PDA

View Full Version : емблема за алфа 145

batkrasen
14-02-2007, 19:55
здравейте!
от стара загора съм. тук явно стана актуално да се крадат емблемите .
интересувам се откъде мога да си закупя такава за задна врата, тъй като тук проверих във всички магазини и така и не успях да намеря такава.
благодаря!

JORDANGT
14-02-2007, 20:06
Най-добре и най вероятно от някоя автоморга.Виж за София мога да ти дам предложения колкото искаш,но за Ст.З. нямам идея :roll:

dievx
14-02-2007, 23:03
ХЕ, ХЕ бате, аз съм от Несебър. При първото ми идване в Ст. Загора с Алфата и ,ми изкъртиха задната емблема, направо полудях. Жената е заралийка и съм чест гост в града. Забелязъл съм, че много малко Алфи са с емблеми при вас, града много ми харесва но не и отношението към любимата марка, видя ли Алфа без емблема и направо ме боли сърцето. Аз съм решил проблема с ламиниране на качествена емблема и поставянето и върху капачка от нес кафе :), не като оригинала, но никой не я е пипнал досега :) Ако искаш мога да ти пратя снимки и инструкции за направата и. Иначе и аз обикалях моргите в Ст. Загора и Бургас за емблема и без успех. Решението е оригинална, но не се знае колко ще изтрае, тук при нас не ги вълнуват такива работи, но знам че на дядото в Ст. Загора са му предлагали за колелото разни пишлигари емблеми от различни марки коли за по една кока кола или сладолед :evil:

Kamen
15-02-2007, 10:00
Аз също съм от стара загора и аз си търся емблема че моята е избеляла от слънцето. Има емблема на ричито и струва около 10лв но не е много хубава. Също е поизгоряла от слънцето малко и затова несъм я купил. Някой беше казал че в пловдив имало някакъв магазин в който имало нови горе долу прилични за по 15лв.