View Full Version : проблем съединител 155 1,8 16v
thecleaner
04-02-2007, 08:09
Здравейте на всички проблема е следния на висока предавка 4 или 5 при около 3500-4000 оборота като се подаде по рязко газ колата се форсира но не увеличава скороста си . Това ме навява на мисълта че съм за нов съединител. Та мисълта ми е ако някои скоро е сменявал съединител (на 16V) да сподели горе долу колко струва и от къде го е купувал а пък към съфорумците питането е дали е удачен варианта колата да си кара със стария притискателен диск ако разбира се като се свали и огледа е годен за употреба или направо да се сложи комплект :( :( :( Благодаря ви
колата да си кара със стария притискателен диск
Направо слагай комплект не се занимавай с глупости,иначе за самия съединител потърси Валео в ТиН или на Стамболийски 155 или в Александтр ауто :wink:
thecleaner
04-02-2007, 15:46
valeo ли е най-добро като качество цена :?:
valeo ли е най-добро като качество цена :?:
Общо взето :wink:
Закс има за 300 кинта комплекта.
...в раздела "Продава" има една оферта за комплект съединител на VALEO - колегата ICI го продава. Виж дали ще стане за твоята.
Закс има за 300 кинта комплекта.
Ти карал ли си с такъв :?:
thecleaner
05-02-2007, 23:51
Днес проверих 295лв в Александър ауто Valeo а пък на Симеон някакъв "италиански" имаше за 185лв. Мисля че ще е по скъпия само че първо ще трябват около 400лв :(
thecleaner
26-02-2007, 14:40
здравейте отново днес си купих комплект съединител AP от Александър ауто за 240 лв защото нямаше Valeo . На кутията пише Marea 1.8 16v маи е като на Алфата :wink: Само да допълня че пича които ми го продаде даде дума че е свестен съединител. Та питането ми е някои слагал ли е такъв съединител и какви са му впечатленията.
Аз лично нямам впечатления от този продукт, но преди време, защото и аз поразпитвах за съединител, се "сблъсках" с тази марка и потърсих в нета повечко информация. Накрая открих сайта на въпросната фирма - основно се занимават с производство на съединители и май само за първоначално вграждане :-?
Съживявам темата и моля колегата да напише доволен ли е от закупения съединител, че и на мен ми предстои смяна :cry: .
Аз лично нямам впечатления от този продукт, но преди време, защото и аз поразпитвах за съединител, се "сблъсках" с тази марка и потърсих в нета повечко информация. Накрая открих сайта на въпросната фирма - основно се занимават с производство на съединители и май само за първоначално вграждане :-?
Съжалявам но се произвежда в Турция. Не , че има нещо против де .Аз съм с АЗ Метал носачи и са по здрави от вс. MOOG /Federal Mogul i Vema/.
16 клапанната е с големия и скъп съединител :frown:
Май ще взема да пусна Алфата на части :evil:
Има ли някой да вземе отношние по въпроса :?:
Alexanderbb
28-05-2008, 11:18
Другата седмица предполагам ще съм много компетентен по въпроса след като локомотива за пореден път скъса нервите на Лисан
Другата седмица предполагам ще съм много компетентен по въпроса след като локомотива за пореден път скъса нервите на Лисан
Т.е. слагаш същия съединител като колегата?
Alexanderbb
28-05-2008, 11:36
По-скоро ще мога да кажа колко е струвала замяната със съединител който си заслужава. И понеже мойте части по-презумция са по-скъпи ще знаеш колко пари да заделиш.
Чакай, koolio, твойта не е ли 8 клапанова? Там нещата са доста по-различни. Пък и не виждам обективна причина да не сложиш Валео.
8-клапанова е, ама кинтите са същите. И най-вероятно ще е Валео, ма що да не пробвам ако има нещо читаво на по-изгодна цена?
thecleaner
31-05-2008, 23:43
Съживявам темата и моля колегата да напише доволен ли е от закупения съединител, че и на мен ми предстои смяна :cry: .
съжелявам за късната реакция но отговора ми е само положителни отзиви за съединитела .Минал съм 25000 км с него като аз карам доооооста натоварващо за него и нямам никакви ядове. Притискатела си е ок мекичко се натиска както когато го смених . А на феродовия имаше щапми Valeo. Изводите сам си ги направи :wink:
съжелявам за късната реакция но отговора ми е само положителни отзиви за съединитела .Минал съм 25000 км с него като аз карам доооооста натоварващо за него и нямам никакви ядове. Притискатела си е ок мекичко се натиска както когато го смених . А на феродовия имаше щапми Valeo. Изводите сам си ги направи :wink:
Благодаря ти, колега, значи мога да се насоча към тази марка. Само не каза коя точно е марката :wink: .
Alexanderbb
01-06-2008, 21:13
Скъпи ми съседе в сряда влизам в бокса за смяна на съединителя и може да питам твоя проблем срещу колко пари ще се разреши ако те устройва
thecleaner
02-06-2008, 04:20
здравейте отново днес си купих комплект съединител AP от Александър ауто за 240 лв защото нямаше Valeo . На кутията пише Marea 1.8 16v маи е като на Алфата :wink: Само да допълня че пича които ми го продаде даде дума че е свестен съединител. Та питането ми е някои слагал ли е такъв съединител и какви са му впечатленията.
AP
Скъпи ми съседе в сряда влизам в бокса за смяна на съединителя и може да питам твоя проблем срещу колко пари ще се разреши ако те устройва
Устройва ме, въпреки, че вече имам уговорка за моя. :) А за да не спамим във форума, можем да си пращаме димни сигнали от терасата :lol: :indian:
AP
Ахам, мерси, не разбрах, че това е марката. Само информативно - знаеш ли какво производство е?