View Full Version : Дойде време и аз да се похваля
Scarface78
18-06-2013, 16:44
От петък и аз съм горд собственик на AR 156 SW 1.9 JTD 85kw колко коня се води незнам някъде казват 115 к.с. другаде 116к.с. :band:
Добре дошъл, колега и честито! Чудесен първи пост, че и със снимки! Обикновено се започва така: " ма ши взимам алфа, ама коя се чупи по-малко 1.6 или 1.8; Ама колко много се чупят алфите, малко повече от "вагините" или средно повече, ама дали да си купувам въобще, чувал съм, че окачването куца и всички ми казват да не си взимам алфа, не е ли по добре ситроен.....и т.н...." Алфа или взимаш или не! Чупи се колкото всяка друга кола.
Двигателя, който си избрал се слави със здравината си. Много безаварийни километри ти пожелавам! Много добре изглежда!
Честито колега и добре дошъл. Колата изглежда страхотно. Само безаварийни км.
grenlould
18-06-2013, 20:47
От петък и аз съм горд собственик на AR 156 SW 1.9 JTD 85kw колко коня се води незнам някъде казват 115 к.с. другаде 116к.с. :band:
Колата колега се води 115 коня, и от мен честито!! Много безаварийни километри и да те слуша!!! :big_wink:
Scarface78
18-06-2013, 21:40
Благодаря ви колеги.Относно колегата danniel няма какво да питам хората дали да си купя AR все пак това ми е четвъртата италиянка имал съм Lancia Prisma 1.5,1.6 и разбира се класиката Delta HF TURBO обаче 1.6 карбуратор
angelovi69
18-06-2013, 21:44
Честито колега! Само приятни емоции ти желая! Арна ти е белисимата!
haljscho
18-06-2013, 22:00
Честито колега!
Със здраве да си е ползваш и мноооо безаварийни.....:holiday2::go::drive:
Добре дошъл, колега и честито! Чудесен първи пост, че и със снимки! Обикновено се започва така: " ма ши взимам алфа, ама коя се чупи по-малко 1.6 или 1.8; Ама колко много се чупят алфите, малко повече от "вагините" или средно повече, ама дали да си купувам въобще, чувал съм, че окачването куца и всички ми казват да не си взимам алфа, не е ли по добре ситроен.....и т.н...." Алфа или взимаш или не! Чупи се колкото всяка друга кола.
Двигателя, който си избрал се слави със здравината си. Много безаварийни километри ти пожелавам! Много добре изглежда!
6+ за поста!!!:big_bow_down:
JTDsajdi
19-06-2013, 15:08
Браво и честио.
Който плюва 156 да има да взема.:prescription:
Честито !Със здраве да си я караш ! За конете най-точно виж в епера . Единствения косур който аз бих посочил към 156 е окачването , но вече е доста по-евтино от преди 2 години .