View Full Version : Купих си турбонатор и вдигнах мощността с 170 к.с.
Искам да Ви се похваля, от три дена на 145-цата 1.3 боксер имам монтиран турбонатор. Вчера беше на дино и показа 217 конски сили на колелата. СУпер доволен съм и разхода в града падна на 3 литра на 100 км/ч. Производителят ме увери, че понеже е зима разхода все още е висок, лятото ще е по-нисък. Не се колебайте!
http://www.youtube.com/watch?v=QkwMPYMwVcU
Ако имате въпроси, тука съм направил един менюал - http://nenoneno.hit.bg/
А като и сложиш и един вибратор, ще бяга повече от Ферари и ще харчи колкото скутер.
А като и сложиш и един вибратор, ще бяга повече от Ферари и ще харчи колкото скутер.
Аз ви отварям очите за чистата сила и икономия, Вие ми говорите за Троянски манастир
rossenvn
18-12-2013, 10:31
На какво налягане го държиш? Да не го окотиш?
На какво налягане го държиш? Да не го окотиш?
то си има потенциометър и си го корегираш, няма как да го окотя, щото той свен всичко и йонизира въздуха ;)
infernus
18-12-2013, 10:41
то си има потенциометър и си го корегираш, няма как да го окотя, щото той свен всичко и йонизира въздуха ;)
За 1,7 Боксер става ли? Кажи че не издържам :furious: ! Ама кутията ми ще остиска ли :):shock::shock:
nikolai_alfa
18-12-2013, 10:43
откъде мога да си взема такъв за 156-цата,някой има ли линк?
За 1,7 Боксер става ли? Кажи че не издържам :furious: ! Ама кутията ми ще остиска ли :):shock::shock:
ти си за два турбонатора ... за кутията няма проблем защото мощността е постъпателна
Jivko7777
18-12-2013, 10:48
откъде мога да си взема такъв за 156-цата,някой има ли линк?
за 156 има там се вдигат и повече коне но ще ти стане много бърза особенно ако си младеж не е за тебе
nikolai_alfa
18-12-2013, 10:58
става ли за 1.8 т.с.?откъде мога да си купя такъв,колко пари е?
става ли за 1.8 т.с.?откъде мога да си купя такъв,колко пари е?
твоята 1.8 или 1.7 е?
SilverArrow
18-12-2013, 11:03
Става на всякакви коли, ако собственикът е балък. А лятото даже ще започне да връща пари, да знаете!
Ужас.... колегата ми е писал ЛС..... край почвам да ги произвеждам
здравей колега,видях написаното от теб относно турбонатора,и се интересувам малко повече,става ли за алфа 156 1.8 т.с.,откъде мога да си купя такъв и колко пари ще е?
колеги, за какво Ви е това на раменете?????????
nikolai_alfa
18-12-2013, 11:09
само питам откъде мога да си взема,как за какво ми е,ти защо си го сложил тогава?просто ми кажи откъде мога да си взема?
Аз съм официалния вносител, Нено прави ментета, за поръчки и плащания се обръщайте към мен.
И не е турбОнатор, а турбИнатор, аааа 震盪器.
:waving:
sindzhirliev
18-12-2013, 11:32
Какво му е смешното, и аз искам такъв, става ли за турбо дизел ??? Искам да направя ЖТД-то Би Турбонатор Дизел
До колегата който го е сложил: много яко се е получил брат, чак малко наподобява американски мускул от едно време!!
Недей да криеш информацията, а кажи откъде да си вземем и ние !
само питам откъде мога да си взема,как за какво ми е,ти защо си го сложил тогава?просто ми кажи откъде мога да си взема?
Аз продавам такива. Пиши ми на ЛС колко бройки искаш. За големи количества правим отстъпки.
Видя ли сега как се вадят пари от това дето ти е много смешно!! :bouncing_smiley:
и после правителството ни е проблема.... БОГ ДА НИ ПАЗИ!
---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:44 ----------
човече,моля ти се просто ми кажи откъде да си купя такъв:dyrvo_v_kenefa:
Колега, купих си го от ДОКО от форума, писал е в темата, Stelt в Русе ги произвежда, Доко му е дилър... аз съм прост но ДОВОЛЕН клиент
Тоа хамериканец извади винтоверт, за да си затегне въздушния филтър :laser:
DiStefano
18-12-2013, 12:05
Не знам кой ти е дилъра майка, ама явно тревицата си я бива !
Мани дилъра, виж че хората се връзват, нямам думи.
http://ninablanco3.files.wordpress.com/2013/01/i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.jpg
П.П.
Колко пари струва това чудо бре?! :D
Я по-добре си вземете един хубав спортен филтър и не се занимавайте с глупости и черни магии :jumping:
pininfarina
18-12-2013, 12:57
Я по-добре си вземете един хубав спортен филтър и не се занимавайте с глупости и черни магии :jumping:
Правихме си експеримент с нещо подобно, купено от един китайски сайт и определено има положителен ефект, който не бих казал че е поразителен. За разхода на горивео не сме наблюдавали какво се случва:-)
SilverArrow
18-12-2013, 13:20
А звукът става ли като на мощна кола? А безплатен обяд предлага ли? Ако монтирам осем такива значи ще имам 1200 конски сили?
Колеги не се излагайте. Започвам и аз да мисля, че политиците не са ни виновни за хала. Стегнете се малко.
SilverArrow
18-12-2013, 13:43
:jumping:
Супер, демек, купувате си Корса 1.0, слагати си 16 броя тинтириминтиратори и ще имате под капака 2000 коня и разход 0.005 лт./100 км. А през лятото ще връща бензин и може да го продавате на комшиите.
Смях, смях...:gayfight:
mihail_mladenov
18-12-2013, 13:49
Нямам думи просто, да вземе да се вържете на тази джаджа половината от писалите в темата...
ПП: Да взема да си накича яко 145-чката с тези уреди и да я направа няколко хиляди коня и да вземе да литне до Луната :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pininfarina
18-12-2013, 13:53
Смейте се вий, сега момчето и то ще я кара на Дино. Само да му сменят преди това лагерите на валяците че да не стане беля с дино стенда!
---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:50 ----------
Нямам думи просто, да вземе да се вържете на тази джаджа половината от писалите в темата...
ПП: Да взема да си накича яко 145-чката с тези уреди и да я направа няколко хиляди коня и да вземе да литне до Луната :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ми незнам досега какво си чакал ;-)
---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:51 ----------
:jumping:
Супер, демек, купувате си Корса 1.0, слагати си 16 броя тинтириминтиратори и ще имате под капака 2000 коня и разход 0.005 лт./100 км. А през лятото ще връща бензин и може да го продавате на комшиите.
Смях, смях...:gayfight:
Нещо от тоя род се получава :kicking:
---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:52 ----------
А звукът става ли като на мощна кола? А безплатен обяд предлага ли? Ако монтирам осем такива значи ще имам 1200 конски сили?
Колеги не се излагайте. Започвам и аз да мисля, че политиците не са ни виновни за хала. Стегнете се малко.
Е кой да е виновен, много ясно че са те :gayfight:
tribaleo
18-12-2013, 14:55
Аз от година и повече съм с битурбинатор обаче ми се наложи да сложа керамичен съединител и маховик, че стария не издържа на 400-те коня и 900нм ...
boris037
18-12-2013, 15:59
Аз обикнобенно почвам да къркам към 2 след обяд, ма като гледам тък съм много закъснял.
А и да питам нещо по темата, освен това дето духа на мотора, давате ли и такива дето дуат вътре у колата?
Искам да Ви се похваля, от три дена на 145-цата 1.3 боксер имам монтиран турбонатор. Вчера беше на дино и показа 217 конски сили на колелата. СУпер доволен съм и разхода в града падна на 3 литра на 100 км/ч. Производителят ме увери, че понеже е зима разхода все още е висок, лятото ще е по-нисък. Не се колебайте!
Шта напраим Генерален Председател на Блатото да знаиш.
Аз обикновенно почвам да къркам към 2 след обяд, ма като гледам тък съм много закъснял.
А и да питам нещо по темата, освен това дето духа на мотора, давате ли и такива дето дуат вътре у колата?
Не внимаваш,тоя турбонатор не дуа,а гмеца,и не на мотора ,а на дросела дето е преди мотора.
Ефекта идва от завихрянето на въздуха ,така се получава по ниско налягане в средата на тръбата и съответно там може да засмуче повече въздух,то трябва и ламбдата да ти е у ред ,че да отчете обедняването на сместа и да се подаде съответното колическво гориво,но ако си на газ с плочка директно си засмуква повече пропан-бутан.
Ето и нов модел :D
http://www.youtube.com/watch?v=cbGWgvJN1_8
По принцип би трябвало да ви накажа и изтрия темата!!!!
Но може да е полезна за колегите.
Тъй като и аз си сложих въпросния турбинатор, като го поръчах директно на Стелта /щото Доко много твари в цената че имало търсене/
И резултата е зашеметяващ.
Вижте графиката по долу.....
Ако някои се колебае бих го посъветвал да побърза, докато не са вдигнали цената.
Абе Гиги, много лагава бе. Тури и един по-малък турбинатор за ниските.
ти са смееш ама има вече доста запивания.... което е страшноооооо
Трай бре, тъкмо скочи оборота...:sheep::kicking:
Оправи си 2 та страница на мануала бре... ръси хтмл без превод.
(поне ако я отвориш с друго а не ИЕ резултата е тоя от по-долу)
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD><TITLE>& # 1047;& # 1077;& # 1084;& # 1080; & # 1090;& # 1080;& # 1103; 2 & # 1083;& # 1077;& # 1074;& # 1072;!</TITLE>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252">
<META content="MSHTML 6.00.2800.1106" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY bgColor=pink><BR>
<P align=center>
<H2>& # 1040;& # 1051;& # 1063;& # 1053;& # 1054; & # 1050;& # 1054;& # 1055;& # 1045;& # 1051;& # 1045;, & # 1044;& # 1040; & # 1053;& # 1045; & # 1052;& # 1048;& # 1057;& # 1051;& # 1048;& # 1064; & # 1063;& # 1045; & # 1058;& # 1040;& # 1050;& # 1040; & # 1051;& # 1045;& # 1057;& # 1053;& # 1054; & # 1057;& # 1045; & # 1055;& # 1045;& # 1063;& # 1045;& # 1051;& # 1071;& # 1058; & # 1055;& # 1040;& # 1056;& # 1048;?!<BR>& # 1061;& # 1054;& # 1044;& # 1048; & # 1042;& # 1050;& # 1066;& # 1065;& # 1048; & # 1048;
& # 1063;& # 1045;& # 1058;& # 1048; "& # 1064;& # 1054;& # 1050;"!
<H2></H2></H2></BODY></HTML>
Енкодинг 1252 е причината... сложи 1251.
(Набих интервали м/у # & и цифрите, че форума по-умен от браузерите - превежда го на български :))
аз на 159 ката махнах ориг турбина че бая гореше с нея
ся от месец карам с турбинатор и съм много доволен
разхода падна .. а звука е уникален :balloon:
DJ Vladic
19-12-2013, 10:00
:screwy::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Да наливаме от там вино и ракия!
Ще се спукам от смях!
За поръчки от Щатите или Канада, моля ми пишете на Л.С. Готов съм да помогна, при това на народни цени!
Днеска пуснах жалба в КЗП. Купих въпросния турбонатор от Нено, но той не ми обясни, че трябва да се смъкне степента на сгъстяване на мотора и сега мотора е Х :laser:
Furious 155
19-12-2013, 16:02
Днеска пуснах жалба в КЗП. Купих въпросния турбонатор от Нено, но той не ми обясни, че трябва да се смъкне степента на сгъстяване на мотора и сега мотора е Х :laser:Ми той не е дистрибутор... сбъркал си ;) Просто доволен клиент - като мен.
pininfarina
19-12-2013, 18:35
Относно хипер големия интерес на пазара са се появили и ментета! Внимавайте да не попаднете на такъв :big_bow_down:
rossenvn
19-12-2013, 18:52
Мисля да монтирам един такъв и на пералнята. Не знам само с какъв омекотител ще работи най-добре???
Мисля да монтирам един такъв и на пералнята. Не знам само с какъв омекотител ще работи най-добре???
Моля за по-сериозно отношение по темата ;)
rossenvn
19-12-2013, 20:28
Моля за по-сериозно отношение по темата ;)
Добре де, с омекотителя малко прекалих :big_bow_down:.
ФЕРАРИСТ
19-12-2013, 21:19
Имам питане - при положение че имам V6 3.0 и съм си направил всмукателите с два дросела, ще има ли проблем ако сложа два за всеки от тях.....????
Какво горе долу мога да очаквам.
Моля сериозни отговори, а не некви да ми се правят на мъдри тука че от това нямало ефект.
Мерси.
По принцип ме учудваш че нямаш турбонатори. Доковите са турбинатори и не стават.
Моя съвет е да послушаш Пух и да си сложиш по един на всеки дросел и после след слива на всяка глава в колекторите ....
Мисля че ще искараш към 937 конски сили на колелата.
Jivko7777
19-12-2013, 21:29
Мисля че ще искараш към 937 конски сили на колелата.
ако е само за толкос не си струва Бат Николайчо да се занимава :lol:
ecotronic
19-12-2013, 21:29
Да ви обърна внимание върху факта, че турбонаторите биват леви и десни. Трябва да се внимава при монтажа им на двата дросела. Ако се разменят, директно гърми моторът.
Имам питане - при положение че имам V6 3.0 и съм си направил всмукателите с два дросела, ще има ли проблем ако сложа два за всеки от тях.....????
Какво горе долу мога да очаквам.
Моля сериозни отговори, а не некви да ми се правят на мъдри тука че от това нямало ефект.
Мерси.
Ми Батка, с тоя турбонатор, ще трябва пак да режеш калници, защото ще са ти нужни минимум 335 гуми за отзад. И спирачки от Сканиа с водно охлаждане на апаратите, че иначе ще се претрепеш. Но на Серес очаквай време под 1 минута.
damyanov
20-12-2013, 01:13
Ба`х мама му, колко съм прост....
Пролетта махнах тамън 5 турбонатора от всмукателния колектор и ся к`во - дай кинти за нови...
Направо ще се гръмна, такава недалновидност.
П.П. Направо се замислям дали да не си купя Грейт Уол, те поне нямат нужда от подобрения, що`т са перфектни, като всяко китайско менте
ФЕРАРИСТ
20-12-2013, 08:16
Но на Серес очаквай време под 1 минута.
Ето за това говорим - ще обсъдя нещата с проектанта и дизайнера на проекта си за да видим как ще е най - добре да ги монтираме.......
tokata_pz_flex
20-12-2013, 08:31
Имам въпрос . Турбинатора оказва ли влияние върху жените ? Може ли да се ползва като " пуси магнит " ? Колко най-много могат да се монтират на кола с 3+1 места , за да не я претоварим от към евентуален пуси наплив ? Благодаря :)
Имам въпрос . Турбинатора оказва ли влияние върху жените ? Може ли да се ползва като " пуси магнит " ? Колко най-много могат да се монтират на кола с 3+1 места , за да не я претоварим от към евентуален пуси наплив ? Благодаря :)
'Начи, освен че биват леви и десни, турбонаторите са също така мъжки и женски.
Трябва много да се внимава какво купуваш, че да не привлечеш грешната плячка...:gayfight:
По принцип би трябвало да ви накажа и изтрия темата!!!!
Но може да е полезна за колегите.
Тъй като и аз си сложих въпросния турбинатор, като го поръчах директно на Стелта /щото Доко много твари в цената че имало търсене/
И резултата е зашеметяващ.
Вижте графиката по долу.....
Ако някои се колебае бих го посъветвал да побърза, докато не са вдигнали цената.
Не по принцип, а по правило.Ти си безпринципен :flirt:
tokata_pz_flex
20-12-2013, 09:50
А как се познават ? Предполагам имат отличителни знаци , или да се доверим на дистрибутора ? Доко , друже ... няма да ме излъжеш , нали ?
ФЕРАРИСТ
20-12-2013, 18:13
Моля лицето Г. Пайчев да се намеси и да разчисти ненужния подигравателен спам, все пак това е сериозна тема.....
Като стана въпрос за жените... Може ли тая мандракука да се сложи така, че да се включва с копче под седалката - ква е идеята - като возя жената си карам спокойно, пък като кача някой засукана мацка, натискам копчето, газ до ламарината да не може си вземе въздух и като натисна спирачката, циците да изскачат на предния капак... Ма не знам колко коня ще трябва се смятат за ефекта...
rossenvn
20-12-2013, 18:57
Като стана въпрос за жените... Може ли тая мандракука да се сложи така, че да се включва с копче под седалката - ква е идеята - като возя жената си карам спокойно, пък като кача някой засукана мацка, натискам копчето, газ до ламарината да не може си вземе въздух и като натисна спирачката, циците да изскачат на предния капак... Ма не знам колко коня ще трябва се смятат за ефекта...
За по - сигурно вземи два. И понеже петака е редови, най - добре ще е да се вържат последователно.
Не по принцип, а по правило.Ти си безпринципен :flirt:
Леко и ти си за наказание, но не си познал. Аз принципи си имам ама на тебе не са ти ясни.
Леко и ти си за наказание, но не си познал. Аз принципи си имам ама на тебе не са ти ясни.И аз имам някакви впечатления все пак.С времето и действията се вижда кой какъв е ;)
А за наказания съм сигурен, че ми знаеш мнението.
Все тая.... използвах темата за да си поспамя и аз, а не да си лафя с теб;)
Пожелавам весели празници на всички! ;)
И аз имам някакви впечатления все пак.С времето и действията се вижда кой какъв е ;)
А за наказания съм сигурен, че ми знаеш мнението.
Все тая.... използвах темата за да си поспамя и аз, а не да си лафя с теб;)
Пожелавам весели празници на всички! ;)
Направо си въздържай да пишеш най-добре :)
Весели празници!
пък като кача някой засукана мацка, .
последно........някой или някоя:evil::evil::evil:
cvetelin
21-12-2013, 17:53
http://prodavalnik.com/avtomobilna-vzdushna-turbina-za-namalyane-razhoda-na-gorivo-i22308921
aз съм с това от половин година! Ефекта е УаУ!
силно препоръчвам!
разходите ми намаляха с 20%!
имам още един джокер с който намалям още 20-25% от разхода.... ако някой иска мога да споделя
Чух, че трябвало някаква допълнителна система за смазване да се сложи. Ментетата нямали такава, а ги мажели с грес за лагери и за това много бързо се разваляли!!! Така че не се учудвайте като си купите менте за 40лв. и нямате системата за смазване!
Някой знае ли какво масло трябва и колко допълнително струва системата, че да си направя сметката.:evil:
П.П Да поръчам количества......
Чух, че трябвало някаква допълнителна система за смазване да се сложи. Ментетата нямали такава, а ги мажели с грес за лагери и за това много бързо се разваляли!!! Така че не се учудвайте като си купите менте за 40лв. и нямате системата за смазване!
Някой знае ли какво масло трябва и колко допълнително струва системата, че да си направя сметката.:evil:
П.П Да поръчам количества......
Аз обикновенно ги мажа с маргарин, но препоръчвам краве масло, в краен случай става и със свинска мас, но трябва предварително да я сгрееш на около 70-80 градуса. Също така може да ползваш мазнината от печени ребра, обираш ги с една филия, и намазваш турбинатора, но внимавай да не попадне лютеницата върху перките, защото ще омекне киселото зеле. ;-)
rossenvn
21-12-2013, 18:55
Аз обикновенно ги мажа с маргарин, но препоръчвам краве масло, в краен случай става и със свинска мас, но трябва предварително да я сгрееш на около 70-80 градуса. Също така може да ползваш мазнината от печени ребра, обираш ги с една филия, и намазваш турбинатора, но внимавай да не попадне лютеницата върху перките, защото ще омекне киселото зеле. ;-)
Свинската мас е само за лятото - зимата е най-добре пача или в най-лошия случай гъша мас. Така мазането при ниски температури е по-добро и са чисто натурални, а не презрян крекинг.
Някои вече си е монтирал турбинатор, много е доволен от нагревателя на свинската мас който е монтиран в парното на турбонираната му Алфа. :brickwall:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=82656&page=2
rossenvn
21-12-2013, 20:40
Някои вече си е монтирал турбинатор, много е доволен от нагревателя на свинската мас който е монтиран в парното на турбонираната му Алфа. :brickwall:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=82656&page=2
Да, а от духалките падат пръжки поръсени със шарена сол.
http://www.youtube.com/watch?v=cbGWgvJN1_8
mimouzunov
22-12-2013, 11:04
Аз пък си мисля, че подобна тема и то в такъв главен раздел на форума е абсолютно НЕДОПУСТИМО да има!!!
rossenvn
22-12-2013, 11:40
Аз пък си мисля, че подобна тема и то в такъв главен раздел на форума е абсолютно НЕДОПУСТИМО да има!!!
Сигурно продаваш конкурентен продукт и затова... Темата е невероятно полезна, стотици, ако не хиляди, се информираха за това чудно устройство и си го монтирахме. По-полезна беше само темата на един колега, който продаваше на части - поисках да ми отреже кило-кило и половина от коляновия вал, но за съжаление тази тема не я виждам повече, а и отговор не получих...
mimouzunov
22-12-2013, 11:47
Сигурно продаваш конкурентен продукт и затова... Темата е невероятно полезна, стотици, ако не хиляди, се информираха за това чудно устройство и си го монтирахме. По-полезна беше само темата на един колега, който продаваше на части - поисках да ми отреже кило-кило и половина от коляновия вал, но за съжаление тази тема не я виждам повече, а и отговор не получих...
С такъв тип остроумничество може да се издигаш в очите на някои мислещ като теб... На останалите сериозни и трезвомислещи хора не правиш никакво положително впечатление!
(няма смисъл да пиша повече защото и това няма да може да разбереш и проумееш)
rossenvn
22-12-2013, 14:11
С такъв тип остроумничество може да се издигаш в очите на някои мислещ като теб... На останалите сериозни и трезвомислещи хора не правиш никакво положително впечатление!
(няма смисъл да пиша повече защото и това няма да може да разбереш и проумееш)
На кого точно се направи? Като не ти допада - не четеш. Ако мислиш, че е спам или някой те е обидил - рапортуваш. Не е много сложно, но явно на "сериозни и трезвомислещи хора" им идва трудничко...
old alfist
22-12-2013, 16:32
Четох, четох тази тема и продължавам да се чудя, какви ли не глупости измислят хората за пари - дано да няма такива, които да им се връзват и да си съсипват колите, нервите и парите.
Хм-аз пък си взех от тия хапчета http://prodavalnik.com/uvelichete-izminatite-kilometri-za-litr-gorivo-uvelichava-moschnostta-podobryava-rabotata-na-dvigatelya-i28170009 ,че тия дни по празниците се нуждая от допълнителна мощност.Слагам по три в резервоара,а едно го гълтам преди работа и бачкам с таксито кат змей,за секса да не ви казвам кво прая да не се депресирате. Сега си мисля да отворя и метановата бутилка и да пъхна три-четири вътре да видя дали ще стане по-икономична и на метан,че 9-10 лв. на сто км. градско ми идва непосилно скъпо.
Хм-аз пък си взех от тия хапчета http://prodavalnik.com/uvelichete-izminatite-kilometri-za-litr-gorivo-uvelichava-moschnostta-podobryava-rabotata-na-dvigatelya-i28170009 ,че тия дни по празниците се нуждая от допълнителна мощност.Слагам по три в резервоара,а едно го гълтам преди работа и бачкам с таксито кат змей,за секса да не ви казвам кво прая да не се депресирате. Сега си мисля да отворя и метановата бутилка и да пъхна три-четири вътре да видя дали ще стане по-икономична и на метан,че 9-10 лв. на сто км. градско ми идва непосилно скъпо.
Ти внимавай с гълтането, че виж тоя ги е предозирал:
Мъж и жена живеели щастлив семеен живот. Всичко било прекрасно между тях.
Имало само един дребен детайл, който нарушавал семейната хармония: всяка сутрин
мъжът със събуждането си издавал невероятно мощна и звучна пръдня, която разтърсвала
прозорците и карала котката да се крие зад гардероба. Горката жена вече била свикнала,
но често му правела забележки: "Скъпи, опасявам се, че някоя сутрин ще си изпърдиш червата".
Но мъжът й винаги с ведър глас я успокоявал: "Няма страшно, скъпа, нищо няма да ми се случи".
И така минавали годините, живеели щастливо и безгрижно.
Една коледна утрин жената станала рано от леглото, докато мъжът й все още спял и слязла в кухнята
да приготвя коледната пуйка. Чистила вътрешностите и ги слагала в една голяма купа. И в този момент
я осенила гениална идея! Взела купата, пълна с пуешки черва, дробчета и т.н. вътрешности и се качила
горе в спалнята, където мъжът й все още спял. Внимателно го отвила, събула му нощницата и изсипала
вътрешностите в гащите му. Завила го пак и тихичко слязла долу, където продължила с приготвянето на
коледната вечеря.
В един момент от втория етаж се чул познатият "гръм" от събуждането на мъжа й. Последвала кратка тишина
след която се чул ужасен вик и бързи стъпки се запътили към банята. След половин час мъжът й, цял пребледнял
и с окървавени гащи слязъл долу при нея. Видяла го тя и едва сдържайки смеха си попитала: "Какво
ти се е случило, скъпи?". Той отговорил:
"Скъпа, ти постоянно ми повтаряше, че някоя сутрин ще си изпърдя червата, а аз не ти вярвах. Но ето че
тази сутрин това се случи... Слава Богу, с помощта на вазелин и два пръста успях да натикам всичко обратно.".
:wc::rotfl:
old alfist
22-12-2013, 21:18
Доко, я разтълкувай сега вица, във връзка с джаджата.
Доко, я разтълкувай сега вица, във връзка с джаджата.
Аз цитирам колегата 546, олди, я прочети му поста.
Я кажете, с автоматична скоростна кутия, това чудо ще работи ли ? Двигателя е 3 литров, а кутията е 4 степенна. Колата е 166 и е тежичка. Да не окотя нещо ? Не ме интерсува толкова мощност да има, аз и без това не съм голям почитател на мощни коли и високи скорости, ама ако може разхода да падне. Доста пътувам и много лапа тая кола.... не се трае вече....
П.П. С вазелин и два пръста много неща се оправят.......
Има едни джаджи продават, на ароматизатори приличат малко, слагат се в запалката, обаче вместо аромат на бор, ти коригират кратуната с малко чувство за хумор. Ще видя дали има някъде останали в ибей и ще поръчам за някои чугунени глави от тоя форум, за празника подарък.. :cheers: Влизаш в колата - умен, обаятелен, с чувство за хумор. Излизаш - пак същия скучен задник :moon:
Мъж и жена живеели щастлив семеен живот.....
:wc::rotfl:
Доко благодаря ти човек, скоро така не ме беше болял корема от смях..:rotfl:
ivan dimitrov
23-12-2013, 17:47
---
ФЕРАРИСТ
23-12-2013, 18:33
Моля някой да обясни - как се справяте сьс слабото сцепление, след монтирането на турбинатор. На пьт сьм да го махам вече, на място като подам газ и предницата леко отлепя от земята,
Аз напоследък слагам двигателя отзад - така мое пак да се отлепя предницата, но пък такова сцепление идва от отзад че после трудно се отлепям от седалката.....
Момчета, внимавайте много с турбонатора, че тук по нашия край от вчера вече почнаха да тренират за авиатори:
"Инцидентът е затруднил трафика, но за кратко, тъй като колата е изхвърчала извън пътя" - http://www.burgasutre.bg/2013/12/22/199892-kola_se_oburna_na_tavan_na_krustovishte_shofyorut_ se_razmina_s_uplaha
Втори опит (http://m.flagman.bg/новини/56723/Фолксваген-Голф-се-вряза-в-стълб-на-кръговото-край-Мираж-в-Бургас)
dimitar_vd62
24-12-2013, 21:30
Е голям смях.:hehe:
http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/17664-i-audi-razrabotva-elektricheska-turbina/
http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/14636-bmw-patentova-elektricheska-turbina/
old alfist
24-12-2013, 22:21
Е голям смях.:hehe:
http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/17664-i-audi-razrabotva-elektricheska-turbina/
http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/14636-bmw-patentova-elektricheska-turbina/
Хубаво, но това все пак е тип принудително пълнене управлявано с електронни или други средства, докато нашата джаджа се движи свободно от движещият се въздух по системата.
nikolaaaay
25-12-2013, 20:54
Хубаво, но това все пак е тип принудително пълнене управлявано с електронни или други средства, докато нашата джаджа се движи свободно от движещият се въздух по системата.
Тия имитатори от БМВ и Ауди искат да ни откраднат изобретението. Мръсни долни империалисти и соросоиди. Пак ще трябва да ги пляскаме.
don_pepone
26-12-2013, 23:05
:big_bow_down::roll2: ее не немога честно,няма такава емотикона... особенно след онова сериозно запитване към Нео в началото.
Аз сега ще махна всмукателния колектор и ще оставя само шестте тръби към цилиндрите и ще си монтирам 6 турбинатора и да го видя бат Феро с тия малки два дросела и два турбинатора ко ше прай :lol:
Кво ша праи-Ще сложи едно ЖТД отпред да дърпа и кат стане 4х4 ще закачи отзад едно рало и ще се отдаде на земеделие,то като не може да развива скорости с тия два турбинатора винаги може да я направи трактор.:dance:
ivan dimitrov
27-12-2013, 21:34
---
Mario_95
27-12-2013, 23:44
Да се похваля - реших си проблемьт без да искам. Понеже ми писна да сменям масло - налях Дуралюб, оставих да поработи 5 мин. и източих картера. Ефектьт " вертикално излитане" изчезна. Абе не зная, то може и от Космодискьт да е(щото имплантирах един в седялката) ама сега не ми се занимава да ровя. Остава да видим как да "моднем" спирачките, щото като трьгне и ....
Има едни капаци за супортите на Брембо за около 20 лв и направо заковава на място като ги монтираш :thumbup:
ivan dimitrov
28-12-2013, 00:13
---
Непремено ще ги пробвам, особено ако са оригинални(китайски). Само дано наистина не кове на място, щото предното стькло ми е ново все пак.
Не зная дали е точната тема, ама да попитам - ако си наредя илядо сини светодиода под колата, дали сцеплението ще се увеличи още? Щото е всеизвестно че сините диоди увеличават мощноста и намалят разхода, но не зная как влияят на сцеплението. Да не взема пак да излитам вертикално?
Слагай смело сини диоди, може и бели. Ето снощи ме изпревари "вечния сокол" от към тавана, приземи се странично, ниско пред мен, а беше сложил само под-задната броня, тези на антената носят допълнително power точки, явно с тях рулира. :-)
ivan dimitrov
28-12-2013, 11:48
---
dimitar_vd62
29-12-2013, 19:43
Нищо не разбирате вий, комбинацията от бели и сини диоди изкривява пространствено-времевия континиум.Капаците за брембото са, като угасиш диодите да можеш да спреш иначе ще подминеш слънчевата система.Но пък рискуваш да си изплюеш боята от тенекиите и да останаеш по ламарини.Затова е предназначено фолиото ,било мат или хром.