PDA

View Full Version : въпроси относно организацията и протичането на ИТАЛФЕСТ2013

fiore
30-08-2013, 09:04
колеги това е тема в която можете да поставяте своите въпроси и предложения относно протичането на ИТАЛФЕСТ 2013. Ще се стараем да отговаряме своевременно.

банетт
30-08-2013, 09:54
надявам се да няма викторини с въпроси от рода на :
"като знаете какъв ми е ника, на коя глава ми е стягала шапката", с награди никому не нужни китайски боклуци

nastybg
30-08-2013, 15:05
1. Казвате че стикери за Италфест-а ще може да се вземат/закупят предварително (с цел реклама на мероприятието). Колко е това предварително ?
2. Ще има ли участие на вносителите на италиански автомобили на Италфеста ? Под участие имам предвит тест драйв + някой кадърен, който да отговори на евентуални въпроси, а не паркирани и заключени Жулиета и Фиат Ф-РЕМОНТ.
3. Има ли и ако да, какви са изискванията за тайм-атак ? Такса, пожарогасители, каси и т.н. ?

fiore
31-08-2013, 12:50
1. Казвате че стикери за Италфест-а ще може да се вземат/закупят предварително (с цел реклама на мероприятието). Колко е това предварително ?
2. Ще има ли участие на вносителите на италиански автомобили на Италфеста ? Под участие имам предвит тест драйв + някой кадърен, който да отговори на евентуални въпроси, а не паркирани и заключени Жулиета и Фиат Ф-РЕМОНТ.
3. Има ли и ако да, какви са изискванията за тайм-атак ? Такса, пожарогасители, каси и т.н. ?

1.Стикерите ще са безплатни и ще се раздават преди феста и на самия фест.
2. Водим разговори за тестови автомобили и ако ма такива то такива задължително ще бъдат предоставени за тест драйв, както беше в сливен. Там всеки който е пожелал можеше да покара жулиета и пунто ево.
3. Тайм атак-а е своеобразна квалификация за италианското преследване. всеки желаещ ще може да участва след заплащане на такса, която ще обявим до няколко дни. Каските и пожарогасителите са задължителни, като на пистата има каски които могат да се ползват като е необходимо само да се ползва боне.
В свободното каране преди тайм атак-а всеки желаещ да опита каране на писта ще може да опита БЕЗ ТАКСА. времена няма да се мерят по време на свободното каране. Изискванията за каски и пожарогасители са същите като и за тайм атак-а и италианското преследване.

Alfa User
31-08-2013, 16:42
Копирам Ваше мнение от друга, вече заключена тема:

"На феста ще бъдат допускани САМО автомобили с стикер и номер раздаден от организаторите!"

Означава ли това, че ще бъдат връщани всички фенове, желаещи да посетят великата национална инициатива, ако не са ЕДИНСТВЕНО И САМО СЪС СТИКЕР ОТ КЛУБА???

Ако отговора е "ДА", то мисля, че е редно адски много да се засрамите, и да си коригирате отношението, защото ако аз дойда на феста и ми откажете вход заради липса на някакъв си стикер - ми ще ви тегля една българска майна, и ще си тръгна!!!

И мисля, че няма да съм единствен!

И това мнение ако изтриете - евала ви правя, даже шапка ще сваля!

банетт
31-08-2013, 17:12
Алекс точно така.
Това все пак е частно мероприятие.

който иска да ходи на феста на спецназ, той ще ви е водещ, той ще ви е спонсор, викотринките ще са негови, ненужните боклуци за награда ще са от него

fiore
02-09-2013, 00:47
пичове, пак разводнихте темата.
написах точно и ясно- На всички автомобили , които ще бъдат на ИТАЛФЕСТ 2013 Задължително ще има стикер на организаторите. В конкурсите ще се участва с номерата на стикерите раздадени от организаторите. Какво друго ще си лепите върху колите си е ваша работа. Може ако искате да напишете "аз съм задник". Няма да има цензура.

kolev
02-09-2013, 10:39
кутията ти с ЛС е пълна.

Linkestis
02-09-2013, 12:50
Може ако искате да напишете "аз съм задник". Няма да има цензура.

