PDA

View Full Version : Един младок минава

Jelevinho
03-07-2013, 09:56
...

Mario_95
05-07-2013, 09:28
Само имай впредвид че игрите и "симулаторите" нямат ама нищо общо! Не знам какво имаш предвид под "подвизавам се с колата на мама" ама аз имам 3-4 месеца докато взема книжка и не си позволявам да карам сам личната ми кола така че успокой малко НФС-то и адреналина... 1.9 JTD е предостатъчно мощен за начинаещ шофиор. Не е шега работа това ти сигурно на село си джиткаш ама белите на всякъде могат да станат!

Stoyan Georgiev
08-07-2013, 09:37
:shock::shock:

Бобби
20-08-2013, 00:42
:shock::shock:
Стояне, какво се пулиш....не виждаш ли, че кара на мама колата:)))....аз на неговите години карах на дядо камиона, ама не мислех да го правя резачка...защото имаше две ремаркета отзад и щеше да скъса теглича....дядо излишно ме предупреди за това:))

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

Здравейте, момчета!

Казвам се Христо и съм от София. На 16 години съм и още нямам книжка, обаче се подвизавам с колата на мама :lol: . Наскоро започнах да се интересувам отблизо за двигатели и тем подобни, въпреки че съм по рейсинг игри и симулатори от 2004-та. Иска ми се да направя зверче от семейната кола, но не разбирам много-много, така че надявам се да не отнеса много подигравки, ако питам нещо тъпо :=
Я вземи сподели на МАМА...твойте намерения....и тя, ако си даде съгласието....ще те ориантираме какво да направиш...а сега дай яко газ с някоя от стрелките на клавиатурата.....

tribaleo
20-08-2013, 13:04
успя ли да удариш някоя наборка вече в на майчето колата :))

Бобби
20-08-2013, 21:14
успя ли да удариш някоя наборка вече в на майчето колата :))
Сега като се стъмни ще опита на паркинга пред блока.....дано някой наблюдателен съсед не му направи проблем;)))

tribaleo
21-08-2013, 18:52
хахаха...дано наистина :)