View Full Version : 150А/h бушон - проблем
radostin.atanasov
05-09-2013, 02:31
Здравейте от скоро имам проблем с 150А/h бушон, който за 1 седмица изгоря 2 пъти.Кабелите на бушона отиват към акумулатора.Като изгори този бушон и нямам никакви тоци.В момента съм го махнал и съм свързал жичките и карам без него.Според мен този бушон е един вид като предпазител, а щом гори значи някъде дава накъсо.Моля някой, който разбира да ме посъветва или кажете някой добър еликтричар във Варна.Благодаря предварително.
това не е никак добре. Имаш сериозен проблем с тоците и най-вероятно е от стартера.
ПП
бушон и предпазител е едно и също. пази те да не се запалиш и не е добре че си сложил жица.
radostin.atanasov
06-09-2013, 01:39
Утре ще отида да проверя къде точно е проблема.И мен ме съмнява, че е от стартера, но намерих един човек с ампер клещи и според мен така най-бързо ще намеря къде точно е проблема.И все пак ако някой знае добър еликтричар във Варна да сподели.
Аз съм доволен от майсторчето на улица Беласица на Пазара. От Капитан Райчо като завиеш по Беласица след втората или трета пресечка гледаш в ляво , там му е гаража. Успех!
nicola 59
07-09-2013, 09:57
това не е никак добре. Имаш сериозен проблем с тоците и най-вероятно е от стартера.
ПП
бушон и предпазител е едно и също. пази те да не се запалиш и не е добре че си сложил жица.
Стартера се захранва директно от акомулатора и за него няма никаде бушони.Проблема е от вътрешната инсталация на автомобила.
ivan dimitrov
08-09-2013, 16:34
---
nicola 59
08-09-2013, 17:28
За 150 ампера става вьпрос, не за 15.
Стартера няма бушони :grandpa:
b_angelov
08-09-2013, 17:33
+1.
Стартера е захранен без бушон от акумулатора.
150 амперовия се явява главен бушон на бушонното табло.
ivan dimitrov
08-09-2013, 18:42
---