View Full Version : Ако някой се интересува
JORDANGT
31-07-2013, 10:56
Открих тази красавица във ВАРНА ,която скоро може и да потегли към Надин.Колата е 1.7 с карбуратори на 180 000 км.(така твърди собственика)1986г.Счупени десни пружини,но като визия се вижда че не е удряна.Има малко изгнило на капачката.Колата е била в движение до преди три месеца ,но преди един месец човека е върнал номерата след като някой щял да я купува за части.
Ако беше с номера да съм я отнесъл.
Ще дам и телефона на човека който ми каза,че и търси 400лв.
0885 035 659
Plamen33
31-07-2013, 14:19
колата днес ще я отнасяме
JORDANGT
31-07-2013, 22:47
Браво.Това е добре,но какво ще я правите ако не е тайна?До сега само стара 33-ка не съм имал и нещо се зарибих.Запазете по-ценните части.
Джорди, всичко по нея е ценно!
Лошото е, че малко екземпляри останаха
Scrapera
01-08-2013, 13:56
Яка класическа Алфа. Дано да може да я регистрирате.
Ще цитирам един колега от Класик Кар форума :
Даже наличието на талон в определени случаи не е основание за възстановяването на регистрация на бракуван автомобил.Ако регистрацията е прекратена на основание на документ за предаване на колата в пункт или изплатена тотална щета,след това регистрацията не се възстановява,независимо че талона е налице.
Но пък не са редки случаите,когато собственика бракува колата ,като декларира ,че ще я държи в частен имот.И след много или малко време я предава в пункт.Тук вече регистрацията може да се възстанови по общия ред.
Задължителни са:
1. Договор за покупко-продажба на двигател и купе от съответния автомобил между собственика или влезли в наследство наследници от една страна и купувача от друга.Препоръчително-нотариално заверен договор.
2. Протокол за преглед от оторизирана организация.
За който се интересува,това е начина.
Може да е полезно в случая с тази 33ка.
Plamen33
02-08-2013, 13:20
за жалост не купихме колата компресията е 7 при загрял мотор 4ukat I klappani ot 15 godini ne sa smenqni rolki I remaci a masloto e nqkakvo gadno I to ne e smenqno ot nqkolko godini .Sobstvenika e syper nemarliv .V nedqlq shte vzimam nqkoi 4asti ot neq.Ako znaete nqkoq druga 33ka na koqto I predstoi brakuvane obadete se da polzvame registraciqta moje vse pak da q spasim sori za latinicata
mitaka_cs
02-08-2013, 14:05
От цялата най-ценното е двигателя, макар и издухал. Последното неБОШ QV е! По-рядък е и от 16V и читав трябва да няма равен до 4-5000 оборота.
pe6kata212
02-08-2013, 14:32
Мен ако питате за 33ка,купето е най ценното,всичко друго има алтернатива.
Имам интерес към двигателя.Колега Plamen 33 имаш лично!
Колата била продадена, а никой не се е похвалил
Колата била продадена, а никой не се е похвалил
Още една:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11359566752174725&f1=details&slink=4hkl2m