Log in

View Full Version : Яко гонка , ама колите снимани на паркинга :))

ne0
06-02-2007, 09:55
Гес уат????

BatVas
06-02-2007, 10:05
Тоя сигурно си го дръпнал - те тия нали не щат да палят :D :D :wink: :wink:

jorko
06-02-2007, 10:12
ne0 , много готини снимки , но май не са за тук , а ? :roll: :wink: ....ако пуснеш клипчета от гонка , може би ..ама засега :Topic-is-closed-bg:

Bobo
06-02-2007, 10:59
ne0 , много готини снимки , но май не са за тук , а ? :roll: :wink: ....ако пуснеш клипчета от гонка , може би ..ама засега :Topic-is-closed-bg:

Обесни ми какво и е на темата че я заключи че не разбрах ква е причината :?:

ne0
06-02-2007, 11:09
ти гледай кат пусна филм от гонката....

Bobo
06-02-2007, 11:18
Нема кво да ми обесняваш то е родило :lol:

MainaCore
06-02-2007, 11:23
Нема кво да ми обесняваш то е родило :lol:

май май :D

ПС: Не0 поясни ситуацията

търтей
06-02-2007, 11:29
еми ферари
като се виде по тивито те дори трудно палят :lol: :lol: :lol:

MainaCore
06-02-2007, 11:57
еми ферари
като се виде по тивито те дори трудно палят :lol: :lol: :lol:

:D не бяха дръпнали смукача затова :D

EvgeniiM
06-02-2007, 12:05
И кат се сетите че Нео е от Бургас , дето отиде и Ферарито си е ясно че е същото( и номера му от А2). По интересно е алфата без шофер ли се пуска

jorko
06-02-2007, 12:38

Обесни ми какво и е на темата че я заключи че не разбрах ква е причината :?:
Ми снимки на некви коли ... :roll: кво им е рацинговото или тунинговото ? :?

KGB
06-02-2007, 13:03
Тая тема си е за общи приказки, не виждам ни гонка ни тунинг, ни мунинг :evil:

Bobo
06-02-2007, 13:10
Такаа гонка е имало и ще има и видео :!: а тунинг и мунинг незнам по тая снимка как разбрахте че няма :roll:

И защо пак се занимавате с една най нормална тема и то интересна а не гледате дрискачите кво прават :?:

KGB
06-02-2007, 13:21
Бобо ква "гонка" може да е имало бре :lol:

пс: да си постна и аз снимките където Бугатито ме изпреварва по магистралата и да пише, че сме се бегали...само дето аз бех с 220, а ония мина все едно карам на обратното...така че е бил поне с 300+

pr_00f
06-02-2007, 13:24
Аз залагам десетачка че Нено го е бил!

Pinky
06-02-2007, 13:25
прекалено много време се изразходва за уточняване коя тема къде трябвало да бъде. Нека не бъдем буквоядци.

ne0
06-02-2007, 13:48
искам да питам Петко, имали в клуб алфа ромео Ферари и повече няма ко да казвам. Аз я пуснах щото някой попита за тва ферари.....
Па бугатито да отива в клуб фау ве....
Наишшш.....
Е то е за забавление бе...
Ама друго си е да имаш такъв член ааа?

няма проблем и гонка да ви заснемем... ма всичко е за фън...
тейк ит изи....

jorko
06-02-2007, 13:55
Такаа гонка е имало и ще има и видео :!: а тунинг и мунинг незнам по тая снимка как разбрахте че няма :roll:

Е , щом видя явния тунинг тук , добре :lol:

И защо пак се занимавате с една най нормална тема и то интересна а не гледате дрискачите кво прават :?:

Дай пример , че гумичката ми е в ръката , мен :twisted: 8)

ne0
06-02-2007, 14:02
Стига бря...
Да я беше преместил темата, ся.....
Споко бря... Ферарито има тунинг и алфата също. Гонка не се проведе 6тото много дупки, па и шефера не се намери...
И така те за клуба беше тва....

DiStefano
06-02-2007, 17:23
абе ма тфа у Бургас ли го намери бе ?
тоа по цел ден скита из дръжавицата ... :lol:

ne0
06-02-2007, 19:51
Бобо ква "гонка" може да е имало бре :lol:

пс: да си постна и аз снимките където Бугатито ме изпреварва по магистралата и да пише, че сме се бегали...само дето аз бех с 220, а ония мина все едно карам на обратното...така че е бил поне с 300+

Дай да го видим....... На мен поне а съм сигурен и на други ще е интересно. Имаш готино хоби да снимаш клипове с 220 :)

Аз мога да пусна и по-интересно, как с пежото ме разминава чипосан спринтер с двоини гуми (май) съсъ 190км/ч....... :)

Аз се кефя на тва.....