Обещаваш ли?
Щото на моята ще напиша "Фиорчо е задник",да не се нацупиш после?

fiore
02-09-2013, 22:23
сигурен бях че ще попиташ подобно нещо. беше въпрос на време. напиши си каквото искаш. ще изпия утре един коктейл на плажа за твое здраве:)

fnt
08-09-2013, 09:59
Въпросния младеж е направил реклама на нещо, което самия Клуб не иска да рекламира, та най-вероятно ще можете да се запознаете на Феста :)

Преди доста време имаше рекламни листовки за фестовете. Колко много бях оставил под чистачките на итал автомобили.... а тогава карах мерцедес и бях по италфестовете :drive:

angelovi69
08-09-2013, 12:02
Ясно става, че преди феста официални стикери няма да залепим. Обаче миналата година избирахме номерата върху стикерите. Тая година ще има ли такава възможност или не? Щото от 2012 лепенката ми още стои и новата мога да сложа до нея, ако е със същия номер, още по-добре. Ако има избор, заплювам си номер " 777 " и ника ми, естествено. Ще си ги търся на входа на феста.

Alfa User
08-09-2013, 16:41
A някой няма ли да благодари на автора за видео-промото на Феста? Не го познавам, но това поне е една стъпка за рекламиране на събитието... Поздравления за труда!

ИталФест 2013 - Промо (http://www.youtube.com/watch?v=M549G2Icd4I)

b_angelov
08-09-2013, 16:48
Промото е уникално! Качено е преди почти ден, а никой нищо не е споменал за него.

Като го гледах ми се приходи още повече.

Bono1984
08-09-2013, 18:41
Промото цепи жив и здрав да е създателя и италианката му

kolchev
08-09-2013, 21:40
Да бе колега аз ти оставих ама понеже бях с един майстор,а ти говореше по телефона, пак ще мина да се видим.

Bodom
08-09-2013, 22:12
Промото е монтирано от MXM Video (http://www.youtube.com/user/iasssen/videos) по поръчка на организаторите на Италфест с материали заснети миналата година на Лесново.

MXM Video ще заснемат и самият фест.
Може да благодарите, като го споделите с вашите приятели!

Промото го има качено и във VBOX (http://vbox7.com/play:38b78fd474)

Alfredo
09-09-2013, 17:06
Ясно става, че преди феста официални стикери няма да залепим. Обаче миналата година избирахме номерата върху стикерите. Тая година ще има ли такава възможност или не? Щото от 2012 лепенката ми още стои и новата мога да сложа до нея, ако е със същия номер, още по-добре. Ако има избор, заплювам си номер " 777 " и ника ми, естествено. Ще си ги търся на входа на феста.

Ако ще се запазват номера и аз искам да запазя пак миналогодишния си номер - 77 :)

fiore
11-09-2013, 13:25
Плакати и флайъри ще бъдат факт в понеделник. Тогава ще са налични и стикери с номера. ще напишем от къде може да се вземат. Всеки който иска да помогне в разпространянането н а флайъри може да пише и да остави къде да му г иизпратим или д а ги получи.

deznam
12-09-2013, 19:06
Аз малко се обърках за първи път обмислям да дойда на този фест... понеже съм си от Хасково в същото време интересува ме някаква входна такса ще има ли ?? А и в същото време ми е интересно дали няма да е зле да напълним главния булевард с италианки :grin::cheers:

ogi28b
12-09-2013, 19:39
Да, такса ще има:

ЦЕНА НА ВХОДНИТЕ БИЛЕТИ:

- БИЛЕТ ЗА ЕДИН ДЕН (независимо за кой от двата дни) - 3 лева за възрастен човек
- БИЛЕТ ЗА ДВА ДНИ - 5 лева за възрастен човек

Децата ще влизат безплатно. Членовете на клубовете "Фиат Форум България", "Клуб Алфа Ромео България" и "Клуб Ланча България", както и членовете на техните семейства (съпруга или съпруг) - ще влизат безплатно.

Lyubo
13-09-2013, 05:51
В Сливен има ли от-къде да получа рекламни материали?

ogi28b
13-09-2013, 15:24
Да, има. В Сливен ще можеш да получиш рекламни материали от eh4ev07 (http://forum.fiat-bg.org/profile.php?mode=viewprofile&u=19101). Когато са у него, ще бъде публикуван и начинът за връзка с него, както и с всички останали колеги, които ще разпространяват материалите.

nastybg
16-09-2013, 18:59
Плакати и флайъри ще бъдат факт в понеделник. Тогава ще са налични и стикери с номера. ще напишем от къде може да се вземат. Всеки който иска да помогне в разпространянането н а флайъри може да пише и да остави къде да му г иизпратим или д а ги получи.
Така аз ли нещо бъркам или организаторите за се застраховали като не са уточнили за кой точно понеделник от месеца става въпрос.
И понеже видях това мнение ...

флайър- който иска може да си го отпечата и да си го лепи. в сряда ще може да се получат и готови разпечатани

Leaflet_italfest.pdf
От по-горното мнение разбрах, че ще са готови стикери с номера, а днес НЕ са готови и в отлагането за сряда пише, че ще могат да се вземат разпечатани флаери, но мен ме интересува стикерите, които да си залепя за колата, понеже този флаер няма къде да залепя.

Иначе за дизайна и стила на флаер-а имате евала от мен, красиво направен и дизайнерски издържан, дано и стикерите са така качествени(принтирани) !

fiore
17-09-2013, 09:05
Така аз ли нещо бъркам или организаторите за се застраховали като не са уточнили за кой точно понеделник от месеца става въпрос.
И понеже видях това мнение ...

От по-горното мнение разбрах, че ще са готови стикери с номера, а днес НЕ са готови и в отлагането за сряда пише, че ще могат да се вземат разпечатани флаери, но мен ме интересува стикерите, които да си залепя за колата, понеже този флаер няма къде да залепя.

Иначе за дизайна и стила на флаер-а имате евала от мен, красиво направен и дизайнерски издържан, дано и стикерите са така качествени(принтирани) !
утре след обяд ще можеш да си получиш стикер с номер. Не се съмнявай в качеството. Това съм го пуснал за колегите които имат желание сами по отрано да си разпечатат флайер или които ще си получат направо на феста номерата.
От тази вечер ще започне разлепването на плакатите.

morfius
17-09-2013, 13:44
Като не идвам пречи ли да получа едно такова да го повозя из Гърция (а и след това)?

fiore
17-09-2013, 15:52
Можеш

nastybg
18-09-2013, 15:48
утре след обяд ще можеш да си получиш стикер с номер. Не се съмнявай в качеството.
Still waiting ... така де, откъде ?

soldier81
18-09-2013, 16:21
Искам и аз.

V_A_N_K_A_T_A
22-09-2013, 02:04
Не видях друго подходящо място за предложения...
Мога да помогна за качественото продължаване на вечерта в пиано бара на хотел Европа. Не много голямо, но приятно и уютно място, което отваря само понякога, за определени събития. В случая, само за нас.
Музиката и изпълнителите винаги са били много добри.
Няма нищо общо с блъсканицата в хасковските дискотеки в Събота след полунощ!

Yavor
22-09-2013, 10:18
Лошото е че дотам ще трябват 20+ таксита след Сити Парк. Иначе до центъра и другите барове 7-8 минути пеша. А и съм сигурен поне половината ще искат в Космо... А и след това могат да се прибират лазешком по хотелите. Аз затова не съм го предложил и съм избягнал да ползвам хотелите Европа и Фантазия. Опитал съм се да е по събрано откъм разстояния.

bager
22-09-2013, 10:38
Пиано бар с добри изпълнители е разкош и съм сигурен че ще има желаещи за него :) . Не сме всички за дискотеки вече :) . Твърдо съм "ЗА"!

wrc
22-09-2013, 17:18
И аз

stelt
22-09-2013, 19:52
Ванката направо да го запазва този бар :)

Yavor
22-09-2013, 21:22
В центъра, точно до хотел Хасково има ДВА пиано бара.
Но ако искате - в Европа е хубаво.
Там проблема е, че ако се пренесем само 20тина човека, ще сме само ние. Няма външни. Което е и хубаво и лошо.