PDA

View Full Version : Кой няма да ходи на Италфест 2013 и какво искаме да се промени занапред

ShoxXx
05-09-2013, 15:21
Редно е да има и такава тема. Все пак няма да е първата такава в този раздел. Тук всеки може да сподели защо няма да ходи на това организирано от 6 месеца събитие. Не е нужно да цитирате ника на предишния, нито да копирате името му във вашия пост.

Аз няма да ходя, защото програмата е слаба, пистата не е подходяща и така или иначе каквато и да е програмата всичко ще е провал.

Обмислям да си направим и стикери ''Аз няма да ходя на Италфест 2013'' също така след като няма да ходим до Хюстън да си заделим евентуалните пари за нафта газ метан олово цинк и бензин и да ги дарим за някоя кауза. Има дечица, които много повече заслужават да получат това, което сме готови да дадем за поредния провал.

А какво искам да се промени. Много е просто. Този или тези, които организират феста да се лишат от някой алкохолен уикен и да отидат на някой добре направен фест, за да видят нагледно кое как и защо...

Doomguy
05-09-2013, 15:55
Не...

digitalundgrd
05-09-2013, 21:00
Аз също пропускам...

Лесново 2008 беше смятан за един от най-успешните Италфестове въобще.

Пролетния събор във Враца 2012 беше супер силен! Всички си изкарахме прекрасно и очаквахме със затаен дъх феста.

Италфест 2012 отново в Лесново започна с добро, обещаващо начало и завърши с изключително разочароващ италфеновете край. Толкова им беше писнало на хората, че накрая тези, които останаха за ОФИЦИАЛНАТА вечеря се брояха на пръстите на 2-те ми ръце (за разлика от друг път, когато сме по над 150 човека).

Хасково 2010 - отново добри общи впечатления през деня и много хубава и запомняща се вечер в ресторанта и дискотеката в последствие ;)

Хасково 2013 - с оглед на това какво се случи с пролетния събор 2013 (не се състоя поради много и най-различни фактори, свързани с организацията), всички интриги, простоии и тн за таз годишния италфест, които прочетох, мисля че крайният резултат няма да е никак добър. Не смятам че е нужно да бия 500км, за да си го докажа. Дано все пак да греша и в крайна сметка хората, които отидат да си изкарат добре.

п.с. Това, че повтаряте местата, където италфеста се е "получавал", не е рецепта за краен успех ;)

myato
05-09-2013, 21:17
И аз няма да ида, ма щот до новата година ще си работя почти сам. То аз и в къщи няма да си ида.:sick1:

Yavor
05-09-2013, 22:45
Интересно,

Като мина Италфест Хасково 2010 масово отзивите бяха че това е един от слабите фестове.
После минаха две години и се оказа че май че това е било добро мероприятие. А аз пък съм особено поласкан че сте доволни от прекарването вечерта, макар че и тя си беше типичен алкохолен купон. Ама поне аз ви я бях по-организирал, донякъде. То и от хората си зависи. Така че - най сетне мога д а кажа че съм доволен.

Но не съм доволен от безспирните прогнози за скапан фест, провал и кво ли не! Ми стига бе хора, сякаш искате да е скапан феста. Сякаш ви е яд че може и да се получи фест. Едни правят алтернативни стикери, други хейтват всички предложения, трети злорадо потриват ръце в очакване на апокалипсис...
Ми като не ви кефи феста, що изобщо четете тука?
Що не си драскате по другите раздели и толкоз. Защо създавате погрешни впечатления у незнаещите?

Истината каква е, знаете ли?

Истината е че УСПЕШНИЯ фест в Хасково 2010 беше организиран от АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ СЪСТАВ хора. Как тогава сме били пичове с организацията, а сега сме лайнари? Аз си залагам името, изграждано в итал-авто форумите откакто те съществуват, че феста се прави със същата любов и мерак, както и предишните. Даже влагаме повече идейност, влагаме и МНОГО повече пари от страна на клубовете, което е сериозна предпоставка за успаех!

Но успеха може да се случи само когато има фенове! А истинския фен никога не може да бъде хейтър - той става такъв като спре да е фен и започне да разсъждава материално. Даже и да е финансово зле, ще каже - "аз не мога и страшно ме е яд, приятен кеф пичове!"

Така че скъпи ми НЕидващи на Италфеста - прав ви път, то и без това мероприятието е само за ФЕНОВЕ!

mordohy
06-09-2013, 00:20
Пак се почва с безумни обвинения и мрънкане.
А темата си е съвсем резонна.
Има и доста по-осрани от тая.
Феста се прави от хората, а не толкова от организаторите.
Не може друг да ти направи купона. Трябва сам да си го направиш.
България е прекалено малка, за да бъде разстоянието основание за не идване. Винаги може да се комбинират няколко души и пак да дойдат.
Все пак е един път в годината.

За протокола:

Няма да идвам( за сега), не защото някой или нещо не ми харесва, а защото на тия дати имам неотложни работи по гробища!

ФЕРАРИСТ
06-09-2013, 00:48
Може да се счете за спам в тая тема, но аз на Фест когато съм имал възможност винаги ходя, не ми дреме дали е кофти или не, ако не ми харесва организацията или нещо друго се чукам лафче, киризя насам натам, освен ако не ме хване някой и да ме върже някъде трудно би ми доскучало.......

BillyBoy`
06-09-2013, 09:22
Аз също няма да идвам.Причината са тези които го организират или някои от тях.

---------- Post added at 06:22 ---------- Previous post was at 06:12 ----------

Интересно,

Като мина Италфест Хасково 2010 масово отзивите бяха че това е един от слабите фестове.
После минаха две години и се оказа че май че това е било добро мероприятие. А аз пък съм особено поласкан че сте доволни от прекарването вечерта, макар че и тя си беше типичен алкохолен купон. Ама поне аз ви я бях по-организирал, донякъде. То и от хората си зависи. Така че - най сетне мога д а кажа че съм доволен.