KGB
07-02-2007, 00:56
искам да питам Петко, имали в клуб алфа ромео Ферари и повече няма ко да казвам. Аз я пуснах щото някой попита за тва ферари.....
Па бугатито да отива в клуб фау ве....
Наишшш.....
Е то е за забавление бе...
Ама друго си е да имаш такъв член ааа?

няма проблем и гонка да ви заснемем... ма всичко е за фън...
тейк ит изи....

В този Клуб Нео, хората ги приемаме по тях самите, а не по каква кола карат :idea:

ne0
07-02-2007, 14:36
:wink: :wink: ok. Taka e.

toni esprit
09-02-2007, 20:18
жоро стига бе са човека е покаэал кола а ти сега каде тунинига 8) не всеки е може кара ферари пак да победи още виж ауди може :D s1

ne0
10-02-2007, 12:57
съм видеос.... оувъртейкинг тъ 360, ден ит страикс бак :)
сори за качеството ама тва е.....

http://www.youtube.com/watch?v=yiIt2k3Gdg8

http://www.youtube.com/watch?v=28Enk4TiiyM

Събев
10-02-2007, 20:10
ne0, браво!
Хубави клипчета!
:P

BatVas
10-02-2007, 22:06
НЕО железен си - усещам , че момчето след като продаде ферарито ще си купи Алфа заради тебе:D 8) :wink:

П.П. Ако си спомняте спора с един индивид който твърдеше , че колата ми не може да мине 6000 оборота на пета - сега да види тази снимка от 1,6ТС и да помисли за 1,8 ТС

netsurfer
10-02-2007, 22:18
НЕО железен си - усещам , че момчето след като продаде ферарито ще си купи Алфа заради тебе:D 8) :wink:

П.П. Ако си спомняте спора с един индивид който твърдеше , че колата ми не може да мине 6000 оборота на пета - сега да види тази снимка от 1,6ТС и да помисли за 1,8 ТС
хмм, че тя на нео върви колкото твойта, че даже май и поичи :shock:

BatVas
11-02-2007, 00:38

Пускали сме се след чипосването му на Божура - моята бие.
Бобо се пуска и с двете - моята даде по-добро време, а и бях с лятните галоши 16,70

Нео дърпа много на старта - ама на висока предавка по мощната си личи :wink:
бях с бенз 95 - а Бобо каза че имало значение. Но определено на Нео колата върви много след чипа на Бобо и може да се каже че е равностойна

ne0
11-02-2007, 08:56

Бобо се пуска и с двете - моята даде по-добро време, а и бях с лятните галоши 16,70

бях с бенз 95 - а Бобо каза че имало значение. Но определено на Нео колата върви много след чипа на Бобо и може да се каже че е
равностойна

от тогава изтече много вода....
снощи беше отнесено волво 440 турбо, без седалки на 1.2 бара..... тежи 940 кг на кантар.... за инфо сток тая кола прави 9.0 до 100
на божура колата беше само с чип ниощо друго не и беше правело даже катализатор имаше :twisted:
вода изтече.....

:lol: :lol:

BatVas
11-02-2007, 10:36
E браво бе . Нямам нищо против да е по-бърза :wink: :D

ne0
12-02-2007, 10:03
И аз се майтапя :)....
Нема база за сравнение...... седалките ах седалките....

HAYABUSA
18-02-2007, 10:58

бях с бенз 95 - а Бобо каза че имало значение. Но определено на Нео колата върви много след чипа на Бобо и може да се каже че е
равностойна

снощи беше отнесено волво 440 турбо, без седалки на 1.2 бара..... тежи 940 кг на кантар.... за инфо сток тая кола прави 9.0 до 100
на божура колата беше само с чип ниощо друго не и беше правело даже катализатор имаше :twisted:
вода изтече.....

Нищо вярно :!: Нито че си бил нито инфото :evil:

Bobo
18-02-2007, 22:10

равностойна

вода изтече.....

Нищо вярно :!: Нито че си бил нито инфото :evil:

Хахаха ти май се изказа неподготвен аз лично видях заснети 2 гонки м/у алфата и волвото :!: