View Full Version : алфа ромео 146 1.9тд амортисиори
ivalin93
14-08-2013, 08:42
здравеите колеги изкам да ви питам амортисиори от алфа 145 1.4 тс дали стават на моя дизел гледам че пружината е със съштата дулжина и дебелина или от фиат брава 1.6 16в пак със пружините просто един фр ги има и може да ми ги даде че моите са опуснали направо да ги сложа с пружините благодаря предварително
ами дизела е по-тежък отпред. имаше скоро такава тема даже.
ivalin93
14-08-2013, 13:06
предната тема става въпрос само за амортисиори а аз имам сжалени с макферсона и пруйината а тези от фиата знам че са добри ама при тех пружината е къса с една намотка нз да неклекне много изкам да знам дали да се занимавам :)
budged3d
14-08-2013, 13:57
аз преди 2 месеца на мойто тд си сложих от 1.6 тс както са си с пружини тампони макферсони станаха идеално на боксерите и на Дже те де то са различни
ivalin93
14-08-2013, 14:59
гледам че от 1.4 тс са газови мога ли да разбера дали са опуснали както са с пружината илу трябва да ги сложа начи маи от фиат брава 1.6 нема да станат
гледам че от 1.4 тс са газови мога ли да разбера дали са опуснали както са с пружината илу трябва да ги сложа начи маи от фиат брава 1.6 нема да станат
Както са с пружините няма как да разбереш, ти не можеш да го мръднеш. Единствено може да ги видиш да не са омаслени.
ivalin93
15-08-2013, 17:05
е те са газови татакаче неможе да се омаслят
е те са газови татакаче неможе да се омаслят
глупости !!!
Дизела е по тежък с около 100 тина килограма, ще вози по меко :D.
Трябва да ги свалиш от пружините и да ги натиснеш на долу и те да се върнат сами ако са читави не са омаслили .
Не знам дали е нормално съскането при неравности. Някакви предложения ???