View Full Version : Какъв съединител да купя?
Пак проблеми със съединитела! Колата един ден е добре един ден не може да тръгне помпите на съединитела са нови. Съединитела е на 6000км Незнам каква марка е ма явно е някакъв турски боклук! Преди когато го сменях на оригиналния му се бяха изпочупили пружините и симптомите бяха същите. Кажете някаъв добър съединител че ми писна. Цял комплект ли да купувам само феродовия диск и лагера ли? Кажете цени на някакви спортни дето да са малко по здрави. Най-странното е че несъм състезател да пила гуми или някакви такива работи а това ще ми е 3 ти съединител :heavy_cry:
Валео комплект:wink: от ТиН, Александър ауто или Стамболийски 155 :wink:
Валео комплект:wink: от ТиН, Александър ауто или Стамболийски 155 :wink:
Само такъв и никакъв друг, иначе ще береш ядове с всичко останало, защото е менте :!:
Някои да знае горе долу колко струва този комплект? И къде могат да ми го сменят и горе долу колко ще ми струва.
Само Валео.Аз си взех еди за 110,00 лв и мнооо съжелявам/въпреки че Бобо ме посъветва/.Иначе доколко ме информираха комплекта Валео е от порядъка на 320,00 лева!
За мойта 145-ца взех Валео оригинален френски за 290лв от Варна. Иначе за 245 можеш да си сложиш Делфи, за които също съм чувал хубави неща. А от ТиН Вальо беше намерил Валео за по-малко пари от моя, ама пак е от същия порядък.
А ако купя втора употреба оригинален? Или не е добра идея. Валеото е доста скъпо пък сега с тези граждански винетки прегледи не ми се дават още много пари че тя стана златна тая алфа. Та дали е възможно решение втората употреба.
trustworthy
06-02-2007, 20:13
....Та дали е възможно решение втората употреба.
Едва ли ;) Помисли само колко струва трудът по смяната и каква е гаранцията, че втората употреба , ще е в задоволително състояние и ще кара достатъчно дълго :roll: Както кава един познат 'все едно да си избършеш задника с теракотена плочка '
По-скоро някакво междинно положение би било да смениш само диска, а не целия комплект, ако става ама ....
....Та дали е възможно решение втората употреба.
Едва ли ;) Помисли само колко струва трудът по смяната и каква е гаранцията, че втората употреба , ще е в задоволително състояние и ще кара достатъчно дълго :roll: Както кава един познат 'все едно да си избършеш задника с теракотена плочка '
По-скоро някакво междинно положение би било да смениш само диска, а не целия комплект, ако става ама ....
Решението с чстична смяна изкарва само една седмица и после при добър късмет може и скоростите да ти останат здрави - ама понеже ми писна да го пиша през 1 седмица ше ви остава да има сеир :wink:
На мен майстора ми каза,че съединтеля ми бил много запазен /тоя дето го смених/. Аз все пак усещам разлика в движението на колата, ама знае ли човек...ако имаш кой да ти го погледне и да ти каже дали е ок ще ти го дам за 100 кинта примерно. Съединителя е оригинален Валео - с него я докараха от Италия и на вид наистина изглежда много добре.
Crusader
07-02-2007, 19:47
Бе как съединител "втора ръка" :shock: :shock: :shock: , що не си сложите и накладки "втора ръка"
Пък и си мислех че Валео-то трябва да си е италянско /поне моят пише че е произведен там/ Може да има и в други държави фабрики де, но вярвам че фирмата няма да остави някой да произвежда ментета с това име.
Преди съм сменял на 33-ката и вложих Валео, колата още кара със този съединител /към 50 000/, сега на 146-цата го смених преди 10 000 и си е наред, тъй че същите добри впечатления от Валео 8)
А да, и цената беше 280 със смяната /тва в Плевен - Аутодетелина/
Тва за продажбата на съединител втора ръка горе трябва да се приема с известна доза чувство за хумор ;) Иначе ми се струва,че е време да погледнете в I-net каква е марката Валео - а именно ФРЕНСКА! Стига с тия измишльотини,че е италианска марка - има заводи по цял свят, ама това не означава нищо ;)
и на мен ми се налага да сменя съединител. Стариа тотално е заминал. ОК ми е да взема Валео, ама не мога да намеря. Звънях в ТиН, Александър ауто, евро07, ванто, никъде няма. Има ли поне прилични алтернативи? Или идея къде може да се намери
аз моя го взех от Варна - има едни хора дето им поръчваш съединител и те до два дена ти го докарват. Кажи какъв точно ти трябва, питам за цената и ако те урежда поръчваме и пращам до София колетче :)
ми валео комплект за моята ;-) парт номер не знам
моля, ако имаш време, провери
от изказаните мнения реших да не импровизирам и да си купя комплект валео. Но изникна още един въпрос когато се обадих в ТиН ми казаха че струва 280лв. В Александър Ауто беще 305лв. А в Ауто Стар е 240лв. Всичките са валео. Та мисля от ауто стар да го купя ама ме притеснява голямата разлика дали не е някое менте. Какви са ви наблюдемията от тази верига магазини.
колеги, помагайте, че положението е зле
вече близо месец съм без кола, защото не мога да намеря съединител валео. На Стамболийски 155 са им докарали почти всички други, освен като моя, в Ал. ауто няма, евентуално след 10 дни за 308 лв (еби му мамата и цена), във ванто дори и повече, също няма наличен, в евро07 изобщо не продават такива, в ТиН няма.
Дайте да намерим от някъде.
Между другото, от някакъв друг модел не е ли същия? Разбрах, че е различен дори с другите боксери, както и с 1.7 16В при 33-ката.
колеги, помагайте, че положението е зле
вече близо месец съм без кола, защото не мога да намеря съединител валео. На Стамболийски 155 са им докарали почти всички други, освен като моя, в Ал. ауто няма, евентуално след 10 дни за 308 лв (еби му мамата и цена), във ванто дори и повече, също няма наличен, в евро07 изобщо не продават такива, в ТиН няма.
Дайте да намерим от някъде.
Между другото, от някакъв друг модел не е ли същия? Разбрах, че е различен дори с другите боксери, както и с 1.7 16В при 33-ката.
Виде ли са що се прецакаха аз с онова КОМЕ от ТиН защото и аз обикалях като идеот и накрая реших да взема този :evil: :evil: е нали се хвалеха тея от Стамболийски че имат секви съединители :evil:
Момчета! Аз работя с VALEO(корейското)Това което на др. места го продават за френско :lol: .Ако му трябва нещо на някой да пише няма такива работи 1-2дена седмица!Има всичко а и да няма 30мин. и се доставя!
http://citroen-bg.net/forum/viewtopic.p ... 774#117774 (http://citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?p=117774#117774)
Това си дойде чиста рекламка ма кво да правиш. Ако е в разрив с раздела или правилата моля да бъде истрит поста.
П.П. Надявам се да съм бил полезен. :)