View Full Version : всякакви коментари и бърбореници около темата за ИФ2013
Фиоре ,малко уточнение ,имате предвид "картинг писта Хасково",а не писта Хасково!?
Защото писта Хасково е част от българският рали шампионат и предствлява затворен маршрут вътре в града.
В Хасково има и летище, предполагам, че става въпрос за него.
В Хасково има и летище, предполагам, че става въпрос за него.
В Хсково няма летище!
Имаше между Хасково и Димитровград!
Има и една изоствена писта от 100 години,но до нея няма да могат да стигнат 90% от италианките.
В Хсково няма летище!
Имаше между Хасково и Димитровград!
Има и една изоствена писта от 100 години,но до нея няма да могат да стигнат 90% от италианките.
Мммм това е идейно за изоставената писта. в какво състояние е и кой я стопанисва.
Да, имам предвид картинг пистата, която пък е кръг от националния шампионат по италианско преследване и на която се провеждат дрифт съзтезания.
Мммм това е идейно за изоставената писта. в какво състояние е и кой я стопанисва.
Да, имам предвид картинг пистата, която пък е кръг от националния шампионат по италианско преследване и на която се провеждат дрифт съзтезания.
Едната писта е безстопансвенна,а другото е бившото поделение Узонджово,по добре да питате за нея.
Има действаща охрана,може да се обърнете към нея за повече инфо.
Предния път в Хасково изкарахме много добре,но защо решихте пак там?
haljscho
24-05-2013, 12:52
Евала на организаторите, че се започва с разясняването и организирането от сега :cheers: Дано само не си останем с тази онформация до септември. Може би молбите ми се чуват и се започва от някъде. Надявам се нямате против да се дават предложения тук, като например поне тази година (повтарям го всяка) стикерите за събора да са предварително готови и да може да се купуват и залепят на колата предварително (както е за БМВ-събора утре - стикерите са 5лв двата, всеки който иска да разпространява стикери му се дават 5-10комплекта, по сервизи напред назад и ако не ги продаде ги връща, за да се раздават на феста, ако ги продаде дава парите на организаторите). Другото което е Дукати България са доста дейни в рекламата и раз пространяването си като име (ще кача снимка какво снимах вчера), така че при евентуално покана едва ли биха отказали да се появят по подобен начин ...
+1 Рекламата е ключов фактор за което и да е мероприятие, особено в близките до градове а и всички по-големи градове....
Valio606
24-05-2013, 13:27
Евала на организаторите, че се започва с разясняването и организирането от сега :cheers: Дано само не си останем с тази информация до септември. Може би молбите ми се чуват и се започва от някъде. Надявам се нямате против да се дават предложения тук, като например поне тази година (повтарям го всяка) стикерите за феста да са предварително готови и да може да се купуват и залепят на колата предварително (както е за БМВ-събора утре - стикерите са 5лв двата, всеки който иска да разпространява стикери му се дават 5-10комплекта, по сервизи напред назад и ако не ги продаде ги връща, за да се раздават на феста, ако ги продаде дава парите на организаторите). Другото което е Дукати България са доста дейни в рекламата и разпространяването си като име (ще кача какво снимах вчера - до колкото разбрах от 2 дена моторчетата обикалят из София), така че при евентуалнa покана едва ли биха отказали да се появят по подобен начин ...
Хаха то тва е маркетингова стратегия на Ducati. Една приятелка работи с тях и обикалят дискотеките продават марлболо и печелиш тиниски, запалки и други глупости на Ducati.
То и аз искам!
Какъв е номера на приятелката ти?!:cheers:
Lei-chery
24-05-2013, 22:21
Ама ...... как така нямаше анкета за дата и място...? :rotfl:
thecleaner
24-05-2013, 23:47
Ама ...... как така нямаше анкета за дата и място...? :rotfl:
Ми с анкета и чудене, накрая само ти се записваш и организаторите........... и пропада всичко. Дано са си взели поуки организаторите, цяла година нищо нормално не е организирано, че инак на затриване отиват работите.
Сега ще зачакаме, да видим програмата и тогава ще се записваме, оти за едно пиенье я мое и дома а си го направа.
Е пак ли Хасково 2010г. беше скоро. Що бягате толкова от Северна България, като дявол от тамян.
Lei-chery
25-05-2013, 09:27
Ми с анкета и чудене, накрая само ти се записваш и организаторите........... и пропада всичко. Дано са си взели поуки организаторите, цяла година нищо нормално не е организирано, че инак на затриване отиват работите.
Сега ще зачакаме, да видим програмата и тогава ще се записваме, оти за едно пиенье я мое и дома а си го направа.
Аз съм изпълнителна ...и за това.:):):)
Повече никакво записване, че може аз да съм къръка и за това да се провалят мероприятията.....ха ха ха.....;)
alfaa156
25-05-2013, 10:23
аз съм за хасково там изкарахме чудесни 2 дена :)
Е пак ли Хасково 2010г. беше скоро. Що бягате толкова от Северна България, като дявол от тамян.
Е не е нужно да подхвърляш хапливи коментари,ами вземи и предложи място,което да има в близост хотели,да има място където да се събере всичкият народ който ще дойде,да има ресторант/заведение което да може да ни събере всичките.!
И на мен оправата на клуба беше ми подхвърлила ,че ще има организиран трак дей в Серес от клуба,НО явно толкова си могат.
Другото е ,че тази година,УЖ щеше феста да е на Калояново и в Хисаря,НО уви,явно оправата на клуба решава еднолично,а не се допитва до хората .
Е не е нужно да подхвърляш хапливи коментари,ами вземи и предложи място,което да има в близост хотели,да има място където да се събере всичкият народ който ще дойде,да има ресторант/заведение което да може да ни събере всичките.!
И на мен оправата на клуба беше ми подхвърлила ,че ще има организиран трак дей в Серес от клуба,НО явно толкова си могат.
Другото е ,че тази година,УЖ щеше феста да е на Калояново и в Хисаря,НО уви,явно оправата на клуба решава еднолично,а не се допитва до хората .
Добри,
първо, аз поне не знам да сме твърдяли че ще организираме трак дей в серес или фест на Калояново. Ще те помоля да разграничаваш хипотетична възможност, със решения, защото по начина по който го казваш излиза че едва ли не е било сигурно а сме се отказали. Когато правиш оценка кой колкото може, погледни и от друга гледна точка- Време, средства, възвръщаемост. Специално на серес знаеш че ще отидат 10 коли от България да карат нали?
второ, решението къде да е феста ни се взема еднолично от който и да е а се взе на нарочно събиране между УС на КАРБ и УС на Фиат форум които са организаторите на фестовете. Някой от другите обсъждани места съм убеден, че съвсем нямаше да ти харесат. Едната възможност която лично предложих беше Калояново наистина.
накрая ще ти кажа ,че ако се бяхме допитвали, още 2 месеца нямаше да се знае къде ще бъде феста, всеки дасе прави на ощипана мома че точно неговото мнение не е уважено и подобни. организирането на каквото и да е събитие изисква време преди това, особенно ако ще се търсят спонсори, участници, партньори и т.н.
мисля че 4 месеца преди събитието е добър срок да се знае мястото и програмата.
kolchev, никой не бяга от северна България. Имаше фест на пистата в Междене2009 година, но ти може би си го пропуснал.
Ама ...... как така нямаше анкета за дата и място...?
Не е важна анкетата , а това което се случва след анкетите. защото от това което се случва или не се случва след анкетите идват коментари като този на добри-
...НО явно толкова си могат....
Цецо,ти лично ми се похвали пред свидетели в сервиза ,че ще правите трак дей на Серес и ,че за тази година много сериозно мислите да правите феста на Калояново.
Не си ги измилям ,просто коментирам твоето изказване,преди време пред свидетели.
А и защо да няма анкета,както се видя от миналогодишният фест ,беше най голямата издънка за фест през целият период на клуб Алфа Ромео,Ланчиа и Фиат и според мен това се дължеше на неинформираноста ви какво точно предпочитат потребителите на трите клуба.
Опа на 3.10 2009 бях точно на Междене ама от мъглата сигурно не сме се видели. И от тогава не съм пропускал фест.Искам да кажа само че честото повтаряне на нещата говори за безидейност. Много по лесно е да си върже гащите човек, абе то в Хасково стана 2010г. дай пак да заложим на сигурното особено след миналата година.
В Хасково си прекарах невероятно и ми се струва супер идеята пак да е там . Истината е , че не са много местата в България където може да се направи едно такова мероприятие и да си покара човек . Напълно нормално ми се вижда местата да се повтарят след няколко год. . Успех на организаторите а на тези , като мен пожелавам да се опитат сами да си направят веселото а не да чакат на готово някой да ги забавлява :)
digitalundgrd
26-05-2013, 12:41
.... Много по лесно е да си върже гащите човек, абе то в Хасково стана 2010г. дай пак да заложим на сигурното особено след миналата година.
Точно това си мислех и аз ;) Реално се залага на провереното (няма лошо), вместо да се рискува с нещо ново. Все пак 2-ра поредна грешка за една година и евентуален 2-ри пореден, слаб италфест ще дойдат в повече на всички ни :)
Linkestis
26-05-2013, 14:30
Пуууу пропуснал съм темичката след поредното наказание от фиорчо.
Дрига за бан си !
Махлюзино ше ли успееш или...?
И кво сега написаното от звездите се оказа истина,то па и почивката ви се провали.
Ще ти стискам палци да не се оакате този път.Искрено :)
Оп ПОХВАЛНО! Казаха ми че сте помогнали на Румен БРАВО!
Опа на 3.10 2009 бях точно на Междене ама от мъглата сигурно не сме се видели. И от тогава не съм пропускал фест.Искам да кажа само че честото повтаряне на нещата говори за безидейност. Много по лесно е да си върже гащите човек, абе то в Хасково стана 2010г. дай пак да заложим на сигурното особено след миналата година.
Съжалявам. не са много месата където да се правят. На другите клубове съборите се правят почти винаги на едно и също място или макс на две. Разбирам заяждането ти но на тази логика и миналата година трябваше да е сигурно но феста не беше от най добрите.
Точно това си мислех и аз Реално се залага на провереното (няма лошо), вместо да се рискува с нещо ново. Все пак 2-ра поредна грешка за една година и евентуален 2-ри пореден, слаб италфест ще дойдат в повече на всички ни
Светльо, това със събора беше грешка с това че не се отчетоха личните спорове на колегата , на който беше възложена организацията с хора от форума и клуба. Официалната причина е " слаб интерес" но истинската е "инат"
Цецо,ти лично ми се похвали пред свидетели в сервиза ,че ще правите трак дей на Серес и ,че за тази година много сериозно мислите да правите феста на Калояново.
Не си ги измилям ,просто коментирам твоето изказване,преди време пред свидетели.
А и защо да няма анкета,както се видя от миналогодишният фест, беше най голямата издънка за фест през целият период на клуб Алфа Ромео,Ланчиа и Фиат и според мен това се дължеше на неинформираноста ви какво точно предпочитат потребителите на трите клуба.
Добри, прав си в частта , че наистина мислехме за Калояново. За Серес казах "че е възможно , но е трудно за реализация" и то беше по повод опитите на един друг клуб да организира нещо там. Не се отричам от думите си. Ако си прочел написах че решението за мястото и датата е взето от 6 човека- КАРБ и Фиат форум и резултата от гласуването беше 5 за хасково и 1 въздържал се.
Повече не смятам да коментирам тук избора както и въпроси. Защо? Ама защо не и подобни а само нащата свързани с организирания на обявеното място и дата Италфест. Ще помоля всички да престанат със спамене тук в темата.
Linkestis- Радвам се че стискаш палци за организацията. Трябва да ги стискаш не на мен а на всички които се занимават вече с организацията Ще те помоля да спреш с подигравателните си постове, защото прекрасно знаеш че ще бъдат изтрити. Нямам проблеми да бъде баннат който и да е , включително и модератор, ако има основание това да се случи-
И се пиши "Мюхлюзин" , а не "мАхлюзин"- означава лентяй, мързеливец:)
Светльо, това със събора беше грешка с това че не се отчетоха личните спорове на колегата , на който беше възложена организацията с хора от форума и клуба. Официалната причина е " слаб интерес" но истинската е инатИли спри да пишеш глупости в публичното пространство, или напиши къде си ти в схемата и какви са истинските причини. Дразниш ме неуместно.
Или спри да пишеш глупости в публичното пространство, или напиши къде си ти в схемата и какви са истинските причини. Дразниш ме неуместно.
Нямах намерение да спамя в тази тема, както и да пиша подробности но щом искаш ок. Ето подробности около събора:
Обявихме анкета и определихме мястото - Родопите. На 15-16 март ти сам се нае да се занимаваш с организацията. започнахме да обсъждаме програма и дата. Междувременно предложих няколко варианта на ведомствени станции които могат да се наемат целите на прилична цена. На 20 март уточнихме датата 1 ви юни.
На 4-ти април се свързахме се с хора от форума които живеят в смолян за да проучат възможностите.
На 8 ми 9-ти април решихме да е "рибката"
На 12 ти април мордохай обяви че ако до седмица не обявим подробности той ще си организира събиране на същата дата .
На 16 април аз лично написах че до 2 дни, което значеше края на работната седмица ще има подробности. Междувременно във форума се разразиха основателни недоволства от забавянето и подигравателни подмтания.
Информация за събитието се появи едва на 2 ри май .
До тогава вече хората започнаха да си организират други срещи. Естественно беше да решим как да направим така че всички срещи да се обединят, и там дойде упорството от страна на всички. всеки си държеше на своята среща.
Моето място в схемата?- Не се занимавах пряко, макар да говорех с всички относно събора и да изказвах мнение.
Калине щом ти не можеш да излезеш и да кажеш друго на хората освен" поради слабия интерес" аз ще го кажа.
КОЛЕГИ, ОТЧИТАМ ЧЕ НЕПРОВЕЖДАНЕТО НА СЪБОР Е РЕЗУЛТАТ НА ЗАБАВЯНЕТО ОТ НАША СТРАНА НА ОБЯВЯВАНЕТО МУ ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ ПЛАНОВЕТЕ. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЛИЧНО ОТ МОЕ ИМЕ НА ВСИЧКИ , КОИТО ИМАХА ЖЕЛАНИЕ ДА ПРИСЪСТВАТ И УЧАСТВАТ В СЪБОРА И ОСТАНАХА РАЗОЧАРОВАНИ. ПРИЕМАМ СВОЯТА ВИНА ЧЕ ПОРАДИ АНГАЖИРАНОСТ НЕ БЯХ ДОСТАТЪЧНО АКТИВЕН В ОРГАНИЗАЦИЯТА.
За пореден път ще помоля да престанем да пишем в тази тема за неща които не се отнасят за ИТАЛФЕСТ 2013
.....Цецо, хората не са слепи и глухи.Изводите ти са много грешни, но за това има причина.
Опитах се да ви кажа какво става, но истерията ви завладя.
Пролетния събор трябва да е обявен още през януари, но защо не е....
Нямам намерение да коментираме още тази тема.Пролетния събор е отменен и точка по въпроса.
Трагедия!!!
Ще влезна пак след 10 години, дано нещо се е променило.
Незнам кой е в УС на КАРБ сега, нo са готини :-)
А обявлението за феста е очарователно, грабна ме :-)))
Там съм :-)
Цецо, хората не са слепи и глухи.Изводите ти са много грешни, но за това има причина.
Опитах се да ви кажа какво става, но истерията ви завладя.
Пролетния събор трябва да е обявен още през януари, но защо не е....
Нямам намерение да коментираме още тази тема.Пролетния събор е отменен и точка по въпроса.
ОК така да бъде аз съм се осрал, а на останалите дупетата миришат на теменужки.
Не нападай за да отклониш вниманието а си свали очилата и се замисли и си направи за себе си реалните изводи. Знам че те боли но наистина ако си бяхте говорили с Мордохай, нещата въобще нямаше да стигнат до " поради слабия интерес"
Идва ми малко повече да ме обвиняват за неща с които не съм се занимавал пряко.
Прекрасно знаеш че пролетния събор имаше друга дата и заради изборите се отложи.
Ако зависеше само от мен не само събора а и всички мероприятия щяха да са обявени в началото на годината.
точка.
Можеше да спестите на феновете клубните си неразбории.Сърдите се като се появят теми,който ви критикуват,а вие самите участвате на пълни обороти в "сапунката".
За друго съм в темата, предлагам на Клуба,да вземе да организира благотворителна разпродажба тениски и други фенски аксесоари (ако имате такива ) и парите да се дарят за болното детенцето на колегата!
Ето линк към темата (в случай че някоя не знае за какво говоря )
цък (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78590)
Благодаря за вниманието !
Тъй,явно не можете много да комуникирате.
Ще добавя нещо касаещо според мен Феста.Мое мнение!
Това че го обявявате рано и твърдо за мен е правилно
Смятам обаче че датата не е добре обмислена.
Септември е месец в който вече доста хора си правят вторите морета или почивки,в предвид че повечето са сем.едва ли ще променят датата на почивката си заради феста.
Второ септември много от нас пускат ученици,а това са едни 200/300 лева.
Трето това е времето преди заплати.
Да се ходи на фест на 200 и км. си е разход.
По добре да е втората седмица на октомври.През септември разходите на всяко едно домакинстек скачат,а и са намалели поради отпуските.
Това си е мое мнение от моята камбанария на човек с дете.Хвърлете една мисъл по темата.Ако желаете де.
reloading
29-05-2013, 19:25
незнам дали ще Ви е приятно октомври месец когато има 90% шанс да вали дъжд или защо не сняг.
Mihail_cc
30-05-2013, 11:35
Можеше да спестите на феновете клубните си неразбории.Сърдите се като се появят теми,който ви критикуват,а вие самите участвате на пълни обороти в "сапунката".
За друго съм в темата, предлагам на Клуба,да вземе да организира благотворителна разпродажба тениски и други фенски аксесоари (ако имате такива ) и парите да се дарят за болното детенцето на колегата!
Ето линк към темата (в случай че някоя не знае за какво говоря )
цък
Благодаря за вниманието !
Страхотно Предложение Да Помогнем!
Аз имам 2-3 въпроса, за да ми стане ясно тая тема защо е тук ...
- Това тема, в която членовете на клуба си мерят организмите ли е ?
- Това тема, в която да се обсъжда дата и място за фест-а ли е ?
- Това тема, в която да се дават предложения около феста, със съответните отговори от организаторите ли е ? (както се надявам)
Ако е последното ще си копирам първия пост
- стикерите за феста да са предварително готови и да може да се купуват и залепят на колата предварително (както е за БМВ-събора - стикерите са 5лв двата, всеки който иска да разпространява стикери му се дават 5-10комплекта, по сервизи напред назад и ако не ги продаде ги връща, за да се раздават на феста, ако ги продаде дава парите на организаторите).
Другото което е Дукати България са доста дейни в рекламата и разпространяването си като име, така че при евентуалнa покана едва ли биха отказали да се появят по подобен начин ...
+1 Рекламата е ключов фактор за което и да е мероприятие, особено в близките до градове а и всички по-големи градове....
И още ... този фест ще се заснеме ли най-накрая от някой/екип, които се занимават с това или още няма да има 1 свестно клипче от Итафест ...
Успех :cheers:
само да уточня:
Защото писта Хасково е част от българският рали шампионат и предствлява затворен маршрут вътре в града.
"Писта Хасково" е част от Български шампионат на затворен маршрут. Т.е. не е рали.
Национален шампионат по италианско преследване - няма.
:):):)
ПО СЪЩЕСТВО.
По принцип "НИЕ" от и около Алфисти България или Алфисти.бг .... за пореден път изчакваме КАРБ да вземе решение къде да е събора. НЕ ЗА ДРУГО АМИ ЗАЩОТО КАРБ В ЛИЦЕТО НА ФИОРЕ -ЦЕЦО - Михлюзина и т.н. помагат почти ежегодно за нашия трак дей и гледаме да се мъчим да не "пречим" много на феста. (Мисля, че рекламата реализирането, отразяването и контингента на Алфисти трак дей все пак е в пъти на по-сериозно ниво от това на последните фестове... ОСОБЕНО КОНТИНГЕНТА ВИНАГИ Е БИЛ ЖЕЛЕЗЕН и ни е помагал в организирането. Та беше логично поне веднъж феста и тракдея да се съберат на Калояново - има кой да организира състезанията, има място за всички клубове... ИМА ГОЛЯМ ХОТЕЛ/И ЗА ВСИЧКИ .... (естествено много трудно бихме се навили заради част от "клубните" личности).
Като цяло КАРБ за мен в тоя му въстав е почти ала бала и отдавана не е ядрото на фенове и собственици на АЛФА РОМЕО.
НО ЯВНО В КЛУБА СИ ИМАТ ВИНАГИ ХОРА КОИТО БУТАТ ПРЪТ В СПИЦИТЕ... тва е... Цецо време е да кажеш баста и да не се занимаваш ид а береш срам. ;)
---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:32 ----------
Трагедия!!!
Ще влезна пак след 10 години, дано нещо се е променило.
Незнам кой е в УС на КАРБ сега, нo са готини :-)
А обявлението за феста е очарователно, грабна ме :-)))
Там съм :-)
Потресен съм, че още четеш форумЪ създаден и от теб :):):) все още :):):)
Добре де как може другите марки автомобили да си провеждат сбирките с добра организация на прилично ниво, а тука така да се изливат такива пумиии кои на кого бил казал нз си какво. Ако наистина смятате да правите нешо като хората се вземете в ръце и го направете, защото маи вече и на хората им писна да гледат тая комедия....
На тази картинг писта освен майсторско паркиране и аудио и оптичен тунинг друго няма как да стане.
Има очевидна деградация в организирането и провеждането на фестовете. За 10 години много неща са се променили. Включително очакванията на феновете. За съжаление обаче нивото на фестовете и това, което те предлагат пада главоломно, а именно затова пада и посещаемостта. Едни и същи хора си ходят, за да се видят. Няма нови любители на марката, а не е като да няма италиански коли по улиците. Последният фест е доказателство. Само това, че беше близо до София спаси положението и дойдоха толкова коли, колкото да спасят феста. Този път за съжаление в 10-тата година Италфест ще бъде погребан. Подобни фестове имат Пежо клуб или Форд клуб, където хората се виждат на псевдо писти и полигони, за да си говорят и да видят кой кви 15-ки си е сложил.
Тук е мястото, това е темата, в която искам да попитам всички фенове на марката Alfa Romeo: Смятате ли, че Италфест 2013 ще бъде по-добър от Италфест 2012 при положение, че на миналогодишния имаше сравнително добри условия за каране, а тази година ще е на картинг писта? Смятате ли, че има какво ново да ви предложи или ще е просто поредното разочарование?
В последните години едни хора се мъчат да организират феста и когато дойде заветната дата, независимо колко труд са положили за организация, просто чакат нещата да се случат от самосебе си. Няма да обяснявам какво е било едно време - който бил - бил. Жалко за новите фенове, които искат да видят фестове като на BMW, като на VW, защото обичат своята си марка Alfa Romeo или Fiat или Lancia. Жалко, че чакат цяла година, за този фест и най-накрая им се поднася едно голямо нищо.
Наистина много жалко, ако се случи нещо такова. Дано има някакво развитие към по добро и наистина фенове на марката (стари и нови) си прекарат страхотно със една добра организация, както трябва да бъде.
digitalundgrd
02-06-2013, 12:39
Най-добре КАРБ и Алфисти.бг да обединят усилия и да се направи Италфеста на писта Дракон (Калояново). Кеф ти драг, кеф ти каране на писта, кеф ти майсторско. Сравнително централно като разположение е, така че да няма ощетени колеги. Като хотели и ресторанти не знам как седят нещата, но Пловдив е съвсем на близо (20км). Там има силна група от алфисти, които могат и предполагам ще помогнат с организацията и намиране на подходящ хотел и ресторант, който да побере всички.
ludkanar
02-06-2013, 12:41
Едно "Калояново" ми се струва доста по-добра идея и има възможност и за двата дни да има различни състезания и забавления за всички.
Чак сега виждам темата.......изчетох 3-те страници,заболя ме главата......и мисля да спирам.
Ще чакам 43-та страница.....белкем видя окончателна дата и място.
То не се ли разбра,че с анкети или общи предложения нищо не се постига.
Аз викам да не участваме в италфеста тая година.
Малко да ни дойде акъл и догодина засрамени и жадни за събор и италфест да се представим подобаващо и на двете места....
Тука само си дрънкаме и се излагаме.
Началото на темата ми изглеждаше обещаващо....дата и място,супер........но до тук.........кви са тия ластици по надолу не знам.Май трябваше да се заключи темата още след първия пост и всичко щеше да е по-спокойно.......
Бе де да знам.........ако тръгнат работите като за пролетния.......пак ще се откажа....дразня се от такива бръштолевици.
davidoff_306
03-06-2013, 04:16
И аз мисля че едно Калояново ще се получи най добре.
Няма да се получи добре!
Условията на Лесново бяха перфектни. Предишния Италфест на Лесново беше класи над този от 2012. Всичко идва от факта, че като се стъпи на пистата всички очакват нещата да се случат от самосебе си.
Ако ще и на Монца да се провежда феста с този тип организация няма да го бъде. Познавам хората, които в момента правят феста, едно време и аз съм правил фестове и мисля, че те самите трябва да си дадат сметка, че така няма да стане и или те трябва да променят нещо или да дадат възможност някой друг да го организира. Не ми се сърдете, но последните два феста го доказват уви. За съжаление обаче вече има отлив на фенове и посетители и ако Италфест 2013 е успешен, то очквайте хора да дойдат чак след това през 2014, тъй като ще има положителни отзиви от миналогодишния.
На тази картинг писта освен майсторско паркиране и аудио и оптичен тунинг друго няма как да стане.
човек, ти беше ли на Феста в Хасково, такова каране му удариха всички, и всички се кефеха, не знам на някой да не му е харесало, тема с коментари и впечатления имаше също.
Имаше много каране, имаше напрегнати двубои, тая писта е една от най-добрите, само това мога да кажа, и дори сега с ГТ35-цата с кеф ще карам пак, стига всичко да е наред ;)
С Калояново не може да се сравнява, различен тип са пистите, всяка си иска карането.
Аз да попитам без да се меся Попринцип ще има ли Italyan Track day на Калочново както миналата година?
Иначе по темата и аз съм за Калояново но където и да е ще се радвам да успея да дойда :)
Аз понеже не съм наясно с началството, устава и личните драми на всички членове, защо щом хората не харесват организацията на фестовете, не се наеме друг с тази работа. Кой го решава ? - председател - (при демократични условия той се сменя като 50% +1 от членуващите присъстват на събрание.
Свикването става чрез подписка с поне 1/3 от членуващите. При гласуване 50% +1 за смяна ще има нов.) Не разбирам драмата, смисал защо няма свестен фест от години ... не вярвам да няма желаещи да организират такъв, на който да зарадват публиката и да се приберат удовлетворени. Ако не желаещи за организация то поне такива, които ще помогнат.Ето например Алфисти.бг не е като да не могат да събират луди глави/фенове/сектанти ! Тоест въпроса е толква ли е трудно да се организира феста или по-скоро лични драми/дразги и гордост пречат да се осъществи, ако е второто, то жалко за всички фенове, които чакат феста цяла година !
На Хасково изкарах чудесни два дена. Надявам се да се насладя отново на Италфеста както през 2010та.
За датата на мероприятието съм на мнението на колегата Lucky. Определено съм на мнение че ще е най-добре на Калояново. Идеята за обединение винаги е добра, но това няма да стане скоро явно. Ако е на Калояново и първата седмица на октомври да е, вероятноста за хубаво време е голяма, както знаят посетителите на писта Дракон, там рядко вали :static::static::static:
Но това с времето и прогнозата е най- най- малкия проблем. Основния е, че вече не се говори на един език между истинските фенове на марката от които се състои УС на КАРБ - или поне такова е впечатлението ми.
Успех в организацията, аз и моето семейство нямаме никакъв шанс да дойдем на тази дата.
Приятно изкарване на присъстващите
BillyBoy`
09-06-2013, 13:31
Те от доста години се дърпат да е на Калояново не знам що така.Ама иначе за Хасково отново няма ядове.
Чета и все едно си пия кафето със захарин.
Хем не е баш сладко, а като му сложиш повече и почва да нагарча.
Пак се слага каруцата пред коня и за това е цялата писменна дейност.
Първо уточнете и организирайте всичко и чак тогава насрочвайте датата!
Ето, оказва се, че все още клуба с Алфисти.бг не са се разбрали за феста, а четири месеца преди него се обявява дата, която се оспорва от доста хора. За мене е без значение кога ще е, но има доста люде, които просто няма да имат възможност в края на септември. В началото на октомври ще е същата работа. Тогава ще са пред заплата, та оправдания винаги ще има.
Аз лично си заделям пари по-отрано и не разчитам на случая.
Прекалено много се набляга на "пистенето" и това изяжда главата на подобни мероприятия. На пистата излизат не повече от 5-6% от участниците. Останалите зяпат, а това скоро омръзва. Точно това се получи на предишния. Освен това, програмата беше до такава степен наситена, че не остана време за лаф-мухабед или просто хората да си поговорят с някоя чаша или бутилка в ръка.:drunk:
Хората се люшкаха като стадо пощръклели говеда ха на майсторско, ха на драг и цяло щастие е, че не стана някоя беля.
Ако престанем да се оплакваме и всеки се занимае с това, което най-добре умее, тогава може би и да стане.
Нено да се захване с драга, жените с децата, групата с тунинга да си излъчат хора от тях за организацията на тунинга, а тия като мен, които разбират само от салати и студена мастика, да не си пъхат гагата където не им е работа и да не пречат.
:bangin:
Който има идеи и топки да ги осъществи да казва.
Мрънкачите да си възстановят темата:"форумен плювалник" и да си изливат негативната енергия там.:Suicide:
ФЕРАРИСТ
09-06-2013, 18:59
Прекалено много се набляга на "пистенето" и това изяжда главата на подобни мероприятия. На пистата излизат не повече от 5-6% от участниците. Останалите зяпат, а това скоро омръзва. Точно това се получи на предишния.
Тука не си прав - БМВ съборите не случайно се радват на масовост(като изключим това че са много коли), най - вече за това че се пилят гуми по всякакви възможни начини - било то на драг, било то най вече на дрифт, писта и прочее......
Истината е проста - народа иска зрелища, иска да се пилят гуми, иска да гледа сейр, иска да види как на някой му изпушва двигателя, иска да види как на някой му гърми гумата, иска да слуша прекъсвачи, иска прочее неща........
Виж кво стана на така наречения драг лани - ми ебаси, аз не бях виждал толкова италиански коли наредени на опашка, да чакат старт в колони по двама и трима.......ся беше опасно не отричам, но важното е че предизвика небивала масовост, и то съвсем непринудено, просто некъв се нареди да маха и да дава старт, и ела да видиш......
Сега знам че не всички са по драга или пистата, но сумарно ако претеглим нещата при 1000 души колко биха предпочели да гледат изложение на 20 изложени и тунинговани италианки от една страна, и от друга драг да речем или некво подобно пилене на гуми и бензин(и дизел, и дизел), първите ще са не повече от 200.........
Сори но това е ситуацията, независимо кой какво предпочита или ще каже.......не коментирам че два дена са напълно излишни, малко са тия дето могат и двата дена да са там, а така присъствието се разводнява и разделя между двата дена, и доста народ остава с впечатлението че са били малко хора......
Не знам точно как се организира това и предполагам че е трудно, особенно като се има впредвид че Феста е три клуба, а не само Алфа.......
Така или иначе не искам да критикувам никой, все пак правилно или не доста хора отделя от времето си за да може тва да се състой.......
haljscho
10-06-2013, 20:39
Тука не си прав - БМВ съборите не случайно се радват на масовост(като изключим това че са много коли), най - вече за това че се пилят гуми по всякакви възможни начини - било то на драг, било то най вече на дрифт, писта и прочее......
Истината е проста - народа иска зрелища, иска да се пилят гуми, иска да гледа сейр, иска да види как на някой му изпушва двигателя, иска да види как на някой му гърми гумата, иска да слуша прекъсвачи, иска прочее неща........
Виж кво стана на така наречения драг лани - ми ебаси, аз не бях виждал толкова италиански коли наредени на опашка, да чакат старт в колони по двама и трима.......ся беше опасно не отричам, но важното е че предизвика небивала масовост, и то съвсем непринудено, просто некъв се нареди да маха и да дава старт, и ела да видиш......
Сега знам че не всички са по драга или пистата, но сумарно ако претеглим нещата при 1000 души колко биха предпочели да гледат изложение на 20 изложени и тунинговани италианки от една страна, и от друга драг да речем или некво подобно пилене на гуми и бензин(и дизел, и дизел), първите ще са не повече от 200.........
Сори но това е ситуацията, независимо кой какво предпочита или ще каже.......не коментирам че два дена са напълно излишни, малко са тия дето могат и двата дена да са там, а така присъствието се разводнява и разделя между двата дена, и доста народ остава с впечатлението че са били малко хора......
Не знам точно как се организира това и предполагам че е трудно, особенно като се има впредвид че Феста е три клуба, а не само Алфа.......
Така или иначе не искам да критикувам никой, все пак правилно или не доста хора отделя от времето си за да може тва да се състой.......
Абсолютно си прав!!!:thumbup::big_bow_down:
Ще си позволя само да кажа, феста на Сливен беше целия ДРАГ и естествено имаше доста недоволни....... и доволни естествено!
На феста на Лесново графика с програмата беше доста добре замислен и проблемния ДРАГ беше обявен за 15:00ч. и всички го изчакаха (е имаше някоя и друга по-ранна изява, но не мисля, че това беше някакъв проблем) така всичко изглеждаш ОК........ НО уви не се получи!!!
Така че моя съвет е, каквото и да организирате, каквато и да е програмата, просто да се придържате към нея!!!
Вие го организирате, ние сме длъжни да се съобразим..... И така всичко ще е точно!
Дай боже да се получи един добър Италфест!
Последно стана ли ясно къде и кога ?
Октомври некъде. Евентуално в България може би. Може и да не е писта, важно е да се видим.
spetsnaz_147
12-06-2013, 00:03
Октомври некъде. Евентуално в България може би. Може и да не е писта, важно е да се видим.
Абе жената е малко бремена става и тая година лафа , не се прави за алфа ентосиастите , а ма незнам за кой тогава !
Можем да си гласуваме за Калояново или Хасково до откат но опита ми показва че само 2 - 3 човека от сега са на ясно каде ще е , а датата е число от 1 до 31 не повече :throw:
Абе жената е малко бремена става и тая година лафа , не се прави за алфа ентосиастите , а ма незнам за кой тогава !
Можем да си гласуваме за Калояново или Хасково до откат но опита ми показва че само 2 - 3 човека от сега са на ясно каде ще е , а датата е число от 1 до 31 не повече :throw:
Гласувайте!!!!
spetsnaz_147
12-06-2013, 00:27
Калояново - Дракон
И кво то вече е решено
Наема за Калояново е доста по-различен от наема в Хасково. :magic:
Явно клубвете разполага с ограничен бюджет. :idea2:
spetsnaz_147
12-06-2013, 10:10
Всичко е възможно при желание , работа и менидмант колега , а наема не е чак толкова различен от миналогодишния :smile:
alfaa156
24-06-2013, 19:58
Аз разпитах и за състезанието за кар аудио-то питах хората от Ground Zero Bulgaria защото EMMA небило сигурно
""Здравей, извинявам се за малко закъснелия отговор, точно тази дата ми съвпадаше с пътуване до англия но нещата се промениха, относно условията, за самото караудио няма никакви проблеми, скоршитове за оценяване, бекофис, уреди, микрофони, знаeш че при нас всичко е на макс, моята оферта е 500лв като в тази сума са включени всичките ми разходи, другото което мога да направя е за първото място да подсигуря една хубава награда примерно компонентна система или нещо подобно и поущтрителни награди за второ и трето място. Единствено ако решите нещо ще ми е необходимо да ме осведомите поне един месец предварително, защото програмата ми е доста натоварена http://www.tuning.bg/forums/public/style_emoticons/default/wink.png ""
надявам се да има CAR AUDIO маняци ,но това зависи от организаторите
haljscho
24-06-2013, 21:06
Моля хората, занимаващи се с организацията, да пуснат тема с номера на стикерите, цените, може и как ще изглеждат, да предложат цени за доставка до желаещите и т.н. както беше миналата година. Лепенката ми още седи на стъклото. Отсега си запазвам номер 777 за мен и ще е добре да го платя авансово и го лепна на Алфата далеч преди феста, а не на входа на феста. Ако има драг, ще се включа, както е стокова колата. Хората търсят зрелища и емоции, считам, че това ще увеличи броя на посетителите.
