PDA

View Full Version : От Ауди форума...какво казват колите за собствениците си...

Gecata
15-02-2007, 16:01
Alfa-Romeo

Чувствителен и романтичен, харесва себе си. Малко ненадежден, също и ексцентричен. Мрази собствениците на БМВ, обаче мисли и действа точно като тях.

Audi
Иска им се да вярват, че са част от новото поколение, грижовни, екологично-чисти, и семейно-ориентирани. Всъщност доста отегчителни, нищо повече от прехвалени смешници. Някой ден ще карат Мерцедес, но за сега се чудят дали не са сбъркали като не са си купили БМВ...

BMW

Самоуверени, амбициозни, динамични. Може да са големи гъзари. Обичат да впечатляват. Юпита или кукли с изтекъл гаранционен срок. Мислят, че ще са директори някой ден. Всъщност - келеши, които се мислят за дар Божи.

Daewoo

Безличен, раболепен и престорено скромен. Счита за добър живот работа от 9 до 5, никаква заплата, и пак казва Благодаря. Чудят се, защо не им остават пари за излизане след работа.

Fiat

Готини, самоуверени мацки, катерещи се по корпоративната стълба, таен план: мачкане на топки. Ще ви одере кожата, ако се разведете.

Ford

Все още живеят в 70-те, опитват се да се справят с 90-те (не споменавайте милениума). Лойален, добър работник, мачкан от офис политика и трудови норми. Следващата кола сигурно пак ще е Форд.

Honda

Иска да кара БМВ. Досадници с големи усти. Суфражетка, идеалния подлизник на шефа (било то мъж или жена).

Isuzu

Обичат миризмата на дизел и имат тайна фантазия да бъдат ТИРаджии.

Hyundai /Kia

Прогресивни, интелигентни и практични. Но заблудени. Човек, който би предложил под-комитет да реши проблем, с който комитета не е могъл да се справи. Винаги твърдят, че корейската кола е по-добра от всеки японски модел.

Jeep

Искат да вярват, че живеят американската мечта и обичат природата. Гледат Days of Our Lives и Adventure Channel.

Land Rover

Дизайнер човек с дизайнерски живот, винаги плаща твърде много за всичко. Дизайнерската кал я получават безплатно с емблемата. Колониални расисти, фантазират за Кралицата... Ако карат Фрилендър, вероятно е разделен подарък от екс-приятеля/ката.

Mazda

Форд

-шофьор с по-малко пари. Ужасно скучни, без имидж и още по-малко въобръжение. Пенсионери. Пречите, така че се махнете от пътя.

Mercedes-Benz

Отговорни, безупречни и консервативни типове. Скучни директори-клонинги с твърде много пари, или офисни супер-хаховци които не могат да си спомнят какво е да се забавляваш. Не стават за среща.

Nissan

Добър, солиден, отговорен, лойален офис работник. Обича да пътува и поддържа, че може да продаде лед на ескимосите. Любим отговор: "Служебна кола е".

Opel

Искат да са Шумахер. Биха предпочели VW, обаче са се хванали на въдицата за Германското машиностроене. Винаги бързат, но не вършат нищо. Изпреварват БМВ-та защото могат. Харчат всичките си пари да ги държат на пътя...

Pajero

Не толкова чувствителен относно етикетите колкото Ланд Ровър еквивалента, но вярват в Париж-Дакар Африкански приключения. Карат през локви за да създадат собствена дизайнерска кал.

Peugeot

Мислят, че Франция е най-хубавата държава в света и отегчава всички с ограничени познания по Френски и истории за Лувъра.

Porsche

Малка пишка.

Renault

Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-малко от стара френска готварска книга. Най-вероятно гей.

Ssangyong

Глупак, иска Паджеро а не може да си го купи. Не знаят, че двигателите ги правят в Индиа, а не в Германия.

Toyota

Въпреки че има хиляди от тях, са трудно забележими в техните коли без имидж. Тойота са добри, надеждни коли, купувани от разнообразни хора без самоличност. Най-безличната кола в света? Бяла Корола.

Volkswagen

Силно надценени за надеждността им коли от дните на Костенурката, но пък имат добра стойност при препродажба. Обикновено практични, здраво мислещи хора, които обичат да карат бързо където никой не може да ги види. Обикновено са лойални на марката до раздразнение, защото са си загубили девственоста на задната седалка на Костенурка.

Volvo

Квадратни и безопасни също като колите.

Tickles
15-02-2007, 20:51
Fiat

Готини, самоуверени мацки, катерещи се по корпоративната стълба, таен план: мачкане на топки. Ще ви одере кожата, ако се разведете. :lol: :lol: :lol:

Mury
16-02-2007, 14:18
таен план: мачкане на топки

Ае стига бре и тва ли бре :lol: :lol: :lol:

Quadrifoglio
16-02-2007, 17:10
Защо са дали определение на фиат само като дамски автомобил?
Ама и аз се стреснах малко от коментата на Tickles :)
Като цяло има написани доста верни неща. Като прочетох за БМВ.... :oops:

BatVas
16-02-2007, 17:36

:rotfl:

Crusader
16-02-2007, 19:52
Ако няма да е "италианка" ще е BMW!

Мрази собствениците на БМВ, обаче мисли и действа точно като тях.

:oops:

viki
16-02-2007, 21:11
:D :D има доста верни неща.. :D :oops:

Alexanderbb
16-02-2007, 21:11
Моите шефове па се Поршета карат

PEPI-2ALFA
17-02-2007, 18:12
Моите шефове па се Поршета карат Не им показвай статията да няма после " ама аз какво лошо казах " :cry:

virusalfa
17-02-2007, 18:21

:rotfl:Не се смей! Едно БМВ като материали и като сглобка е десет пъти по-качествено от най-скъпата алфа!

BatVas
17-02-2007, 18:44

:rotfl:Не се смей! Едно БМВ като материали и като сглобка е десет пъти по-качествено от най-скъпата алфа!

Аз се смея, щото Пандо е гъзар и мисли да става директор :D
Тук ако забелязваш се говори за хора и психологията им , а не за качество.

п.п. Година и половина не слизах от БМВ Е30 318i - ами сегашната по ме кефи и върви повече :!:

JORDANGT
17-02-2007, 23:30
Общо взето нещата са такива кавито са и горе долу са верни с оригинала :oops: :roll: :?: :!: :wink: :D

Gogata
18-02-2007, 00:01
Да наистина има и много верни неща :lol: :lol:

Tickles
19-02-2007, 22:17

не се стряскайте момчета :P

Quadrifoglio
20-02-2007, 00:03

не се стряскайте момчета :P

Трябва да ни успокоиш малко :)

Наката
20-02-2007, 09:54
аз за пореден пат стигам до извода,че само Бавария и Италия праят автомобили и аз на друго не се качвам :D

Yon
03-04-2007, 12:37
Май не му е мястото тука ама вижте този линк особенно последното мнение :evil: :D :lol:
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... &sb=5&vc=1 (http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=avtomoto&Number=1947108347&page=0&view=collapsed&sb=5&vc=1)

Neokill
03-04-2007, 12:51
Дайте да ги налазим тия да защитим сектата :evil:

Abarth
03-04-2007, 14:26
аз за пореден пат стигам до извода,че само Бавария и Италия праят автомобили и аз на друго не се качвам :D
И какви автомобили па правят Бавария :lol: :lol: :lol:

EvgeniiM
03-04-2007, 15:15

скъпи

BatVas
03-04-2007, 17:25
Дайте да ги налазим тия да защитим сектата :evil:

Кво да го налазваш тоя мъртъв форум - то мнения на по 2-3 години

Abarth
04-04-2007, 14:26

скъпи
Пропусна харчещи много,бучащи,невървящи...

