PDA

View Full Version : " ...Тати влюбих се в тази кола ..."

nuclearblast
23-08-2013, 02:26
Здравейте , казвам се Красимир и съм от Козлодуй.
" ...Тати влюбих се в тази кола ..." , цитирам 6 годишната си дъщеря , когато видя алфата която купих.
Мисля че колата няма нужда от представяне :) .

http://i44.tinypic.com/2ymeips.jpg

---------- Post added at 02:26 ---------- Previous post was at 02:19 ----------

http://clubalfaromeo.com/forum/[IMG]http://i43.tinypic.com/33awe8j.jpghttp://i43.tinypic.com/33awe8j.jpg

http://i41.tinypic.com/16itu8k.jpg

myato
23-08-2013, 09:54
Опа, Алфата на Kamen66 с нов дом.
Честито!

badmadafaka
23-08-2013, 10:48
Честито и браво, че все още има фенове и ценители, които не сортират обявите за коли по цена и да питат коя от двете най-евтини по-става... :laughing1:

KirilSol
23-08-2013, 10:56
Честито, със здраве да си я карате :cheers:

vesko_aleksandrov
23-08-2013, 11:42
Честита, наистина много хубава изглежда!

code
23-08-2013, 11:53
Супер е, браво! :yes::yes:

Furious 155
23-08-2013, 12:07
Браво и Честито! Да ви вози безпроблемно цялото семейство. :)

andro88
23-08-2013, 12:36
Добре дошъл в сектата колега. Да те слуша много автомобилът! Много безаварийни километри

Susscrofa
23-08-2013, 13:06
Не е най-разумната покупка, но какво от това.
Честито и много безаварийни.

PE4E
23-08-2013, 15:33
Честито колега,добре дошъл при по добрата марка коли! 8)
Много безаварийни и само положителни емоции! :hump:

wrc
23-08-2013, 18:34
Не е най-разумната покупка,

ЩО?

NPP
23-08-2013, 18:43
Хайде и аз да се изкажа, като един от главните виновници за тази покупка:gayfight: След дълго лутане между ГТВ,166 и 156, уцели една страхотна кола, която доставя огромно удоволствие!:razz: Да те слуша много и все така да те радва, сега вече и ти си заразен!:drive::metal:

syfer
23-08-2013, 19:44
ЩО?

наистина защо ?

Колега със здраве да я караш и със старание да я поддържаш.

myato
23-08-2013, 20:03
Не е най-разумната покупка, но какво от това.
Честито и много безаварийни.

Ако нямах три коли в къщи, щях да я отнеса, че отдавна и бях хвърлил око.:-P
Като махна някоя от другите, ще търся нещо по-лежерно за "старото", а след две годинки, една "къса" за щерката.
Още веднъж хиляди безаварийни на новия колега!

dimitar_vd62
23-08-2013, 20:37
Знам я колата, не си сбъркал, кефи и се.

Georgi Sartliyski
23-08-2013, 22:12
Честито безаварийно да я караш дълги години, колата изглежда много яка.

kolchev
23-08-2013, 22:18
Честито колега тази алфа е една от най красивите 156-ци в България. Поздравявам те за покупката.

Susscrofa
23-08-2013, 22:40
ЩО?

Защото не е, защото така мисля аз.:)

Относно външния вид, по който се захласвате искам да добавя, че двата спойлера седят кофти, претруфено някак си.
Праговете не ми харесват.
Кристалните стопове дори ми е неудобно да ги коментирам.

Въпрос на вкус.
Не се и съмнявам, че технически колата е гледана добре.

Още веднъж честито на "гордия" собственик и много безаварийни.:big_beer:

robygas
24-08-2013, 06:15
Честито и от мен на новият колега!
Даже, ще дойда да я видя на място, ако може.

Относно външния вид, по който се захласвате искам да добавя, че двата спойлера седят кофти, претруфено някак си.
Праговете не ми харесват.
Кристалните стопове дори ми е неудобно да ги коментирам.

Въпрос на вкус.

Още веднъж честито на "гордия" собственик и много безаварийни.:big_beer:

Баце, нЕмаш спиране...

d1lian
24-08-2013, 11:35
Честито :) Добър избор колега. Супер е колата, а колкото до претруфеното единствено горния спойлер не ми харесва. Също така с едни затъмнени качествено задни оригинални стопове ще ти харесва много повече :) Поздрави !

alfa1452.0
24-08-2013, 12:08
Честито на колегата :) алфичката съм я засичал много пъти :) найстина е супер :) а относно парите дори и 10 хил лв да е :) когато на човек нещо му хареса и може да си го позволи нека :) КЕФА ЦЕНА НЯМА !По добре 156-ца такава за 6 хил отколкото голф 4 за 5000 лв :)

rusiq86
24-08-2013, 12:26
Честито...

wrc
24-08-2013, 13:51

Е ми за кола 2-ра употреба не е ли най-важно да е добре технически.Външния вид е въпрос на вкус,и на мен не ми допада особено,ама кво от това,важното е,че на колегата му харесва.
Ама си пишеш ей така колкото да си чешеш пръстите:hmm:

Drag0
24-08-2013, 14:39
Честита Алфа Ромео :excl:
Най-важното е че външния и вид я прави уникална, независимо дали ще се хареса на всички.
Кристалните стопове като тези съм виждал на живо и са много по-хубави от това как изглеждат на снимката.
Единствената фрапираща грешка е че на кристални стопове/фарове и т.н. не се слагат оражеви крушки за мигачите , а такива но с хром ефект.

Susscrofa
24-08-2013, 16:13
Честито и от мен на новият колега!
Даже, ще дойда да я видя на място, ако може.

Баце, нЕмаш спиране...

