View Full Version : "Тихите води са най дълбоки",а именно. . .
Alfa Mania4ka
13-02-2007, 00:48
145 MaX mUsiC (http://www.vbox7.com/play:4e311cd4) :super:
НямА каКв0 ДА КаЗвам... Всичк0 Се виЖда и чУва :lol:
Е що точно такава музика :? нещо по-жица нямаше ли :)
п.п. Ааааа де ще си сложа багажа :)
по жица ама друк път то при жицата баса е доста по заглушен от при рапо и ще чуваш само среди и пищялки
а и както казва колешката всичко се вижда и чува , :lol: :D :lol:
по жица ама друк път то при жицата баса е доста по заглушен от при рапо и ще чуваш само среди и пищялки
И един известен рок почитател така си мислеше и пусна ван хален в колата ми :shock: :lol: Биде му отнесена главата :wink:
Тоя си турил бас у кенефо и се мисли, че е кмета на селото... хаххах
гюбеци всеки ден... е те тва е КАРБ :)
аплодисменти
Тоя си турил бас у кенефо и се мисли, че е кмета на селото... хаххах това не разбрах за кои се отнася но нема проблем а колкото до бобката ем го вижда на живо ем го и слуша и пак продължаваш да спориш
А, ако се затворят вратите и багажника кво става :shock:
И не съмсъгласен, че в жицарската музика няма бас :twisted:
Alfa Mania4ka
13-02-2007, 14:03
:shock: :shock: :shock: че.. НА фиЕсТАта к0лк0 ВРати Ти ИМа БАгаЖникА ?
еМ.. какВ0 ДА сТАа.. Весел0 0т ВЪтрЕ :lol:
сЪщ0т0 к0ет0 И при "0Тв0реНи ВраТи" сАм0 че.. п0 виС0чк0
netsurfer
13-02-2007, 14:04
аз пък си мислех че става по-нисичко ... или по-силничко
Въобще няма нищо общо при отворени и затворени врати.
@ Bobo а бе мацко що не дойде да ти напрайм една нормална кутия по багажника? Така или иначе бях болен и не можех да излизам... :P
Alfa Mania4ka
13-02-2007, 14:07
аз пък си мислех че става по-нисичко ... или по-силничко
п0-Нисичк0.. АМа НА п0ЛУ-0тв0РЕнИ ВратИ :lol:
netsurfer
13-02-2007, 14:10
явно бъркате НИСКО и СИЛНО :idea:
место се карате за ниско високо шо не идете утре заедно некъде :wink: :tongue:
кат се затворят вратите и багажника почва да дрънчи всичко и то якоооо , това за дрънченето се отнася за всички които имат сериозни вложения в бегажниците , а колкото до жицата чети правилно колега -заглушен а на целата песен да е само бас
Е не бъди заядлива. Багажник, или врата на багажника, или само врата, каква е разликата? Затова казах вратите (2 броя) и багажника.
Alfa Mania4ka
13-02-2007, 17:15
Е не бъди заядлива. Багажник, или врата на багажника, или само врата, каква е разликата? Затова казах вратите (2 броя) и багажника.
нЕ... НЕ сЪм, коЙт0 КАкт0 Си г0 раЗбере и уСмиСли :wink:
Бате, Бобо честито! Вече съвсем нямаш багажник :D . Добре, че е наблизо човека дето ги запълва така добре багажниците, че да мога и аз един ден да знам, че съм се отървал от моя символичен багажник :lol:
кат се затворят вратите и багажника почва да дрънчи всичко и то якоооо , това за дрънченето се отнася за всички които имат сериозни вложения в бегажниците , а колкото до жицата чети правилно колега -заглушен а на целата песен да е само бас
Ами при мене на затворено вътр нищо не дрънчи пък за тебе незнам :mrgreen:
Въобще няма нищо общо при отворени и затворени врати.
@ Bobo а бе мацко що не дойде да ти напрайм една нормална кутия по багажника? Така или иначе бях болен и не можех да излизам... :P
И според тебе тая кутия не е ли нормална и дали не е правена по багажника бе мацко :lol: Даже е изчислявана от акустични гении дет познавам, ма да знаеш че не са ти на нивото :lol: Просто си на светлинни години от тях :wink: :lol:
Мислех в тая тема да пусна целия процес на правене на музиката ма кат гледам кво акане сте ми заформили в/у колата ще пропусна :wink:
А бе маме, аз за кутия касто моята говорех да изглежда...така или иначе багажника не съществува вече... :P
Мислех в тая тема да пусна целия процес на правене на музиката ма кат гледам кво акане сте ми заформили в/у колата ще пропусна :wink:
Айде пускай процеса на правене на музиката....... аз няма да акам в темата :D :wink:
Айде пускай процеса на правене на музиката....... аз няма да акам в темата :D :wink:
Е ти ако акаш ше ти цепнем муцуната ма има дрискалници дет немога ги стигнем затва по-добре да си трая :wink:
Офффф имам си едно смешно тубе и аз в багажника ама много дрънка отвън. Сякаш ще ми падне бронята всеки момент. Я кажете дали има някво решение.
1 за дрънченето не вервам да си сънирал панелката а и маи забрави че го сушах на место ,2 за 10 тази кутиика е перфектна ,3 ако имаш възражениа имаш ми телефона 4-колата ти е чук музиката ти е доста добра но баце неможе всичко да ти е наи наи ,в некои позиции ше земеш второ место лошо нема все пак си в 3-та и не се сърди