Log in

View Full Version : alfa146 1.7 boxer

k77stan
08-02-2007, 01:27
здравеите.имам алфа 146 1.7 боксер '95 .не я карам често понеже ме няма.от самото начало като я купих преди 3 години и досега и свети лампичката на инйекциона.преди от време на време а сега постоянно.сащо така ваздушния клапан (босч-дето е над колелторните траби)сам го елиминирал защото не се отваря и затваря и като е вклучен колата дарйи постоянни високи обороти.като цяло е доста мудна и варви добре маи само като е студена.доста тресе и работи много шумно-по зле от дизел.надали има нуйда да отбелязвам че си и харчи сериозно.каде ли не сам я карал- в бургас,в софия по италианските сервизи-всеки различни неща ми говори-според някои централното било проблема?преди 3-4 хил км и смениха ремаците,няма голяма разлика.тогава смениха и саединителя които сега като загрее хубаво почна да преплазва...абе болест голяма:-)))

goro
08-02-2007, 09:36
Не съм от най-големите разбирачи,но за светнатата лампа на инжектора,големия разход и ниското ниво на вървеж те съветвам да отидеш на диагностика при Бобо - той е "the real pr0" :wink: Иначе за тресенето според мен решението е почистване на дюзите - не е скъпо,въпроса е да ги свалиш и да ги занесеш. :wink: Но главното нещо,което трябва да направиш е диагностика - тя ще покаже откъде идват всички проблеми. :!: Иначе колата си е супер според мен и е лошо,че не върви както трябва,като се има предвид че 1.7 боксер върви мнооооого :D Нека тези,които разбират повече от мен да кажат какво мислят и да ме поправят ако греша някъде. :wink: :wink: :wink:

Pinky
08-02-2007, 09:42
харчи много, тресе... дали не е за основен ремонт?

k77stan
08-02-2007, 10:41
закачали са я на диагностика и общо взето маи все различни неща показва-ламба сонда,девитометар... :( каде се намира Бобо?

Kamen
08-02-2007, 11:23
Бобо се намира в София.

pr_00f
08-02-2007, 12:43
Колега,
Писането на кирилица в този форум е задължително. Моля прочети правилата.

IXIBIT
08-02-2007, 13:27
колега k77stan,от Сливен си и не се обаждаш :!: :lol:
има кой да ти види колата в тоя град,човека е проверен и се е доказал
0887974573-Миро
Намира се в двора на СПЕКТЪР.Ако не знаеш къде е,това е кафявата зграда над пункта за вторични суровини на самоиловско шосе :wink:

k77stan
08-02-2007, 17:55
благодаря на всички :D .IXIBIT-аз съм от сливен,но не живея там и се появявам задочно,иначе алфата си е там.в гаража-стои и чака.миро ок ли е с боксерите?тук всички препоръчват бобо...
:)

IXIBIT
08-02-2007, 21:23
Малко са хората в този град,които разбират от Алфа и така като гледам не си попаднал на никой от тях. Най-добре първо Миро да я види,много е съвестен и си разбира от работата.Може да се окаже нещо дребно и въобще да не се наложи да ходиш до София.
Ако ли не Бобо е тежката артилерия :lol:

hristiqn
09-02-2007, 00:04
Малко са хората в този град,които разбират от Алфа и така като гледам не си попаднал на никой от тях. Най-добре първо Миро да я види,много е съвестен и си разбира от работата.Може да се окаже нещо дребно и въобще да не се наложи да ходиш до София.
Подкрепям мнението на Илия :wink: Все пак малко са ни майсторите в региона.....

k77stan
09-02-2007, 09:19
благодаря за съдеиствието.ремъците и съединителя ми ги сменя славей,или по точно неговите момчета,но не бяха работили по боксер преди това... :frown:

Bobi_33
13-02-2007, 00:25
благодаря за съдеиствието.ремъците и съединителя ми ги сменя славей,или по точно неговите момчета,но не бяха работили по боксер преди това... :frown:

Ако не са в час с боксерите, може и да не са го зацепили правилно :!:

vodafona
02-06-2007, 00:20
Аз имах същия проблем!От време, на време светваше инжекцьона и на празен ход постоянно оборотите колебаеха.Оказа се, че тръбичките от авт. смукач, които директно влизат при клапаните бяха скършени и от пробива влизаше още въздух, без да минава през дебитомера. Лепнах ги с Поксипол и сега Алфата върви идеално!!!

k77stan
02-06-2007, 11:10
благодаря ти,ще го проверя това.аз я карах при Бобо и той откри че в Еку-то имало нещо изгоряло дето командва празния ход.ще го сменяме скоро и ще си покаже.много е изнервящо когато кола дето трябва що годе да се 'набира' варви като баба и шумно като печка :D това което предполагаш звучи логично и ще ги провериме.мерси още веднъж

AttilaSL
02-06-2007, 14:08
То май от Славей последно време много хора се оплакват.