PDA

View Full Version : Имате ли доверие в кабинета Орешарски?

BLUE1
12-08-2013, 22:26
Въпросът е прост! Смятате ли, че това е кабинета които би променил статуквото от последните 25 години?

Orm
12-08-2013, 22:35
Не , но и не виждам реална алтернатива !!!!

myato
Първото "не" от мен.
Упс , колегата ме е изпреварил.

spe4elist
И аз гласувах, но не трябваше да е анонимна!

BLUE1
12-08-2013, 22:41
И аз гласувах, но не трябваше да е анонимна!

Анонимна е за да дадем на прасето шанс да гласува по съвест, макар, че след този мой пост той ще гласува с ДА!:pizza:

fred
12-08-2013, 22:49
Анонимна е за да дадем на прасето шанс да гласува по съвест, макар, че след този мой пост той ще гласува с ДА!:pizza:

И аз се зачудих, защо е нула, а то някои ги няма още :drinking:

---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:49 ----------

Не , но и не виждам реална алтернатива !!!!

Всеки един кабинет е алтернатива на този

milenamr
12-08-2013, 23:06
И аз гласувах :)
И при такова 100 %-во "доверие" няма как да не ни извади от статуквото този кабинет ;)

myato
13-08-2013, 07:26
И аз гласувах :)
И при такова 100 %-во "доверие" няма как да не ни извади от статуквото този кабинет ;)

Аз имам такова доверие във всички управляващи и така ще бъде и за напред.

sasho_n2
13-08-2013, 11:22
Не, разбира се!!! Това е правителството, което постави рекорд по извършени гафове в най-кратки срокове! Отвратителна работа...

Susscrofa
13-08-2013, 19:04
Нямам доверие в нито едно правителство.
В тази игра няма доверие.
Това е една безкрайна битка, и безкрайно отстояване на права.
Това е симбиоза, това не е приятелство, нито любов, за да се търси тук ДОВЕРИЕ.
Аз не искам да имам доверие, а искам да получа това, което искам. Не е и необходимо да си играем на доверие, защото винаги в края идва разочарованието.

BLUE1
13-08-2013, 20:51
Нямам доверие в нито едно правителство.
В тази игра няма доверие.
Това е една безкрайна битка, и безкрайно отстояване на права.
Това е симбиоза, това не е приятелство, нито любов, за да се търси тук ДОВЕРИЕ.
Аз не искам да имам доверие, а искам да получа това, което искам. Не е и необходимо да си играем на доверие, защото винаги в края идва разочарованието.

Пак се правиш на оригинален. Думата доверие са употребява в съвсем условен смисъл и замества всичко това което ти очакваш. Нали не смяташ, че въпроса трябваше да е една страница.

Susscrofa
13-08-2013, 21:55
Пак се правиш на оригинален. Думата доверие са употребява в съвсем условен смисъл и замества всичко това което ти очакваш. Нали не смяташ, че въпроса трябваше да е една страница.

Анкети с думички с условен смисъл не се правят.

Подвеждаш, ама го правиш по доста тъп начин.:drinking:
Вложи малко въображение, вложи малко мисъл.:tequilla:

BLUE1
13-08-2013, 22:14
Анкети с думички с условен смисъл не се правят.

Подвеждаш, ама го правиш по доста тъп начин.:drinking:
Вложи малко въображение, вложи малко мисъл.:tequilla:

Прасе, ти нали не пиеше??? Очевидно 28 души от активно участващите в раздела са разбрали смисъла на анкетата.......чети повече книжки, момче! Нивото ти е все по-ниска!

Susscrofa
13-08-2013, 22:27
Прасе, ти нали не пиеше??? Очевидно 28 души от активно участващите в раздела са разбрали смисъла на анкетата.......чети повече книжки, момче! Нивото ти е все по-ниска!

Или по-високо.

Никога не съм казвал, че не пия.
Мозъкът ти функционира на база изградени шаблони.:tequilla:

BLUE1
13-08-2013, 23:00
Или по-високо.

Никога не съм казвал, че не пия.
Мозъкът ти функционира на база изградени шаблони.:tequilla:

Офффффф, не си ми интересен вече. :ban:

ivan dimitrov
15-08-2013, 19:29
Току що гласувах с - ДА. Твьрдо вярвам в кабинета. Абсолютно сьм сигурен, че могат много по вече от това(и ще го направят).
Досегашните издьнки бяха само за подгряване. Струва ми се че ни чака "интересна" зима.

fred
15-08-2013, 19:36
Току що гласувах с - ДА. Твьрдо вярвам в кабинета. Абсолютно сьм сигурен, че могат много по вече от това(и ще го направят).
Досегашните издьнки бяха само за подгряване. Струва ми се че ни чака "интересна" зима.

А, Иване тук си напълно прав, даже ще ни изненадат мисля :bad_evil:

ivan dimitrov
15-08-2013, 20:20
даже ще ни изненадат мисля :bad_evil:
Явно не ти достига вяра. Единствено подаването на оставка преди да е станало мноооого кьсно ще е изненада. Ама - няма да я бьде тая(както писах - твьрдо вярвам:grandpa:).

pa4ito
15-08-2013, 22:23
Тази анкета е риторична - как може да имаш вяра на марионетки?!?!?!?

ivan dimitrov
15-08-2013, 22:41
Тази анкета е риторична - как може да имаш вяра на марионетки?!?!?!?

Ти пьк що тьрсиш логично обяснение, за вяра става вьпрос.

Бабо-о-о, бабо...за какво ще гласуваш пьк ти?
За нашите бе, за кой друг!
Не за кого, а за какво!
Е, за нашите де!

Вяра! Това е!

pa4ito
16-08-2013, 00:03
Ти пьк що тьрсиш логично обяснение, за вяра става вьпрос.

Бабо-о-о, бабо...за какво ще гласуваш пьк ти?
За нашите бе, за кой друг!
Не за кого, а за какво!
Е, за нашите де!

Вяра! Това е!

Е то тогава, за да цъкаме да-то, трябва да видим Доган и черепа дали са се ориентирали в нашата посока на вярване ... :smoke:

ivan dimitrov
16-08-2013, 00:37
Е то тогава, за да цъкаме да-то, трябва да видим Доган и черепа дали са се ориентирали в нашата посока на вярване ... :smoke:

Никакви условия! Или вярваш, или не.
На мен ми беше достатьчен начинит по който сформираха кабинетьт. Като видяхме и пьрвите му ходове - никакви сьмнения.
Подобно на Господ, подложиха вярата ми на изпитание, с някакви приказки за децентрализация. Ама вярата ми е непоклатима.
Вярвам им бе! ВЕрвай ми:biggrin:

pa4ito
16-08-2013, 00:44
Никакви условия! Или вярваш, или не.
На мен ми беше достатьчен начинит по който сформираха кабинетьт. Като видяхме и пьрвите му ходове - никакви сьмнения.
Подобно на Господ, подложиха вярата ми на изпитание, с някакви приказки за децентрализация. Ама вярата ми е непоклатима.
Вярвам им бе! ВЕрвай ми:biggrin:

Шъ стане... Ама друг път! :biggrin:
P.S. Дет се вика - на толкоз поркане не нося :roll2:

ivan dimitrov
16-08-2013, 01:09
P.S. Дет се вика - на толкоз поркане не нося :roll2:

Веднага да си изтриеш поста! Няма да ни излагаш се га! Не носел на пиене.... точно отличникьт ни.
Да бе-е-е, да!

pa4ito
16-08-2013, 11:13
Веднага да си изтриеш поста! Няма да ни излагаш се га! Не носел на пиене.... точно отличникьт ни.
Да бе-е-е, да!

Ми то не е само въпрос на желание, ами и на възможности. :yes:
Ама в тоя ред на мисли, ако се сберем повечко хора, та може и да стигнем до такова безпаметно състояние, при което да гласуваме по-подходящо ... :drunk: :grin:

fred
16-08-2013, 19:46
Явно не ти достига вяра. Единствено подаването на оставка преди да е станало мноооого кьсно ще е изненада. Ама - няма да я бьде тая(както писах - твьрдо вярвам:grandpa:).

Спор няма, ще се държат до последно, като Виденов и Луканов навремето :starwars:

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

Ми то не е само въпрос на желание, ами и на възможности. :yes:
Ама в тоя ред на мисли, ако се сберем повечко хора, та може и да стигнем до такова безпаметно състояние, при което да гласуваме по-подходящо ... :drunk: :grin:

Спор няма и по това :)

gboiaj
16-08-2013, 22:11
немам

Susscrofa
16-08-2013, 22:11
Абе, Вие тука кво си пишете и се съгласявате един с друг, егати шпакловката.:biker:

nikolaaaay
17-08-2013, 00:04
Е, то по тази тема картинката е толкова кристално ясна, че няма и какво да се коментира.

ivan dimitrov
18-08-2013, 08:16
Може да коментираме резултатите от анкетата.
Интересни ще са коментарите на "любителите" на кабинета.

spe4elist
18-08-2013, 13:38
Има ли нужда от коментар?!? 10 % номенклатура, 90 % на които им е писнало от номенклатурата!!!

ecotronic
18-08-2013, 14:06
Само да припомня това, че извадките от анкетите в нашия форум май не винаги са от най-представителните.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77317

ivan dimitrov
18-08-2013, 15:01
Само да припомня това, че извадките от анкетите в нашия форум май не винаги са от най-представителните.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77317

Не виждам крайният резултат.
Както и да е ,може да има и друг прочит. Щтото паралелната ми анкетка показва горе долу сьщите резултати. От 15 души с които сьм разговарял, само 2 ма искат да оставим кабинета на мира. При това и двамата са бивша номенклатура, на по 70г и друго от тях немой се очаква. Лошото че от останалите 13 - 7 плачат за ББ(герб).
Излиза че у нас можеш да си правиш глупости на воля, без да ти се отрази много негативно.

ecotronic
18-08-2013, 15:05
Не виждам крайният резултат.
Както и да е ,може да има и друг прочит. Щтото паралелната ми анкетка показва горе долу сьщите резултати. От 15 души с които сьм разговарял, само 2 ма искат да оставим кабинета на мира. При това и двамата са бивша номенклатура, на по 70г и друго от тях немой се очаква. Лошото че от останалите 13 - 7 плачат за ББ(герб).
Излиза че у нас можеш да си правиш глупости на воля, без да ти се отрази много негативно.

Крайният резултат от посочената предишна анкета сочи, че сега правителството трабвяше на е на ГЕРБ.

ivan dimitrov
18-08-2013, 15:20
Ами то и резултатите от изборите това сочеха(за мой ужас).
Ама ... Петко Бучаров...

ecotronic
18-08-2013, 15:32
Ама ... Петко Бучаров...

Резултатите от изборите показаха, че сумата от гласовете за БСП, ДПС и атака са повече от тези за ГЕРБ.
Според нашата анкета, това не беше така.

ivan dimitrov
18-08-2013, 16:33
Резултатите от изборите показаха, че сумата от гласовете за БСП, ДПС и атака са повече от тези за ГЕРБ.
Според нашата анкета, това не беше така.

Е-е-е. Да беше написал подробностите. Нормално да има някакво отклонение. Все пак тук дьртаците се броим на прьсти. А електората на БСП е предимно от даже по вьзрастни. Сложи 30 процента грешка, и пак не е весело за поддрьжниците на кабинета. Особено ако от тия 5 гласа извадиш моят. Щото както писах аз им вярвам до дупка:grin:.

Susscrofa
18-08-2013, 20:17
Ама ... Петко Бучаров...

Резултатите не сочеха това!
Петко БОчаров.

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

Е-е-е. Да беше написал подробностите. Нормално да има някакво отклонение. Все пак тук дьртаците се броим на прьсти. А електората на БСП е предимно от даже по вьзрастни. Сложи 30 процента грешка, и пак не е весело за поддрьжниците на кабинета. Особено ако от тия 5 гласа извадиш моят. Щото както писах аз им вярвам до дупка:grin:.

Какво означава "дъртаци"?
Овладей младежкия си ентусиазъм, разчитащ основно на топките за осъществяване на мисловен процес.

ivan dimitrov
18-08-2013, 20:54
Резултатите не сочеха това!
Петко БОчаров.

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

Какво означава "дъртаци"?
Овладей младежкия си ентусиазъм, разчитащ основно на топките за осъществяване на мисловен процес.

Билярдната топка(бяла) която плзвам за мозьк ли визираш? Ентусиазмьт ми си има причина. Мааалко над заглавието на темата стои.
Резултатите от анкетата няма ли да коментираш(анализираш)?
Що-о-о?

spe4elist
18-08-2013, 21:44
...
Резултатите от анкетата няма ли да коментираш(анализираш)?
Що-о-о?

Щото доводите в подкрепа на правителството граничат с глупост, а прасето не е глупаво ... Явно сега мъдри как да изкара черното - бяло ?!?

ivan dimitrov
18-08-2013, 22:32
Е, ако Суси не измисли нещо, няма кой. :grin:. Павката нещо го загубихме.
Охохо! Ама то ....... продьлжава да набьбва.

spe4elist
19-08-2013, 19:50
Щото доводите в подкрепа на правителството граничат с глупост, а прасето не е глупаво ... Явно сега мъдри как да изкара черното - бяло ?!?

Суска, цял ден те чакам да ми отговориш :( Чувствам се пренебрегнат :(

pavlin
20-08-2013, 23:56
Ето тук се виждат някои неща:

morfius
20-08-2013, 23:57
Ето тук се виждат някои неща:

Вижда се тежка форма на Стокхолмски синдром...

Mind_Control
21-08-2013, 14:21
Ако има избори сега и верно БСП спечелят, продавам каквото имам и се махам от тука...

fred
21-08-2013, 19:52
Правилно-то и никой не трябва да те съди, но от друга страна пък, трябва ли да оставяме отечството си на едни тъпанари, които да продължат да го осират?
Засега оставам :native:

nikolaaaay
21-08-2013, 20:07
Правилно-то и никой не трябва да те съди, но от друга страна пък, трябва ли да оставяме отечството си на едни тъпанари, които да продължат да го осират?
Засега оставам :native:
Прав си. Обаче ние с кафетата по никакъв начин не пречим на онези тъпанари да го осират. Щом като ще седим тук, трябва да измислим по-радикални и по-ефективни мерки за натиск.

fred
21-08-2013, 20:10
Да и това е така-но моят опит от началото на 90 години е масовостта-колкото е по масово, толкова е по ефективно.
Другото е да се включат по големи колективи със стачни действия, синдикати и тн.

