарът ти не ме изненадва, в този ред на мисли.
И на Хайникен троле, но твоята не е такава. Жалко, че не си човек с различно мнение за да ме обвиниш в тесногръдие. Трол! :holiday:
Susscrofa
17-06-2013, 22:08
И на Хайникен троле, но твоята не е такава. Жалко, че не си човек с различно мнение за да ме обвиниш в тесногръдие. Трол! :holiday:
Поредният "никой", решил да ми дава оценка във форума.:)
Аз съм си аз и твоята оценка ми е през.........махалото.
Поредният "никой", решил да ми дава оценка във форума.:)
Аз съм си аз и твоята оценка ми е през.........махалото.
Хахахахаххахаааа, ами защо ми отговаряш бе трол. Защото ти е през "махалото" или защото всъщност нямаш такова?! хахахахаххаа
Susscrofa
17-06-2013, 22:28
Хахахахаххахаааа, ами защо ми отговаряш бе трол. Защото ти е през "махалото" или защото всъщност нямаш такова?! хахахахаххаа
Защото аз винаги отговарям, дори и на най-простоватите участници. Такава ми е "политиката".
Защото аз винаги отговарям, дори и на най-простоватите участници. Такава ми е "политиката".
Лъжльооо.....:doctor: Айде лека, отегчаваш ме!
Susscrofa
17-06-2013, 22:37
Лъжльооо.....:doctor: Айде лека, отегчаваш ме!
Ето, за този момент отговарям винаги.
Целта е да остана сам и последен.:)
rossenvn
17-06-2013, 22:45
По начина по който държавата им се грижи за здравето на хората си.......бил съм неволен наблюдател на това за няколко дена в една болница в един не особенно голям град, болница като всяка една у нас, с единствената разлика че пациентите който преминаваха през нея бяха обслужвани и направлявани изключително бързо, отделяше им се нужното внимание, и на тях определено не се гледаше като на ходещи портфейли, който само трябва да се изтръскат.......
А безспорен атестат за това каква е държавата е нейното медицинско отношение към народа й......
Със сигурност за мен това не е перфектната страна, със сигурност не живея там и не знам всичките и особенности, но можеш да си сигурен че ако на 100 души дето са паднали от Марс предложат да си изберат в БГ или в Турция биха предпочели да се родят, ще е чудно ако поне десетима изберат нашата страна......и то не щото са паднали от там.....
Да, за здравеопазването и аз съм чувал много хубави неща. За съжаление не може да се каже същото за нашето...
nikolaaaay
18-06-2013, 00:39
Ама то статуквото е само едно - БСП. Ако мислиш, че съм от статуквото ОК. Не се учудвам защото зная, че много рядко успяваш да уцелиш верните отговори.
Иначе и аз съм безпартиен, но това хич не ми пречи да имам мнение и да поддържам една партия. Боря се да има повече шансове за теб, да се реализираш по-добре. Същото важи и за много голяма част от протестиращите тия дни. Ходи на протестите и ще видиш, че хората не искат 70 лева майчински и 5 стотинки по-евтин бензин.
nikolaaaay (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=3098), fred (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=3605), BLUE1 (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=8174), вие сте най-големите демократи а? Да не говорим, че не сте никакво мнозинство - просто "лаете" активно и претендирате за правота в стремеж да си наложите мнението.
nikolaaaay
18-06-2013, 11:02
nikolaaaay (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=3098), fred (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=3605), BLUE1 (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=8174), вие сте най-големите демократи а? Да не говорим, че не сте никакво мнозинство - просто "лаете" активно и претендирате за правота в стремеж да си наложите мнението.
Сигурно много боли когато видиш, че си дал гласа си за хора, които ти се изплюха в лицето. Разбирам разочарованието ти. Не разбирам само защо се нахвърляш срещу нас, само защото предупреждавахме за БСП. Не сме ти виновни ние, а тези които продадоха интересите на народа.
Susscrofa
18-06-2013, 11:09
Сигурно много боли когато видиш, че си дал гласа си за хора, които ти се изплюха в лицето. Разбирам разочарованието ти. Не разбирам само защо се нахвърляш срещу нас, само защото предупреждавахме за БСП. Не сме ти виновни ние, а тези които продадоха интересите на народа.
Болиииии, зъб по зъб ще се вади.:)
Успокой топката, "демократе"! И идея си нямаш дали, или за кого съм гласувал. Ама елементарният ти мороглед не може да приеме, че има и друга гледна точка, различна от твоята или опозитната на твоята, както и че разликата м/у "правилно" и "грешно" е ъгълът, от който ще п(р)огледнеш на нещата.
П.С. Ти нали много работеше в работно време и не се занимаваше с форума докато си на работа? Интересно ... вечер уж и на протести ходиш пък активността ти не стихва - даже напротив!
etrovskii
18-06-2013, 18:54
Каква демокрация в бг,тука само национални предатели имате.А за Турция като влезнат евро съюза не ви виждам,тогава и те ще ви са виновни,манталтета ви е такъв продажен:rotfl:
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:42 ----------
Не те само знаят да джавкат като малки палета,даи им по два бона на тайно място и са вечно твои:rotfl:
Тоя, etrovskii дето живее в България и плюе по нея няма ли да му се сложи доживотен бан??!!Да плюе в Русия против Путин, като е такъв юнак.Предлагам на модераторите, да бъде баннат, поради непрекъснати провокации!Ще отправя и искане към gigi, просто простотия си имаме, да та си отглеждаме и руската....
[/COLOR]
Успокой топката, "демократе"! И идея си нямаш дали, или за кого съм гласувал. Ама елементарният ти мороглед не може да приеме, че има и друга гледна точка, различна от твоята или опозитната на твоята, както и че разликата м/у "правилно" и "грешно" е ъгълът, от който ще п(р)огледнеш на нещата.
П.С. Ти нали много работеше в работно време и не се занимаваше с форума докато си на работа? Интересно ... вечер уж и на протести ходиш пък активността ти не стихва - даже напротив!
А ти си демократ сигурно?Как прие пък ти нашия мироглед, след като ни критикуваш?
Твоят исторически ъгъл отдавна е оценен, а че ти не приемаш оценката си е твой проблем.
Лаенето, както казваш ти е характерно за няколко представители тук, с руски корен.....
ПП а като си почнал за писането в работно време-давай наред, а не избирателно, аааа :),
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:01 ----------
Болиииии, зъб по зъб ще се вади.:)
Прасешки и аз съм безпартиен, ама значи, че трябва да съм улево, както ти :holiday2:
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
Турция има силно протекционалистична политика, спрямо своята икономика.
Яки мита за внос, както и пълна забрана за стоки, които ги произвеждат.
На практика нямат безработица.
Статуса на образования човек е много висок.
Това, което виждате като мизерия, е на хора, които сами са си избрали тоя начин на живот. По принцип много си приличаме.
Няколко пъти съм ходил до езерото Ван и трябва да ви кажа, че след Анкара е нещо, което не мога да ви го опиша. Смес от хилядолетно изоставане, първичен ислям и племенни войни. Водят си ги от хилядолетия.
Там е война! Редовно умират млади момчета войничета.
Турция е огромна и предлага големи възможности за всеки.
Не можете обаче с нашенския аршин, да мерите техните си работи.
Хората в Истанбул и Анкара, както и в другите градове се борат за европейска свобода, защото са с европейска нагласа.
Останалата част обаче са си див, азиатски контингент. Имат и около 18 милиона кюрди, които са съвсем дива и жестока пасмина.
С тях не става с европейски свободи, а с азиатска жестокост. Те ти плюят на ценностната система и си карат както в родово-общинния строй!
Ето за това никой не разбира Турция и нашите възгледи не са приложими за да разберем какво става там!
Мордохай, прав си, но азиатската жестокост не се прилага толкова към азиатските мюсулмани, а срещу противниците режима на Ердоган, който нямаше и да просъществува, ако не бяха озаптени военните.Защото не Ердоган е измислил и основал съвременна Турция
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:06 ----------
Ами по тая логикаа нямаше да има социализъм, защото навсякъде е присъден с насилствени преврати :big_wink::sleep:
Отделно, демокрацията означава равенството и свободата са нейни съществени характеристики.[4] Проява на тези принципи са равенството на всички граждани пред закона и равният достъп до властта. А у нас БСП е на власт почти непрекъснато и резултатите са явни.Отделно, комунистите никога не се научават на нещо, поради това и си провалиха поредното триглаво правителство
Каква демокрация в бг,тука само национални предатели имате.А за Турция като влезнат евро съюза не ви виждам,тогава и те ще ви са виновни,манталтета ви е такъв продажен:rotfl:
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:42 ----------
Не те само знаят да джавкат като малки палета,даи им по два бона на тайно място и са вечно твои:rotfl:
Как е брат, интензивното лечение приключи ли? В изолатора нет няма а? Нищо не плачи, пии си зопиклона и всичко ще е наред. А ти си пиши, пиши. Той форума има и социална функция, трябвада се дава трибуна на менталните инвалиди, това щяло да им помогне в лечението.
А ти си демократ сигурно?Как прие пък ти нашия мироглед, след като ни критикуваш?
Твоят исторически ъгъл отдавна е оценен, а че ти не приемаш оценката си е твой проблем.
Лаенето, както казваш ти е характерно за няколко представители тук, с руски корен.....
ПП а като си почнал за писането в работно време-давай наред, а не избирателно, аааа :),
Чичка, аз не съм показвал никакви претенции. Хората които претендират и се изживяват като капацитети сте други ;) . Епитети и сравнения ако не успяваш да асимилираш - не мисля, че е мой проблем това!
П.С. Я ми припомни кога съм повдигал въпроса за работното време, кой как го използва и т.н.? За сметка на това Николайчо нееднократно се е опитвал да се самоизтъкне колко много работи и колко важна е службицата му ... Whatever! (както ще казват в Турция съвсем скоро)
П.П.С Съмнявам се че успяваш да асимилираш предходното ми изречение. Не се напъвай! Лека нощ!
nikolaaaay
19-06-2013, 01:28
П.С. Я ми припомни кога съм повдигал въпроса за работното време, кой как го използва и т.н.? За сметка на това Николайчо нееднократно се е опитвал да се самоизтъкне колко много работи и колко важна е службицата му ...
