PDA

View Full Version : Добре познаващият скарата...

AlfaFen145
10-10-2013, 22:05
..Български гражданин.

Снимката е от Днес ( Четвъртък ) , пред столичен мол в Е. столица ???
Темата е : Обичате ли скара ?!

mim
11-10-2013, 09:38
кого по-точно визираш, спрелите бакшиши на пешеходната пътека или производителя на благоуханен дим, който се лепи по модните дрешки :devil:

morfius
11-10-2013, 10:19
Снимката не знам защо ми напомня за тая карикатура...

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1375958_205901272923647_681488957_n.jpg

CHILIEV
11-10-2013, 21:07
Като на панаир - навалица, пушек и кебапчета на скарата, които като им посегнеш с вилицата - ръмжат и се крият под картофките.
Честно казано и аз не разбирам темата ама.. :)

lordliness
11-10-2013, 21:39
На мен самата пешеходна пътека ми прилича на скара. :)

Mind_Control
11-10-2013, 23:03
Как бе, не виждате ли пушека от скарата? Тия молове са си като Илиенци...

gigi
12-10-2013, 00:10
То цялата държава е Илиенци вие за пред един Мул.....:shocking::shocking:

Mind_Control
12-10-2013, 09:21
То цялата държава е Илиенци вие за пред един Мул.....:shocking::shocking:

МОЛ "Илиенци" :D

Susscrofa
12-10-2013, 20:12
Извинявайте, има ли нещо в България, което да харесвате?
1. Аз на тази снимка нищо не виждам, да се беше постарал малко авторът.
2. Дори и да пуши скара, не виждам какъв е проблемЪТ.
3. Всяка държава носи своята национална идентичност, попикавал съм се от смях на разни неща покрай западноевропейски молове, но това си е местна идентичност.
4. С този насран нихилизъм и безумно тъпа Алекоконстантиновщина никога няма да ни бъде като държава.

koolio
12-10-2013, 21:51
3. Всяка държава носи своята национална идентичност, попикавал съм се от смях на разни неща покрай западноевропейски молове, но това си е местна идентичност.
4. С този насран нихилизъм и безумно тъпа Алекоконстантиновщина никога няма да ни бъде като държава.

Сега и Алеко Константинов ли оплю?

fred
12-10-2013, 21:58
:devil:
Е мисля, че Прасешкия е прав донякъде, в смисъл много мрънкаме за какво ли не

Mury
12-10-2013, 21:59
Абсолютно съм съгласен със Сусака,в Брюксел продават дюнери и гофрети вътре в муловте м/у магазините....................:afro::afro::afro:

AlfaFen145
13-10-2013, 00:30
мхмм, различни хора, различни виждания.
Не знам, може би само аз виждам фарса в "Екстра" пазарното пространство...

RUNNING WILD
13-10-2013, 03:12
аз и като съм бил дете не съм виждал пред ЦУМ кебапчииница па не знам,бе те коли не спираха от пред и немаше количка с сладолед от пред дори до като стигнеш джамията,едно е да направиш бърза закуска с абсорбация и места за сядане едно е дима да ти се набива в очите на входа и в краката ти да лежат помяри,това в една снобска Стара Загора нема да се случи пред техен мол никога,не мога да си представя на входа пред Галерия да има скара чесно,просто и община и собственици на МОЛ са селяци и само искат да щавят,сигурно и на аерогарата ще сложат и ще има промоция за кацащи топли кебапчета 3 ка с лютеница за добре дошли и оня ще точи ножа на ритъма на чалгата пред чужденците.

fred
13-10-2013, 13:03
През ЦУМ нямаше скара, аз смятам, че това за да не се опуши Партийния дом и другаря Ленин, който стоеше на мястото на Света София :pig:

Linkestis
13-10-2013, 13:51
Скаричката пред мола е цигания пред иначе селския магазин.
Съвсем нормално.
Трябва да има къде да се плюска скара.
Иначе разговорите от сорта:
Къде сереш?-У мола що?
Къде спиш?-У мола що?
Къде пиеш?-У мола що?
Къде се е..ш?-У мола у кенефа!
Няма да са актуални :)

То не че в чужбина в моловете не е пълно с 80% деградирали млади хора,що У нашио да нема скара отпред?

koolio
13-10-2013, 19:48
Скаричката пред мола е цигания пред иначе селския магазин.
Съвсем нормално.
Трябва да има къде да се плюска скара.
Иначе разговорите от сорта:
Къде сереш?-У мола що?
Къде спиш?-У мола що?
Къде пиеш?-У мола що?
Къде се е..ш?-У мола у кенефа!
Няма да са актуални :)

То не че в чужбина в моловете не е пълно с 80% деградирали млади хора,що У нашио да нема скара отпред?
Е като дойде някой на екскурзия "на мола" къде да хапне, ако не на скарата отпред. ;)

AlfaFen145
13-10-2013, 20:27
Тогава няма смисъл от темите " скапана държава, без пари сме " и т.н. Селянията е на много високо ниво.
Темата "изкарай пари - не ми дреме " е по-силно втълпена в главите ни от всичко друго ... Амин

mordohy
13-10-2013, 23:20
Не мога да разбера, какво ви пречи скарата, като самият МОЛ е противоестествен и ги нацвъкаха все по места, където бяха паркове или градинки. Някога по тях натискахме колежките, а сега дечурлигата какво да правят, като моловете обсебиха териториите за чукане и за по една бърза свирка.
Вярно, че чукането в късна есен в парка си е приключение, но поне не е като в кенефа на мола.:sick1:

old alfist
14-10-2013, 11:12
Обичам скарите, но наистина понякога ги шляпат за щяло и нещяло на най-различни неподходящи места.

Преди няколко години на един концерт на Rаinbow в Каварна бяха нашляпали няколко на площада и по време на концерта смърдеше яко и пушеците се примесваха с димните ефекти на сцената, като през цялото време разни изгаднели типове се шматкаха насам-натам, а след това се бяхме осмърдяли.

RUNNING WILD
14-10-2013, 16:53
Не мога да разбера, какво ви пречи скарата, като самият МОЛ е противоестествен и ги нацвъкаха все по места, където бяха паркове или градинки. Някога по тях натискахме колежките, а сега дечурлигата какво да правят, като моловете обсебиха териториите за чукане и за по една бърза свирка.
Вярно, че чукането в късна есен в парка си е приключение, но поне не е като в кенефа на мола.:sick1:

с нетърпение ти чакам поредицата от романтични разкази как сте олабвали жилата по твое време в парка ще е хит сигурен съм

Susscrofa
14-10-2013, 20:46

Молът е нещо страхотно, аз ги харесвам!
Прекарвал съм над 4 часа в молове.
Кой МОЛ в София е построен на паркова територия?
На село, ако сте се пипкали по селските горички, в София по-рядко го правим.
:bath:

lordliness
14-10-2013, 21:44
http://news.plovdiv24.bg/458988.html
Майните са имали проблем със скарата, като че ли.

fred
14-10-2013, 22:56
Честно казано мен лично ми е странна суши манията, вместо скарата.Ама нейсе, :ghost2:

AlfaFen145
14-10-2013, 23:23

Ами да, прав си !!
По-добре да оставим абсолютно всичко, както си било преди 30-40 години и да не се развиваме .
И не ми казвай, че можем да се развиваме без да се строи.

Важното е - СЕЛЯНИЯТА ДА ЖИВЕЕ !

lordliness
15-10-2013, 00:16
Честно казано мен лично ми е странна суши манията, вместо скарата.Ама нейсе, :ghost2:
В Европа е забранена консумацията на прясна сурова риба, сушито не е съвсем суши :)

fred
15-10-2013, 20:14
В Европа е забранена консумацията на прясна сурова риба, сушито не е съвсем суши :)

Да де, още по зле, на нищо не прилича :neko: Веднъж опитах една супа в едни мол разбира се, е такава помия и в казармата не съм ял....

ecotronic
15-10-2013, 20:18

Суши не се прави само с риба.

lordliness
15-10-2013, 20:41
Суши не се прави само с риба.

И ние имаме достъп до уикипедия :)

ecotronic
15-10-2013, 20:47
Жена ми прави страхотно суши, като много малка част от него е с риба. Всъщност важен е ориза, водораслите, соевия сос, горчицата (или уасаби) разните подправки и най-вече майсторлъка и трябва обезателно да има от онези малки рогозки за свиване.
Та да си пише каквото иска във википедията.....тук оценката е от стария кулинар :)

lordliness
15-10-2013, 20:57
Аз си падам по вратни пържоли и рибици, вие си яжте японските извращения. :р
Може и кобе.

ecotronic
15-10-2013, 21:03
То и аз най обичам домашната ракийка, но и чаша добро уиски отвреме навреме не е за пренебрегване :)