Susscrofa
21-08-2013, 20:29
Да и това е така-но моят опит от началото на 90 години е масовостта-колкото е по масово, толкова е по ефективно.
Другото е да се включат по големи колективи със стачни действия, синдикати и тн.

Добро утро:)

Но не виждам условия за стачка.:)
Стачкува се за материални придобивки и нарушени права, а не от морални подбуди с неясен характер.

dimitar_vd62
21-08-2013, 20:45
Прав си. Обаче ние с кафетата по никакъв начин не пречим на онези тъпанари да го осират. Щом като ще седим тук, трябва да измислим по-радикални и по-ефективни мерки за натиск.

А дойде на мойта!

spe4elist
21-08-2013, 20:49
Добро утро:)

Но не виждам условия за стачка.:)
Стачкува се за материални придобивки и нарушени права, а не от морални подбуди с неясен характер.

Точно за нарушени права ще се стачкува, а за материални придобвки - поводи колкото щеш ... Зимата идва, токът пак ще скочи, не виждам пенсийките и заплатките да са скочили ... Ето ти готово недоволство - но тогава и контрапротестиращите ще станат протестиращи, сещаш се от кой контингент бяха пред НДК :calc:

nikolaaaay
21-08-2013, 21:23
Не разчитайте на пенсионерите. Те ще бъдат купени с по 50 лв. коледни.

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

А дойде на мойта!
Аз съм си на твойта от самото начало, но докато чакаме да дойде времето да хвърляме лимонките, не трябва да стоим вкъщи и да не правим нищо. Залудо протестирай, залудо не стой.

Susscrofa
21-08-2013, 21:33
Не разчитайте на пенсионерите. Те ще бъдат купени с по 50 лв. коледни.

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Аз съм си на твойта от самото начало, но докато чакаме да дойде времето да хвърляме лимонките, не трябва да стоим вкъщи и да не правим нищо. Залудо протестирай, залудо не стой.

Еми то след ГЕРБ и 20 лева ще са достатъчни.

nikolaaaay
21-08-2013, 21:37
Еми то след ГЕРБ и 20 лева ще са достатъчни.
Прав си, може и по 20 да им дадат, за да останат повече за крадене. Знаем, че алчността няма граници.

Susscrofa
21-08-2013, 21:39
Прав си, може и по 20 да им дадат, за да останат повече за крадене. Знаем, че алчността няма граници.

Последното истинско крадене беше по-време на голямата приватизация.
п.с. Тъпо е да оспорваш нещо казано от историческа личност, като Т. Дж.:)

nikolaaaay
21-08-2013, 22:25
Последното истинско крадене беше по-време на голямата приватизация.
п.с. Тъпо е да оспорваш нещо казано от историческа личност, като Т. Дж.:)
Обещавам да ти постна документи, които доказват, че вярваш в митове и легенди. Не става дума само за цифри за растежа на БВП след управлението на СДС, а приватизационни документи от периода след 2001г., когато условията за приватизация бяха драстично променени.

etrovskii
27-09-2013, 16:47
Обещавам да ти постна документи, които доказват, че вярваш в митове и легенди. Не става дума само за цифри за растежа на БВП след управлението на СДС, а приватизационни документи от периода след 2001г., когато условията за приватизация бяха драстично променени.
И Костов окради държавката ви,па вие блеехте из баирите,и сега претенций,стрнни хорица сте странни:pokey:

ecotronic
27-09-2013, 20:31
Не ми е ясно, какво точно прави парламентарната група на атака в Брюксел. Или просто така - на разходка с народна пара.

Иначе няма пари за лекарствата на онко - болните.

Срам ме е, че такива хора ни управляват.

spe4elist
27-09-2013, 20:53
Правят си тийм билдинг с европейските национал-социалисти.

KirilSol
27-09-2013, 21:40
един колега от форума днес ми го каза...

Превод в ефир:

English: Are you nuts?
Български: Вие ли сте Орешарски?

nikolaaaay
27-09-2013, 23:32
Не ми е ясно, какво точно прави парламентарната група на атака в Брюксел. Или просто така - на разходка с народна пара.

И мен ме е срам. Къде другаде има такива циркове. ГЕРБ внася вот на недоверие и после не влиза в залата. Атака ги няма всичките. БСП и ДПС управляват ама не могат да съберат и 50% от депутатите. Какъв е проблема да се направят едни избори и всичко да се успокои.

etrovskii
28-09-2013, 06:27
И мен ме е срам. Къде другаде има такива циркове. ГЕРБ внася вот на недоверие и после не влиза в залата. Атака ги няма всичките. БСП и ДПС управляват ама не могат да съберат и 50% от депутатите. Какъв е проблема да се направят едни избори и всичко да се успокои.
Като те е срам напусни държавата или избягай като бит нали знаеш:cheers::hehe:голям манипулатор се указа,почвам да мисля че ти плащат за да пишеш и развиваш такива безмозъчни теми, и още нещо, голем капиталис се извъди бре келеш:party:

---------- Post added at 06:24 ---------- Previous post was at 06:15 ----------

Ми батити боко нали чу снощо как е исползвал самолетчето за частни нужди,то при него хората умираха из пътя от простуда камоли да говорим за онко болните че въобще нищо не направи за тях.Просто аз си мисля че вие не знаете какво искате,едно е ясно че всеки иска по 3 бона заплата и да кърши стойка яко това вие в кръвта,и като не ви одиса нещо почвате да плюете по него:clapping:И като те е срам отиди да живееш в диар бекир при фесовете те ще ощъстлевят:hehe:

---------- Post added at 06:27 ---------- Previous post was at 06:24 ----------

Да живее социализма:hehe::tooth:

ecotronic
28-09-2013, 11:32
Етрополски, в 6:30 ли ви раздават хапчетата?

Orm
28-09-2013, 12:58
Като те е срам напусни държавата или избягай като бит нали знаеш:cheers::hehe:голям манипулатор се указа,почвам да мисля че ти плащат за да пишеш и развиваш такива безмозъчни теми, и още нещо, голем капиталис се извъди бре келеш:party:

---------- Post added at 06:24 ---------- Previous post was at 06:15 ----------

Ми батити боко нали чу снощо как е исползвал самолетчето за частни нужди,то при него хората умираха из пътя от простуда камоли да говорим за онко болните че въобще нищо не направи за тях.Просто аз си мисля че вие не знаете какво искате,едно е ясно че всеки иска по 3 бона заплата и да кърши стойка яко това вие в кръвта,и като не ви одиса нещо почвате да плюете по него:clapping:И като те е срам отиди да живееш в диар бекир при фесовете те ще ощъстлевят:hehe:

---------- Post added at 06:27 ---------- Previous post was at 06:24 ----------

Да живее социализма:hehe::tooth:

Бухахахахахахахахаххахахаха .... какво си ти бре ?????? ммолдовански руснак от украински произход мечтаещ за румънски паспорт и живеещ в БГ ?!?!?!? :gives[1]:

fred
28-09-2013, 13:03
По скоро е типичен представител на комунистическото мислене :biggrin1:

etrovskii
28-09-2013, 16:13
Бухахахахахахахахаххахахаха .... какво си ти бре ?????? ммолдовански руснак от украински произход мечтаещ за румънски паспорт и живеещ в БГ ?!?!?!? :gives[1]:
Брето ти показва какъв галош си:roll2:

---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

По скоро е типичен представител на комунистическото мислене :biggrin1:
Фредолино позна,чакам да ни свалите от влас:big_money:

---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Етрополски, в 6:30 ли ви раздават хапчетата?
Който за хап все говори явно той ги взима:clap2::dyrvo_v_kenefa::roll2:

Orm
29-09-2013, 11:03
Брето ти показва какъв галош си:roll2:

---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

Фредолино позна,чакам да ни свалите от влас:big_money:

---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Който за хап все говори явно той ги взима:clap2::dyrvo_v_kenefa::roll2:

Добре че си ти да ми даваш съвети по граматиката. А това кой е галоша тука .... мисля че на всички им е ясно.

etrovskii
29-09-2013, 12:24
Добре че си ти да ми даваш съвети по граматиката. А това кой е галоша тука .... мисля че на всички им е ясно.
Брето те издаде колко жалък овчар си:dance::clapping:

Orm
29-09-2013, 14:04
Брето те издаде колко жалък овчар си:dance::clapping:

Отговора ти показва низкото ти интелектуално ниво , което е някъде между австралопитек и неандерталец, и неспособноста да уловиш смисъла на дадено изречение. Не е достатъчно да научиш две думи и да ги прилагаш навсякъде , естествено без дори да знаеш как правилно да напишеш дадена дума.

etrovskii
29-09-2013, 15:52
Отговора ти показва низкото ти интелектуално ниво , което е някъде между австралопитек и неандерталец, и неспособноста да уловиш смисъла на дадено изречение. Не е достатъчно да научиш две думи и да ги прилагаш навсякъде , естествено без дори да знаеш как правилно да напишеш дадена дума.
Важното е че ти знаеш,писнало ми е да споря с драскачи като тебе как обясняват как се пише и какво се прави,все едно си овчар:shocked:важното е че си е прочел и знаеш за ко иде реч даскълче

ivan dimitrov
29-09-2013, 15:56
Важното е че ти знаеш,писнало ми е да споря с драскачи като тебе как обясняват как се пише и какво се прави,все едно си овчар:shocked:важното е че си е прочел и знаеш за ко иде реч даскълче

Така написано, малко си губи смисьла май.
Няма значение.
След като ти е писнало - не се опитвай да спориш, просто е.

Orm
29-09-2013, 16:47

Има два варианта или си малоумник, или просто ти харесва да те обиждат и унижават.....
P.S - когато има овце задължиелно трябва да има овчари .... знам че може да не е по силите ти да разбереш последното изречение....
Дано по скоро се завърнеш в ултрамодерната си държава и да ни оствиш да се мъчим тука без теб . Както се казва - Лек ти път , кон ти бърз к.... ти в гъз !!! ;)

etrovskii
29-09-2013, 17:13
Има два варианта или си малоумник, или просто ти харесва да те обиждат и унижават.....
P.S - когато има овце задължиелно трябва да има овчари .... знам че може да не е по силите ти да разбереш последното изречение....
Дано по скоро се завърнеш в ултрамодерната си държава и да ни оствиш да се мъчим тука без теб . Както се казва - Лек ти път , кон ти бърз к.... ти в гъз !!! ;)
Е мъжкарче злобата вече тотално те превзе,е за това иде реч,един дол дренки сте:cheers:

Orm
29-09-2013, 17:28
А ти какво очакваш след дълбокомислените ти коментари ?!?!?!

etrovskii
29-09-2013, 18:16
А ти какво очакваш след дълбокомислените ти коментари ?!?!?!
Нормално мнение не дибил:hump:ни расъждения

Orm
29-09-2013, 18:28

Нормални мнения се дават на нормални хора ... А за дИбилите - дИблини - лесно е!

Ранобудниче
30-09-2013, 11:31

Моля да се въздържате от подобни квалификации.
Засега моля.

nikolaaaay
01-10-2013, 19:51
Моля да се въздържате от подобни квалификации.
Засега моля.
Вместо да молиш, по-добре грабвай метлата. Този етровски нарушава грубо правилата на форума като ни обижда на националност и произход. Ако се допуска неспазване на правилата от един, тогава неспазването ще стане масово и форумът ще се обезсмисли. Демокрацията е хубаво нещо, но само ако се спазват правилата. В нито един чуждестранен форум не биха търпяли обидите на подобни нахални и прости чужденци.

Susscrofa
01-10-2013, 20:22
Вместо да молиш, по-добре грабвай метлата. Този етровски нарушава грубо правилата на форума като ни обижда на националност и произход. Ако се допуска неспазване на правилата от един, тогава неспазването ще стане масово и форумът ще се обезсмисли. Демокрацията е хубаво нещо, но само ако се спазват правилата. В нито един чуждестранен форум не биха търпяли обидите на подобни нахални и прости чужденци.

Да считам ли, че това мнение костваше банЪт на Етровски?
Ако е така, то само мога да се смея силно и от сърце!

BLUE1
01-10-2013, 22:01
Ако е така, то само мога да се смея силно и от сърце!

Може и от гъз да се смееш :moon:

Susscrofa
01-10-2013, 22:19
Може и от гъз да се смееш :moon:

Сега разбрах, че Дянков е станал ректор на руската икономическа школа и се смея от сърце и г...з.

ivan dimitrov
02-10-2013, 21:49

А! Отново ли?

morfius
09-10-2013, 18:09
Доверие ли...

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234561_10151729536345892_695474909_n.jpg

Намерих други снимки от вестници на събитието, проверих лично - истина е.

Предишните ползватели не са били по-различни, но за тях в друга тема.

etrovskii
13-11-2013, 04:07
:wow:Като те гледам на аватара ти ми е ясно националната ти принадлежност и произхода ти ужас:big_whoops::fuckoff:

spe4elist
15-11-2013, 01:53
@etrovskii
Колега,
само едно не разбирам: Защо си се регистрирал в този форум и какво търсиш тук?

etrovskii
15-11-2013, 06:14
@etrovskii
Колега,
само едно не разбирам: Защо си се регистрирал в този форум и какво търсиш тук?:hump:

S_Ivanchev
15-11-2013, 07:15
"Имате ли доверие в кабинета Орешарски?" - Твърдо НЕ!Не може турци да управляват България...,а в момента е точно така-ДПС дърпа конците и тва е повече от очевадно...:wazuuup:

fred
15-11-2013, 23:53
Какво доверие в партия, която се кълнеше в чужда държава и искаше да станем 16 република преди 1989г.?,Сегашният и премиер е безкруполен кариерист, а лидерът на БСП е със съветски паспорт, завършил в Москве, с дипломна работа за ролята на съветската униформа и т.н.Другите от новата тройна коалиция са както и от старата тройна - верни ДС другари.
Тоест тригъзата ламя, с нов задник-вместо НДСВ, наред е оня ямболски кокорко.Няма турци, българи, евреи-има само и единствено стремеж към власт и далавери, съчетано с пословична некадърност.

etrovskii
16-11-2013, 07:22
:bravo:радвам се че мислите още като комунисти,време да излезнете от европа,сега като ви дигнат от Брюксел метана леле какво ще правите

spe4elist
16-11-2013, 11:05
:bravo:радвам се че мислите още като комунисти,време да излезнете от европа,сега като ви дигнат от Брюксел метана леле какво ще правите

Иди си купи водка и се забавлавай с нея. Не се занимавай с глупости. Наздоровя! :drunk:

Linkestis
16-11-2013, 22:40
http://www.vesti.bg/bulgaria/iuristi-oresharski-prestypi-konstituciiata-i-zakonite-5998559

Хиляди,милиони се стекоха в столицата да подкрепят Серджо и Орешо.

Пролетари от всички страни,съединявайте се!!!!
123206123207
123208
Исили ту манге на митинга.Шокар бибитка олеле у барбекюто.

Zlobich
17-11-2013, 08:41
Какво доверие в партия, която се кълнеше в чужда държава и искаше да станем 16 република преди 1989г.?,Сегашният и премиер е безкруполен кариерист, а лидерът на БСП е със съветски паспорт, завършил в Москве, с дипломна работа за ролята на съветската униформа и т.н.Другите от новата тройна коалиция са както и от старата тройна - верни ДС другари.
Тоест тригъзата ламя, с нов задник-вместо НДСВ, наред е оня ямболски кокорко.Няма турци, българи, евреи-има само и единствено стремеж към власт и далавери, съчетано с пословична некадърност.

БКП жалко но факт.

fred
17-11-2013, 14:31
БКП жалко но факт.

Неоспорима истина, както и това, в подписа ти :)

etrovskii
17-11-2013, 17:14
:clown::clown::clown::clown::clown:
Иди си купи водка и се забавлавай с нея. Не се занимавай с глупости. Наздоровя! :drunk:
:super:Не пия спортис съм:gayfight:а водката си е купи ,има за какво ,вече кръв пикаете и пак не може да не свалите от власт,много си злобен,няма ко да кажеш,елементарно балгарско ме.....:clown::yawn:Като ти гледам тънкото вратле леле,в армията съм сигурен че си бил писарушка хахахахаха

spe4elist
17-11-2013, 18:19
:clown::clown::clown::clown::clown:
:super:Не пия спортис съм:gayfight:а водката си е купи ,има за какво ,вече кръв пикаете и пак не може да не свалите от власт,много си злобен,няма ко да кажеш,елементарно балгарско ме.....:clown::yawn:Като ти гледам тънкото вратле леле,в армията съм сигурен че си бил писарушка хахахахаха
Не съм злобен въобще, хората които ме познават знаят това. А тебе дето никой не те знае, къде си тръгнал да се обясняваш. Освен това - българския ти е отвратителен и не мога да разбера половината ти мисъл. Или плосто толкова ти е капацитета. Хайде, със здраве! Не закъсняваш ли за тренировка вече? Не си губи времето! Нищо лично към теб, просто не ти е мястото тук.

Linkestis
17-11-2013, 23:00
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/11/16/2183411_plakati_podkrepiame_oresharski_poluchavat/

etrovskii
18-11-2013, 08:46
Не съм злобен въобще, хората които ме познават знаят това. А тебе дето никой не те знае, къде си тръгнал да се обясняваш. Освен това - българския ти е отвратителен и не мога да разбера половината ти мисъл. Или плосто толкова ти е капацитета. Хайде, със здраве! Не закъсняваш ли за тренировка вече? Не си губи времето! Нищо лично към теб, просто не ти е мястото тук.
:tooth: Тръгнал не тръгнал това е ,сайта да не е на бащати че пишеш кой да влиза и излиза.Твойто място не е тука ,и здравето си го носи чичка че ще имаш нужда от него:sleepy::bangin::priest::rotfl:И това отдолу норешарски си го зав.. някаде

---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:41 ----------

:tooth:

---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:44 ----------

:moon::dance:

Zlobich
18-11-2013, 09:08
Колега горещо ти препоръчвам този сайт:
http://pravopisen.onlinerechnik.com/

Ранобудниче
18-11-2013, 16:05
:tooth: Тръгнал не тръгнал това е ,сайта да не е на бащати че пишеш кой да влиза и излиза.Твойто място не е тука ,и здравето си го носи чичка че ще имаш нужда от него:sleepy::bangin::priest::rotfl:И това отдолу норешарски си го зав.. някаде

---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:41 ----------

:tooth:

---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:44 ----------

:moon::dance:

Изглежда, че не съм била права като си мислех, че банът е прекален за теб.
Наистина ли ти е толкова трудно да се държиш с нужната доза човещина?

etrovskii
18-11-2013, 17:22
Изглежда, че не съм била права като си мислех, че банът е прекален за теб.
Наистина ли ти е толкова трудно да се държиш с нужната доза човещина?
Мога ок,но такива не ги трая:th_up:бунтар съм в добрия смисъл на думата.Сериозен съм обещавам ти че повече няма да влезна ,чао и лек ден.

Ранобудниче
18-11-2013, 17:39
Мога ок,но такива не ги трая:th_up:бунтар съм в добрия смисъл на думата.Сериозен съм обещавам ти че повече няма да влезна ,чао и лек ден.

Никой не те гони.
Бунтарството е нещо чудесно, но бива ли да се облича в дрешките на лош език? Всъщност, поради лош език, бунтарството само по себе си олеква..

Вярвам, че можеш да бъдеш сериозен.. бунтар :)

nikolaaaay
18-11-2013, 18:33
Никой не те гони.

Тук не мога да се съглася с теб ;-)

gboiaj
18-11-2013, 18:57
Отговор на въпроса на темата: Не!!! Ще се въздържа от коментар за подкрепящите го :tooth:

nikolaaaay
18-11-2013, 19:08
Отговор на въпроса на темата: Не!!! Ще се въздържа от коментар за подкрепящите го :tooth:
Аз пък не искам да се въздържа от коментар за подкрепящите правителството. Мисля, че тези от тях, които не са на хранилката имат нужда от психиатрична помощ.

В тази връзка ето коментара на един, на кой симпатичен, на кой не, но със сигурност интелигентен човек...
"Казах, че моята толерантност свърши! Търпях ви 24 години и 22 години преди това. Справих се в живота въпреки вас! Гледах ви как крадете, лъжете и манипулирате и се надявах, че някои ден съвестта ви ще проговори и ще се спрете… Уви…. Отговарям на някаква жена, която ми написа, че никои няма право да обижда електората на БСП". Това оповести Магърдич Халваджиян на личния си Фейсбук

"Така е. До днес! Заради 1 000 000 бедни, заблудени и манипулирани хора (електорат на БСП), 2 000 000 Българи живеят в чужбина и още 6 000 000 мизерстват в България! Заради 1 000 000 не мислещи и манипулирани от собствените си лидери, 8 000 000 изгубиха мечтите си, живота си, вярата си", категоричен е продецунтът на "Господари на ефира".

"Никои нямал право да обижда привържениците на БСП!?!?! Напротив! 8 000 000 Българи имат това право!", казва в заключение Халваджиян.

etrovskii
19-11-2013, 08:53
Аз пък не искам да се въздържа от коментар за подкрепящите правителството. Мисля, че тези от тях, които не са на хранилката имат нужда от психиатрична помощ.

В тази връзка ето коментара на един, на кой симпатичен, на кой не, но със сигурност интелигентен човек...
"Казах, че моята толерантност свърши! Търпях ви 24 години и 22 години преди това. Справих се в живота въпреки вас! Гледах ви как крадете, лъжете и манипулирате и се надявах, че някои ден съвестта ви ще проговори и ще се спрете… Уви…. Отговарям на някаква жена, която ми написа, че никои няма право да обижда електората на БСП". Това оповести Магърдич Халваджиян на личния си Фейсбук

"Така е. До днес! Заради 1 000 000 бедни, заблудени и манипулирани хора (електорат на БСП), 2 000 000 Българи живеят в чужбина и още 6 000 000 мизерстват в България! Заради 1 000 000 не мислещи и манипулирани от собствените си лидери, 8 000 000 изгубиха мечтите си, живота си, вярата си", категоричен е продецунтът на "Господари на ефира".

"Никои нямал право да обижда привържениците на БСП!?!?! Напротив! 8 000 000 Българи имат това право!", казва в заключение Халваджиян.
Koй е пък тоз Халваджиян,и кой ти даде право да го коментираш:big_whoops:твойте изказвания показва че въобще още не сте готови за евро съюза,то хубаво че затворихте атома благодарение на Кунева иначе още щяхте да блуждаете някаде в пространството.А за партийте всеки има право да е син червен,с това ти мнение доказваш че още мислиш като стар кумонист преди 55 година:notworthy::dyrvo_v_kenefa:Проблема при вас е че сте слаби като нация,все чакате някой да ви дава и като не ви дават го плюете поголовно,по големи злобари не съм виждал,обхванала ви е тотална мания за величие,всеки смята че е голяма работа но уви не бивате ,просто сте едни малки злобни човечета

---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 08:48 ----------

:goodnight::bouncing_smiley:паляци

gigi
19-11-2013, 12:34
Koй е пък тоз Халваджиян,и кой ти даде право да го коментираш:big_whoops:твойте изказвания показва че въобще още не сте готови за евро съюза,то хубаво че затворихте атома благодарение на Кунева иначе още щяхте да блуждаете някаде в пространството.А за партийте всеки има право да е син червен,с това ти мнение доказваш че още мислиш като стар кумонист преди 55 година:notworthy::dyrvo_v_kenefa:Проблема при вас е че сте слаби като нация,все чакате някой да ви дава и като не ви дават го плюете поголовно,по големи злобари не съм виждал,обхванала ви е тотална мания за величие,всеки смята че е голяма работа но уви не бивате ,просто сте едни малки злобни човечета

Ти явно си от Руските Хунвейб̀ини, но с твойте разбирания тука изглеждаш смешен. И колкото и да обиждаш всъщност всички виждат че си жалък продукт на една пробита система и държава. Явно имаш мания за величие и се мислиш за нещо повече от нас, а в същото време доказваш с плоските си нападки, че е обратното. Малките и злобните обиждат без причинно само и само да се чувстват "големи".

ecotronic
19-11-2013, 13:05

Само трябва да заместиш думичката "бунтар" с "психар" и ще си много близо до истината.

156
19-11-2013, 15:22

И това го казва човек с подпис

Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
:notworthy:

etrovskii
19-11-2013, 16:53
:big_whoops:Леле колко сте жалки,е така си замините без да сте направили нещо съществено,даже и стачки не може да вдигате:goodnight::Tease::bravo::priest:с паляци спирам да споря няма смисъл

ecotronic
19-11-2013, 17:09
:big_whoops:Леле колко сте жалки,е така си замините без да сте направили нещо съществено,даже и стачки не може да вдигате:goodnight::Tease::bravo::priest:с паляци спирам да споря няма смисъл

Ами не можем всички да вършим само велики дела, като теб, драги Наполеончо.

nikolaaaay
19-11-2013, 19:53
Не може да се отрече, че правителството не само работи, но е и социално правителство. На митинга бяха наредили привържениците си по успешното правило: циганин, социалист, циганин, социалист. Хората се сближават, обсъждат актуални идеи за бъдещето на Партията и за благото на рОдината. Оптимист съм за нашата държава.

digitalundgrd
20-11-2013, 08:41
Ахахах вярно голям смях. На митинга Манговци се гушкат с пенсионери, който вечерта ще бъдат ограбени и прибити от същите тия мургави "съмишленици", за да им вземат 20-30лв останали от големите пенсии! А за изпроводяк може пак да се гушнат и цункат кат Местан и серГЕЙ ахахах. Пълна пародия!!!

etrovskii
20-11-2013, 09:01
:big_money:
Не може да се отрече, че правителството не само работи, но е и социално правителство. На митинга бяха наредили привържениците си по успешното правило: циганин, социалист, циганин, социалист. Хората се сближават, обсъждат актуални идеи за бъдещето на Партията и за благото на рОдината. Оптимист съм за нашата държава.
:surrender:Време ви е,предадохте се още ни сваляте.:throw::dance:

---------- Post added at 08:59 ---------- Previous post was at 08:58 ----------

:hehe:Ще се спукате от яд

---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:59 ----------

:hehe:

etrovskii
20-11-2013, 16:35
Ахахах вярно голям смях. На митинга Манговци се гушкат с пенсионери, който вечерта ще бъдат ограбени и прибити от същите тия мургави "съмишленици", за да им вземат 20-30лв останали от големите пенсии! А за изпроводяк може пак да се гушнат и цункат кат Местан и серГЕЙ ахахах. Пълна пародия!!!
Ами като имаш претенций отиди и регистрирай партия и внуши на хората твоите идеи,тез митинги са крайна мярка и няма смисъл от тях,регистрирайте партийки и тва е:big_money:ама кинти от каде ше земете е въпроса,и пак стигате до белия флаг:surrender:

digitalundgrd
20-11-2013, 19:29
Идеята ти е супер, утре отивам да я регна ;)

Ранобудниче
21-11-2013, 22:32
:big_money:
:surrender:Време ви е,предадохте се още ни сваляте.:throw::dance:

---------- Post added at 08:59 ---------- Previous post was at 08:58 ----------

:hehe:Ще се спукате от яд

---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:59 ----------

:hehe:

Писва ми.
Наистина.

etrovskii
22-11-2013, 06:43
Писва ми.
Наистина.
ok:notworthy::kiss:

nikolaaaay
30-11-2013, 00:24
Малко четиво за размисъл за онези дето брояха милиардите от контрабанда на Боко. Ето ги сега новите стражари, дето щяха да преборят контрабандистите и да дадат парите на пенсионерите.

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/11/28/2192538_kontrabandnata_turgoviia_s_cigari_porasna_ s_228/

Колко са милиардите сега при експертното правителство?

pavlin
07-01-2014, 15:47
Показаха си картите на цяло. Не че не се знаеше преди, но сега вече е официално.

http://www.segabg.com/article.php?id=680703

ecotronic
07-01-2014, 16:09
Всяка организация, която иска да се домогне до властта има ясна и стройна програма за излизане от кризата.

Коя от коя по-ясна и коя от коя по-стройна.

А след като е толкова ясно, не е ли редно всичко това за се декларира и документира и накрая да се тегли чертата и като се окаже, че са били само лъжи, марш дружно в пандиза.....