Батка, позволявам си да се самоизтъквам даже и в работно време от събота насам, понеже е лято и съм в отпуска. По обяд е много жега на плажа и затова влизам в нета. Иначе в работно време не влизам, шефът не дава :-))) Много е лош.
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
П.П.С Съмнявам се че успяваш да асимилираш предходното ми изречение. Не се напъвай! Лека нощ!
Е, ние нямаме толкоз акъл да асимилираме толкова сложни неща.
---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:19 ----------
Тоя, etrovskii дето живее в България и плюе по нея няма ли да му се сложи доживотен бан??!!Да плюе в Русия против Путин, като е такъв юнак.Предлагам на модераторите, да бъде баннат, поради непрекъснати провокации!Ще отправя и искане към gigi, просто простотия си имаме, да та си отглеждаме и руската....
Аз съм ЗА. Нищо не печели форума от такива олигофрени, пък и нарушава грубо правилата на форума.
Няма да говоря за религия, управление на държава и тем подобни.......само ви правя сравнение....
Истамбул....десет пъти по рзавит от София...в каквото и да е отношение........
Преди 2- години я прекосих цялата страна почти до Сириската граница....е па пътища (6)...от нашата граница до Диарбекир...нямаше насрешно движение...като изключа ремоната на пътя покрай Анкара.....Аадана тунели...ама не като на Витиня.....ББ...пассти да яде с неговите магистрали......инфраструктура чак до кюрдите....за какво говорим....полицията на ниво....не се крият в храстите....виждах ги от километри.....ориената е при нас....там има различие....
Минавал съм преди 20-години по същият път....корено различен......
Ние сме в як застой.....няма смисъл да говорим за Турция.....а и Ферариста каза някой истини....ела да видиш автомобилна катастрофа в България....няма кой да ти помогне.......при нас не спират.....само те заобикалят и подминават....паднали сме много ниско в интелекта
etrovskii
19-06-2013, 06:20
Фредка ,злобата убива,успокой топката:big_bow_down:и като си безпартиен и негласуваш не давай мнение
---------- Post added at 06:13 ---------- Previous post was at 06:07 ----------
Батка, позволявам си да се самоизтъквам даже и в работно време от събота насам, понеже е лято и съм в отпуска. По обяд е много жега на плажа и затова влизам в нета. Иначе в работно време не влизам, шефът не дава :-))) Много е лош.
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
Е, ние нямаме толкоз акъл да асимилираме толкова сложни неща.
---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:19 ----------
Аз съм ЗА. Нищо не печели форума от такива олигофрени, пък и нарушава грубо правилата на форума.
Заплатаджийте сте така месец за месец,и като не ви ги дадат лееле:guillotine:нямате собствено мнение все копирате от некаде.:roll2:
---------- Post added at 06:20 ---------- Previous post was at 06:13 ----------
:roll2:
Как е брат, интензивното лечение приключи ли? В изолатора нет няма а? Нищо не плачи, пии си зопиклона и всичко ще е наред. А ти си пиши, пиши. Той форума има и социална функция, трябвада се дава трибуна на менталните инвалиди, това щяло да им помогне в лечението.
Защитната функция на социалната политика- тя може да носи и други названия:подпомагаща,съхраняваща,но винаги смисълът и е един- чрез определени действия да се създадат условия за индивида,социалната група или на обществото като цяло да излязат от затрудняващите ги обстоятелства.Защитната функция е най-старата и първична функция на социалната политика.Тя трябва да защитава трудещите се от външни въздействия и преди всичко от онези,свързани с труда.Поне схвана ли нещо блу ли си или кармаза.:roll2::bravo:
Защитната функция на социалната политика- тя може да носи и други названия:подпомагаща,съхраняваща,но винаги смисълът и е един- чрез определени действия да се създадат условия за индивида,социалната група или на обществото като цяло да излязат от затрудняващите ги обстоятелства.Защитната функция е най-старата и първична функция на социалната политика.Тя трябва да защитава трудещите се от външни въздействия и преди всичко от онези,свързани с труда.Поне схвана ли нещо блу ли си или кармаза.:roll2::bravo:
Не е важно аз да съм схванал! Важно е лекуващият ти лекар да е схванал.
etrovskii
19-06-2013, 06:40
Всъщност само исках да попитам: Вие знаете ли какво е Blu-ray?
Ако знаете, възмутете се на воля , че има такива хора. Уверявам ви, те са доста.
Ако не знаете, но сега имате намерение да проверите, браво. Това е стъпка напред.
Ако не знаете и не ви интересува… лошо няма, все пак живеем в ХХI век и всеки има право на съществуване според личните си разбирания.:roll2:
Всъщност само исках да попитам: Вие знаете ли какво е Blu-ray?
Ако знаете, възмутете се на воля , че има такива хора. Уверявам ви, те са доста.
Ако не знаете, но сега имате намерение да проверите, браво. Това е стъпка напред.
Ако не знаете и не ви интересува… лошо няма, все пак живеем в ХХI век и всеки има право на съществуване според личните си разбирания.:roll2:
Мисля, че днес на визитацията доктора ще ти намали дозата. Определено си се кротнал. :th_up:
Susscrofa
19-06-2013, 09:56
Етровски има право да бъде тук и да изразява своето мнение.
Всеки има право свободно да изразява своето мнение, г-да "демократи", Фред и Николай.
Никой няма право да плюе и обижда, не правиш ли разлика, господин Свински? :) Ти навярно също не си българин и може би затова не се обиждаш, но това си е твоя работа.
Чичка, аз не съм показвал никакви претенции. Хората които претендират и се изживяват като капацитети сте други ;) . Епитети и сравнения ако не успяваш да асимилираш - не мисля, че е мой проблем това!
П.С. Я ми припомни кога съм повдигал въпроса за работното време, кой как го използва и т.н.? За сметка на това Николайчо нееднократно се е опитвал да се самоизтъкне колко много работи и колко важна е службицата му ... Whatever! (както ще казват в Турция съвсем скоро)
На 37 сигурно се имаш за юноша бледен, а :)Е добре, пикльо, и на чичка съм съгласен и на дядка, ако кажеш-все ми е тая, пишката ми става, дъщерите ми са млади, както пееха НЛО :), а обикновено не обиждам първи, това не е малко в днешно време.
Спора за работното ни време е към Николай-ти го повдигаш, факт.А щом си на по важна служба не би трябвало да говориш така пренебрежително-хората със стил и положение нямат такъв изказ.Но какъвто и да си си - умствения ти багаж е посредствен, меко казано :)
Не знам какво да "асимилирам" в тия прости изречения, явно си пил и не можеш да носиш, а ако не си пил си още по зле :go:..Та дядя ти учеше руски насила едно време, а английския сега превзема света естествено, юноша бледний :) буды здаров
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:56 ----------
[/COLOR]
Тоя е невменяем, ама има си места за такива.
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
По темата - горд съм, че в България има млади и стари и всякакви хора, които сега протестират против червената простотия!Всяко зло за добро-тоя парламент, който роди поредната комунистическа импотентност, вследствие на която обществото (тия които могат, но те са двжижщата сила на развитие) ще направи нови крачки напред към по-нормалния свят.
Susscrofa
19-06-2013, 20:35
Никой няма право да плюе и обижда, не правиш ли разлика, господин Свински? :) Ти навярно също не си българин и може би затова не се двжижщата сила на развитие) ще направи нови крачки напред към по-нормалния свят.
Ако не съм българин, нямам право на мнение и позиция ли?
Имаш, ама българин ли си?Иначе аз имам мнение и за китайците и руснаците и т.н., само, че не им давам акъл в собствените им държави, това е разликата, независимо от това дали живея там или не.
Македонците ги изключвам, това си е наша територия, па те са и българи.:busted_cop:
Ако не съм българин, нямам право на мнение и позиция ли?
Прасе, не се прави на идиот, вече си имаме такъв.
Шшшшт, това е човека от Кремъл....дето два пъти ни освобождава от тия дето са ни шибали......опитвал се е и той да ни шиба, ама не му се получава заради голямото количество изпита водка...меки пишки са тия руснаци...то затова у Истамбул е пълно с рускини....
Доста ги попари втората световна война тез юнаци, макар и победители.......умрем за тяхна женщина:)))
Първото, което направи Ердоган , Фреди, е да обезглави военните. Те винаги са били гарант за демократична Турция.
В Турция има голям процент жени, които са амбициозни, с образование и не искат да си седят в къщи, забулени от околния свят.
Има обаче и една огромна част, която хем я мързи нещо да работи, хем и не знае какво има отвъд дувара на двора.
Тая част иска да си живее в собствените лайна и както на всякъде е една огромна част.
Това, което Бобби казва е точно така.
На светлинни години са от нас в държавността.
В стандарта на живот също.
don_pepone
20-06-2013, 10:47
Така и ще си остане. И още 23-4 години да сме в Преход (незнайно накъде е тоя преход де ...) все тая,просто с стари К...и нов бардак не става и това е. Спорно е кое ни навреди повече "бившите" комунисти или османското иго....
На румънците едно им уважавам- макар и само един такъв случай,но го направиха,а именно наредиха до стената чеушевско и се приключи. Докато тия .... (нямам дума да ги опиша) управляващи нямат страх от народа и не мислят за него няма да се оправим.
На 37 сигурно се имаш за юноша бледен, а :)Е добре, пикльо, и на чичка съм съгласен и на дядка, ако кажеш-все ми е тая, пишката ми става, дъщерите ми са млади, както пееха НЛО :), а обикновено не обиждам първи, това не е малко в днешно време.
Спора за работното ни време е към Николай-ти го повдигаш, факт.А щом си на по важна служба не би трябвало да говориш така пренебрежително-хората със стил и положение нямат такъв изказ.Но какъвто и да си си - умствения ти багаж е посредствен, меко казано :)
Не знам какво да "асимилирам" в тия прости изречения, явно си пил и не можеш да носиш, а ако не си пил си още по зле :go:..Та дядя ти учеше руски насила едно време, а английския сега превзема света естествено, юноша бледний :) буды здаров.
Емоциите са лош съветник.
Чиче (използвам това обръщение шеговито, ти как го въприемаш - не ми пука), сега като напълни една кутиика с цинизми и словоблудство надявам се да ти е олекнало. Важни служби, сл. положение, умствен багаж ... Де го чукаш - де се пука :) .
