PDA

View Full Version : проблем съединител 155 1,8 16v

thecleaner
04-02-2007, 08:09
Здравейте на всички проблема е следния на висока предавка 4 или 5 при около 3500-4000 оборота като се подаде по рязко газ колата се форсира но не увеличава скороста си . Това ме навява на мисълта че съм за нов съединител. Та мисълта ми е ако някои скоро е сменявал съединител (на 16V) да сподели горе долу колко струва и от къде го е купувал а пък към съфорумците питането е дали е удачен варианта колата да си кара със стария притискателен диск ако разбира се като се свали и огледа е годен за употреба или направо да се сложи комплект :( :( :( Благодаря ви

Mury
04-02-2007, 11:36
колата да си кара със стария притискателен диск

Направо слагай комплект не се занимавай с глупости,иначе за самия съединител потърси Валео в ТиН или на Стамболийски 155 или в Александтр ауто :wink:

thecleaner
04-02-2007, 15:46
valeo ли е най-добро като качество цена :?:

Mury
04-02-2007, 18:28
valeo ли е най-добро като качество цена :?:

Общо взето :wink:

Nikiboy
04-02-2007, 22:31
Закс има за 300 кинта комплекта.

Z:)m
05-02-2007, 09:01
...в раздела "Продава" има една оферта за комплект съединител на VALEO - колегата ICI го продава. Виж дали ще стане за твоята.

Bobo
05-02-2007, 13:46
Закс има за 300 кинта комплекта.

Ти карал ли си с такъв :?:

thecleaner
05-02-2007, 23:51
Днес проверих 295лв в Александър ауто Valeo а пък на Симеон някакъв "италиански" имаше за 185лв. Мисля че ще е по скъпия само че първо ще трябват около 400лв :(

thecleaner
26-02-2007, 14:40
здравейте отново днес си купих комплект съединител AP от Александър ауто за 240 лв защото нямаше Valeo . На кутията пише Marea 1.8 16v маи е като на Алфата :wink: Само да допълня че пича които ми го продаде даде дума че е свестен съединител. Та питането ми е някои слагал ли е такъв съединител и какви са му впечатленията.

Z:)m
27-02-2007, 09:21
Аз лично нямам впечатления от този продукт, но преди време, защото и аз поразпитвах за съединител, се "сблъсках" с тази марка и потърсих в нета повечко информация. Накрая открих сайта на въпросната фирма - основно се занимават с производство на съединители и май само за първоначално вграждане :-?

koolio
23-05-2008, 18:32
Съживявам темата и моля колегата да напише доволен ли е от закупения съединител, че и на мен ми предстои смяна :cry: .

kris11
23-05-2008, 20:24
Аз лично нямам впечатления от този продукт, но преди време, защото и аз поразпитвах за съединител, се "сблъсках" с тази марка и потърсих в нета повечко информация. Накрая открих сайта на въпросната фирма - основно се занимават с производство на съединители и май само за първоначално вграждане :-?

Съжалявам но се произвежда в Турция. Не , че има нещо против де .Аз съм с АЗ Метал носачи и са по здрави от вс. MOOG /Federal Mogul i Vema/.
16 клапанната е с големия и скъп съединител :frown:

Май ще взема да пусна Алфата на части :evil:

koolio
28-05-2008, 11:05
Има ли някой да вземе отношние по въпроса :?:

Alexanderbb
28-05-2008, 11:18
Другата седмица предполагам ще съм много компетентен по въпроса след като локомотива за пореден път скъса нервите на Лисан

koolio
28-05-2008, 11:20
Другата седмица предполагам ще съм много компетентен по въпроса след като локомотива за пореден път скъса нервите на Лисан
Т.е. слагаш същия съединител като колегата?

Alexanderbb
28-05-2008, 11:36
По-скоро ще мога да кажа колко е струвала замяната със съединител който си заслужава. И понеже мойте части по-презумция са по-скъпи ще знаеш колко пари да заделиш.

Pinky
29-05-2008, 03:30
Чакай, koolio, твойта не е ли 8 клапанова? Там нещата са доста по-различни. Пък и не виждам обективна причина да не сложиш Валео.

koolio
29-05-2008, 12:18
8-клапанова е, ама кинтите са същите. И най-вероятно ще е Валео, ма що да не пробвам ако има нещо читаво на по-изгодна цена?

thecleaner
31-05-2008, 23:43
Съживявам темата и моля колегата да напише доволен ли е от закупения съединител, че и на мен ми предстои смяна :cry: .
съжелявам за късната реакция но отговора ми е само положителни отзиви за съединитела .Минал съм 25000 км с него като аз карам доооооста натоварващо за него и нямам никакви ядове. Притискатела си е ок мекичко се натиска както когато го смених . А на феродовия имаше щапми Valeo. Изводите сам си ги направи :wink:

koolio
01-06-2008, 14:06
съжелявам за късната реакция но отговора ми е само положителни отзиви за съединитела .Минал съм 25000 км с него като аз карам доооооста натоварващо за него и нямам никакви ядове. Притискатела си е ок мекичко се натиска както когато го смених . А на феродовия имаше щапми Valeo. Изводите сам си ги направи :wink:
Благодаря ти, колега, значи мога да се насоча към тази марка. Само не каза коя точно е марката :wink: .

Alexanderbb
01-06-2008, 21:13
Скъпи ми съседе в сряда влизам в бокса за смяна на съединителя и може да питам твоя проблем срещу колко пари ще се разреши ако те устройва

thecleaner
02-06-2008, 04:20
здравейте отново днес си купих комплект съединител AP от Александър ауто за 240 лв защото нямаше Valeo . На кутията пише Marea 1.8 16v маи е като на Алфата :wink: Само да допълня че пича които ми го продаде даде дума че е свестен съединител. Та питането ми е някои слагал ли е такъв съединител и какви са му впечатленията.
AP

koolio
02-06-2008, 10:20
Скъпи ми съседе в сряда влизам в бокса за смяна на съединителя и може да питам твоя проблем срещу колко пари ще се разреши ако те устройва
Устройва ме, въпреки, че вече имам уговорка за моя. :) А за да не спамим във форума, можем да си пращаме димни сигнали от терасата :lol: :indian:

koolio
02-06-2008, 10:22
AP
Ахам, мерси, не разбрах, че това е марката. Само информативно - знаеш ли какво производство е?