Но не съм доволен от безспирните прогнози за скапан фест, провал и кво ли не! Ми стига бе хора, сякаш искате да е скапан феста. Сякаш ви е яд че може и да се получи фест. Едни правят алтернативни стикери, други хейтват всички предложения, трети злорадо потриват ръце в очакване на апокалипсис...
Що не си драскате по другите раздели и толкоз. Защо създавате погрешни впечатления у незнаещите?

Истината е че УСПЕШНИЯ фест в Хасково 2010 беше организиран от АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ СЪСТАВ хора. Как тогава сме били пичове с организацията, а сега сме лайнари? Аз си залагам името, изграждано в итал-авто форумите откакто те съществуват, че феста се прави със същата любов и мерак, както и предишните. Даже влагаме повече идейност, влагаме и МНОГО повече пари от страна на клубовете, което е сериозна предпоставка за успаех!

Но успеха може да се случи само когато има фенове! А истинския фен никога не може да бъде хейтър - той става такъв като спре да е фен и започне да разсъждава материално. Даже и да е финансово зле, ще каже - "аз не мога и страшно ме е яд, приятен кеф пичове!"

Така че скъпи ми НЕидващи на Италфеста - прав ви път, то и без това мероприятието е само за ФЕНОВЕ!Още нещо.Яворе не може да съдиш по това кой колко е фен само защото е изказал мнение НЕидващи,така че коригирай се малко.За мен лично 2010-та феста беше на ниво.

soldier
06-09-2013, 10:46
Не стига, че има хора, които се нагърбват да организират събитието и пак сте недоволни.

Хем искате фест, хем друг да го организира, защото не ви се занимава, хем този друг да не е този, който е.

Замислете се малко...

Като не ви харесва кой и как организира феста има начин как това да сте вие, но начин да е някой трети няма. Все някой трябва да има желание, а както се вижда, такова определено липсва. И не става въпрос някой да направи стикери, друг да се обади на някой с камера, тук говорим за нещо много по-мащабно.

Mury
06-09-2013, 10:49
Момчета,защо си блъскате главите бре,от 2005-а насам нещата вървят само и единствено надолу,вместо да става обратното,това какво ви говори-че нещата са изтървани,и докато няма коренни промени/било то в ръководство,било то в начина на организиране/ нещата ще си седят така,и ще потъват още,и ще ни плюят някакви НЕфенове като този Явор ли беше,дето е на два петъка фен.Нищо чудно след година две,не само на вечерята,която спомена Светльо да има 10 човека,ами и на самите фестове.

Wiliams
06-09-2013, 11:08
Не съм ходил на Италфест,на тазгодишния мисля да намина само в неделята с още няколко прятели,който дори не знаят за събитието,а карат италянки от доста време...въпреки всичко се надявам да се получи добре,и на всички Италфенофе който смятат да са там и двата дни пожелавам прятно изкарване,яко газ и незабравими емоций...(надявам се също и другата година организаторите да се вслушват повече в исканията на хората,(все пак събитието е за феновете на за управата на клуба) за да няма повече теми като тази) Поздрави :)

nastybg
06-09-2013, 12:50
Не стига, че има хора, които се нагърбват да организират събитието и пак сте недоволни.

Чакай сега, недей/те да извъртате нещата, така сякаш група мързеливи мрънкачи пак седнали пред компютара да недоволстват ама не вършат работа за 5 пари. Никой не е казал, че трябва щом си недоволен да го организираш, може просто да пасуваш. Обаче в случая, недоволните станаха много, а желанието им е промяна в началството ...

Момчета,защо си блъскате главите бре,от 2005-а насам нещата вървят само и единствено надолу,вместо да става обратното,това какво ви говори-че нещата са изтървани,и докато няма коренни промени/било то в ръководство,било то в начина на организиране/
:headbang: Това е цялата работа, само че малко се разводняват нещата ...

По темата - аз съм на кантар дали да отида, единствената причина да искам, е че има къде да спя и да си прекарам приятно, ако (което най-вероятно ще се случи) Фест-а се окаже провал.

undy
06-09-2013, 16:19
Каква е пък тая лайняна врънкаща от мухи тема........10 човека реват в тоя форум като психясали.......ма едни и същи.
Какво значение има кой няма да ходи........баси тъпотията......верно откачате.
Слаба била организацията.....ми слабе е,кое хубаво нещо се прави ей така,лесно......къде живеете бе хора??........не виждате ли,че се разпадна държавата,вие сте заревали за феста.
Май много хора не са разбрали,че вече трябва да се радваме на малкото което някой ни дава,а не само устата отворена до край и още,и още......
Докато се прави всичко напук,нищо недейте да очаквате.
........дали ще ходя някъде...............това си е моя работа.......вие си злобарствайте в тази засмърдяла още в заглавието тема.

Вече се чудя как няма "анти-КАРБ форум"....кво въобще дирите тук.......ми на който не му изнася-с пета у дупе и чао.

Отдавна съм спрял с надеждите......така че нищо не искам да се променя..хахах

soldier
06-09-2013, 18:29
Чакай сега, недей/те да извъртате нещата, така сякаш група мързеливи мрънкачи пак седнали пред компютара да недоволстват ама не вършат работа за 5 пари. Никой не е казал, че трябва щом си недоволен да го организираш, може просто да пасуваш. Обаче в случая, недоволните станаха много, а желанието им е промяна в началството ...

Промяната в началоството не може да стане от самосебе си или си мислиш, че като има 10 или 100 или 1000 човека, които са против, просто ей така ще се сменят 5 човека в УС и ще дойдат нови 5, които ще организират уникалния фест.

Най-тъжното е, че сред мрънкачите има бивши членове, които са имали възможност да направят нещо, но е по-лесно да кажеш чао и после да се оплакваш.

BillyBoy`
06-09-2013, 18:55
Промяната в началоството не може да стане от самосебе си или си мислиш, че като има 10 или 100 или 1000 човека, които са против, просто ей така ще се сменят 5 човека в УС и ще дойдат нови 5, които ще организират уникалния фест.

Най-тъжното е, че сред мрънкачите има бивши членове, които са имали възможност да направят нещо, но е по-лесно да кажеш чао и после да се оплакваш.Явно не си разбрал че нещата не опират само до уникалния фест.

Mury
06-09-2013, 19:15

Най-тъжното е, че сред мрънкачите има бивши членове, които са имали възможност да направят нещо, но е по-лесно да кажеш чао и после да се оплакваш.

Бившите членове преди 6-7 години си организираха сами фестовете и беше приятно.А това защо вече не са членове,поне аз съм го казвал поне 1000 пъти,няма какво да се повтарям.:dance::dance::dance:

soldier
06-09-2013, 19:19
Явно не си разбрал че нещата не опират само до уникалния фест.

Аз също не говоря за него. Ако искаш да е по-различно, не очаквай нещата сами да се променят. Трябва да има кой да замести управата, а като гледам гора от ръце. Искате по-различно, то не става само.

И аз искам да е по-различно, ама не ми се занимава, като гледам и при вас е така. Е като не ни се занимава, се радваме на това, което е.

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Бившите членове преди 6-7 години си организираха сами фестовете и беше приятно.А това защо вече не са членове,поне аз съм го казвал поне 1000 пъти,няма какво да се повтарям.:dance::dance::dance:

Да бе така е, ама няма как да се променят по-друг начин нещата.

1712
06-09-2013, 19:29
Интересно,

Така че скъпи ми НЕидващи на Италфеста - прав ви път, то и без това мероприятието е само за ФЕНОВЕ!
Колега кой ти даде правото да казваш кой е фен и кой не?Това,че няма да дойда на Италфеста по-малко фен ли ме прави?Хаха евала ти си истински фен!Бях на Италфест 2009 Междене,това е единствения фест на който съм бил и тогава казах,че подобни мероприятия не мисля да посещавам повече!Сигурно аз не съм фен щом си карам колата с кеф,само нещо да се обади и е сменено и си я глезя постоянно,щом не посещавам това събитие а?Дреме ми на дедовия и за италфеста,и за пролетния,абе като цяло за всички мероприятия,аз си карам Алфа Ромео-то с кеф и повече не ми трябва,но много ме дразнят такива изказвания от сорта:"Който не дойде не е фен." Много ви здраве на ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ .

ПП:Не ангажирам никой с мнението си и ако може 100 човека да не ми скачат и да ми казват колко съм зле и ала бала портокала,мнението ми е към колегата който съм цитирал!

digitalundgrd
06-09-2013, 19:43
Хахаха добре казано колега 1712 :) Просто, семпло и от сърце!

BillyBoy`
06-09-2013, 20:01
Аз също не говоря за него. Ако искаш да е по-различно, не очаквай нещата сами да се променят. Трябва да има кой да замести управата, а като гледам гора от ръце. Искате по-различно, то не става само.

И аз искам да е по-различно, ама не ми се занимава, като гледам и при вас е така. Е като не ни се занимава, се радваме на това, което е.

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Да бе така е, ама няма как да се променят по-друг начин нещата.След като и ти самия като член на клуба казваш че не ти се занимава работата е ясна,и по добре да не ни коментирате нас не членовете на клуба;)

soldier
06-09-2013, 20:13
След като и ти самия като член на клуба казваш че не ти се занимава работата е ясна,и по добре да не ни коментирате нас не членовете на клуба;)

аз също съм нечлен на клуба, така че не знам какво ти е ясно ;)
просто на много хора не им се занимава, ама искат да е друго - е не става така

BillyBoy`
06-09-2013, 20:26
Ами тогава си махни детелинката която дава криле.

tokata_pz_flex
06-09-2013, 21:36
Аз няма да присъствам , защото ще имам ремонт и няма как да не съм в града . Ако все пак нещо се промени , ще дойда да се видя с приятели и познати . Никой няма да критикувам , просто защото с нищо не съм допринесъл Италфеста да бъде по-добър :) Така че едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всеки , който се опитва да направи нещо !
Поздрави !

Yavor
07-09-2013, 02:16
и ще ни плюят някакви НЕфенове като този Явор ли беше,дето е на два петъка фен.Нищо чудно след година две,не само на вечерята,която спомена Светльо да има 10 човека,ами и на самите фестове.

Мдаа, Мъри, от тебе не го бях очаквал...
То ако ти гледаме на тебе изявите у фиатския форум, и ти си на мойто дередже с фенството... Два, максимум три петъка, и следващия понеделник.

И никого не съм плюл, това че се чувствате засегнати, показва или колко сте обидени, или колко сте гузни. Кое от двете е - не е моя работа. Аз не съм, не съм бил и няма да бъда член на клуба на Алфа, защото това нищо не променя за мене. От учредителите на клуба на Фиат съм, но вече не съм член, отново защото няма значение.
Усещам зверска съпротива тука от "старата гвардия" ама не е моя работа да се меся. Само ще кажа - всичко тече, всичко се променя, приятели. Адаптация му е майката.

В отговор на 1712 ще се самоцитирам

! А истинския фен никога не може да бъде хейтър - той става такъв като спре да е фен и започне да разсъждава материално. Даже и да е финансово зле, ще каже - "аз не мога и страшно ме е яд, приятен кеф пичове"

Ето какво казах. Не ми слагайте думи в устата! Това имах предвид, не кой колко пари има, колко е фен, откога и какво ли още не. Ако не ви отърва да го разберете, поне си замълчете.
А колегата 1712- може да си мощно фен пич, ама само ти си го знаеш това. И явно не четеш внимателно какво съм казал.

Моето мнение беше насочено към хората предричащи крах на феста, и това което се опитвам да им кажа е - моля ви колеги, вие като не искате и нещо сте издразнени от нещо дето не ми е ясно, поне не отказвайте с приказки останалите, бъдете толерантни и фенове.
Капиш?

145selespeed
07-09-2013, 02:56
Capito.

Хора, защо се дърлите? Хубава работа ама българска.

Аз съм на хиляди километри и ви чета всеки ден. Къса ми се сърцето, че не мога да дойда на феста. Иска ми се да се запозная и поговоря с всеки един пооделно ако можеше. Вие сте седнали да се карате за толкова странични неща. Според мен няма нищо, което да може да попречи да се срещат хора с една обща страст на име Алфа Ромео. В края на краищата това е което ни различава от всички други марки. Няма нито една друга, която да може да се мери с нашата по куоре. Явно много хора още не са разбрали, че събранието е за фенове на марката като такава, а не за фенове на този или онзи.

Тук където съм аз като видиш друга Алфа ще мигнеш, ще свирнеш, ще махнеш с ръка, а отсрещния ще ти отговори със същото... Никой не знае как става, идва си с марката, влиза в пакета екстри май. Когато имаме събирания идват доста хора и няма значение колко пари ще струва куверта. Имало е пъти, когато е било невероятно и други, когато е било пълен провал. Няма проблеми, както дойде, важното е че сме се видяли, поприказвали и така до следващия път.

Замислете се! Дали не е по-добре за всички да се усмихваме и да гледаме по весело на нещата. Алфа Ромео е нищо без тази добавената стойност, която само ние познаваме. Бъдете позитивни. Аз няма как да дойда, но само ако можех...

ShoxXx
07-09-2013, 03:03
@ Явор: Никой не го интересува дали си член, защо не си член, какъв си бил в еди кой си форум и дали си най-фолемия фен. Темата е тук за тези, които няма да ходят, очевидно не за теб, разбрахме, че ще ходиш, все пак си от Хюстън. В тоя ред на мисли пишеш в тема, към която нямаш отношение.

Това, че се палиш също не е лошо, ама поспри с адвокатстването, щото миналата година никъв те нямаше, щото не си от София да обикаляш хотелите и да им взимаш цените, просто си драскач и нямаш представа за много неща, в момента си наблизо и си деен. Лошо няма.

За теб и за другия адвокат с с 146-цата мога да ви кажа, че доста ви личи, че основни неща ви убягват и никой нищо ни ви казва, ама вие май си повярвахте. А? Ама честно! Като цяла си нямате представа как се прави подобна сбирка. Вие може би сте от онези, които и на малкото да доволни. Лайно да е, ама на далавера. Тц пичове. Не сте наясно с мноооо неща на клубно и организационно ниво, така че не бързайте с нареждането, адвокатстването и фенщината.

Повечето хора, които спряха да пишат, четат и занимават с тази кауза ме разбират напълно и гаранция споделят мнението ми, ма то кой съм аз...не съм си мръднал пръста за фесто, па и карам аудита. Пфу!

И като цяло темата не е защо няма да се ходи - то е ясно. Темата е за това какво искат да се промени тези, които няма да ходят. Дори предложих да се съберат пари за някое болно детенце.

1712
07-09-2013, 06:26
В отговор на 1712 ще се самоцитирам

Ето какво казах. Не ми слагайте думи в устата! Това имах предвид, не кой колко пари има, колко е фен, откога и какво ли още не. Ако не ви отърва да го разберете, поне си замълчете.
А колегата 1712- може да си мощно фен пич, ама само ти си го знаеш това. И явно не четеш внимателно какво съм казал.

Моето мнение беше насочено към хората предричащи крах на феста, и това което се опитвам да им кажа е - моля ви колеги, вие като не искате и нещо сте издразнени от нещо дето не ми е ясно, поне не отказвайте с приказки останалите, бъдете толерантни и фенове.
Капиш?

Колега никой не ти слага думи в устата,а аз много внимателно си чета само за справка.Не навивам никой да не ходи,аз за мен лично съм си решил,че не ми се ходи.Хич не ме интересува кой знае и кой не колко съм фен на марката.Това е форум и всеки има право на мнение.Това не е фейсБуклук само да можеш да си "лайкваш" без да "дислайкваш" и всеки може да си изкаже мнението било то позитивно или не.Какво означава "хейтър",щом някой не хареса нещо и си изрази мнението значи е "хейтър" така ли?Аз лично не виждам начин,ако имам мерак да отида на феста и като прочета 10-15 негативни мнения и да се откажа.Всеки си има глава на раменете и си решава сам какво да прави.

Yavor
07-09-2013, 10:18
Бях написал някои работи, ама реших че няма смисъл...

Фактологически, да, спамя в тази тема, затова приключвам да драскам, макар че ще тъгувам, защото само в това съм силен!

Казах го и на Мъри - не идвайте на феста, заповядайте в кръчмата - пиенето е мен!

kolchev
07-09-2013, 10:56
Така си е

---------- Post added at 07:56 ---------- Previous post was at 07:53 ----------

Capito.

Хора, защо се дърлите? Хубава работа ама българска.

Аз съм на хиляди километри и ви чета всеки ден. Къса ми се сърцето, че не мога да дойда на феста. Иска ми се да се запозная и поговоря с всеки един пооделно ако можеше. Вие сте седнали да се карате за толкова странични неща. Според мен няма нищо, което да може да попречи да се срещат хора с една обща страст на име Алфа Ромео. В края на краищата това е което ни различава от всички други марки. Няма нито една друга, която да може да се мери с нашата по куоре. Явно много хора още не са разбрали, че събранието е за фенове на марката като такава, а не за фенове на този или онзи.

Тук където съм аз като видиш друга Алфа ще мигнеш, ще свирнеш, ще махнеш с ръка, а отсрещния ще ти отговори със същото... Никой не знае как става, идва си с марката, влиза в пакета екстри май. Когато имаме събирания идват доста хора и няма значение колко пари ще струва куверта. Имало е пъти, когато е било невероятно и други, когато е било пълен провал. Няма проблеми, както дойде, важното е че сме се видяли, поприказвали и така до следващия път.

Замислете се! Дали не е по-добре за всички да се усмихваме и да гледаме по весело на нещата. Алфа Ромео е нищо без тази добавената стойност, която само ние познаваме. Бъдете позитивни. Аз няма как да дойда, но само ако можех...

Който не живее в България как вижда нещата отстрани. Човек започва да мисли по друг начин.

Alfa User
07-09-2013, 16:37
Тук където съм аз като видиш друга Алфа ще мигнеш, ще свирнеш, ще махнеш с ръка, а отсрещния ще ти отговори със същото... Никой не знае как става, идва си с марката, влиза в пакета екстри май.

А преди време и тука в БГ-то беше така ... голямо удоволствие беше да срещнеш друга Алфа на пътя, и да се поздравите.
Сега вече го няма това мъничко, но готино удоволствие - не се подздравяват дори коли, носещи великия клубен стикер - вероятно и затова сме на това дередже относно фестове, срещи и т.н. благинки.
Аз отивам на Феста с цел проверка - ако и тая година нещата са пак така нас*ани, ще ми е последния!

haljscho
07-09-2013, 22:11
А преди време и тука в БГ-то беше така ... голямо удоволствие беше да срещнеш друга Алфа на пътя, и да се поздравите.
Сега вече го няма това мъничко, но готино удоволствие - не се подздравяват дори коли, носещи великия клубен стикер - вероятно и затова сме на това дередже относно фестове, срещи и т.н. благинки.
Аз отивам на Феста с цел проверка - ако и тая година нещата са пак така нас*ани, ще ми е последния!
Проблема си е в теб!
Със стикекер или без си ги поздравявам...

Doomguy
07-09-2013, 22:58
Аз вече никой не поздравявам, то 99% от Алфите ги кара някой злобен селянин, на който не са му стигнали парите за бенве...

WhitePower
07-09-2013, 23:17
И аз вече няма да ходя заради организацията
демек почти нищо свързано с автомобилния спорт или по скоро отбиване на номера

Alfa User
07-09-2013, 23:29
Проблема си е в теб!
Със стикекер или без си ги поздравявам...

Проблема не е в мен - аз поздравявам наред ...
Но това изказване само доказва теорията ми!

haljscho
07-09-2013, 23:38
Проблема не е в мен - аз поздравявам наред ...
Но това изказване само доказва теорията ми!
Викаш, зле съм щом поздравявам наред?!!!
Че даже и се усмихвам!:biggrin:

dellltata
08-09-2013, 08:54
уникални....мрънкачи...срам ме ее да ви чета..
явно нещо извънземно очаквате да се случи. на италфест..успех чакайте си го ..

thecleaner
08-09-2013, 10:05
Аз няма да ходя, не обичам Дежавю тата. Спортните прояви ще са пълна порнография и т.н.

П.С. И няма да има чалга на партито, което ме довърши съвсем.

WhitePower
08-09-2013, 11:08
уникални....мрънкачи...срам ме ее да ви чета..
явно нещо извънземно очаквате да се случи. на италфест..успех чакайте си го ..
Имам алфа от 10 години и вярвай ми нещата всеки път отиват на по зле
Наливат се пари в сцени водещи и прочие но почти нищо за автомобилите
Хората искат миризма на гуми и бензин ,а не да слушат вицове от сцената
Все пак не ме на театър , а на автомобилен събор

morfius
08-09-2013, 12:35
По това време ще сме в чужбина, няма какво да искам след като няма да съм там и нищо не съм направил по въпроса.

Всъщност има едно - не се яжте за глупости, нерви резервни в склада няма.

Bodom
08-09-2013, 12:36
Имам алфа от 10 години и вярвай ми нещата всеки път отиват на по зле
Наливат се пари в сцени водещи и прочие но почти нищо за автомобилите
Хората искат миризма на гуми и бензин ,а не да слушат вицове от сцената
Все пак не ме на театър , а на автомобилен събор

:offtopic:
Май не си чел програмата за феста?
Или ако има завои не е автомобилен спорт?
А и никой не ви пречи да си организирате един драг на околовръстното на Хасково - това поне го можете добре!

ivanko_rs
08-09-2013, 14:27
:offtopic:
Май не си чел програмата за феста?
Или ако има завои не е автомобилен спорт?
А и никой не ви пречи да си организирате един драг на околовръстното на Хасково - това поне го можете добре!

На кое викаш завои?На картинг пистата ли?Аз картинг нямам и повярвай достатъчно пъти съм карал на картинг писта за да не искам повече :idea: Това е една от основните причини да не дойда,това беше и причината на предния фест в Хасково да се возя със 155-та до там.Точно тая писта е и причината да не дойдат поне 2 Делти Интегралета(не стокови),понеже работа там нямат,също така това не са коли които да само подредени и да позират 8) Втората причина е създадената интрига от някои хора,която ме кара да се замисля за някои работи.Третата причина е че точно на тия дати е Писта Русе и понеже карам Ланча Интеграле миризмата на гума и бензин ме влече много повече от позирането на някой плац :twisted:

reloading
08-09-2013, 14:49
На кое викаш завои?На картинг пистата ли?Аз картинг нямам и повярвай достатъчно пъти съм карал на картинг писта за да не искам повече :idea: Това е една от основните причини да не дойда,това беше и причината на предния фест в Хасково да се возя със 155-та до там.Точно тая писта е и причината да не дойдат поне 2 Делти Интегралета(не стокови),понеже работа там нямат,също така това не са коли които да само подредени и да позират 8) Втората причина е създадената интрига от някои хора,която ме кара да се замисля за някои работи.Третата причина е че точно на тия дати е Писта Русе и понеже карам Ланча Интеграле миризмата на гума и бензин ме влече много повече от позирането на някой плац :twisted:

поне 155-цата ти ще е там ;)))

alfista 96
08-09-2013, 15:14
Мисля, че повечето хора очакват някой друг да им направят готино. Много по лесно е да се мрънка на организаторите от колкото да им се помогне нали?!! Ако феста беше на дракон някои щяха да мрънкат че им е длече (то щото и тя е много хубава). Други нямали да ходят заради УС на КАРБ на мен пък ми е се тая кой е в УС защото отивам за шоуто, да се видя с приятели, да се запозная с нови хора, да науча нещо ново за АР и т.н. Това че някой си не поздравявал alfa user-а не мисля че е някакув фактор но както и да е.
Поздрави!

WhitePower
08-09-2013, 16:22
Програмата вече е решена , мястото също
не виждам ние какво можем да променим

boris037
08-09-2013, 17:21
За мое съжаление няма да мога да дойда, щото спринта изгни, а пък на автомобилно събиране нещо не и се ходи с рейса. Се тая, винаги когато съм можел съм ходел по фестове и писти и винаги си е заслужавало. Всеки сам избира на какво да обърне внимание.

Bono1984
08-09-2013, 19:11
С риск да ме оплюят и от двете страни и аз ще се намеся
Всеки има право на мнение но "славата организация" Не е причина да не отидеш и да си направиш фън тя и организацията по пътищата я няма ма карате и се кефите нали пък ако организаторите се оакат имаме цяла година да ги плюем и храним
:respect:

alfista 96
08-09-2013, 21:04
Всеки има право на мнение но "славата организация" Не е причина да не отидеш и да си направиш фън тя и организацията по пътищата я няма ма карате и се кефите нали пък ако организаторите се оакат имаме цяла година да ги плюем и храним
Съгласен съм.

WhitePower
09-09-2013, 12:18

на миналия фест знаете всички какво се получи
поука не виждам , така че мисля да коментирам повече програмата
аз съм решил , няма да си търкалям бегачката 300 километра за да я пече слънцето на един плац и да слушам вицове и да гледам картинг състезание

Linkestis
09-09-2013, 20:36
на миналия фест знаете всички какво се получи
поука не виждам , така че мисля да коментирам повече програмата
аз съм решил , няма да си търкалям бегачката 300 километра за да я пече слънцето на един плац и да слушам вицове и да гледам картинг състезание

Да ама с вицовете ще има и викторини...чубапчета и чуфтета.А и съм сигурен че не знаеш всички вицове.
Понеже тоя фест щял да бъде : цитирам пак две :

Великата републиканска сбирка, която започна през 2004 и за това, което предстои да правим в следващите години....
Тази година ще има освен вицове и викторини,КАРБ ще съдейства да представи поне една Алфа на феста а именно или 4c или 8c.В краен случай ще видите на Пинко Алфата или на фиорчо баничарката.Но дори и да няма Алфа 4,6,7,8 или друг модел то може да развиете своята фантазия,да се хванете около един карт и да си представите че там има официално представени автомобили.Амин

ludkanar
09-09-2013, 21:52
Ма научете ги и да завиват,не само да карат направо тия бегачки.

Bono1984
09-09-2013, 22:02
Хора много черногледо ве не въдете немци все пак ние сме алфисти , различни , по-глупави копуваме крехки скъпи коли а вие за един прецакан фест ревете нема сми аре сички по летищата да одим що някои да се чуди как неква писта да измисли

ivaka89
09-09-2013, 23:03
Аз не съм ходил до сега на италфест :) Тази година няма да ходя понеже, колата взе да ми къса нервите в последните месеци .... Съединители, рециклиране на апарати, дебитомери, кулери ...
Фен съм си на италианските коли :)
Не обвинявам никого, понеже не познавам никой от форума до степен да го коментирам.
Колата ми си е стокова до костите, та със сигурност няма да съм атракция :) Надявам се за до година с бъдещата ми мечта (166 фейслифт ) да идем заедно и да направя едно почетно кръгче с други стокови коли.
Мисля, че мероприятието се провежда, за да се видим кои сме фенове на марката, кой какви проекти е направил, подобрения (не цигании ) оптични и силови. Музика, да обменим опит. Мнения за сервизи, мапери (нова дума за хора които чипосват :D ) гуми, гумаджии и други. Да премерим сили на подобрените машини, да покараме агресивно на писта (не да се трепем по улиците и да ни вадят пожарникари от консервите) Да седнем да се напием в някоя дискотека по простата причина, че сме щастливи от това, че сме с положително настроени към нашето мнение и интереси.
Успех на всички с начинанията им :)

Mury
10-09-2013, 10:22
Аз па няма да ходя,защото 59-та изгни :naughty::naughty::naughty:

boris037
10-09-2013, 18:56

Ти ся нещо иронизираш ли ме ? :devil:

Mury
10-09-2013, 20:29
Ти ся нещо иронизираш ли ме ? :devil:

Напротив,казвам истината.................:naughty::naughty:

Bobi_33
10-09-2013, 21:01

Мани тва, ма и окачването се скапа, пък и до Хасково и обратно поне още 2 носача ще заминат....:tooth:

fiore
11-09-2013, 13:43
Аз също няма да бъда на феста, но ще бъда на картинг писта хасково тогава. защо няма да бъда на фекста?- Защото тези които нямкога са участвали по някакъв начин в организацията на такова мероприятие знаят че за тях тогава феста не е бил фест а просто са правили нещо за доброто настроение на останалите. радоста е когато видиш че нещто се е получило.
Гарантирам ви , че прословутия фест в лесново 2008 който цитирате като най успешен, ако в момента се повтори - ще го оплюете всички .
за любителите на миризма на гуми- има миризма на гуми,
за любителите на адреналина- ще има родео на което ще могат да участват или да гледат как се трошат коли,има и това,
за тези които искат да се порадват на доре поддържани италианки- ще могат да го направят,
децата ще могат също да се забавляват.
за любителите на хубавата бира- осигурени са няколко вида оригинална чешка бира , която не се среща във всички магазини.