Ванкааа, ДРАГ е мръсна и забранена дума!!!:devil2:
Аз разпитах и за състезанието за кар аудио-то питах хората от Ground Zero Bulgaria защото EMMA небило сигурно
""Здравей, извинявам се за малко закъснелия отговор, точно тази дата ми съвпадаше с пътуване до англия но нещата се промениха, относно условията, за самото караудио няма никакви проблеми, скоршитове за оценяване, бекофис, уреди, микрофони, знаeш че при нас всичко е на макс, моята оферта е 500лв като в тази сума са включени всичките ми разходи, другото което мога да направя е за първото място да подсигуря една хубава награда примерно компонентна система или нещо подобно и поущтрителни награди за второ и трето място. Единствено ако решите нещо ще ми е необходимо да ме осведомите поне един месец предварително, защото програмата ми е доста натоварена http://www.tuning.bg/forums/public/style_emoticons/default/wink.png ""
Саше определено предложението е супер!
А и предполагам Ники ще съдейства 100% за Ground Zero а и не само той!
Светльо ви показа как другите клубове си организират ДРАГ там където това не е възможно........ Мълчание!!!
Сашко сега ви дава предложение за Аудио тунинга...... Дано и тук да не си останем с мълчание!
:please::please::please:
alfaa156
27-06-2013, 18:08
http://www.cinefish.bg/data/movies_images/2/p_2163.jpg
:D :tooth:
bilgiiski
27-06-2013, 19:33
Да се надяваме че ще стане добър Фест.
винаги фестовете са били пълна порнография никаква орг.странни правила ужас и затова и почти избягв. да ходя вече.кофти е но ние имаме наи смотаните организатори
Black Power
29-06-2013, 15:17
винаги фестовете са били пълна порнография никаква орг.странни правила ужас и затова и почти избягв. да ходя вече.кофти е но ние имаме наи смотаните организатори
така си е но тряа пак да отидете с маската и росен да им покажете как се кара на майсторското:bash:
така си е но тряа пак да отидете с маската и росен да им покажете как се кара на майсторското:bash:
Вас 2-мата , като ви гледам едва ли сте били на много фестове , че да коментирате организаторите . Някой от вас нещо подобно организирал ли е някога . Всичко много ланкате и ви знаят устите ама всеки отива и чака на готово да му направят веселото . Отиваш с настроение и си правиш сам шоуто . Всички знаете само да оплювате за това не ни се получават фестовете .
:meeting::chair::whip::guns::laser:
Алфист11
02-07-2013, 09:33
Аз пък искам да поздравя организаторите,че са се нагърбили с тази задача,които и да са те и каквото и да решат.Не може да се угоди на всички така или иначе.Наистина е добре да има драг,на събора на пежо се получи добре с отцепения участък до КАТ,така че може да се организираме колегите от Хасково и да отидем до полицията да видим как стоят нещата.
Вас 2-мата , като ви гледам едва ли сте били на много фестове , че да коментирате организаторите . Някой от вас нещо подобно организирал ли е някога . Всичко много ланкате и ви знаят устите ама всеки отива и чака на готово да му направят веселото . Отиваш с настроение и си правиш сам шоуто . Всички знаете само да оплювате за това не ни се получават фестовете .
сега да бил сам на доста фестове и не сам доволен почти от никои само на ст.загора става.и незнам някои от другите клубове да се е включвал в орг.такаче моляте.имам много много примери да давам за организацията и шуробащинията.но не е тук мястото.
Black Power
02-07-2013, 23:34
сега да бил сам на доста фестове и не сам доволен почти от никои само на ст.загора става.и незнам някои от другите клубове да се е включвал в орг.такаче моляте.имам много много примери да давам за организацията и шуробащинията.но не е тук мястото.
мен най ме нарадва факта когато в сливен се чудехме драга ли да гледаме,майсторското ли,а и се чудехте дали ще карате вашите 145 ци или пунтото,а когато почти всички присъстващи пресичаха по време на обиколките, не е за коментиране:bounce8:
haljscho
03-07-2013, 00:26
На кой му харесало, на кой не му харесало............
Тва е минало свършено!!!
Ето три мнения от миналия месец по които има какво да се каже и помисли от страна на организаторите!!!
Сега видях, че и колегите от пежо форума си правят събора в Хасково. Интересното е, че освен всичко ще имат драг като за това явно са говорили с полицията да им затворят един булеврад за мероприятето :)
Пускам и програмата им за 2-та дни като може да "изплагиатстваме нещо от тях" :
Старта на драга ще е на бул.''Съединение'' 72 (входа на КАТ Хасково) и с посока изхода на града. Началото е в 08:00ч. на 15.06.2013г.
Събота 15.06.2013г.:
07:30 - 08:00 Подготовка на автомобилите
08:00 - 10:00 Квалификации Драг
10:00 - 11:00 Финали Драг
11:00 - 11:05 Официално откриване на Събор 2013 на картинг писта Хасково
11:05 - 13:00 Майсторско шофиране + Змейка
11:05 - 16:00 Кола на публиката
11:05 - 16:00 Тест-драйв на автомобили предоставени от София Франс Ауто
13:00 - 16:00 Квалификации Тайм-атак
16:00 - 16:30 Забавни игри с публиката
16:30 - 18:00 Финали Тайм-атак
18:05 - 19:30 Авто родео
21,00 - ... официална вечеря в хотел/ресторант "Хасково", награждаване и закриване на събор 2013
Неделя 16.06.2013г:
11,00 - ...Отборни картинг състезания
Моля хората, занимаващи се с организацията, да пуснат тема с номера на стикерите, цените, може и как ще изглеждат, да предложат цени за доставка до желаещите и т.н. както беше миналата година. Лепенката ми още седи на стъклото. Отсега си запазвам номер 777 за мен и ще е добре да го платя авансово и го лепна на Алфата далеч преди феста, а не на входа на феста. Ако има драг, ще се включа, както е стокова колата. Хората търсят зрелища и емоции, считам, че това ще увеличи броя на посетителите.
Ще се избиете, преди да се видите :)
И аз не съм доволен че тогава е датата и на друг авто събор ама не може 200 човека да се съобразяват с мен.
Mitko_SW
04-07-2013, 20:32
Начи пичове евала че сте направили някви усилия за фестаи сте обявили датата и всеки знае да си прави сметката вече а такива папагали като дригата и мордУхай дето само знаят да мрънкат не трябва да им са обръща внимание поради причината че нема да си мръднат пръста да направат нещо по въпроса живи и здрави с удоволствие ша пресъствам на феста
Начи пичове евала че сте направили някви усилия за фестаи сте обявили датата и всеки знае да си прави сметката вече а такива папагали като дригата и мордУхай дето само знаят да мрънкат не трябва да им са обръща внимание поради причината че нема да си мръднат пръста да направат нещо по въпроса живи и здрави с удоволствие ша пресъствам на феста
Ти пък къде ме видя да мрънкам!:pokey:
Изобщо познаваш ли ме?!:Tease:
Можеш да ме обсъждаш:
Първо, ако ме познаваш
Второ, ако си влачил като мене маси, конуси, покривала, уредби. Тичал си в бурята да събираш покъщината на клуба, грижил си се останалите да са наред, а накрая дори ти се е повръщало от простотии.
Трето, когато започнеш да пишеш поне малко по-грамотно.
Четвърто, когато започнеш да спазваш правилата, а добрият тон е едно от тях!:comphits:
Mitko_SW
04-07-2013, 23:22
Виж ся грамотното писане неми дреме ама грам пък и не виждам тука да има учителки по български език и литература и съдейки по писаното в предишните страници има тук-там някой които да мрънкат или си организират резервно събитие пък и не виждам лош тон тук
spetsnaz_147
05-07-2013, 19:51
Ти пък къде ме видя да мрънкам!:pokey:
Изобщо познаваш ли ме?!:Tease:
Можеш да ме обсъждаш:
Първо, ако ме познаваш
Второ, ако си влачил като мене маси, конуси, покривала, уредби. Тичал си в бурята да събираш покъщината на клуба, грижил си се останалите да са наред, а накрая дори ти се е повръщало от простотии.
Трето, когато започнеш да пишеш поне малко по-грамотно.
Четвърто, когато започнеш да спазваш правилата, а добрият тон е едно от тях!:comphits:
Господине част от възпитанието е да не правиш забележки и да спазваш добрия тон дори когато отсреща не го правят , а що се отнася до вашето възпитание -
1. :comphits: това е адски възпитано - да да .
2. Подписа ви е уникален и прави впечатление с "огромно възпитание и обноски "
3. Не е културно да се сочи с пръст и да се брои грешки които дори и Вие правите с което и аз се проявих като зле възпитан за което се извинявам на всички който ще го прочетат :Topic-is-closed-bg:
Виж ся грамотното писане неми дреме ама грам пък и не виждам тука да има учителки по български език и литература и съдейки по писаното в предишните страници има тук-там някой които да мрънкат или си организират резервно събитие пък и не виждам лош тон тук
Господине част от възпитанието е да не правиш забележки и да спазваш добрия тон дори когато отсреща не го правят , а що се отнася до вашето възпитание -
1. :comphits: това е адски възпитано - да да .
2. Подписа ви е уникален и прави впечатление с "огромно възпитание и обноски "
3. Не е културно да се сочи с пръст и да се брои грешки които дори и Вие правите с което и аз се проявих като зле възпитан за което се извинявам на всички който ще го прочетат :Topic-is-closed-bg:
Уникални сте, момчета!
Единият с "недремещият си" си търси даскалица по български , а другият бърза да замазва, без да има идея защо!:rotfl:
Хайде стига!
Колкото и да се напъвате, няма да ми промените мнението за пазарджишката група!
Обсъждаме Феста, а не си мерим .....
Ама и аз, защо ли ви се връзвам.