Моите уважения, но би ли прочел постовете след моя.
Когато ги прочетеш ще разбереш, че живееш в ужасно лицемерен свят.:)
Важно е някой да отвори шампанското.
Чест и почитания.

ShoxXx
24-08-2013, 17:56
Ае тъпунгер, кой си ти, че ще говориш за лицемерие?

Погледни си темата за безумния кошник, който си купи наскоро, тъй тоя ван има няма е пълен с неработещи екстри и струва 3000лв, ама хората си затварят очите и те лъжат в прав текст, че става за кола. Това не е лицемерие, но явно си твърде ограничен, за да го разбереш.

Когато някой си купи кола ако ще да струва 1000лв иска да се похвали. Според възможностите на всеки. В съответната тема всеки КУЛТУРЕН човек му прави по едно евала, за да му е гот на тоя, който се гордее с новата си придобивка. Това, че ти си бъкан от комлекси чичка си е твой проблем, който не би трябвало да решаваш в автомобилен форум, камо ли за италиански коли, а по-скоро да потърсиш помощ от професионалист. Като не ти харесва дадена кола, на колега, който явно се гордее с новата си придобивка, слезни долу при кошника да напомпаш спадналата гума и пийни водица да се успокоиш, а недей да хейтваш там, където очевидно няма какво да кажеш.

Susscrofa
24-08-2013, 18:03

Погледни си темата за безумния кошник, който си купи наскоро, тъй тоя ван има няма е пълен с неработещи екстри и струва 3000лв, ама хората си затварят очите и те лъжат в прав текст, че става за кола. Това не е лицемерие, но явно си твърде ограничен, за да го разбереш.

Когато някой си купи кола ако ще да струва 1000лв иска да се похвали. Според възможностите на всеки. В съответната тема всеки КУЛТУРЕН човек му прави по едно евала, за да му е гот на тоя, който се гордее с новата си придобивка. Това, че ти си бъкан от комлекси чичка си е твой проблем, който не би трябвало да решаваш в автомобилен форум, камо ли за италиански коли, а по-скоро да потърсиш помощ от професионалист. Като не ти харесва дадена кола, на колега, който явно се гордее с новата си придобивка, слезни долу при кошника да напомпаш спадналата гума и пийни водица да се успокоиш, а недей да хейтваш там, където очевидно няма какво да кажеш.

Толкова добре му работят екстрите, че 156-цата ми прилича на жигула на фона на тази маршрутка. Даже ме е яд, че чаках толкова.:)
Аз пазарувам по-необходимост. Малък си още и няма как да ме разбереш. Гола ти е брадичката и са ти малко безсънните нощи.:pancake:
Каквато и да е 156-цата повече от 3000 лева за нея е глупост да се дават.

И се въздържай малко.:)
Евала.................хахаха

rusiq86
24-08-2013, 18:08

Адмирации...!

Прасшо...стига бате...колата си е чук, поддържана...сега едни спойлери за въпрос на вкус...ма не са причина да злословиш. Това както и да го погледнеш е повече кола от вана.
Нека човека се радва...недей разваля настроението.

ShoxXx
24-08-2013, 18:13
Имена и никове не използвах, ама виж хората как разбират кога става въпрос за тях...

Свиню /нали това ти значи ника, значи няма да се сърдиш/, та свиню неугледна /поне такава ти е и снимката/, не знаех, че ме познаваш толкова добре - окосмяване, дневен режим, ЕГН, но ако ме познаваше достатъчно добре, щеше да знаеш със сигурност, че не ми дреме, ама ГРАМ за това как ти пазаруваш и дали те е яд за нещо си или не. Това е поредната тема, в която комплексите ти са вплетени в постовете ти.

PS Ти не си ми никой, че да ми казваш дали да се въздържам или не. Имай го предвид занапред! ;)

Susscrofa
24-08-2013, 18:21
Адмирации...!

Прасшо...стига бате...колата си е чук, поддържана...сега едни спойлери за въпрос на вкус...ма не са причина да злословиш. Това както и да го погледнеш е повече кола от вана.
Нека човека се радва...недей разваля настроението.

Бегай:)
Нали търкалям 7 години такава белисима бе, гринго.:):pancake:
Аз всъщност нищо лошо не написах, но явно шоки се шокира.:)
Той се кефи кат му правят Евала.......хахаха:pancake:

---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:19 ----------

Имена и никове не използвах, ама виж хората как разбират кога става въпрос за тях...

Свиню /нали това ти значи ника, значи няма да се сърдиш/, та свиню неугледна /поне такава ти е и снимката/, не знаех, че ме познаваш толкова добре - окосмяване, дневен режим, ЕГН, но ако ме познаваше достатъчно добре, щеше да знаеш със сигурност, че не ми дреме, ама ГРАМ за това как ти пазаруваш и дали те е яд за нещо си или не. Това е поредната тема, в която комплексите ти са вплетени в постовете ти.

PS Ти не си ми никой, че да ми казваш дали да се въздържам или не. Имай го предвид занапред! ;)

Да, аз съм грозен и съм свиня, но не се нуждая от нищо освен от главата си, за да ме забележи някой....Евала....хахаха:pancake:

HACCP
24-08-2013, 18:36
Честито!
Само красиви и силни емоции с нова Кола!
:drive:

angelovi69
24-08-2013, 19:06
Честито и от мен!
Не познавам колата, но Варналии явно знаят за нея - значи е ОК.
Много дискусии изчетох, ама истината е в самото заглавие на темата.
Реакциите на дете са винаги неподправени и искрени.
Така че, колега, карай си колата с кеф, радвайте й се и хич да не ти дреме за хорското мнение. Важното е теб да те кефи и да ти е на сърце.
Данък "Обществено мнение" не плащаш!