П.С. Насила хубост не става! Доказателството е демонтсрацията ти на руски! Не се напъвай да ми отговаряш, че от много напъни друго се получава.
nikolaaaay
20-06-2013, 11:38
Етровски има право да бъде тук и да изразява своето мнение.
Всеки има право свободно да изразява своето мнение, г-да "демократи", Фред и Николай.
Пак си се пообъркал. Форумът си има правила, а тази братушка ги нарушава брутално. Това да го търпим да ни обижда на българи и да ни обяснява как турците и руснаците са ни клецали, щото за нищо не ставаме е криво разбрана демокрация. Личи си, че за теб демокрация е само дума, чийто смисъл не разбираш. Жалко е за интелигентен човек.
Правилата и без това са едва половин страница и не са кой знае колко строги. Предлагам към тях да се добави, че не може да се обижда България и българите по никакъв повод, а юзърите които го правят да се наказват с банове.
По въпроса с нарушенията на етровский
1.1 Да си избере ник, аватар и подпис, които да не целят обида/критика/подобие на друг участник или на фирма/форум/сайт/(друго), също така да не съдържат политически, расистки или порнографски детайли, сцени на насилие, както и образи на обществено познати личности.
Аз също имам сърп и чук в подписа, но той е свързан с исторически факти, а не политически. И аз искам да си сложа подпис с логото на ДСБ, но не съм го направил, щото не е по правилата.
1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Никовете на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*".
Почти няма пост, в който тоя да не нарушава тази точка, особено когато не си е взел лекарствата.
1.4 Да пише на кирилица. Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.
Очевидно не пише на български. Ако пише на руски, но грамотно ще го разбера по-добре.
1.7 Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.
Този е билзо само до идеята, че българите за нищо не ставаме, турците и руснаците ще ни клецат и СССР трябва да се върне, плюс лични обиди към нас. Аз не съм видял да пише за нещо друго.
1.9 Да не създава теми с призиви против действащото в страната законодателство, с расистки характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, лично или обществено опасни действия, съдържащи реклама, линкове към нелегален софтуер и/или кодове за същият, порнография или сцени на насилие. Теми с такъв замисъл ще бъдат отстранявани от форума.
Всичките му призиви са расистки и анти-български характер. Това за мен е недопустимо! Само това стига за бан.
1.12 Често повтарящи се постове с еднакво съдържание, постове със съдържание далеч от темата или теми със съдържание далеч от раздела, в който са създадени, ще бъдат определяни като SPAM. Такива постове/теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреждаван официално. При доказано наличие на умишлени действия, никът на съответния участник ще бъде деактивиран.
Плаче си за перманентен бан.
Емоциите са лош съветник.
Чиче (използвам това обръщение шеговито, ти как го въприемаш - не ми пука), сега като напълни една кутиика с цинизми и словоблудство надявам се да ти е олекнало. Важни служби, сл. положение, умствен багаж ... Де го чукаш - де се пука :) .
П.С. Насила хубост не става! Доказателството е демонтсрацията ти на руски! Не се напъвай да ми отговаряш, че от много напъни друго се получава.
Абе като ти прочетох поста, последното, което ми хрумна е шега, не визирам обръщението, а изобщо..
Ок, де, ма не виждам и ти на какво се обиждаш, аз също се шегувах-визирах определението ти към Николаевата работа и прочее.
Иначе и аз предпочитам да си говорим, като нормални хора, а не като каруцари, тоест ако няма подобни постове, няма да има и подобни отговори.
Разбрах ти намека за английския, но ти не разбираш че той се налага естествено и от това не следва нищо отрицателно.
Общо взето лявото е винаги на гребена на популизма, който води до под кривата круша, независимо в коя държава е установен.Лявото и дясното за като черното и бялото, ако едното преобладава става лошо за всички-пример България.
Съветът ти към мен, важи с пълна сила и за теб-разликата, е че е не давам съвети, когато не ми ги искат, а пиша мнения :)
dimitar_vd62
20-06-2013, 19:27
Да Суско, Етровски има право да бъде тук и да изразява мнението си но не и по начина покойто го прави.Ако не го вълнува обстановката в България да не се обажда или да си хваща водката и да си ходи в Русия.Много пъти съм спорил във форума но не се сещам да съм нагрубил или обидил някой.Не виждам причина и той да не го прави.Ако не може - бан защото и без това не е полезен с нищо за форума а и не е олицетворение на руснаците, без значение какво са ни причинили и то не те а комунистите.Не бъркайте свобода и слободия.
Първото, което направи Ердоган , Фреди, е да обезглави военните. Те винаги са били гарант за демократична Турция.
В Турция има голям процент жени, които са амбициозни, с образование и не искат да си седят в къщи, забулени от околния свят.
Има обаче и една огромна част, която хем я мързи нещо да работи, хем и не знае какво има отвъд дувара на двора.
Тая част иска да си живее в собствените лайна и както на всякъде е една огромна част.
Това, което Бобби казва е точно така.
На светлинни години са от нас в държавността.
В стандарта на живот също.
Съгласен съм Мордохай, но и ти добре знаеш, че сме имали тая държавност още преди 1944 г, та ни делят само 50-70 г., можем да сложим и някое десетилетие от соца, когато нещата се се движили все още по инерция-и то най вече в морала и поведението на хората-защото съсипаната от войната Германия се съвсема за 20 тина години.
Но най големите успехи Турция постига и със съдействието на Запада и във времето когато има и политическата свобода, а Ердоган съумя да наложи един ред, който ако продължи така, рано или късно ще доведе и до икономическа криза.
Икономическия напредък в крайна сметка е обвързан и с политически свободи.
Но ми харесва стремежът на турската прогресивна част, която се бори за правата си
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------
Да Суско, Етровски има право да бъде тук и да изразява мнението си но не и по начина покойто го прави.Ако не го вълнува обстановката в България да не се обажда или да си хваща водката и да си ходи в Русия.Много пъти съм спорил във форума но не се сещам да съм нагрубил или обидил някой.Не виждам причина и той да не го прави.Ако не може - бан защото и без това не е полезен с нищо за форума а и не е олицетворение на руснаците, без значение какво са ни причинили и то не те а комунистите.Не бъркайте свобода и слободия.
Това имаме предвид.
[QUOTE=fred;1222496]Съгласен съм Мордохай, но и ти добре знаеш, че сме имали тая държавност още преди 1944 г, та ни делят само 50-70 г., можем да сложим и някое десетилетие от соца, когато нещата се се движили все още по инерция-и то най вече в морала и поведението на хората-защото съсипаната от войната Германия се съвсема за 20 тина години.
Но най големите успехи Турция постига и със съдействието на Запада и във времето когато има и политическата свобода, а Ердоган съумя да наложи един ред, който ако продължи така, рано или късно ще доведе и до икономическа криза.
Икономическия напредък в крайна сметка е обвързан и с политически свободи.
Но ми харесва стремежът на турската прогресивна част, която се бори за правата си[COLOR="Silver"]
Абсолютно съм съгласен с теб . Просто поясних, че хората на площада не са мнозинството, колкото и да са прави!
Много пъти съм го казвал, че мнението на мнозинството е винаги погрешно!
За Турция то е пагубно!
Е постигнахме пълно съгласие :) Да, много често, да не кажа винаги масата води към нищото, горе долу като моя подпис.
etrovskii
21-06-2013, 06:22
:falos2::falos2::falos2:
Пак си се пообъркал. Форумът си има правила, а тази братушка ги нарушава брутално. Това да го търпим да ни обижда на българи и да ни обяснява как турците и руснаците са ни клецали, щото за нищо не ставаме е криво разбрана демокрация. Личи си, че за теб демокрация е само дума, чийто смисъл не разбираш. Жалко е за интелигентен човек.
Правилата и без това са едва половин страница и не са кой знае колко строги. Предлагам към тях да се добави, че не може да се обижда България и българите по никакъв повод, а юзърите които го правят да се наказват с банове.
1.1 Да си избере ник, аватар и подпис, които да не целят обида/критика/подобие на друг участник или на фирма/форум/сайт/(друго), също така да не съдържат политически, расистки или порнографски детайли, сцени на насилие, както и образи на обществено познати личности.
Аз също имам сърп и чук в подписа, но той е свързан с исторически факти, а не политически. И аз искам да си сложа подпис с логото на ДСБ, но не съм го направил, щото не е по правилата.
1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Никовете на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*".
Почти няма пост, в който тоя да не нарушава тази точка, особено когато не си е взел лекарствата.
1.4 Да пише на кирилица. Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.
Очевидно не пише на български. Ако пише на руски, но грамотно ще го разбера по-добре.
1.7 Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.
Този е билзо само до идеята, че българите за нищо не ставаме, турците и руснаците ще ни клецат и СССР трябва да се върне, плюс лични обиди към нас. Аз не съм видял да пише за нещо друго.
1.9 Да не създава теми с призиви против действащото в страната законодателство, с расистки характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, лично или обществено опасни действия, съдържащи реклама, линкове към нелегален софтуер и/или кодове за същият, порнография или сцени на насилие. Теми с такъв замисъл ще бъдат отстранявани от форума.
Всичките му призиви са расистки и анти-български характер. Това за мен е недопустимо! Само това стига за бан.
1.12 Често повтарящи се постове с еднакво съдържание, постове със съдържание далеч от темата или теми със съдържание далеч от раздела, в който са създадени, ще бъдат определяни като SPAM. Такива постове/теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреждаван официално. При доказано наличие на умишлени действия, никът на съответния участник ще бъде деактивиран.
---------- Post added at 06:22 ---------- Previous post was at 06:19 ----------
:roll2::crazy::crazy::not-fair::not-fair::rockon::falos2::falos2::falos2:
Мдаааа с усмирителна риза не може да се пише, за това "нашият" днес начуква само имотикони с носа си.
etrovskii
21-06-2013, 18:57
Мдаааа с усмирителна риза не може да се пише, за това "нашият" днес начуква само имотикони с носа си.
:falos2:
Етровски!
Много добре знаеш, че някога съвсем сърцато си гледах задълженията като модератор. Това включваше и някои ограничения, които сега нямам!
Обаче всички останали атрибути, за които ти е бедна фантазията, ги имам и то с новия софтуер, благодарение на няколко софтуерни генийчета.
Спри да се гавриш с хората!
Писна ми!:screwy:
ecotronic
21-06-2013, 21:32
Щом толкова е трудно да се реагира адекватно на такава потребителска шизофрения, поне някой право-имащ да си направи труда да махне индикацията за наличие на модератор под раздела.
Аз лично много се дразня от това.
Или спазвайте правилата, които сами сте постулирали или ги махнете за да не се ядосваме от това, че те не се спазват!
etrovskii
22-06-2013, 06:20
Етровски!
Много добре знаеш, че някога съвсем сърцато си гледах задълженията като модератор. Това включваше и някои ограничения, които сега нямам!
Обаче всички останали атрибути, за които ти е бедна фантазията, ги имам и то с новия софтуер, благодарение на няколко софтуерни генийчета.
:spoko:
---------- Post added at 06:20 ---------- Previous post was at 06:18 ----------
Щом толкова е трудно да се реагира адекватно на такава потребителска шизофрения, поне някой право-имащ да си направи труда да махне индикацията за наличие на модератор под раздела.
Аз лично много се дразня от това.
Или спазвайте правилата, които сами сте постулирали или ги махнете за да не се ядосваме от това, че те не се спазват!
etrovskii :mail2:
Получил письмо от отца, в котором говорится:
Сын обратно в деревню, вернитесь к коровам, которые избежали ... должны быть с нами, ибо мы слышали, что американцы нападут на нас
:rotfl:Мдаа, това което си направиш сам, цяло село не може да ти направи.:depressed:
etrovskii
23-06-2013, 07:29
etrovskii :mail2:
Получил письмо от отца, в котором говорится:
Сын обратно в деревню, вернитесь к коровам, которые избежали ... должны быть с нами, ибо мы слышали, что американцы нападут на нас
:falos2::falos2::duel:
---------- Post added at 07:29 ---------- Previous post was at 07:27 ----------
:rotfl:Мдаа, това което си направиш сам, цяло село не може да ти направи.:depressed:
:falos2::mf_Flush:
Susscrofa
23-06-2013, 17:54
Етровски!
А защо има такава емотикона?:unsure:
:))))...не питай за картинките......той в момента не може и да пише, а не му и трябва.......ако се опита едно изречение да състави му трябват минимум 6 часа....може би ти е познато:))).....затуй действа с емотинки....
А и ти нали искаше да си изразява мнението....наслаждавай му се...
nikolaaaay
25-06-2013, 00:59
Аз защо имам :shoot:
Susscrofa
25-06-2013, 08:54
:))))...не питай за картинките......той в момента не може и да пише, а не му и трябва.......ако се опита едно изречение да състави му трябват минимум 6 часа....може би ти е познато:))).....затуй действа с емотинки....
А и ти нали искаше да си изразява мнението....наслаждавай му се...
Етровски е част от този форум, поне за мен.
Всеки има право да изразява свободо своето мнение тук, но явно има твърде докачливи хора тук.
Мнооого сте обидчиви бре, на мама децата.:)
:picnic:
nikolaaaay
25-06-2013, 10:32
Всеки има право да изразява свободо своето мнение тук, но явно има твърде докачливи хора тук.
Глупак.
Susscrofa
25-06-2013, 11:17
Глупак.
Отиди да се наспиш, че довечера те чака протест, студена бира и песни на Бийтълс.:picnic:
:dyrvo_v_kenefa::falos2::falos2::falos2:
Susscrofa
25-06-2013, 11:58
:dyrvo_v_kenefa::falos2::falos2::falos2:
nikolaaaay
25-06-2013, 19:46
Отиди да се наспиш, че довечера те чака протест, студена бира и песни на Бийтълс.:picnic:
Аз не съм в София, а ти си страшно тъпо говедо.
Споко Ники, щом се гнуси от бира и Бийтълс и за цървул не става :devil2:
nikolaaaay
25-06-2013, 20:56
Споко Ники, щом се гнуси от бира и Бийтълс и за цървул не става :devil2:
Прав си. А аз просто си изразявам мнението. Имам това право, нали.
Susscrofa
25-06-2013, 21:34
Изнервен си. За подобно поведение натопихте Етровски и му сложиха бан.
Отговори ми, кой фалира ЦСКА?:picnic:
Вземи си го в къщи.......адвокате!
Да му имах начина за изразяване на мнение, липсва му елементарна етика и култура....разликата м/у него и теб е точно там......ако помниш, когато те бяха подгонили...съумя да не акаш наред, а той направо получи разтройство....
И аз съм бил с бан няколко пъти, ама не съм пискъл!
А сега се огледай и виж къде е детската градина.
п.с. точно мен не ме цитирай...старо куче хапе лошо:)))
Мисля че положението съвсем отива на свободия, та има 4-5 потребителя /знаят си кои са/ поспрете се малко с обидите които си подхвърляте за 100-тен път. :drunk:
И се опитайте поне малко да пишете по темата. Че вече всички теми са почти едно и също.
nikolaaaay
26-06-2013, 23:55
Е, за какво му сложиха бан на Етровский? Нали е демокрация.
Отговори ми, кой фалира ЦСКА?:picnic:
ЦСКА започва на чисто...пропуснал си последните новини:)))...ако стане така и с държавата...тури му пепел:))
Susscrofa
27-06-2013, 08:38
ЦСКА започва на чисто...пропуснал си последните новини:)))...ако стане така и с държавата...тури му пепел:))
Аз съм за, ЦСКА да започне на чисто.
Интересно ми е тезата на Ники демократчето, кой фалира ЦСКА?
dimitar_vd62
27-06-2013, 16:45
Аз съм за, ЦСКА да започне на чисто.
Интересно ми е тезата на Ники демократчето, кой фалира ЦСКА?
Ми Костов...:Tease:
Susscrofa
27-06-2013, 16:47
Ми Костов...:Tease:
Глупости.:picnic:
dimitar_vd62
27-06-2013, 22:06
Естествено че не е Костов, бъзикам се.Изобщо не ми пука за ЦСКА, футбол не гледам, той е загубено време за мене.
nikolaaaay
28-06-2013, 00:02
кой фалира ЦСКА?
Костов. Той развали и времето.
Susscrofa
28-06-2013, 08:50
Костов. Той развали и времето.
Хора като теб нямат право дори да пишат това име.:)
nikolaaaay
28-06-2013, 18:31
Хора като теб нямат право дори да пишат това име.:)
Днес пи ли си лекарствата?
Susscrofa
28-06-2013, 19:19
Днес пи ли си лекарствата?
Пих две бирички и сега гледам новини.:big_beer:
Гъзи, къв ти е номера на колата?
:))...още ли го преследваш?....изостанал си с една обиколка, аз вече го хванах и ще ям свинско на Коледа:lol_sign:
dimitar_vd62
29-06-2013, 02:14
Който спомене Костов да му се слага бан с обществано полезен труд.
Най-лесно ще го откриеш на центъра, около съдебната палата, независимо дали е с кола ;)
Най-лесно ще го откриеш на центъра, около съдебната палата, независимо дали е с кола ;)
:clap2:...прасето е мое....не ми го крадете, баси гадовете сте:)))......пуснал съм го без кола да ходи на работа, за да е по рехко месото...иначе много сланина трупа...
Защо го ориантира....Куку може да го нарани:)))
:pancake:
Crusader
29-06-2013, 16:36
Николайчо иди си купи български домати по 30 стинки...не яж турските боклуци бе
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5890411
nikolaaaay
29-06-2013, 20:58
Е, що стават такива неща със зеленчуко-производителите. Нали имаме социалист премиер-експерт. Къде дреме, та не реши проблема.
:clap2:...прасето е мое....не ми го крадете, баси гадовете сте:)))......пуснал съм го без кола да ходи на работа, за да е по рехко месото...иначе много сланина трупа...
Защо го ориантира....Куку може да го нарани:)))
:pancake:
Нема бе, Бобка, той Куку само така си приказва, ама го мързи та две не види... :D
Няколко пъти засичам из Банишора някакви подобия на Суско, ама как да знам дали е той?! :?
Тоз не заслужава нищо да му правя - просто питам....
Няколко пъти засичам из Банишора някакви подобия на Суско, ама как да знам дали е той?! :?
Усещам, че си добро момче...ама аз си пазим стоката:))
.....в Банишора е израснал....май там му е родата.
Изпринти си снимката от темата с девствениците и ходи с нея, да не вземе да объркаш нещата:))
Susscrofa
30-06-2013, 13:59
Усещам, че си добро момче...ама аз си пазим стоката:))
.....в Банишора е израснал....май там му е родата.
Изпринти си снимката от темата с девствениците и ходи с нея, да не вземе да объркаш нещата:))
Колкото съм свързан с Банишора, толкова съм свързан и с Х. Димитър.
Какво може да ми направи куку, мога да му дам да ми измие предния джам.:)
Не искам да си пиша тук номера на колата.
Около съдебната палата се движа с "охрана".:):beer:
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:57 ----------
Ааааа, как нищо, мога да ти дам да ми носиш торбите от кауфланд до колата.
СА 2167 КС - на успоредната на Клокотница. Не е ли тази?
Когато стане скучно в форума......се гони прасето, добре познато:)))
Susscrofa
30-06-2013, 18:57
СА 2167 КС - на успоредната на Клокотница. Не е ли тази?
Не.:beer:
Тоя па.... ти някакво шубе ли си, какво си?! :Suicide:
Тоя па.... ти някакво шубе ли си, какво си?! :Suicide:
Нещо такова....появи се в блатото, качи се у влака, пи две бири във вагонресторанта......направи се на нъж.....и дим да го няма....:biker:
avvasilev
31-05-2014, 04:41
Аз знаеш ли от кога рева за ограничения при гласуването ... поне образователен ценз да въведат, ама нъцки!!! То и кой ли съм аз де, и рева само по форуми и Фейса ... :doctor:
dimitar_vd62
31-05-2014, 19:52
Ми то общо взето на тях разчитат, иначе са за никъде.Как искаш да отрежат клона на който седят.
Ми то общо взето на тях разчитат, иначе са за никъде.Как искаш да отрежат клона на който седят.
Кокъла трудно се изпуска.