Вярно е, че старият глупак е два пъти глупак!:rotfl:
Ако няма плюнки в някоя тема, няма да е клуб алфа...
Mario_95
05-07-2013, 23:23
Вие сте уникални гъзета честно. Чел съм на доста автомобилни форуми организационните теми и такива абсурди няма. Само като пример го подхвърлям как може VW обществото които са n-пъти повече да не се карат и да се кефят само и то по няколко пъти на година сбирки а пък тука дето се вика няколко човека на кръст ще се избиете да си мерите....интелигенциите. Аз очаквах че след като сме по-малко общество ще сме още по-задружно ама ей на...
Mitko_SW
05-07-2013, 23:55
Уникални сте, момчета!
Единият с "недремещият си" си търси даскалица по български , а другият бърза да замазва, без да има идея защо!:rotfl:
Хайде стига!
Колкото и да се напъвате, няма да ми промените мнението за пазарджишката група!
Обсъждаме Феста, а не си мерим .....
Ама и аз, защо ли ви се връзвам.
Вярно е, че старият глупак е два пъти глупак!:rotfl:
Аз лично споделям мнението на spetsnaz_147 "Убий тъпака с мълчание"
надявам се е написано грамотно
rossenvn
05-07-2013, 23:57
Аз лично споделям мнението на spetsnaz_147 "Убий тъпака с мълчание"
надявам се е написано грамотно
Не, не е.
spe4elist
06-07-2013, 20:02
Няма ли модератори в този форум, та да разчистят тази свинщина тук?!? Опитвам се да чета само двете сериозни теми в този форум! ... и се оказва, че и те вонят на спам, хейт, мрън, откровени обиди и т.н. А за граматика и правопис - въобще няма да отварям дума! Не е необходимо да пишеш грамотно, след като вече си горд собственик на Аlfa Romeo, нали така?!? :puke:
Няма ли модератори в този форум, та да разчистят тази свинщина тук?!?
Tи пък сега .... много бързо забравяш - Забранено е да се модерира в тоя форум - иначе се активизират нежните душици .
spetsnaz_147
08-07-2013, 23:16
За сега още не съм решил дали да отида на италфеста , но ако още продължават по този начин нещата в Нашия лкуб аз лично ще съм един от първите който ще поискат оставката на целия управителен съвет и ще се обоснова :
БМВ фест е заснет от тележизии топ три в България - при условие че " имаме " позиции в Топ Гиар България ,
Други фестое обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват - за разлика от нашите само обещават за справки четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите !
Поредно не съм запомнил фест без дъжд през деня независимо деня или ноща на дните на феста - може би заради сезона !
И не на последно място до кога все едни и същи - може да се провери от кога се пробват тия и не успяват .
Ако този фест е провал както други преди това номинирам като алфист - докато не се променят нещата няма да съм член на куба - достойни алфисти и то от години
Бургас- Борислав Ангелов - bangelov
Варна- Ивайло –spe4elist
Велико Търново- Анастас Сяров- WRC
Враца- Ивайло Илиев- Undy
Пазарджик- Костадин Терзийски – Kostadin
Хасково- Красимир Събев- Събев
Обещано ил да получат пълномощно официално http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1151703#post1151703 , а не официално един бог знае .
Аз бих добавил
Ферариста
Ици
Бобо
Нено
Вегата
Едни от най старите алфисти или доказали се през годините , като по млад алфист бих последвал който и да е от тях само клуба да спре да тъпче на едно място !
Моля се цензурата и форума да нямат нищо общо !
spetsnaz_147
09-07-2013, 10:47
Понеже няма къде другаде като не съм член на клуба какво става да попитам със структорите по места за който говорите от маса време и това само думи ли останаха във времето !
До управителният съвет на клуб Алфа Ромео
За сега още не съм решил дали да отида на италфеста , но ако още продължават по този начин нещата в Нашия лкуб аз лично ще съм един от първите който ще поискат оставката на целия управителен съвет и ще се обоснова :
БМВ фест е заснет от тележизии топ три в България - при условие че " имаме " позиции в Топ Гиар България ,
Други фестое обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват - за разлика от нашите само обещават за справки четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите !
Поредно не съм запомнил фест без дъжд през деня независимо деня или ноща на дните на феста - може би заради сезона !
И не на последно място до кога все едни и същи - може да се провери от кога се пробват тия и не успяват .
Ако този фест е провал както други преди това номинирам като алфист - докато не се променят нещата няма да съм член на куба - достойни алфисти и то от години
Бургас- Борислав Ангелов - bangelov
Варна- Ивайло –spe4elist
Велико Търново- Анастас Сяров- WRC
Враца- Ивайло Илиев- Undy
Пазарджик- Костадин Терзийски – Kostadin
Хасково- Красимир Събев- Събев
Обещано ил да получат пълномощно официално http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1151703#post1151703 , а не официално един бог знае .
Аз бих добавил
Ферариста
Ици
Бобо
Нено
Вегата
Едни от най старите алфисти или доказали се през годините , като по млад алфист бих последвал който и да е от тях само клуба да спре да тъпче на едно място !
Моля се цензурата и форума да нямат нищо общо !
"За сега не съм решил дали да отида на италфеста, но ако още продължават по този начин нещата в Нашия лкуб аз лично ще съм един от първите които ще поискат оставката на целия управителен съвет и ще се обоснова:"
По първия абзац:
Какво ще решиш да правиш за феста, едва ли е толкова важно за някого тука. Не можеш да кажеш "нашия клуб", защото ти не си член на клуба. Това е като личния камериер на Хуго Чавес да иска оставката на Обама, защото в Белия дом има сутрешно пиене на чай!
Това, че ще си един от първите би трябвало да означава, че има организирано брожение на хора срещу клуба и ти си един от организаторите му. Тоест работиш против клуба!
" БМВ феста е заснет от тележизии топ три в България - при условие че "имаме" Топ Гиар България , "
Това трудно го разбирам. Който може да го обясни!
'Други фестое обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват- за разлика от нашите само обещават за справка четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите!"
Не знам нито един фест, на който и да е клуб, да е произвеждал автомобили , а още по-малко да ги е предлагал за пробно шофиране. Автомобилите се произвеждат обикновено в заводи, а не по пистите на фестовете.
"Поредно не съм запомнил фест без дъжд през деня независимо деня или ноща на на дните на феста - може би заради сезона!"
Поредно.... поредна трудно смилаема безсмислица. Мда! Действително в края на лятото и началото на есента валят дъждове. През пролетта и зимата тоже!:idea2:
"И не на последно място до кога все едни и същи - може да се провери от кога се пробват тия и не успяват."
Ами няма други, бе човек! Няма! Само мрънкачи бол.:wallbash:
Надолу не ща анализирам нещата, защото става все по-зле. В първата група си изредил регионалните представители на КАРБ. Те са такива официално и не виждам какво точно още да ги упълномощаваме.
Във втората част си изредил общо-взето хората на Алфисти.бг
И за последния абзац:
Хората, които си изредил са в КАРБ и Алфисти.бг защото им харесва и се забавляват. Те не чакат някой друг нещо да им направи, а те само да мрънкат.
"... като по-млад алфист аз съм готов да следвам който и да е от тях...."
Време е да пораснеш и сам да си намериш пътя, а не някой друг да те води.:prescription:
Едит: Сега виждам, че поста е след 21:30часа.
spetsnaz_147
10-07-2013, 10:35
"За сега не съм решил дали да отида на италфеста, но ако още продължават по този начин нещата в Нашия клуб аз лично ще съм един от първите които ще поискат оставката на целия управителен съвет и ще се обоснова:"
По първия абзац:
Какво ще решиш да правиш за феста, едва ли е толкова важно за някого тука. Не можеш да кажеш "нашия клуб", защото ти не си член на клуба. Това е като личния камериер на Хуго Чавес да иска оставката на Обама, защото в Белия дом има сутрешно пиене на чай!
Това, че ще си един от първите би трябвало да означава, че има организирано брожение на хора срещу клуба и ти си един от организаторите му. Тоест работиш против клуба!
" БМВ феста е заснет от телевизии топ три в България - при условие че "имаме" Топ Гиар България , "
'Други фестове обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват- за разлика от нашите само обещават за справка четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите!"
Не знам нито един фест, на който и да е клуб, да е произвеждал автомобили , а още по-малко да ги е предлагал за пробно шофиране. Автомобилите се произвеждат обикновено в заводи, а не по пистите на фестовете.
"Поредно не съм запомнил фест без дъжд през деня независимо деня или нощта на дните на феста - може би заради сезона!"
Поредно.... поредна трудно смилаема безсмислица. Мда! Действително в края на лятото и началото на есента валят дъждове. През пролетта и зимата тоже!:idea2:
"И не на последно място до кога все едни и същи - може да се провери от кога се пробват тия и не успяват."
Надолу не ща анализирам нещата, защото става все по-зле. В първата група си изредил регионалните представители на КАРБ. Те са такива официално и не виждам какво точно още да ги упълномощаваме.
Във втората част си изредил общо-взето хората на Алфисти.бг
И за последния абзац:
Хората, които си изредил са в КАРБ и Алфисти.бг защото им харесва и се забавляват. Те не чакат някой друг нещо да им направи, а те само да мрънкат.
"... като по-млад алфист аз съм готов да следвам който и да е от тях...."
Време е да пораснеш и сам да си намериш пътя, а не някой друг да те води.:prescription:
Едит: Сега виждам, че поста е след 21:30часа.
Не съм член на клуба защото не ми е показан смисъла !
Няма желание и на други алфисти защото и те не виждат къде отиват патите !
А за това колко съм пораснал само банковата ми сметка говори !
А за да говориш от името на всички не знаех , че си адвокат на клуба , но като ти гледам възпитанието и образованието на дали да си такъв :prescription: !
А за това кой ще последвам лично аз смятам , че има достойни алфисти които заслужават да им се даде шанс да се опитат да раздвижат малко нещата преди да се е стигнало до свестяване на труп !
Не съм член на клуба защото не ми е показан смисъла !
Няма желание и на други алфисти защото и те не виждат къде отиват патите !
А за това колко съм пораснал само банковата ми сметка говори !
А за да говориш от името на всички не знаех , че си адвокат на клуба , но като ти гледам възпитанието и образованието на дали да си такъв :prescription: !
А за това кой ще последвам лично аз смятам , че има достойни алфисти които заслужават да им се даде шанс да се опитат да раздвижат малко нещата преди да се е стигнало до свестяване на труп !
Като те гледам как пишеш и се изразяваш ми е трудно да повярвам , че имаш дори основно образование. Може да са те пробутали с аргумента: абе нека му дадем осми клас, та да може поне шофьорска книжка да изкара, та да си изкарва хляба...., но това не променя нещата.
Човек не е толкова голям, колкото му е банковата сметка. Най-големите банкери-евреите са казали, че една трета са пари, една трета злато и една трета недвижимости. Казали са го преди хилядолетия. Парите както ги имаш, така и ги нямаш. Това не е за хвалене!
Разбирам порива ти да се развива клуба, но това не става с критикарство, а с конкретни предложения и действия. Приказки от сорта: аз няма да ставам член на клуба, защото не виждам смисъл... не са сериозни. Като искаш да промениш нещо се захващаш с него, а това става не като бягаш, а като се завреш в проблемите.Повечето от хората, които уважаваш са ми добри познати, като някои от тях са ми особено близки. С тия хора можем да си кажем всичко и дори и отстрани да изглежда , че се караме, то всъщност дискутираме. Ето това не могат да го разберат такива като тебе, които не са в кухнята. И става така, че двама си мерят "депозитите", а третият си подлага "джоба" ( последната дума да се чете от руски).
Ха познай, кой го отнася?:sniping:
Да се сравняваме с БМВ и WV е просто нелепо. Зад тях стоят хора , които карат лимузини, а също и огромен маркетинг. За това ще ги снимат не три , а тридесет и три телевизии.
Последният фест се провали отчасти не заради организаторите, а заради липсата на дисциплина в участниците. Ама така ще е, до като повечето си мислят за феста като за място, където ще се изфукат с постиженията си, отколкото като за място, където да се съберем, да се видим тет-а-тет и да обменим мисли и идеи.
Аз спирам да пиша, защото винаги ми е противно, когато гледам някой да си пилее енергията за деструктивни неща.
spetsnaz_147
10-07-2013, 12:28
7
Като те гледам как пишеш и се изразяваш ми е трудно да повярвам , че имаш дори основно образование. Може да са те пробутали с аргумента: абе нека му дадем осми клас, та да може поне шофьорска книжка да изкара, та да си изкарва хляба...., но това не променя нещата.
Човек не е толкова голям, колкото му е банковата сметка. Най-големите банкери-евреите са казали, че една трета са пари, една трета злато и една трета недвижимости. Казали са го преди хилядолетия. Парите както ги имаш, така и ги нямаш. Това не е за хвалене!
Разбирам порива ти да се развива клуба, но това не става с критикарство, а с конкретни предложения и действия. Приказки от сорта: аз няма да ставам чле н на клуба, защото не виждам смисъл... не са сериозни. Като искаш да промениш нещо се захващаш с него, а това става не като бягаш, а като се завреш в проблемите.Повечето от хората, които уважаваш са ми добри познати, като някои от тях са ми особено близки. С тия хора можем да си кажем всичко и дори и отстрани да изглежда , че се караме, то всъщност дискутираме. Ето това не могат да го разберат такива като тебе, които не са в кухнята. И става така, че двама си мерят "депозитите", а третият си подлага "джоба" ( последната дума да се чете от руски).
Ха познай, кой го отнася?:sniping:
Да се сравняваме с БМВ и WV е просто нелепо. Зад тях стоят хора , които карат лимузини, а също и огромен маркетинг. За това ще ги снимат не три , а тридесет и три телевизии.
Последният фест се провали отчасти не заради организаторите, а заради липсата на дисциплина в участниците. Ама така ще е, до като повечето си мислят за феста като за място, където ще се изфукат с постиженията си, отколкото като за място, където да се съберем, да се видим тет-а-тет и да обменим мисли и идеи.
Аз спирам да пиша, защото винаги ми е противно, когато гледам някой да си пилее енергията за деструктивни неща.
Явно вече сме приятели щото по твой думи човек който не познаваш не е възпитано да обсъждаш евала за годините ти но май критическата те е налегнала !
Ха познай, кой го отнася:sniping:? - А що се отнася до това внимавай кой заплашван и се моли да улучиш от първия път щото аз съм дал 7 години от живота си на Българската армия и не случайно ми е такъв ника щото ако не уцелиш аз за това съм учен 68 бригада BUSOF и в Ирак се пробваха ама съм жив а други не
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:22 ----------
А за образованието като гледам преклоната ти възраст сигурно си с 2 - 3 отделение:idea2:
Я и аз като един незапознат юзър да си кажа мнението ...
По първия абзац:
Това май беше единствената точка, по която си отговорил. А дори имаш аргумент, не си член значи нямащ право на глас - правилно. Обаче я аз да попитам, може ли някой да каже на незапознатия форумен юзър, колко на брой са били членове на КАРБ през 2008-ма година примерно и колко са сега през 2013 ? Тоест дали членовете да не сте си останали едно 25-30 човека и да обяснявате като не си член нямаш думата ! Защото това да плащаш членски внос трябва да виждаш смисъл от това, а не просто да имаш правото да изказваш мнения !
" БМВ феста е заснет от тележизии топ три в България - при условие че "имаме" Топ Гиар България , "
От тук надолу се почва едно увъртане без да се дават отговори. Колегата иска да каже, че ИталФест НЕ се отразява от почти никоя медия, да не говорим за многото сайтове, който правят заснемане на автосъбития. Лично аз на миналия фест изявих желание да помогна с това, тъй като познавам не малко хора точно в тази област.
'Други фестое обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват- за разлика от нашите само обещават за справка четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите!"
Не знам нито един фест, на който и да е клуб, да е произвеждал автомобили , а още по-малко да ги е предлагал за пробно шофиране. Автомобилите се произвеждат обикновено в заводи, а не по пистите на фестовете..
Пак увърташ и се правиш на не разбрал ! Става въпрос за тест-драйв на коли от МиланоМоторс, АутоИталия или който там отговаря за това ? Помня на междене имаше май за последно тест-драйв на новото Браво, но до там ...
Ами те май тея с желанието сте си ги изпъдили сегашното началство ама няма право да коментирам тука аз :prescription: всеки си отговаря за себе си, но в момента е ВИДНО, че нещата не се получават и когато не се получават най-грешното, което може да се направи, е да обвиняваш други хора за несполуките си !
Mitko_SW
10-07-2013, 20:23
Бай ти Иво стриптизьора е голям потник принципно особено ако е пийнал нещо и постоянно увърта и сучи като стара баба упазил ма господ да не лепне пак около нас
spetsnaz_147
10-07-2013, 22:13
Не тук колега има тел отдолу никога не съм крил от никой кой съм и с какво съм си вадил хляба , а и какво толкова съм написал иска онзи вече мой любим колега с когото чакам да се запозная да му обясня че колкото аз съм си играл с драгунов толкова той не е гледал снимки на оръжия , да не смее да заплашва и че и преди са стреляли по мен !
spetsnaz_147
10-07-2013, 22:41
Колега,ако наистина си бил там това никога няма да го напишеш.
Я дай малко инфо с кой контингент си бил в Ирак,може да сме били заедно.
Извинявам се за спама.
А понеже се вижда че сте се събрали да говорите ето повече от инфо за да се спре по темата
Бил съм на малко места за който само може да мечтаеш и съм правил неща желани от всеки един войник
Снимките са премахнати за да не се спекулира с тях с темата до тук 10 мин стигат дано ги видя и да си доволен
digitalundgrd
10-07-2013, 23:29
Темата стана малко от типа "искрено и лично" с баба ти Миглена.... 90% от писанията тук, не вълнуват 99.9% от "контингента" на форума. Не виждам какво общо има това, кой как си изкарва парите и колко в същност са те, с Италфест 2013?!!?!
Драскайте си ЛС, а даже гледам, и че телефони си разменяте... Не за друго, ами просто е по-лесно и безболезнено за околните ;)
dilian alfa gtv
10-07-2013, 23:44
Темата стана малко от типа "искрено и лично" с баба ти Миглена.... 90% от писанията тук, не вълнуват 99.9% от "контингента" на форума. Не виждам какво общо има това, кой как си изкарва парите и колко в същност са те, с Италфест 2013?!!?!
Драскайте си ЛС, а даже гледам, и че телефони си разменяте... Не за друго, ами просто е по-лесно и безболезнено за околните ;)
Пълна трагедия....!!!:shock::stumm:
spetsnaz_147
10-07-2013, 23:56
Прави сте просто се защитих , те отклониха темата много готино като принципа разделяй и владей .
Извинявам се че им се вързах на хорото , но въпроса си остава и е по темата до кога ......
ко ста сяя ша има ли фесто ?
ай че ми се тропа вееееее:grandpa:
Alfa User
12-07-2013, 22:18
Тоя Фест е обречен ... ма дано греша де.
:respect: за организаторите !
П.П. И наистина ... темата има нужда от брутално разчистване!!! Само дето вече няма такива модератори, дето да го свършат без страх :tongue2:
Furious 155
13-07-2013, 12:08
Тоя Фест е обречен ... ма дано греша де.
:respect: за организаторите !
П.П. И наистина ... темата има нужда от брутално разчистване!!! Само дето вече няма такива модератори, дето да го свършат без страх :tongue2:
Темата за Фест не трябва да е отворена за писане - трябва просто да се даде информацията и ДОТАМ!
Всички други мисли и чувства може да си ги пишете другаде.
Тази тема е за коша, без първото мение и няма нужда да се разчиства изобщо, Алекс.
И недей така да обиждаш модераторите на форума. Някак не ти подхожда, а и едва ли познаваш всички лично.
digitalundgrd
13-07-2013, 12:43
Te тия, които могат да барат в тоя раздел са от старата генерация, която продължава да се дъни с ненавременните си действия....
Alfa User
13-07-2013, 15:40
Темата за Фест не трябва да е отворена за писане - трябва просто да се даде информацията и ДОТАМ!
Всички други мисли и чувства може да си ги пишете другаде.
Тази тема е за коша, без първото мение и няма нужда да се разчиства изобщо, Алекс.
И недей така да обиждаш модераторите на форума. Някак не ти подхожда, а и едва ли познаваш всички лично.
Едва ли има значение колко от тях познавам ... факт е, че темата е нас*ана, и никой не взема никакви мерки.
Колкото до това дали е трябвало да бъде отворена за дискусии и писане - това е съвсем отделен проблем.
Васил Петров
14-07-2013, 02:04
Te тия, които могат да барат в тоя раздел са от старата генерация, която продължава да се дъни с ненавременните си действия....
:big_bow_down::big_bow_down: По точно на хора които нямат време за тоя форум. Не са кат бившите модове от голямото добро утро!
аз предлагам да оставим тез дразги и да чакаме момента хората наели се да направят това....... събитие !
за да можем да се видим с приятели и да си изкараме чудесно
аз предлагам да оставим тез дразги и да чакаме момента хората наели се да направят това....... събитие !
Абсолютно прав си токи4 и те подкрепям с две ръце.
Alfa User
15-07-2013, 23:14
...
Това е основната идея на Феста, и аз също се надявам от все сърце да стане точно това! :cheers:
винаги съм уважавал хората нагърбили се с това
па после тоа тва тоа онова
ми а го направят тези дето мрънкат демек недоволните сека година
всяка година се едно и също
ша си купя ZASTAVA:)
Това е основната идея на Феста, и аз също се надявам от все сърце да стане точно това! :cheers:
Не мислех дa се включвaм в темaтa, но зaрaди вaс двaмaтa(Иво нямa нуждa от aдвокaт) ще остaвя чaшaтa с виски до шезлонгa ;) ( все пaк нa морето съм) и ще кaжa: Нaздрaве!
Не им е лесно нa оргaнизaторите, aмa те си знaят. И вие знaете и зaтовa не мрънкaте :) .
п.п. Aлекс, не бъди черноглед :) .
Фестa го прaвим НИЕ! Всички ние и просто трябвa дa го рaзберем.
Сори зa несъщественото отклонение, aмa... Нaздрaве :)
Не мислех дa се включвaм в темaтa, но зaрaди вaс двaмaтa(Иво нямa нуждa от aдвокaт) ще остaвя чaшaтa с виски до шезлонгa ;) ( все пaк нa морето съм) и ще кaжa: Нaздрaве!
Не им е лесно нa оргaнизaторите, aмa те си знaят. И вие знaете и зaтовa не мрънкaте :) .
п.п. Aлекс, не бъди черноглед :) .
Фестa го прaвим НИЕ! Всички ние и просто трябвa дa го рaзберем.
Сори зa несъщественото отклонение, aмa... Нaздрaве :)
Наздраве, багерче, да ти е слънчево и спокойно морето до края :)
Надявам се да пием по едно пиене(много пъти) на феста :cheers:
nonamecrew
20-07-2013, 00:44
Да се включа и аз в темата ....
Ама НАЗДРАВЕ бе пичове !!! :cheers::cheers::cheers:
И сега да се отклоня от темата и да напиша нещо и за феста. Аз съм на кантар.. кола нямам .. и да идвам ще е с мотор и съм зависим от времето :ranting:
П.П. Пак по темата: трябва да се видим и да обърнем по някое кюфтенце ... че сме се забравили ... Наздравееее пичовее :D :wierdo::wierdo::wierdo::cheers::cheers:
Да се включа и аз в темата ....
Ама НАЗДРАВЕ бе пичове !!! :cheers::cheers::cheers:
И сега да се отклоня от темата и да напиша нещо и за феста. Аз съм на кантар.. кола нямам .. и да идвам ще е с мотор и съм зависим от времето :ranting:
П.П. Пак по темата: трябва да се видим и да обърнем по някое кюфтенце ... че сме се забравили ... Наздравееее пичовее :D :wierdo::wierdo::wierdo::cheers::cheers:
Aми нaздрaве и нa тебе, пич :) . Ние зa рaзликa от тебе имaме Aлфи в движение и не сме нa кaнтaр, тa aко имa сбиркa, нaреченa Итaлфест ще отидем дa се видим. Ти нещо друго ли предлaгaш?
Alfa User
20-07-2013, 17:30
...
Аз имам да връщам едно возене за Италфест на пазарджик, така че ако искаш - идваш с мене!
Ще се разберем допълнително.
Иначе кво друго да стане на феста, освен да се видим с познати, да си изкараме добре, и да си образуваме едни готини спомени!!! :headbang:
nonamecrew
21-07-2013, 12:42
Ще се чуем .. че много ми се идва :bounce8: сектата е под напрежение вече :butt::butt:
И аз пак ще си напиша нещото, понеже и тая година ще е смех, а е юбилей. Тъжното е че в темата, пишат само хора с мнение: "важното е да се виИме, да пиЕме по бирИ и те така"
Когато се отвори темата за Итафест, мнението ми беше:
Евала на организаторите, че се започва с разясняването и организирането от сега :cheers: Дано само не си останем с тази информация до септември.
Вече сме преполовили Юли и тънеме в тишина и незнание, август е най-мързеливия и отпускарски месец, така че правете си изводите, до къде е организацията на Италфест-а, а "организаторите" не се включват в тая тема и няма как да има градивен диалог ... нещо като протестиращите и правителството са !
Продължавам да твърдя, че:
Поне тази година (повтарям го всяка) стикерите за феста да са предварително готови и да може да се купуват и залепят на колата предварително (както е за БМВ-събора утре - стикерите са 5лв двата, всеки който иска да разпространява стикери му се дават 5-10комплекта, по сервизи напред назад и ако не ги продаде ги връща, за да се раздават на феста, ако ги продаде дава парите на организаторите)
И това си го повтарям, защото не получих отговори нито един от предишните пъти, когато съм го задавал :D
Обаче я аз да попитам, може ли някой да каже на незапознатия форумен юзър, колко на брой са били членове на КАРБ през 2008-ма година примерно и колко са сега през 2013 ? Колко бяха посетителите на италфест 2008-ма и колко на 2010-та/2011-та и 2012-та
Последно кога и къде е тоя фест трябва да преглеждам цялата тема и много малко за него виждам...
Последно кога и къде е тоя фест трябва да преглеждам цялата тема и много малко за него виждам...
явно не си прочел темата пост номер 1 http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1215397&postcount=1
Честно казано ме беше малко срам да си сложа стикера на прозореца от миналогодишния фест.Доста ниско качество.По добре сами да си ги прави ме :)
Преди години фестовете се правеха началото на септември, а сега можем да го съчетаем с коледните празници и зимни гуми.Вероятността от гадно време е огромна.Ще падне една мъгла като в Габрово та после не се разбра кой е бил там :)
Тоа се очертава да бъде най-якио фест до сега. Даже май ще е по-брутален и от 2012... :jumping:
reloading
26-07-2013, 23:14
Честно казано ме беше малко срам да си сложа стикера на прозореца от миналогодишния фест.Доста ниско качество.По добре сами да си ги прави ме :)
Преди години фестовете се правеха началото на септември, а сега можем да го съчетаем с коледните празници и зимни гуми.Вероятността от гадно време е огромна.Ще падне една мъгла като в Габрово та после не се разбра кой е бил там :)
Това за времето и аз съм на същото мнение. Кел-файда дето викат хората, че си излъскал лятата капла и си наточил алфичката за феста , след като цялата ще е в прах от мокрия път + зимни гуми...
nonamecrew
27-07-2013, 23:12
Абе хубаво ще е ... се забавляваме като всеки път :) :pancake:
Аз да попитам нещо съществено . Датата има ли някаква корекция или си остава написаната в 1-вия пост 28-29-ти
Аз да попитам нещо съществено . Датата има ли някаква корекция или си остава написаната в 1-вия пост 28-29-ти
Няма корекция засега.
Някой ще носи ли нитро моделчета на пистата, както имаше в Сливен преди две години, да знам дали да взимам моята? Да си направим едно състезание в умален мащаб.