View Full Version : Проблем с уплътнения на вратите на 145
нали знаете каде заваршват вратите на 145 заоблиат се и стигат до предното стакло и виатара прониква между уплатнението и като се движа с над 180 вьтре става малко шумно ако ниакои знае нешто което мога да сложа там или неква декорациа коиато да не се вижда нека каже
интересно заглавие на темата имаш, какво ли значи "sdfwrsv" :?: :!: :shock: :shock: :roll:
georgievst
11-02-2007, 16:35
Моя съвет е при тази скорост да пускаш по-силно музиката и така не се чува шума.
Вие как въобще вдигате толкова с 145-ца?
Вие как въобще вдигате толкова с 145-ца?
Ми предполагам като включат на 5-та
Вие как въобще вдигате толкова с 145-ца? абе вдига ме ги,аз като задминавам некое пежо по магистралата наро4но намалявам за да не си помислят 4е са спрели и да земат да слезнат в движение :Tease:
Mind_Control
12-02-2007, 18:44
Aма поне ни е тихичко :P
Ами то човек като стане на възраст иска да му е тихичко, топличко, да не друса :crazy:
Aма поне ни е тихичко :P
Ами то човек като стане на възраст иска да му е тихичко, топличко, да не друса :crazy:
Аз доколкото знам Косьо е младичък има доста време докато остарее :lol: :lol:
Купуваш двойнозалепяща лента за емблеми от Мусю Бриколаж (7-8 лв) подпъхваш я под уплътненията залепяш и си готов, хем ги надига и уплътняват хем е водоустойчиво...
:wink:
хмммм, тва с лентата 6те го пробвам щото и аз имам същтия проблем,при мен дори ако вали и карам с висока скорост и вода влиза, малко но е гадно.
Просто ги мажете редовно със силикон...аз едно време нямах проблеми може би точно защото ползвах много добър силиконов спрей. :wink:
PS А аз като остарея хич няма да търся мекичко и тихичко, защото тогава ще имам възможността да карам шунмичко, нискичко, друсащо и бързичко... :twisted:
Просто ги мажете редовно със силикон...аз едно време нямах проблеми може би точно защото ползвах много добър силиконов спрей. :wink:
PS А аз като остарея хич няма да търся мекичко и тихичко, защото тогава ще имам възможността да карам шунмичко, нискичко, друсащо и бързичко... :twisted: абе малко ме е страх да ги мажа с силикон да не стане така 4е на сутринта да немога да си влезна в колата аз работя с силикон и требва да ти кажа 4е лепи доста здраво , а кво е тва шумни4кото ,ниси4кото,друсащтото и бьрзи4кото да не би до тогава да излезне нов модел на 206 8)
PS А аз като остарея хич няма да търся мекичко и тихичко, защото тогава ще имам възможността да карам шунмичко, нискичко, друсащо и бързичко... :twisted: абе малко ме е страх да ги мажа с силикон да не стане така 4е на сутринта да немога да си влезна в колата аз работя с силикон и требва да ти кажа 4е лепи доста здраво , а кво е тва шумни4кото ,ниси4кото,друсащтото и бьрзи4кото да не би до тогава да излезне нов модел на 206 8)
Той ти говори за силиконов шпрей за поддържане на гумата а не за залепване :idea: :wink:
:idea: Точно. Аз намерих един съвсем случайно, който го използвам като универсален и за гуми и за всякакъв вид уплътнения. С размер на дезодорант е, сив флакон и има някаква зелена кола нарисувана отгоре. Между 5 и 6 лв струва.
:idea: Точно. Аз намерих един съвсем случайно, който го използвам като универсален и за гуми и за всякакъв вид уплътнения. С размер на дезодорант е, сив флакон и има някаква зелена кола нарисувана отгоре. Между 5 и 6 лв струва.
Е кажи кой де :lol: :D или поне къде си го намерил в гардероб в мазе :roll: :roll: :D :lol: :wink:
http://charamon.info/catalog/images/64038.jpg
Toва му е старата опаковка. На новата само колата е сменена, иначе изглежда по същия начин. :wink:
а тва чудо се намира в метро и бриколаж и сигурно и на други места
И бензиностанцийте :wink:
:idea: Точно. Аз намерих един съвсем случайно, който го използвам като универсален и за гуми и за всякакъв вид уплътнения. С размер на дезодорант е, сив флакон и има някаква зелена кола нарисувана отгоре. Между 5 и 6 лв струва. аааа сега те разбрах :wink: сте потарся но ако ми кажеш от каде си купи твоя ше сам ти още по благодарен наистина ми е нужно нешто такова gracias amigo 8)
sirius1980
05-04-2007, 03:20
Абе хора това моето змей изяде 13 извънградско с 180km/h - 145 boxer 1.6 но смятам че е нормално пък иначе с 120km/h е около 7
Crusader
05-04-2007, 07:27
нормално
Абе хора това моето змей изяде 13 извънградско с 180km/h - 145 boxer 1.6 но смятам че е нормално пък иначе с 120km/h е около 7
На мен ми е 9 със 150