Log in

View Full Version : Някой за Виена?

iee
24-08-2013, 18:57
Колеги, имам резервация за 4 нощувки в хотел във Виена за 27-30.08.2013. Резервацията няма да може да се използва, а парите ще се удържат. Така, че някой, ако иска да се възползва да го мислим, как ще стане.

Linkestis
24-08-2013, 20:39
Колеги, имам резервация за 4 нощувки в хотел във Виена за 27-30.08.2013. Резервацията няма да може да се използва, а парите ще се удържат. Така, че някой, ако иска да се възползва да го мислим, как ще стане.

Това звучи по смислено от твоето.

"Имам нива за оране в България.Трябва да се изоре до вчера.Давам 1000лв."

Все пак Виена не е три преки град.Срока които си дал е като от днес за вчера.Ти си резервирал и чакаш някои да ти върне парите??!?!

Имаше тук един елемент които си подаряваше старите матраци.Предложението ти е горе долу същото.

iee
24-08-2013, 20:50
Що се заяждаш без да мислиш? Да съм писал някъде, че искам пари? А? Или ти е трудно за го проумееш?

pininfarina
24-08-2013, 20:53

Ех Ванка яко нямаше да сме в Созопол тогава веднага се изстрелвахме ама....

Бобби
24-08-2013, 20:54
Обърни се към туристическите агенции....въпреки малкото време което остава....може да спестиш някой лев от дадените....
Ти всичко ли си платил...?....или само капаро си дал..?

iee
24-08-2013, 21:01
Ех Ванка яко нямаше да сме в Созопол тогава веднага се изстрелвахме ама....
Откачихте вие с тоя Созопол :) За съжаление е кратък срокът, ама в последния момент им се промениха плановете на нашите :(

pininfarina
24-08-2013, 21:03
Откачихте вие с тоя Созопол :) За съжаление е кратък срокът, ама в последния момент им се промениха плановете на нашите :(

Чуй се с Ралица на Марто - може да го пласирате пътуването!

iee
24-08-2013, 21:04
Обърни се към туристическите агенции....въпреки малкото време което остава....може да спестиш някой лев от дадените....
Ти всичко ли си платил...?....или само капаро си дал..?
Резервацията е през booking.com . Условията по точно тази резервация са, че вземат цялата сума, ако се анулира. Иначе още 5-6 резервации изгоряха, ама с по-дребни суми. Някой, пък се анулираха безплатно. :)

Бобби
24-08-2013, 21:15
Резервацията е през booking.com . Условията по точно тази резервация са, че вземат цялата сума, ако се анулира. Иначе още 5-6 резервации изгоряха, ама с по-дребни суми. Някой, пък се анулираха безплатно. :)
Търси вариант чрез тях или чрез други....ако си им редовен клиент би трябвало да измислят нещо......те всички са навързани като свински черва....тук да откриеш някой шанса е почти нулев.....търси тези който се занимават с този бизнес....все има някой, който се е запътил към Виена....въпроса е да го откриеш за отрицателно време.....представи си, че някой иска точно тези дни...а неяма резервация...и му отговарят, че няма места.....а бе има начин.....агенциите знаят във всеки един момент, какво се търси и предлага....просто ти трябва човек в тия среди...

Linkestis
24-08-2013, 21:43
Що се заяждаш без да мислиш? Да съм писал някъде, че искам пари? А? Или ти е трудно за го проумееш?

Сори батка не съм си пил апчетата.
Кои ще ти вземе резервето за Виена в автомобилен форум в следващите 2 дни?

iee
24-08-2013, 21:49
Знам ли? Може и от чужбина да чете някой :) Пробвам, ако не стане здраве да е ;)

Бобби
24-08-2013, 22:10
Знам ли? Може и от чужбина да чете някой :) Пробвам, ако не стане здраве да е ;)
Разшири периметъра...нета е необятен....може да изкочи от някъде пилето:))

RUNNING WILD
24-08-2013, 22:22
хубава дестинация е през август в Виена на море,ако ме научат и валс да танцувам за тия пари за резервацията,и по-добре че няма да ходиш и без това са студени и мързеливи расисти.

fred
25-08-2013, 09:48
Абе много си е убаво във Виена.Хората са топли и отворени, с доста славянска кръв, нямат нищо общо с тия по на север, па и виното им е добо и мезетата, а за бирата е ясно :).Ако спечеля тая вечер от тото-то ще взема тая разервация.

dimitar_vd62
25-08-2013, 12:35
Чшшш, дай са разберем мола ти са кой кога ще играе тото че не обичам да деля.Аз тая неделя от пролетта си я бях заплюл.:Topic-is-closed-bg:

fred
25-08-2013, 16:11
E добре де, аз съм следващата, ама ще дадеш на заем, после го връщам:wc: