View Full Version : Подгряващо огледало
Здравейте компанията!Понеже чета форума от близо 2 години и знам че Вие сте хората които могат да ми помогнат искам да задам един въпрос.
Одеве разглобих лявото огледало за обратно виждане на колата ми (АР145) ,че малко трепти като карам и гледам че има тънко фолио с нагревател залепено за огледалото.Явно имам подгряващо огледало :shock: Та въпросът ми е- Как работи това чудо на техниката и кога и как се включва??? Понеже копче няма и затова ми е малко чудно кой го управлява този нагревател.
Между другото не съм и очаквал да открия подгрявано огледало в Алфа 145 '96
Благодаря за отговорите в аванс :biker:
Kат си включиш нагревателя на задното стъкло греят и огледалата :wink: Всички 145 с ел огледала са така мисля :roll:
Еи мерси много за отговора!!! Одеве даже го пробвах-и двете огледала имат подгряване :P :P а даже и работи :lol:
Еи мерси много за отговора!!! Одеве даже го пробвах-и двете огледала имат подгряване :P :P а даже и работи :lol:
ми така де - туй да не еголф.
Kат си включиш нагревателя на задното стъкло греят и огледалата :wink: Всички 145 с ел огледала са така мисля :roll:
Да бе ми мойта май такова нещо няма бре :roll: :cry:
ко не те мързи свали една капачка на пищялките и виж колко кабела влизат. 4 са за моторчетата, а 2 за отопление
charmario
15-03-2007, 09:06
Одеве разглобих лявото огледало за обратно виждане на колата ми (АР145) ,че малко трепти като карам и гледам че има тънко фолио с нагревател залепено за огледалото.Явно имам подгряващо огледало :shock: Та въпросът ми е- Как работи това чудо на техниката и кога и как се включва??? Понеже копче няма и затова ми е малко чудно кой го управлява този нагревател.
Между другото не съм и очаквал да открия подгрявано огледало в Алфа 145 '96
Благодаря за отговорите в аванс :biker:
Благодаря, колега. Оттук разбрах за това. Иначе никога нямаше да се сетя. При мен даже яко нагряват. Ако ги обърна и мога яйца да си изпържа :lol:
Nasko_77
15-03-2007, 10:38
Браво момчета! И аз сга разбирам от тази тема, че имам още една екстра за която не знаех. От командния пулт нямаше как да разбера. Наистина нямат отделен бутон огледалата за подгряване. :wink:
Браво момчета! И аз сга разбирам от тази тема, че имам още една екстра за която не знаех. От командния пулт нямаше как да разбера. Наистина нямат отделен бутон огледалата за подгряване. :wink:
Яко нали? :D
Nasko_77
15-03-2007, 13:17
Яко нали? :D Супееер :wink:
Че е яко да, ма на мен кат ми е счупено едното стъкло и не моа си намера :cry: Насекъде ми предлагат цялото огледало за некви космически суми :!: А иначе тялото със сите моторчета е здраво, работи, боядисано е в цвета на колата... Слагах обикновено огледало и стои отвратително, като кръпка, отделно че нищо се не види в него като е плоско :evil:
Че е яко да, ма на мен кат ми е счупено едното стъкло и не моа си намера :cry: Насекъде ми предлагат цялото огледало за некви космически суми :!: Слагах обикновено огледало и стои отвратително, отделно че нищо се не види на него :evil:
Тъкмо и аз за този супер си мисля, гледам го от 1 месец
и се чудя по тез улици в София(център), ако някой ми го надене ко ше стане ......
Тъкмо и аз за този супер си мисля, гледам го от 1 месец
и се чудя по тез улици в София(център), ако някой ми го надене ко ше стане ......
Ше ти стане навик да ги прибираш и 2те като паркираш :lol: Нали сте застраховани бре ? Що се плашите ?
trustworthy
15-03-2007, 21:39
Ама нали се правят на ударени тея застрахователи :evil: На мен от някъв спещъл софтуер ми извадиха цена на оригинален халоген за мойта на цена от 115 лв , при условие, че от Ауто Италия ми ги дават на 150 лв някъде
Ми карай ги да го купят :)
trustworthy
15-03-2007, 22:34
Ми карай ги да го купят :)
Бе аз щах да карам един 'експерт' да ми го монтира той, че взе да ми обяснява как лесно се сменял - само на два винта се държал :)