Слав
04-04-2007, 16:13

скъпи

От всичко най-лошото май е, че са комплексарски :lol:

Abarth
04-04-2007, 16:38
[quote="Наката":bonqgz7e]аз за пореден пат стигам до извода,че само Бавария и Италия праят автомобили и аз на друго не се качвам :D

скъпи

От всичко най-лошото май е, че са комплексарски :lol:[/quote:bonqgz7e]
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Crusader
04-04-2007, 16:49
Тука сте у грешка, тва не е "народната кола" бре :!:

mim
04-04-2007, 16:55
и скучни :twisted:

Слав
04-04-2007, 16:55
Я се загледай какви хора карат баварки, особено старите тройки и пак говори :twisted:

Abarth
04-04-2007, 20:14
Я се загледай какви хора карат баварки, особено старите тройки и пак говори :twisted:
Сега много са накацали е36,като се качат в е36-цата и се мислят за големи джамбази и играчи :lol: :lol: :lol:

100letov
04-04-2007, 21:50
Бе аз бих казал, че вие сте комплексарите в случая, ама как да е...
Аз имам и Алфа и БМВ и не се мразя както пише по-нагоре :D хехе
@mim относно скучни, задното си е друга категория на фън зад волана, която някой хора явно още не са усещали :roll:

koolio
04-04-2007, 22:09
Ей, ама някои хора верно сектанти са станали. Все пак БМВ е достоен конкурент на Алфа Ромео при спортните седани. Друг въпрос е опороченият имидж на марката у нас.

Abarth
04-04-2007, 23:16
@mim относно скучни, задното си е друга категория на фън зад волана, която някой хора явно още не са усещали :roll:
Е ти усещаш ли фъна с тоя танк :shock:

pinko
04-04-2007, 23:46
Че е танк, танк е, ама е ретро-танк

е23 е от 1977 г., според немския закон кола на 30 години вече е Youngtimer :lol: :lol: :lol:

В Германия са с регистрация Н (Historische Autos) и ги карат само по ретропаради.

pinko
04-04-2007, 23:53

За задното си прав, ама донякъде.

Иначе първата Алфа, която си купих през 1985 г., беше със задно предаване - Алфа 1750 Берлина.

Abarth
04-04-2007, 23:55
Че е танк, танк е, ама е ретро-танк

е23 е от 1977 г., според немския закон кола на 30 години вече е Youngtimer :lol: :lol: :lol:

В Германия са с регистрация Н (Historische Autos) и ги карат само по ретропаради.
Е да яко е няма спор,ако е реставрирана :) Готина работа,но неможе да се сравни с алфа ромео,във всяко едно отношение,предпочитам една реставрирана алфа 6 2.5 детелина пред това... :twisted: :twisted: :twisted:

mim
05-04-2007, 09:30

имам приятели с всякаква немска ламарина
приятелите не са скучни, колите са им скучни
те думата дизайн я виждат само по високосна година :twisted:
ама ще ги превъзпитаме да слязат по на юг :machinegunner:

MONI
05-04-2007, 09:36
старо реставрирано БМВ бих си взел старата 6та серия, въпреки че и 8ицата винаги съм харесвал ма тя е не може да се каже че е много стара та да е чак реставрирана.

100letov
05-04-2007, 18:54
Определено имиджа на доста марки в БГ е опорочен (БМВ-тъпи гъзари, сухари; Алфа, Фиат, Ланчия-тия жабари така и не направиха кола). Относно седмака, моя е `84 и в момента го реставрирам. Колкото до танк, да танк е но това му е хубавото +това на 2000 оборота на втора мята гъза... :shock:
Иначе много хора знаят мойта алфичка, в момента продължавам да я оправям от катастрофата въпреки, че много хора биха я продали при това състояние. Въпреки всичко това аз си я обичам и за мен винаги ще си остане първата и най-хубавата кола. :oops:

Abarth
06-04-2007, 00:04
Определено имиджа на доста марки в БГ е опорочен (БМВ-тъпи гъзари, сухари; Алфа, Фиат, Ланчия-тия жабари така и не направиха кола). Относно седмака, моя е `84 и в момента го реставрирам. Колкото до танк, да танк е но това му е хубавото +това на 2000 оборота на втора мята гъза... :shock:
Иначе много хора знаят мойта алфичка, в момента продължавам да я оправям от катастрофата въпреки, че много хора биха я продали при това състояние. Въпреки всичко това аз си я обичам и за мен винаги ще си остане първата и най-хубавата кола. :oops:
Евала за ентусиазма,успех и с алфата и с бмв-то колега :th_up: