View Full Version : алфата е в бокса помагаите
колеги имам едно сериозно проблемче.немога да си намеря задни вежди за калниците и греда отпред на която се дурйи бронята и маската.ако имате инфо дали има ж някоя морак из софия цяло купе да си отрежа гредата.и едно друго питане-от каква друга марка кола ставаше бензиновата попма.благодаря
Аз доколкото знам за 155 не се продават вежди :shock: тва да не е Хлопел бре,а какво им е на калниците та търсиш вежди :?:
И аз с огромно любопитство чаках да разбера за какви вежди става въпрос :roll: Досега ръжда на 155 не съм видял, а ако е помлян калникът - цели бяха по 25-50 лв. при италианеца последно в зависимост от модификацията и състоянието...
Ivan Petkov
11-02-2007, 12:03
Колега мога да ти кажа два тел. но не съм сигорен дали ще ти помогнат. Но все пак се обади.Единия е на морга до Горна Оряховица Първомайци 0888959469 а другият на Краси в София има много части за алфи 0888406339 дано ти помогнат. Успех
pesho ot vraca
11-02-2007, 14:00
Бензиновата помпа колега става доколкото знам от Фиат Темпра от Дедра . Моята е от Темпра защото другата я изгорих на помпите трябва да им се сипва и бензин от време на време иначе горят но аз много не обичам да сипвам бензин. :
много благодаря за бързото инфо колеги.ми и двете вежди на кланиците са заминали.просто са си изгнили.може и да е удряна и за тва да са в такова състояние.
Като искаш само вежди, разходи се с флекса до някоя морга и си нарежи :twisted: :lol: