Log in

View Full Version : 16ти Февруари...ДЕН БЕЗ ТАКСИТА

KGB
13-02-2007, 00:25
Аре дами и господа, да им го върнем както се казва в лозунга....

http://dzver.com/razni/notaxi.jpg

Kuku
13-02-2007, 01:03
Аре дами и господа, да им го върнем...Как :?: :roll:

JK
13-02-2007, 02:06
Подкрепям инициативата с две ръце !

wasp
13-02-2007, 08:12
Аз това им го връщам всеки ден 8) ходя си с колата навсякъде

Alexanderbb
13-02-2007, 09:15
Последния път като се возих на такси беше от нас до летището преди 3 години. Така че аз този бойкот съм им го обявил перманентно. Но иначе подкрепям с две ръце и ще разпространя идеята

lyuli
13-02-2007, 09:59
Аз това им го връщам всеки ден 8) ходя си с колата навсякъде

и аз така от известно време....... :) но въпреки това го пуснах на приятели, които използват тахита :lol:

kekc
13-02-2007, 09:59
И аз подкрепям. Много ми се иска да ползвах таксита, за да може да съм деен участник. Писна ми от тая :locked:

kekc
13-02-2007, 10:03
http://bezbakshish.hit.bg/

Има и инициатива "Без Бакшиш!". Ама трябва да си много смел, щото тия не случайно им викаме бакшиши. Те закръглянето до по-голямата сума за правило си го имат :furious:

Kuku
13-02-2007, 13:08
Аре дами и господа, да им го върнем...КАК :?: :roll:

търтей
13-02-2007, 13:09
Аре дами и господа, да им го върнем...КАК :?: :roll:

16 февруари - ден без таксита
ПС ти шо не си у кю-то :P

Слав
13-02-2007, 15:35
ЪЪЪ добре всичко хубаво...идеята не е лоша.

НО!
Как ще бъде осъществена?Това е въпроса... :D

BatVas
13-02-2007, 18:58
Ами как - на 16-ти няма да се возя на таксита.
Виж за бакшиша за да го направя - трябва да си сложа дребни. Като спрат нагласям точно , връчвам им го и слизам :idea:

pent
13-02-2007, 19:00
и запушваш ушите да не чуеш цветуща българска реч :D

Max
13-02-2007, 19:04
И аз ги бойкотирам перманентно. :lol:

BatVas
13-02-2007, 19:07
и запушваш ушите да не чуеш цветуща българска реч :D
Боли ме.Те тука се оливат.

В градче като Свищов - дето няма кой знае колко дълги маршрути такситата вземат по-малко на километър(0,40 лв) и когато сметката ми прави 0,80 лева вадят да ми връщат стотинки - е как да не им оставя левче кажи.

Kuku
13-02-2007, 19:45
Как да се прибера от 5-те кюшета до Надежда в 22:00ч. на 16-ти или който и да е друг ден :?: :roll:

kekc
13-02-2007, 20:03
Кола/Шейна/Пеш/Колело :roll2:

virusalfa
13-02-2007, 20:06
пешачка,за здраве :idea: :wink:

Tinoto
13-02-2007, 23:02
Или с две бири за изпът :idea:

KGB
14-02-2007, 00:03
Как да се прибера от 5-те кюшета до Надежда в 22:00ч. на 16-ти или който и да е друг ден :?: :roll:

Може и да не се прибереш, тогава имам рожден ден :lol:

Venci
14-02-2007, 05:41
Аххх как ми се иска наистина да стане ден без ползване на таксита, ама ... не е възможно. Колко от нас ползват таксита ей така? И колко от нас ще си кажат "Ооооо днес е ден без таксита, ще се кача с кеф на Адския транспорт. Та да се гушкам в тъпканицата с братята мангали и ... т.н. (че ще ми затриете мнението :lol: )" Няма как да стане. Като ти се налага и като можеш да си го позволиш ще ползваш такси. Аз съм се прибирал пеш нощем от Дружба 2 до Лозенец. А по-миналото лято редовно си ходех от Красно село, ама по едни други причини. Ама ако съм имал възможност със сигурност е нямало да рискувам да ме :bash: :boxing: :humpx: :boxed: посреднощ в парка. А тия :cussing: с жълтите коли са голямо но необходимо зло племе. Така, че единствената акция, която на мен лично ми остава е "Не давай път на бакшиша". Вчера един от тия за пореден път се опитваше да ми се вре, престроява и изпреварва от дясно, но за негова зла участ за малко да забърше огледалата и вратите на наспрелите на близката стоянка "кооолеееги". Като са толкова задружни и безмъртни следващия път може и да не му се размине пък като реши да ми се прави на мъж, до мен си возя ключ за гуми от ЗИЛ :chair: . Никаква толерантност за тая напаст :!:

Neokill
14-02-2007, 10:01

Тоя пък аз имам на 17 :shock:

Kuku
14-02-2007, 11:58

Тоя пък аз имам на 17 :shock:Аз май няма да се прибирам до вторник :roll:

Alexanderbb
14-02-2007, 12:16
Бе хора тия Алфи за какво са ви. Па возете се с тях.

pr_00f
14-02-2007, 12:29

E па возим се стига да не са в бокса :Tease:

lyuli
14-02-2007, 14:39
Така, че единствената акция, която на мен лично ми остава е "Не давай път на бакшиша". Вчера един от тия за пореден път се опитваше да ми се вре, престроява и изпреварва от дясно, но за негова зла участ за малко да забърше огледалата и вратите на наспрелите на близката стоянка "кооолеееги". Като са толкова задружни и безмъртни следващия път може и да не му се размине пък като реши да ми се прави на мъж, до мен си возя ключ за гуми от ЗИЛ :chair: . Никаква толерантност за тая напаст :!:

да съгласна съм. мене на няколко пъти ме засичат бакшиши в следната ситуация: аз съм в лента за дясно и направо, като не завивам, а продължавам направо, бакшиша обаче от лявата лента прави завой на дясно пред мен, супер некадърно и само бързите ми рафлекси предотвратяват краш, после ме е яд на тия рефлекси, 4е така като ме удари той е виновен, надявам се следващият път да се изконтролирам и да се забия в тъпия бакш..... интересното е че всеки път тоя номер го прави бакшиш....

viliivanov
14-02-2007, 16:05
Никво предимство за бакшишите. Аман от т'ва просто племе. Дано не ми се налага да се возя повече в такси. Пожеалвам го и на вас!!!

Roberta
14-02-2007, 16:18
Подкрепям инициативата с две ръце!
:thumbup:

Venci
14-02-2007, 21:47
Колежке, lyuli, сериозно ли би си ударила хубавата колица в някой противен бакшиш :shock: . Ти си по-луда и от мен :naughty: . Аз все пак в момента се возя с една 33-ка, за която не се притеснявам изобщо, а и имам каско. Единствения проблем е, че при такъв инцидент виновни, не виновни оставаме пешеходци. Единственото, което ще ми стопля пешеходната душа в такъв период е, че тъпия бакшиш не само ще ходи пеш, но и ще седи гладен, защото няма да има с какво да работи :hehehm: . Честно казано като си завърша проекта може би, евентуално, има вероятност ... да внимавам повече. Ала не ми се вярва :super: .

virusalfa
14-02-2007, 22:46

E па возим се стига да не са в бокса :Tease:Eга те повозат шест чифта ръце па тебе! Къде се скри,не си трил отдавна? :roll: :lol:

pr_00f
15-02-2007, 09:07
Offftopic

Споко бе Вирусе, нали знаеш че теб си те дебна :Tease:

lyuli
15-02-2007, 09:30
Колежке, lyuli, сериозно ли би си ударила хубавата колица в някой противен бакшиш :shock: . Ти си по-луда и от мен :naughty: . Аз все пак в момента се возя с една 33-ка, за която не се притеснявам изобщо, а и имам каско. Единствения проблем е, че при такъв инцидент виновни, не виновни оставаме пешеходци. Единственото, което ще ми стопля пешеходната душа в такъв период е, че тъпия бакшиш не само ще ходи пеш, но и ще седи гладен, защото няма да има с какво да работи :hehehm: . Честно казано като си завърша проекта може би, евентуално, има вероятност ... да внимавам повече. Ала не ми се вярва :super: .
абсолютно бих го направила, защото бакшиша ще е доста потърпевш, а на мен застрахователите ще ми цакат яко. вярно е че ще съм без красавицата известно време, ама к'во ти пука ;) все ще се намери заместител на колела ;) може и само с 2 колела ;) - грижа за фигурата ;) хахаха :lol: