View Full Version : Case Closed - torrents.data.bg
Alfa User
14-02-2007, 13:12
Е, честит ви евросъюз - започна се вече със спирането на свободното интернет пространство :
Alexanderbb
14-02-2007, 15:07
Аз пък на повечето Европейски и Американски торент страници съм виждал надписи от рода на "използването на еди коя си торент програма не противоречи на закона". Явно ние пак сме по-католици от папата
Ми то по тяхната логика и търсачката трябва да се забрани,защото и тя е пиратство с музика,игри,филми,но нали се плаща и никога няма да я забранят... :wink:
никой не ги е подгонил, спокойно са си взели решението:
"Днес 13.02.2007-ма година,
Екипът на Data.BG взе единодушно решение да закрие торент секцията на уеб сайта.
Причините са много, едни от които са:
1. Създаване на лошо име на уеб сайта (пирати и т.н.)
2. Ограбване на създатели на интелектуален продукт (особено на български)
3. Спам, вулгаризми и потребители, които качват материали нарушаващи Законите на Република БЪлгария
Извиняваме се на потребителите, които са качвали собствени материали (не нарушаващи Закона за авторското
право и/или други Закони на Република България).
Data.BG не одобрява и не толерира пиратството в България"
Alfa User
14-02-2007, 20:59
Да де, дори и сами да са го взели, пак сме ние ощетените. За тва ми беше идеята :roll:
PEPI-2ALFA
15-02-2007, 11:05
Ами като са закрили единия давайте инфо. за други. Аз продължавам да свалям от www.zamunda.net (http://www.zamunda.net) .Поне докато може. :wink:
Да де, дори и сами да са го взели, пак сме ние ощетените. За тва ми беше идеята :roll:
e кво общо има ес с цялата работа
а и нали знаеш кой е собствени на дата.бг
освен тва торент тракери бол - има не само в бг а и по цял свят:)