Log in

View Full Version : Alfisti-новобранци...

Alfetino
24-08-2013, 22:13
Здравейте,отскоро съм с 166-ца 99г,2.0 ТS,бихте ли ми казали колко излизат предни дискове,накладки,свещи,ангр.ремък и изобщо коя фирма е с най- изгодни цени за части и консумативи принципно,както и да ми препоръчате сервиз.Чувам добри отзиви за "Лисан"-сервиз. Досега съм карал предимно немски возила,но когато се качих в тази кола и вече бях решил че я взимам,без дори да я покарам 100 метра. Някои много плюят по италианките но изобщо не съм съгласен. Мисля да си покарам тази кола и затова искам да си я стегна.Интересуват ме и лети джанти 205/55/16-употребявани.Предварително благодаря. :innocent:

ecotronic
25-08-2013, 12:21
Здравей колега!

Добре дошъл във форума :)

Да ти е честита новата придобивка и дано повече да и се радваш отколкото сърдиш.

Аз лично пазарувам от Тин-кар и съм доволен.

Мисля, че ще получиш много повече отговори на всякакви въпроси, ако ги зададеш в раздела 166. Там има и отделна тема с цени на части и ремонти.

Alfetino
25-08-2013, 20:56
Здравей колега!

Добре дошъл във форума :)

Да ти е честита новата придобивка и дано повече да и се радваш отколкото сърдиш.

Аз лично пазарувам от Тин-кар и съм доволен.

Мисля, че ще получиш много повече отговори на всякакви въпроси, ако ги зададеш в раздела 166. Там има и отделна тема с цени на части и ремонти.
Благодарско!

Росен Желев
27-08-2013, 09:37
Здравей колега и честита нова придобивка.Моята кола като я купих беше с чисто нови дискове някакви измислени и се изкривиха по автомивките.Един път изкривят ли се оправия няма.Така че евтини дискове няма да купуваш.Сега съм с Брембо за 176 лв двата и нямам никакви проблеми.Ангренаж търси Гейтс ролки Ина.

Alfetino
27-08-2013, 10:11
Здравей колега и честита нова придобивка.Моята кола като я купих беше с чисто нови дискове някакви измислени и се изкривиха по автомивките.Един път изкривят ли се оправия няма.Така че евтини дискове няма да купуваш.Сега съм с Брембо за 176 лв двата и нямам никакви проблеми.Ангренаж търси Гейтс ролки Ина.
Благодаря за инфото,колега,днес би трябвало всичко което трябва да е сменено от масла и филтри през дискове и накладки до водна помпа и ангренажен с ролки и събота на сбирка в 17. на ЕКО-то,бул.Б-я.