Log in

View Full Version : Охладител за маслен филтър ???

akula
12-02-2007, 13:50
Имам въпросче, някой да се е сблъсквал с проблема "охладител за маслен филтър" ???

Моя бил доста изгнил и трябвало да го сменя, но бил скъп... и да съм го търсил втора употреба ....
А като ходих до магазина на Стамболийски и казах за това нещо, имах чувството че говоря на китайски на продавача. А пък те в тоз магазин си мисля че разбират хората..

Значи тоз охладител се намира веднага след филтъра и прилича на нещо като голяма шаиба от която излизат 2 тръбички...

Някой някаква идея за това нещо, а и с цена ако е много ще съм благодарен.

rtfm
12-02-2007, 22:06
Аха и тези тръбички отиват в масления радиатор това е корпуса на термостата на маслото. Когато колата загрее пуска маслото да минава през масления радиатор.

Bobo
13-02-2007, 09:08
Аха и тези тръбички отиват в масления радиатор това е корпуса на термостата на маслото. Когато колата загрее пуска маслото да минава през масления радиатор.

Да ама не :idea: Много си се убъркал колегата кара ТС мотор при който изобщо не е като при твоя ТД :wink:

akula
13-02-2007, 09:56
:heavy_cry:

Незнам каква му е идеята на този охладител , но в Т&N ми казаха цена от 740 лева за нов.....

Kostadin
13-02-2007, 10:18

Да ама не :idea: Много си се убъркал колегата кара ТС мотор при който изобщо не е като при твоя ТД :wink:

абе и аз се зачудих доста, ама като не бех 100% сигурен :roll:

Bobo
13-02-2007, 10:31
:heavy_cry:

Незнам каква му е идеята на този охладител , но в Т&N ми казаха цена от 740 лева за нов.....

Обади ми се някъде се търкалят 2-3 такива :wink:

rtfm
13-02-2007, 10:36
Съжалявам :(