View Full Version : Много здраве на всички онези....
juliano155
18-09-2013, 23:49
Много здраве на всички онези смотаняци от форума,които залъгват хората търсещи някакви части.За 3-ти път ми се случва в тоя форум някакви мухали,да ме търсят за да ми предложат частите си(в отговор на моя обява за търсене). А след това се правят на ударени и да нямат доблеста да кажат поне едно измислено-а бе колега сгрешил съм нямя го,продал съм го и не си спомних тогава или поне,колега сделката отпада.Ами си мълчат като п..ки като ги попиташ какво става.:sniping:
mirchozo
19-09-2013, 00:00
Кой имаш предвид, че и на мен ми вързват едни тенекии от една седмица?
juliano155
19-09-2013, 00:11
Не мисля да казвам кои имам в предвид и по този начин да ги заклеймявам.Просто ако видят написаното от мен,дано си оправят поведението,че подобни глупости най-малкото на са мъжко поведение както съм описал по горе.
От поста ти въпросните колеги толкова ще се трогнат, колкото ако им беше написал и ЛС. Разбирай - николко.
Кажи кои са ако искаш да има някакъв ефект.
reloading
19-09-2013, 14:13
скоро и мен ме прееба един колега. Който бяхме се разбрали за точно определен ден да ги прати за дам може да си запазя час при бояджия. Е праговете така и не дойдова след седмица постоянно звънене на колегата получих следния ЛС
Виж сега,на непознати номера не вдигам,освен ако не очаквам обаждане.През изминала седмица бях без нет и не съм влизал във форума.А относно праговете вчера един приятел ги взе,предложи ми по-добра оферта.Щях да ти пиша,ама времето ми е кът.Можеш спокойно да ме сложиш в некоректни,ако искаш и тема си пусни в Общака,все едно ми е.Не знам как да ти го нарисувам,че на теб нямам намерение да продавам нищо и мнението ти колко съм сериозен и колко не хич не ме вълнува.Не си прави труда да ми отговаряш през дедовия ми е.
КОЛЕГАТА Е 1712
Младши алфист
Регистриран от: Oct 2009
Така де, пишете ги некоректните, дори ако трябва да се направи тема само за некоректни продавачи, а не както е сега - коректни и некоректни. В тая сегашната тема преобладават главно коректните и доволните.
Уж се чувстваш преебан,а не искаш да кажеш кой са ..... да не ги злепоставиш случайно
mirchozo
19-09-2013, 15:43
За да стане такава тема, някой трябва да се погрижи да е както трябва. Постепенно ще се превърне в един плювалник , ще се разводни и в крайна сметка никой няма да и обърме внимание. Би било добре да се слага някакъв отличителен знак на въпросния некоректен продавач. Примерно аватара му да е с червена рамка или де да знам, нещо си по което веднага докато го видиш да ти стане ясчо че нещо не е наред.
Mind_Control
19-09-2013, 16:18
скоро и мен ме прееба един колега. Който бяхме се разбрали за точно определен ден да ги прати за дам може да си запазя час при бояджия. Е праговете така и не дойдова след седмица постоянно звънене на колегата получих следния ЛС
КОЛЕГАТА Е 1712
Младши алфист
Верно ли има такива хора :D няма да се оправи тая държава... Тоя пикльо 100% има много шамари да яде и затова не вдига на непознати номера. Да се смея ли, да плача ли... Трагедия.
juliano155
19-09-2013, 19:03
Така де, пишете ги некоректните, дори ако трябва да се направи тема само за некоректни продавачи, а не както е сега - коректни и некоректни. В тая сегашната тема преобладават главно коректните и доволните.
Това за тема в която да се вписват само некоректните потребители,ми звучи идеално.Там бих им заковал имената.А тук просто няма смисъл.Целта ми беше просто някой пострадал да сподели и своите грижи.Та да видя дали сме много пострадалите и да си направя горе-долу равносметка колко измет има в форума и колко коректни колеги.
Много здраве на всички онези смотаняци от форума,които залъгват хората търсещи някакви части.За 3-ти път ми се случва в тоя форум някакви мухали,да ме търсят за да ми предложат частите си(в отговор на моя обява за търсене). А след това се правят на ударени и да нямат доблеста да кажат поне едно измислено-а бе колега сгрешил съм нямя го,продал съм го и не си спомних тогава или поне,колега сделката отпада.Ами си мълчат като п..ки като ги попиташ какво става.:sniping:
Ами гледай кой го продава-има много точни хора има и такива като, тия които казваш.Аз от човек с малко мнения, отскоро регистран и прочее нищо не бих взел.
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
КОЛЕГАТА Е 1712
Младши алфист
Тоя е типичен български търговец-тип андрешко.Такива щъкат навсякъде по пазари, малки магазинчета и форуми.
Купувал съм качествени и скъпи стоки и никога не съм бил лъган, когато хората от даден форум са сериозни.Този наистина е със сравнително стара регистрация, но му проверявай и мненията.
AttilaSL
19-09-2013, 21:29
За да стане такава тема, някой трябва да се погрижи да е както трябва. Постепенно ще се превърне в един плювалник , ще се разводни и в крайна сметка никой няма да и обърме внимание. Би било добре да се слага някакъв отличителен знак на въпросния некоректен продавач. Примерно аватара му да е с червена рамка или де да знам, нещо си по което веднага докато го видиш да ти стане ясчо че нещо не е наред.
+++:th_up:
reloading
20-09-2013, 16:38
Верно ли има такива хора :D няма да се оправи тая държава... Тоя пикльо 100% има много шамари да яде и затова не вдига на непознати номера. Да се смея ли, да плача ли... Трагедия.
и най-тъпото е че стоя в невидение 1 седмица докато съм си запазил ден при бояджия... Няма да седна да умирал заради едни прагове ама...
ми те повечето са полулегални моргаджии под прикритие. тях ги избягвам.
иначе от колеги проблеми не съм имал.
На това му се вика "непроверен издател".
Колега, като си казал "А" ще кажеш и "Б".
Не може да се казват нещата до половина. Половината истина е полу-истина. Тоест лъжа.
juliano155
20-09-2013, 18:41
На това му се вика "непроверен издател".
Колега, като си казал "А" ще кажеш и "Б".
Не може да се казват нещата до половина. Половината истина е полу-истина. Тоест лъжа.
Не мога да ти помогна ако си мислиш,че това което съм написал е лъжа.И ако си изчел по нагоре какво съм казал ще разбереш,че коментарът ти е излишен.И нека да не си бърборим ей тъка.По нагоре казах,че ми се иска да споделят и колеги натъкнали се на подобен проблем.
Susscrofa
20-09-2013, 20:07
Не мога да ти помогна ако си мислиш,че това което съм написал е лъжа.И ако си изчел по нагоре какво съм казал ще разбереш,че коментарът ти е излишен.И нека да не си бърборим ей тъка.По нагоре казах,че ми се иска да споделят и колеги натъкнали се на подобен проблем.
Айде кажи кои са, защото така лепиш клеймо и на коректните!!!!!!!!!!
Страх ли те е?
Напиши ми ги на ЛС, аз ще ги напиша.:)
Нямам нужда от помощ и не съм казал, че лъжеш.
Просто, когато се пуска тема е задължително да се пише по темата, както и когато обвиняваш, да посочиш конкретният виновник.
Иначе всички ще се чувствуваме виновни.
Времето на колективната безотговорност свърши.
Или имай смелостта и казвай кой е говедото или не пускай тема.
Простичко е.
Като извадиш пищова - стреляй!
Иначе тебе ще те застрелят!
nicola 59
21-09-2013, 21:11
На мене на времето ми трееше части за друга кола и видях зор,с намирането,на края се регистрирах във форума на дадената марка за да си пусна тема ,в купува,ма и там видях зор неможеш да пускаш теми в купува ако нямаш ,известен брой мнения,а в продава па ти трее много повече.Нека модовете да сложат 200 мнения или повече за продава,и тогава тия форумни продавачи ,дето се навъртат,като цветарки,ще изчезнат.
lordliness
21-09-2013, 23:02
На мене на времето ми трееше части за друга кола и видях зор,с намирането,на края се регистрирах във форума на дадената марка за да си пусна тема ,в купува,ма и там видях зор неможеш да пускаш теми в купува ако нямаш ,известен брой мнения,а в продава па ти трее много повече.Нека модовете да сложат 200 мнения или повече за продава,и тогава тия форумни продавачи ,дето се навъртат,като цветарки,ще изчезнат.
И представи си тогава колко глупости трябва да се изпишат за да натрупат необходимия брой мнения.
Просто когато нещо закъснее не го взимаш и некоректния си плаща за това.
juliano155
22-09-2013, 17:33
И представи си тогава колко глупости трябва да се изпишат за да натрупат необходимия брой мнения.
За това както каза един от колегите,трябва си ни темичка къдедо да висят имената на пишман търговците.Според мен също няма да помогне ограничение в мненията,най малкото защото последния дето ме завъртя е с 1300 мнения някъде.
nicola 59
22-09-2013, 19:40
Не че не си прав,ма не е и точно така,понеже аз видях зор да ги напиша дадените мнения,и понеже нямам такава кола незнам и какво да пиша,ма с мнения от рода ,,Да колега,, Прав си колега,,ги натрупах,ма ти виждаш веднага,че това не е човек ,кадето пише понеже има тази кола или има нужда от нещо,просто се усеща присъствието,на някой по друга причина.
---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:38 ----------
За това както каза един от колегите,трябва си ни темичка къдедо да висят имената на пишман търговците.Според мен също няма да помогне ограничение в мненията,най малкото защото последния дето ме завъртя е с 1300 мнения някъде.
И това е решение пуснете една тема или пишете лично на модовете да пуснат една ,аз лично съм ЗА.:jason2:
lordliness
22-09-2013, 20:54
Не че не си прав,ма не е и точно така,понеже аз видях зор да ги напиша дадените мнения,и понеже нямам такава кола не знам и какво да пиша,ма с мнения от рода ,,Да колега,, Прав си колега,,ги натрупах,ма ти виждаш веднага....
Така ще падне и предлагането, което може да доведе до вдигане на цените, не всички са некоректни, тези които не пишат. Някои се занимават само с търговия, защо да пишат?
Аз отдавна свикнах да проверявам хората и да не се занимавам с приходящи. Освен в много редки случаи.
Виж с хора, с които се познаваме лично, до сега не съм имал проблеми.
nicola 59
22-09-2013, 23:06
Така ще падне и предлагането, което може да доведе до вдигане на цените, не всички са некоректни, тези които не пишат. Някои се занимават само с търговия, защо да пишат?
Е да за жалост е точно така.Аз нямам нищо против коректни момчета да си продават части ,аз лично съм купил доста неща от нашия форум,и до сега съм много доволен,ма как да се отсеят тези които искат наистина да работят,и тези които искат да лъжат и мамят.
Както и да го въртим и сучем, трябва да бъде забранено на потребители под 100 мнения и стаж под 6 месеца въобще да публикуват обяви. Такива, които само продават да си пускат обявите в платения раздел. Също да се сложи и система iTrader към форума, където всеки ще може да вижда каква репутация има от предишни сделки съответния потребител. Така е в други форуми, където всеки под 100% рейтинг изгаря. Тук всеки стронцо може да те метне, след което единственото което можеш да направиш е да пиеш една студена вода... Но нищо от горните неща няма да стане, защото на никой не му пука за този форум...