хора затова се казва фест , а не рали, драг, писта или подобноз

Mury
11-09-2013, 14:03
Аз също няма да бъда на феста, но ще бъда на картинг писта хасково тогава. защо няма да бъда на фекста?- Защото тези които нямкога са участвали по някакъв начин в организацията на такова мероприятие знаят че за тях тогава феста не е бил фест а просто са правили нещо за доброто настроение на останалите. радоста е когато видиш че нещто се е получило.
Гарантирам ви , че прословутия фест в лесново 2008 който цитирате като най успешен, ако в момента се повтори - ще го оплюете всички .
за любителите на миризма на гуми- има миризма на гуми,
за любителите на адреналина- ще има родео на което ще могат да участват или да гледат как се трошат коли,има и това,
за тези които искат да се порадват на доре поддържани италианки- ще могат да го направят,
децата ще могат също да се забавляват.
за любителите на хубавата бира- осигурени са няколко вида оригинална чешка бира , която не се среща във всички магазини.

хора затова се казва фест , а не рали, драг, писта или подобноз

Най-хубавия фест беше 2005-а на Долна баня....................:whistle::whistle::whistle :

stelt
11-09-2013, 14:24
Най-хубавия фест беше 2005-а на Долна баня....................:whistle::whistle::whistle :

Ами ти на другите ходил ли си, хихихиххихихи ?

bouncer
11-09-2013, 14:32
Все па нашето си е най-хубаво! Най-хубав е бил според теб! Според мен е бил друг, според Цецо трети, според Багера четвърти и т.н. Не генерализирай, моля те, всичко по твоето мнение.

Mury
11-09-2013, 14:33
Все па нашето си е най-хубаво! Най-хубав е бил според теб! Според мен е бил друг, според Цецо трети, според Багера четвърти и т.н. Не генерализирай, моля те, всичко по твоето мнение.

Вас ви нямаше 2005-а мойто момче,оттам всичко върви надолу...........кво да ти кажа.

---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

Ами ти на другите ходил ли си, хихихиххихихи ?
Пропуснал съм само 3 :idea2::idea2::idea2:

DiStefano
11-09-2013, 15:24
Защото тези които нямкога са участвали по някакъв начин в организацията на такова мероприятие знаят че за тях тогава феста не е бил фест а просто са правили нещо за доброто настроение на останалите.

Дооообре !
Жалко, че ги няма повечето от колегите от 2004-та и 2005-та да ти сипат.

ShoxXx
12-09-2013, 11:17
Аман от алкохолици...

bouncer
12-09-2013, 11:33
[QUOTE=Mury;1247002]Вас ви нямаше 2005-а мойто момче,оттам всичко върви надолу...........кво да ти кажа.[COLOR="Silver"]

Кои сме ние?

Mury
12-09-2013, 11:45
[QUOTE=Mury;1247002]Вас ви нямаше 2005-а мойто момче,оттам всичко върви надолу...........кво да ти кажа.[COLOR="Silver"]

Кои сме ние?

Визирах хората,които ти спомена :eat::eat::eat:

ludkanar
12-09-2013, 22:05
Хем боли,хем сърби...

BO
12-09-2013, 22:50
Ейй, страшни мрънкачи сте се събрали в този форум.
Голяма работа сте.

Най-ме изкефи колегата с ника с цифрите.
Бил фен, че си поддържал алфата както трябва. Е то ако не я поддържаш, тая алфа ще умре.
Това НЕ те прави фен, което очевидно се вижда.

На фена не му трябва хора, бира, музика, организация.
На фена му трябва една дума, че някъде се събират почитатели на италианските автомобили и тръгва. Няма да пита коя певица ще участва. Няма да го интересува каква награда ще има. Интересува го мястото и събитието.
Ама нали сте фенове, защото си поддържате автомобилите. Евала.:big_flowers:

ivailo rachev
12-09-2013, 23:28
До сега в тая тема не писах,но вече ще пропиша.Аз миналата година си взех КуВе-то с изтропал мотор.Направих му основен ремонт и преди месец роди,смених мотора и след 50км. събра биелните лагери,сега разглабям да шлайфам вал и да сменям биела,но тази кола няма да я хвърля.Ето това е фен на Алфа.И искам да я събера колкото може по-скоро за да присъствам на феста.Искам да се видя с познати,да видя други маниаци,да поговорим,да попием вечерта,да видя някоя друга италианка.Ние трябва да си направим веселото,не да чакаме някой друг да ни го направи.И миналата година на повечето не им хареса феста,но на мен ми хареса,защото обиколих,запознах се с други и си направих веселото.Чакайте на готово,пък вървете и на вагина събор и на бмв събор пак няма да ви е интересно.Истинските фенове на италиански коли са едни от най-запалените по автомобилна техника.Ако ние не се постараем да си изкараме добре няма кой да ни го направи.

nastybg
13-09-2013, 09:22
Айде пак истинския фен иска да види 3 алфи на едно място и му трябва диазепам да се държи на краката си, истинския фен обикаля из другите фенове да си говорят за това колко са фенове и истинския фен на Алфа си прави поломения на кръв и сополи мотор началото на всеки сезон.

НЕ, объркали сте се ... истинския фен вие не можете да го определите на база вас, ShoxXx не е фен ли щото кара Ауди ? (давам го като ясен пример, дано не се обиди колегата). А понеже се споменаха и другите марки и събори - 10-ти БМВ Събор почна с 5 от най-атрактивните БМВ-та късайки си гумите на плаца на Калояново и дори на истинските НЕфенове на бмв като мен им хареса, защото им показаха защо са там - не заради викторините :mf_Flush:

stelt
13-09-2013, 09:37
До сега в тая тема не писах,но вече ще пропиша.Аз миналата година си взех КуВе-то с изтропал мотор.Направих му основен ремонт и преди месец роди,смених мотора и след 50км. събра биелните лагери,сега разглабям да шлайфам вал и да сменям биела,но тази кола няма да я хвърля.Ето това е фен на Алфа.И искам да я събера колкото може по-скоро за да присъствам на феста.Искам да се видя с познати,да видя други маниаци,да поговорим,да попием вечерта,да видя някоя друга италианка.Ние трябва да си направим веселото,не да чакаме някой друг да ни го направи.И миналата година на повечето не им хареса феста,но на мен ми хареса,защото обиколих,запознах се с други и си направих веселото.Чакайте на готово,пък вървете и на вагина събор и на бмв събор пак няма да ви е интересно.Истинските фенове на италиански коли са едни от най-запалените по автомобилна техника.Ако ние не се постараем да си изкараме добре няма кой да ни го направи.

Ти не си фен, ти си мазохист :)

mordohy
13-09-2013, 09:38
На мен пък на последния фест ми стана най-драго, като спряха пистата, та седнахме като хората да се видим. Запознах се с образи като Бобби, Спечелиста и други , много добри мъже. Запознах се и с някой , наистина атрактивни колежки и само формата не ми позволява да се изразя по-точно.Разбира се, пострадаха рацерите и аудио тунинга, ама какво им пречеше да си се оценят.
Аз лично чаках да се чуе бумтене, ама на!
А кой колко е фен????
Това е дълга тема.
Критерии за това няма.

digitalundgrd
13-09-2013, 09:41
Аз миналата година си взех КуВе-то с изтропал мотор.Направих му основен ремонт и преди месец роди,смених мотора и след 50км. събра биелните лагери,сега разглабям да шлайфам вал и да сменям биела,но тази кола няма да я хвърля.Ето това е фен на Алфа.

Колега, ти намери с какво да се похвалиш :idea2: Това не е фенщина, а чист мазохизъм :surrender:

Според теб нормално ли е да правиш основен ремонт на мотора на всяка смяна на масло :boxed:

ivailo rachev
13-09-2013, 10:00
То,че съм мазохист мазохист съм.Обаче ако е някой до сега да я е нарязал хиляди пъти.

Mury
13-09-2013, 11:01
Ейй, страшни мрънкачи сте се събрали в този форум.
Голяма работа сте.

Най-ме изкефи колегата с ника с цифрите.
Бил фен, че си поддържал алфата както трябва. Е то ако не я поддържаш, тая алфа ще умре.
Това НЕ те прави фен, което очевидно се вижда.

На фена не му трябва хора, бира, музика, организация.
На фена му трябва една дума, че някъде се събират почитатели на италианските автомобили и тръгва. Няма да пита коя певица ще участва. Няма да го интересува каква награда ще има. Интересува го мястото и събитието.
Ама нали сте фенове, защото си поддържате автомобилите. Евала.:big_flowers:

Да бе Бобка,може и да си прав,ама членовете на клубове и феновете на други марки,включително и нашите събратя Фиат,си имат фен артикули-направени от клуба или организацията им.Питам феновете на нашата марка и членовете на клуба,какво имат ???????

MrX
13-09-2013, 11:25
Мрън, мрън снощи направи ли се?!? И ся к'во стана, пет човека не искат да ходят на феста защото нямало Уепенки предварително и не ги кефел УС-то. Искали промяна в УС-то на същия Клуб, в който някой са били членове други никога, а и няма да бъдат, що, щот не ги кефи УС-то. Слаба била организация по фестовете последните години казват. Ми, че предишните години каква беше бе пичове? Писта/поляна/псевдо писта, хотели и ресторант, нек'во майсторско, бледо подобие на драг и викторини(що па толко ви бъркат в дЪ-то няколко въпроса относно историята на италианските марки, макар и наградени отговорите с китайски боклуци на един пазарджишки търговец). Тоя фест бил хубав, оня не бил, ми какъвто си го направите такъв ще е! Манекенки щяло да има само изложени на поляната, нямало гуми да се въртят, ми не само драгът е автомобилен спорт. Картинг-пистата не била за коли, а ако се организира следващият фест на писта, ама истинска( Серес), а не подобие на писта като Дракон, ще си вдигнете ли мързеливите задници до там или ще се оправдаете с кризата и високите цени на горивата, но пък иначе много сте хвалебствени колко малко ви харчат дизелите. Други пък ми обясняват що е то ФЕН и има ли почва у нас. "Истинският фен вие не може да го определите на база вас", а на база кого ще го определим, това ми звучи малко като отговора на Аутоиталия преди година за спонсорство на тогавашния фест - "Ми вие не сте ни таргет група". Ако истинския фен на Алфа Ромео не се се определя на база фена на Алфа Ромео, значи сме далеч от истината и за клуб и фестове и за каквото и да било! И в крайна сметка проблема са лепенките и нехаресването на УС-то, е т'ва са феновете!

ПП. Радвам се, че стойностните хора от форума (пишещи и непишещи) в крайна сметка не са заявили нежеланието си да посетят фенската сбирка на италианското авто и мото строене. До след две седмици приятели!

BO
13-09-2013, 12:35
Да бе Бобка,може и да си прав,ама членовете на клубове и феновете на други марки,включително и нашите събратя Фиат,си имат фен артикули-направени от клуба или организацията им.Питам феновете на нашата марка и членовете на клуба,какво имат ???????
Ами нямам идея какво имат.
Тук вече опираме до недоразуменията, които ги има в този форум. Много мизерия, много всезнайковци, много мрънкачи. Проблема си е лично в управителите на клуба, защото от тях зависи какво ще имат членовете.
И за мен е недопустимо да взимат членски внос колкото за две години във Фиат форума, а в крайна сметка да няма нищо.

Но това не пречи да си фен и да искаш да ходиш на сбирката заради идеята. Точно за това отиваш на такава сбирка, ако си фен, а не да слушаш рок и да пиеш бира. Защото и нищо да няма, а само 100 автомобила на една поляна, фенът пак ще е там.

Ейй, за това има и такива теми. Лигльовци се събраха/останаха в тази държава.
Искат чудеса да станат, а сутрин го мързи да отиде до кофата и да си изхвърли боклука и използва естествената гравитация на земята. :brickwall:

Yavor
13-09-2013, 20:27
@MrX, @Bo, благодаря ви приятели, че казвате по друг начин това, което аз се опитах да обясня в началото на тази тема и ми беше 'сипано'. Бях наречен на три петъка фен даже...