PDA

View Full Version : вапрос4е кам специалисти те .

Romeo
20-02-2007, 21:25
едно вапрос4е кам спциалистите ,като сменям ендренажния ремак трябва ли да сменям некви семеринги или некви други работи 4е имам тука един маистор и ми вика 4е задалжително трябвало да се сменят ама иска и пове4е пари разбира се а маистора си работи добре

rtfm
21-02-2007, 13:31
Задължително е да смениш и ролките с ангренажния ремък. А семерингите се сменят като почнат да пускат масло. Когато го свалите ще видите ако са омаслили някъде ще ги смените. Ако са здрави няма смисъл.

Kamen
21-02-2007, 14:19
Задължително е да смениш и ролките с ангренажния ремък. А семерингите се сменят като почнат да пускат масло. Когато го свалите ще видите ако са омаслили някъде ще ги смените. Ако са здрави няма смисъл.
Не че е задължително, но е препоръчително. Аз съм карал лагуна на която три пъти съм сменял ремък без да сменям ролки и няма никакви проблеми щом не вият. - лично мое мнение и практика.

50 cent
21-02-2007, 14:36
Това за мен е консуматив който се износва. Те тея ролки са на прожини които с времето се разтягат. И като ти прескочи зъбче или две ремъка става неприятно. Според мен в случая евтиното може да излезне много скъпо.

Crusader
21-02-2007, 18:03
ЕХОООООО :director: , тия ролки имат лагери дето се износват, Gigi може да Ви каже кво става като затегнат лагерите на ролките

gigi
21-02-2007, 23:50
ЕХОООООО :director: , тия ролки имат лагери дето се износват, Gigi може да Ви каже кво става като затегнат лагерите на ролките
Ооооо да писал съм поне 20 пъти, но важното е СМЕНЯЙТЕ ВСИЧКИ РОЛКИ!!!! И то при сигурен майстор!!!! :wink:

Romeo
23-02-2007, 21:05
eхо мерси за саветите маи ще дам пове4е пари4ки но да ми смени и тиа ролки колко според вас струва процедурата смяна на ремак и ролките :?:

Speeder
24-02-2007, 15:14
eхо мерси за саветите маи ще дам пове4е пари4ки но да ми смени и тиа ролки колко според вас струва процедурата смяна на ремак и ролките

За да добиеш представа колко горе-долу струва тая операция, ще ти кажа че за моя Боксер 1.6 ми взеха 40 лева. За дизела предполагам че ще е по-малко, защото на Боксерите се сменят доста трудно.[/quote]

Romeo
25-02-2007, 16:32
eхо мерси за саветите маи ще дам пове4е пари4ки но да ми смени и тиа ролки колко според вас струва процедурата смяна на ремак и ролките

За да добиеш представа колко горе-долу струва тая операция, ще ти кажа че за моя Боксер 1.6 ми взеха 40 лева. За дизела предполагам че ще е по-малко, защото на Боксерите се сменят доста трудно.[/quote] абе незнам ,влезнах аз в един сервиз на околоврастен пьт, един приател си купуваше джанта за резервната си гума и аз питах просто еи така колко ще ми вземе е верно 4е и оня нещо по4на да се надува и ми вика а ако е дизел вьобще не се занимавал било много сложно абе беше си некав смотаняк така или ина4е немаше да си дам колата на тоя но и в квартала ми казаха 4е било по трудно ако някои ми каже ниякои сервиз благодарско и ми излезне до 100 кинта с ремака и ролките отивам