Като данъкоплатец нямам нищо против да издържам политици в затвора. Това ще ми излезе доста по-евтино отколкото да ги издържам докато са на свобода.

nikolaaaay
08-01-2014, 18:51
Съвсем естествено е всеки разумен човек или съответно партия да иска оставката на министрите на ДПСБСП. Поводи дал бог.
Последно Зинаида Златанова предложи в новия Наказателен Кодекс да се заложи, че ако някой гражданин снима депутат на улицата, това да бъде подсъдно и да се лежи 1 година ефективно. Да се лежи в затвора затова, че си снимал негово величество българския депутат. Тези хора явно живеят на друга планета, а не в България.
В този смисъл съвсем резонно е тези, които са единодушни, че правителството е вредно за страната да се обединят по въпроса за оставката. Това изобщо не ги обединява по други политически въпроси. Знам че опорните точки са да се твърди, че всички са против управлението на ДПСБСП+Атака, но то си е така. Всички са против и има защо.

pavlin
08-01-2014, 19:32
Реформаторчетата показват безсилието си и безпринципността си. Не за първи път де.

pavlin
09-01-2014, 01:29
Съвсем естествено е всеки разумен човек или съответно партия да иска оставката на министрите на ДПСБСП. Поводи дал бог.
Последно Зинаида Златанова предложи в новия Наказателен Кодекс да се заложи, че ако някой гражданин снима депутат на улицата, това да бъде подсъдно и да се лежи 1 година ефективно. Да се лежи в затвора затова, че си снимал негово величество българския депутат. Тези хора явно живеят на друга планета, а не в България.
В този смисъл съвсем резонно е тези, които са единодушни, че правителството е вредно за страната да се обединят по въпроса за оставката. Това изобщо не ги обединява по други политически въпроси. Знам че опорните точки са да се твърди, че всички са против управлението на ДПСБСП+Атака, но то си е така. Всички са против и има защо.

Фотографиране, филмиране, записване
Чл. 146. (1) Който противозаконно фотографира, филмира, записва или подлага на друго подобно действие другиго без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие, се наказва с лишаване от свобода до една година, с пробация или с глоба.
(2) Когато деянието по ал. 1 е извършено от длъжностно лице в нарушение на службата или на функцията му, наказанието е лишаване от свобода до две години и лишаване от право по чл. 60, ал. 1, т. 1.
(3) Когато деянието по ал. 1 или 2 е извършено при публични прояви на лицето, деецът не се наказва.

Действително в Конституцията съществува подобна забрана: чл.32.2: "Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи."

Между другото това е само проекто-закон който подлежи на обсъждане и евентуални промени.

fred
09-01-2014, 20:23
Направо да се създаде ДС и да праща тия, дето хулят властта в Белене, без съд и присъда, аман от лумпени :wierdo:
Като втора стъпка да се създаде Закон за защита на държавата, като и да се впише в Конституцияата, че БСП, ДПС и АТАКА са основатели на България.

dimitar_vd62
10-01-2014, 20:48

Не е ли по-лесно да забранят на депутатите да се разхождат по улиците и да посещават обществени места като самолети, ресторатнти плажове и т.н.Така няма да ги снимати и да ги излагат.

fred
10-01-2014, 22:14
Не е ли по-лесно да забранят на депутатите да се разхождат по улиците и да посещават обществени места като самолети, ресторатнти плажове и т.н.Така няма да ги снимати и да ги излагат.

Всъщност, нямаше да е проблем, ако не се излагаха...

nikolaaaay
10-01-2014, 22:39
Нали тези, които забраняват са самите депутати.

---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

[B]Между другото това е само проекто-закон който подлежи на обсъждане и евентуални промени.
Знам, че е проектозакон. Нали казваха да ги оставим да работят на спокойствие. Е, явно такива неща измислят когато "работят". Кой знае колко работни дни са отишли да измислят тази неземна глупост. За което платихме ние данъкоплатците.

dimitar_vd62
10-01-2014, 22:48
Абе все съм се чудил, уж избираме едни които да работят за да улеснят живота на хората, пък измислят едни работи дето хората не ги харесват и същите тези хора дето не ги харесват са безсилни да ги заставят да работят за тях и после пак гласуват за тях....въпросна май е да има мезе за ракийката.

546
12-01-2014, 19:14

Абе все съм се чудил, уж избираме едни които да работят за да улеснят живота на хората, пък измислят едни работи дето хората не ги харесват и същите тези хора дето не ги харесват са безсилни да ги заставят да работят за тях и после пак гласуват за тях....въпросна май е да има мезе за ракийката.
М-да,малко ситуацията ми напомня филма "Планетата на маймуните",имам впредвид наивистичния сериал от едно време.Проблема е ,че тук маймуните не се различават от хората на външен вид,та ги разпознаваме по делата им.Въпроса с мезето според мен е далеч по-важен от политическия живот в нашия маймунарник.По комунизма маймуните бяха в една партия ,сега са в повече партии. Това е положението.АЗ казах-Хау!:indian:

fred
17-01-2014, 23:30
Маймуните сме ние, съответно ги пренасяме по-нагоре.Нито парламента, нито партиите са извънземни.Те са отражението на обществото ни.

Ранобудниче
18-01-2014, 19:59
Маймуните сме ние, съответно ги пренасяме по-нагоре.Нито парламента, нито партиите са извънземни.Те са отражението на обществото ни.

100%.
Не може да изискваме от другите да не правят неща, които всеки от нас (малко или много) не се свени да сътворява.
Политиците ни бъркат в кацата с меда и се надпреварват да се докопат до нея.
Ние пък се ослушваме като заиде реч за плащане на данъци, винетки..
Те са това, което сме ние.
В големи размери.
Средата им го позволява.

546
19-01-2014, 18:22
Разбира се ,че ние сме маймуните,но хората които са сред нас просто нямат шанс,също така няма шанс и за тези маймуни ,които работят върху себе си с цел да не са такива.
За съжаление не намирам доказателство ,че кабинета на г-н Орешарски прави нещо в посока това да се промени.

fred
26-01-2014, 11:04
100%.
Не може да изискваме от другите да не правят неща, които всеки от нас (малко или много) не се свени да сътворява.
Политиците ни бъркат в кацата с меда и се надпреварват да се докопат до нея.
Ние пък се ослушваме като заиде реч за плащане на данъци, винетки..
Те са това, което сме ние.
В големи размери.
Средата им го позволява.

Точно това имам предвид.
Например, много често хора карат с крадена нафта, но логиката е, че и другите крадели.Други пък крадат парно, ток и прочее.А ако някой пък види, че друг краде, ще си затрае, да не се забърка в нещо например.
Крадецът си е крадец, ако получи повече възможност, просто краде повече.
Съответно и средата е такава, уви.

---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 15:01 ----------

Разбира се ,че ние сме маймуните,но хората които са сред нас просто нямат шанс,също така няма шанс и за тези маймуни ,които работят върху себе си с цел да не са такива.
За съжаление не намирам доказателство ,че кабинета на г-н Орешарски прави нещо в посока това да се промени.

Орешарски е ясен, работи това, което му наредят БСП и ДПС.
Сега за другото е малко по - сложно, да трудно е, не става за един ден.Но това е пътя, колкото повече хора не са съгласни с нещо и работят върху това, да го премахнат или променат, съответно привличайки и други в каузата си, толкова по бързо ще се променят негативите.
В така наречения Запад, всички добри практики и постижения са постигнати на базата на отвоювани права, никой не им ги е предоставил ей така, на тепсия, както се казва.

BLUE1
26-02-2014, 16:00
ДО
ИБ НА НС НА БСП

ДОКЛАДНА ЗАПИСКА

от
Антон Кутев – член на ИБ на НС на БСП

Относно: закупуване на агитационни материали за провеждане на митинг в подкрепа на политиката на правителството

Уважаеми другари,

В последните седмици сме свидетели на редица изказвания от страна на представители на студенти и на парламентарната и извънпарламентарната опозиция, които подклаждат напрежение в обществото. С действията си те показват ясно, че не желаят диалог за решаване на съществуващите проблеми на студентите и академичната общност като цяло, а имат изцяло политически искания.
В тази връзка стартираха мероприятия, които имат за цел да покажат, че мнозинството от студентите и академичната общонст не участват в политическия протест, който е отразен в медиите. Окупацията като форма на политически протест е в нарушение, не само на Конституцията, законите и правилниците на университетите, а и в разрез с морала и обществените норми.
Мълчаливото присъствие на нашите представители на провежданите до сега публични прояви не представлява интерес за медиите, които отразяват шумните събирания на значително по-малобройните ни опоненти. За подобряване на атрактивността на нашите прадставители предлагам да бъдат закупени тромби със силен тръбящ звук, при която въздухът се нагнетява с бутало, което е изключително предимство, тъй като не се налага, да се използват флакони със сгъстен въздух. За закупуването им са необходими да бъдат отделени 200 лв.

31.10.2013 г. Докладчик:
Антон Кутев

:boost::joly:

ecotronic
26-02-2014, 16:35
ДО
ИБ НА НС НА БСП

ДОКЛАДНА ЗАПИСКА

от
Антон Кутев – член на ИБ на НС на БСП

Относно: закупуване на агитационни материали за провеждане на митинг в подкрепа на политиката на правителството

Уважаеми другари,

В последните седмици сме свидетели на редица изказвания от страна на представители на студенти и на парламентарната и извънпарламентарната опозиция, които подклаждат напрежение в обществото. С действията си те показват ясно, че не желаят диалог за решаване на съществуващите проблеми на студентите и академичната общност като цяло, а имат изцяло политически искания.
В тази връзка стартираха мероприятия, които имат за цел да покажат, че мнозинството от студентите и академичната общонст не участват в политическия протест, който е отразен в медиите. Окупацията като форма на политически протест е в нарушение, не само на Конституцията, законите и правилниците на университетите, а и в разрез с морала и обществените норми.
Мълчаливото присъствие на нашите представители на провежданите до сега публични прояви не представлява интерес за медиите, които отразяват шумните събирания на значително по-малобройните ни опоненти. За подобряване на атрактивността на нашите прадставители предлагам да бъдат закупени тромби със силен тръбящ звук, при която въздухът се нагнетява с бутало, което е изключително предимство, тъй като не се налага, да се използват флакони със сгъстен въздух. За закупуването им са необходими да бъдат отделени 200 лв.

31.10.2013 г. Докладчик:
Антон Кутев

:boost::joly:

Много интересно :) Дали е автентично?

Ако да, то означава, още малко въздух под налягане за БСП (за още 200 лв.)

pavlin
08-04-2014, 20:31
Хайде мутрите започнаха да се топят един друг.

http://bnt.bg/news/politika/nov-opit-za-izslushvane-na-biserov-i-borisov

fred
08-04-2014, 20:32
Абе не знам мутрите, ама разходите на правителството и политиката (и финансовата) е далеч по-зле от тая и на ББ....
А в рекламите за червените баби Орешарски обещаваше как щял да съберете парите, които изтичали от котрабандни канали и прочее лакардии.

fade
08-04-2014, 21:11
Колега fred, защо ли МВФ не мисли като вас:

МВФ прогнозира растеж от 1,6% на българската икономика тази година спрямо 0,9% през 2013 г. Очакванията за догодина са за растеж от 2,5%, посочва МВФ в свой доклад за перспективите пред световната икономика.

Фондът предвижда още спад на цените на потребителските стоки с 0,4% тази година и повишение с 0,9% догодина. Балансът по текущата сметка за тази година е с отрицателен знак -0,4% , а за догодина е – 2,1%. Освен това МВФ предвижда намаляване на безработицата до 12,5% тази година спрямо 13% миналата година и 11,9% през 2015 г. (http://news.bgnes.com/view/1154722)

Но може би техните анализатори нямат извисеноста и всеобхватността на вашата позиция... :tooth:

ivan dimitrov
08-04-2014, 22:54
От статията не ми стана ясно - каво мислят анализаторите на МВФ по вьпросите които колегата Фред повдигна(разходи на правителството и финансова политика).
Обаче, гледайки резултатьт от анкетата, май ...... тук доста хора са сьгласни с него.

fade
08-04-2014, 23:30
От статията не ми стана ясно - каво мислят анализаторите на МВФ по вьпросите които колегата Фред повдигна(разходи на правителството и финансова политика).
Обаче, гледайки резултатьт от анкетата, май ...... тук доста хора са сьгласни с него.

За да Ви станат ясни някой неща колега трябва малко база. Тия очаквани показатели които са сложени в статията би трябвало да са следствие и от въпросните разходи и от финансовата политика. Дали е "била зле финансовата политика" и какви са били "разходите" на правителството може само времето да покаже. Все ми се струва че е по благоразумно докато покаже времето да се доверявам на експертите на МВФ а не на заключенията на "наблюдатели" и "коментатори" от автомобилен форум. ;)
Относно анкетите ще трябва да ви информирам че аз откато съм член на форума (а това е сравнително отдавна) всички "екзитполове" от тоя форум са били тотално погрешни! Съвсем добронамерено Ви съветвам да не им се доверявате :tooth: А да ги използвате като някакъв аргумент в дебати ми се вижда меко казано несериозно! :cheers:

nikolaaaay
08-04-2014, 23:58
За да Ви станат ясни някой неща колега трябва малко база. Тия очаквани показатели които са сложени в статията би трябвало да са следствие и от въпросните разходи и от финансовата политика. Дали е "била зле финансовата политика" и какви са били "разходите" на правителството може само времето да покаже. Все ми се струва че е по благоразумно докато покаже времето да се доверявам на експертите на МВФ а не на заключенията на "наблюдатели" и "коментатори" от автомобилен форум. ;)
Относно анкетите ще трябва да ви информирам че аз откато съм член на форума (а това е сравнително отдавна) всички "екзитполове" от тоя форум са били тотално погрешни! Съвсем добронамерено Ви съветвам да не им се доверявате :tooth: А да ги използвате като някакъв аргумент в дебати ми се вижда меко казано несериозно! :cheers:
Анкетите във форумите показват какво мислят младите хора в България. Резултатите от тях са такива не само в автомобилните форуми, а навсякъде в мрежата. Защото 90% от привържениците на БСП-то не знаят какво е интернет.

ivan dimitrov
09-04-2014, 00:46
А да ги използвате като някакъв аргумент в дебати ми се вижда меко казано несериозно! :cheers:

Ама разбира се че е не сериозно! Колко сериозен довод може да бьде 90 процента недоверие, гласувано в анкета, пусната в тема целяща това гласуване?
Далеч по сериозен довод е прогноза на МВФ за растежа на икономиката, когато става вьпрос за харчове на правителството и финансовата му политика. Все пак, тия фактори пряко влияят на растежа(нали така).
Даваме няколко милиона на пенсионерите(великденски /предизборно) и ..... икономиката мигом подскача с няколко пункта.

pavlin
09-04-2014, 03:05
Далеч по сериозен довод е прогноза на МВФ за растежа на икономиката, когато става вьпрос за харчове на правителството и финансовата му политика. Все пак, тия фактори пряко влияят на растежа(нали така).
Даваме няколко милиона на пенсионерите(великденски /предизборно) и ..... икономиката мигом подскача с няколко пункта.

Влияят разбира се.