View Full Version : дръпки
алфа 164 2.0тс срещу калибра115 коня изяждам я с поне две коли
срещу ауди2.5тди бия го с една срещу мондео 1.8зетек една кола
много съм доволен от алфата :D а ето и едно видео на едно приятелче 145
Calibra vs Alfa http://store1.data.bg/curlyboy/IMGP1238.AVI
[/b]
DJ_STIVAN
24-02-2007, 15:46
алфа 164 2.0тс срещу калибра115 коня изяждам я с поне две коли
срещу ауди2.5тди бия го с една срещу мондео 1.8зетек една кола
много съм доволен от алфата :D а ето и едно видео на едно приятелче 145
Calibra vs Alfa http://store1.data.bg/curlyboy/IMGP1238.AVI
[/b]
Хихихи,чакай да оправа алфата.... ще видим тогава колко си доволен :twisted: :wink: :gayfight: (базикам се бе гро,свали музиката,пък може да тръгне още :P )
аз я свалих :D :D :D
ще я пробваме и с 145 2.0 :wink:
Ще си позволя да използвам темата на колегата - за да не пускам нова и да не затлачваме форума.
Надявам се, колегата няма да ми се разсърди ;)
Този weekend и аз се дръпнах с едни момчета:
- AlfaRomeo 1.7TS 8v vs Opel Astra GSI - 2-3 дължини за опела
- AlfaRomeo 1.7TS 8v vs BMW 318is - 3-4 дължини за бавареца
Не твърдя, че съм с добри шофьорски и рейсърски умения, ама пък Астрата и бавареца си дърпаха осезаемо по-добре.
Като цяло обаче, основния проблем май се оказва доброто тръгване. Ако тръгна с високи обороти на двигателя - не могат да зацепят гумите. А ако тръгна с по-ниски обороти (за да предотвратя буксуването) - нямам достатъчно въртящ момент и бавно развърта двигателя. То май и затова бавареца взе основната си преднина на старта. А май и затова бавареца би Астрата :-?
абе... фън да има ;)
Ще си позволя да използвам темата на колегата - за да не пускам нова и да не затлачваме форума.
Не твърдя, че съм с добри шофьорски и рейсърски умения, ама пък Астрата и бавареца си дърпаха осезаемо по-добре.
Като цяло обаче, основния проблем май се оказва доброто тръгване. Ако тръгна с високи обороти на двигателя - не могат да зацепят гумите. А ако тръгна с по-ниски обороти (за да предотвратя буксуването) - нямам достатъчно въртящ момент и бавно развърта двигателя. То май и затова бавареца взе основната си преднина на старта. А май и затова бавареца би Астрата :-?
абе... фън да има ;)
Просто Астрата не е била баш наред май. BMW 318 IS венаги е по-бавно от една читава 2.0 16V Астра :wink:
Просто Астрата не е била баш наред май. BMW 318 IS венаги е по-бавно от една читава 2.0 16V Астра :wink:
Исках да кажа, че Астрата също губеше сцепление на страта (та дори и при превключване на 2-ра) и това според мен беше причината, тя да падне от BMW'то.
Иначе Астрата си беше много ОК - включая спортен филтър и подобрена генерация...
Колега нямам нищо против алфата ти,
но си мисля че малко ти е слаб мотора за тези коли!
Но пък какво ти пука стартове да има! :plane:
Може и изненади да станат!
Иначе за сравнение, на 400м:
Моята алфа (33 1.7i.e.) с калибра 2.0 115к.с.- 3-4 коли съм напред!
С кадет 2.0 16V на финала е с една кола и малко пред мен!
С honda crx 1.6 16v 125к.с. с една кола ме бие!
Но ще видим този сезон какво ще стане! :duel:
Колега нямам нищо против алфата ти,
...прав си колега! Определено, колата ми не е в категорията на Астрата и BMW'то, но се дръпнах само с идеята за малко повечко адреналин в кръвта :)
Друг е въпроса, че момчетата нямаха добри познания относно алфите, та в първия момент малко колебливо подходиха ;) (хммм... тая алфа?! бе с к'ъв двигател е? к'ви коне е ?) ... е, вече са по-спокойни :)
[quote="Събев":981tpr6n]Колега нямам нищо против алфата ти,
...прав си колега! Определено, колата ми не е в категорията на Астрата и BMW'то, но се дръпнах само с идеята за малко повечко адреналин в кръвта :)
Друг е въпроса, че момчетата нямаха добри познания относно алфите, та в първия момент малко колебливо подходиха ;) (хммм... тая алфа?! бе с к'ъв двигател е? к'ви коне е ?) ... е, вече са по-спокойни :)[/quote:981tpr6n]
Ми ти що не им каза, че е най-слабия бинзинов за тоя модел :wink:
А Астрата ако е 2.0 16V Eco Tec наистина е по-слаба от старата Астра
в неделя беше интересно zoe23 с алфа145 1.6 срещу фиат пунто 1.2 :)
DJ_STIVAN
01-03-2007, 19:07
в неделя беше интересно zoe23 с алфа145 1.6 срещу фиат пунто 1.2 :)
Ми кажи кво стана де :!:
не можах да видя имаше много навалица около 70-80 коли :D
Quadrifoglio
02-03-2007, 18:07
[quote="Z:)m":ypyx6hga]Ще си позволя да използвам темата на колегата - за да не пускам нова и да не затлачваме форума.
абе... фън да има ;)
Просто Астрата не е била баш наред май. BMW 318 IS венаги е по-бавно от една читава 2.0 16V Астра :wink:[/quote:ypyx6hga]
Ама никъде не се казва че астрата е 16в! И тя няма как да е такава защото щеше да го отвее направо. Не говорете така защото няма алфа 2.0 която да върви колкото астра 2.0 16в
аз знам бая алфи дето бият опел 1.8 16 клапана....
hondoman
02-03-2007, 20:21
Здравейте еми срещу такова бмв не сьм се дьрпал ама срещу астра 2.0 16v май имаше некьв проблем направо я сцепих но ако беше читава нямаше да ми е толкова лесно а калибри 115 коня ги ям яко обаче на никой не сьм казвал че колата ми е 150 коня а, че е 90 яко се хващат и после страдат хиххихи :D
срещу ланча каппа 2.0 взимам го с 2,3 копи
срещу ауди а4 1.8 турбо бих го с половин капак
срещу алфа гтв с малко го взех
[quote="hondoman"обаче на никой не сьм казвал че колата ми е 150 коня а, че е 90 яко се хващат и после страдат хиххихи :D[/quote]
типично за собственик на хонда!
нищо лично
hondoman
12-03-2007, 17:43
Не не се притеснявай Neo но аз сьм такьв човек който не се хвали на висок глас, че му варви колата но пьк за сметка на други хора които мислят, че японките не варвят и почват да гледат с пренебрежение мойта кола и да викат че хондите не са чак пьк толкова вьрвачки такива които вьобще не са се сгонвали с такива и си мислят че като карат малко по бьрза кола са богове така стана с една калибра 115 коня наточена беше вика ми нейния собственик с пренебрежение "Ей колега ае да видиме дали митовете за хондите наистина са верни, че вьрвели дай да го видиме" и почва да се смее ехидно просто му казах спокойно айде вярно да го провериме, е казам ви направо тоя толкова го хвана яд като го натупах, че си трьгна накрая без да каже нищо и neo бате искам добре да подредиш тоя меган яд ме е, че не сьм по наблиза да го пробвам и аз, айде и наслука :wink:
Колегата с Хонделата...батенце тия,които мислят че японките не бягат-страдат(същото се отнася и за италианките).А пича с ренденцето...няма да го коментирам повече.
Не не се притеснявай Neo но аз сьм такьв човек който не се хвали на висок глас, че му варви колата но пьк за сметка на други хора които мислят, че японките не варвят и почват да гледат с пренебрежение мойта кола и да викат че хондите не са чак пьк толкова вьрвачки такива които вьобще не са се сгонвали с такива и си мислят че като карат малко по бьрза кола са богове така стана с една калибра 115 коня наточена беше вика ми нейния собственик с пренебрежение "Ей колега ае да видиме дали митовете за хондите наистина са верни, че вьрвели дай да го видиме" и почва да се смее ехидно просто му казах спокойно айде вярно да го провериме, е казам ви направо тоя толкова го хвана яд като го натупах, че си трьгна накрая без да каже нищо и neo бате искам добре да подредиш тоя меган яд ме е, че не сьм по наблиза да го пробвам и аз, айде и наслука :wink:
:shock: :shock: :shock: Мноооого дъъъъъълго изречение бе :twisted: ,ае пишете малко по-ясно,що трябва да го чета 2-3 пъти докато разбера за кво става въпрос :)
...брейййй, много бега тоз твой кораб ве :shock:
К'во си му правил? Некой да не те подбутва на старта за начална скорост?
;)
Горното - майтап ;)
Обаче явно колицата ти доста понавървява.
hondoman ти не си човек ,който се хвали,ти не си мъж.Ти си дребна душица.Все едно аз да тръгна да се бия с някой 78годишен старец.Тия дръпки с 40-50коня по-мало срещу теб са долна комплексарщина.Ако си мъж отминаваш другите отворковци и толкова или се дърпаш 40-50 коньови каляски по-големи от теб :twisted:
hondoman ти не си човек ,който се хвали,ти не си мъж.Ти си дребна душица.Все едно аз да тръгна да се бия с някой 78годишен старец.Тия дръпки с 40-50коня по-мало срещу теб са долна комплексарщина.Ако си мъж отминаваш другите отворковци и толкова или се дърпаш 40-50 коньови каляски по-големи от теб :twisted:
па ти вземи си напиши личните информациии, има елементарни правила
...брейййй, много бега тоз твой кораб ве :shock:
К'во си му правил? Некой да не те подбутва на старта за начална скорост?
;)
Горното - майтап ;)
Обаче явно колицата ти доста понавървява.
ми добре се справя .не знам другите кораби как вървят ама от моя съм доволен :)
hondoman
16-03-2007, 22:17
Защо бе колега да не искаш да напражиме някой ластик а колега feit 8)
Не не колега,не искам,защото резултата ми е ясен.Ако беше действително 90 тогава може би без нищо да означава това
hondoman
17-03-2007, 18:13
Колега кви коне ти е мегана?
вчера се дърпахме с една хонда прелуд 2.0 и с една калибра 2.0 136 коня
и с двете коли горе долу бяхме равностойни с малко преднина за мен
JORDANGT
03-04-2007, 22:08
Ква е тая Калибра 136 коня :?: :?: :?:
16v
LiTtLeRoCk
03-04-2007, 23:33
Екотек.2.0 16 V-136к.с
deyan_88
04-04-2007, 18:46
Хаиде и аз да се похвалям с едно рацинг постижeние :D .СЛед вече близо 4 месеца нон стоп каране реших ,че вече сам готов за някоя драпка и така снощи застанахме на старта тука с един приятел с Пежо 306 1.9 TDI Turbo Intercoler,и някак си както беше толкова уверен че нямам шансове му се стажни животеца :twisted: просто нещо невероятно беше,ае доста сам я настъпвал но така като се гониш с някои е нещо невероятно,отдава ми се това нещо, просто го усещам :twisted: :roll:
JORDANGT
04-04-2007, 21:14
16v
А има ли такава която да е 150кс. или аз нещо не съм разбрал :roll: :oops:
hondoman
04-04-2007, 22:06
Екотека е малко по слабия вариант иначе 16v калибрите не екотек са 150 и ако са читави са яки наказвачи имал сьм опи тс такива, една такава ме би само че нещо беше преправяно по нея е цепеше мрака както се казва, колега какьв прелют си бил кви коне както казваш алфицата сигурно ти понавьрвява ако е 2.2 vtec са някаде 160 коня заводски и яко варвят какьв мотор ти е алфата?
hondoman
04-04-2007, 22:26
Сигурно си с якия двигател 30 V6 ако не се льжа това е двигател животно :D което прави мазало :wink:
не 2.0 съм а прелюда и той бе 2.0
брибавям към списъка и zoe23
Е тука не ВЕРВАМ!, дай клипче!
trustworthy
07-04-2007, 21:08
Е тука не ВЕРВАМ!, дай клипче!
Май назря моментът е да се пуснеш с тая 164-ка :)
:D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
ne0, действай 4е мен ме блъсна като шкембе в дувар :boxed:
споко :) горския ще доде... :) колегата е пич така че като дода знам че няма да откаже :)
Леле тази 164-ка лети!!!
:plane:
Леле тази 164-ка лети!!!
:plane:
Има и други бързи - кораби -164ки :idea:
Пак със 2.0 мотори ли?
Къде са?
Пак със 2.0 мотори ли?
Къде са?
Ми има една в продава,2.0 V6 Turbo 202hp :twisted: :twisted: :twisted:
На какви пари???
Около 4 бона :roll:
33ката с/у голф 2 1.8 моно 90 коня на летящ старт от 2ра предавка-
при потегляне ме взима с един калник, моята го взима с един калник като набере оборот. Голфът е с спортно гърне а пък мойта не е и е с катализатор и си трака като за основен ремонт от известно време.
споко :) горския ще доде... :) колегата е пич така че като дода знам че няма да откаже :)
айде дo май щoto music is very heavy -350kg
DJ_STIVAN
09-04-2007, 22:18
айде дo май щoto music is very heavy -350kg
Айде, тогава и аз може да се вклуча :wink: ,че с теб си имаме спор отдавна 8)
hondoman
09-04-2007, 22:39
Колега колко коня ти е 164-та за 2.0 доста варви на старт как е, не ли малко тежичка ако идваш някога кьм София може да направиме някой старт и после да пинем по бира ще ми се да видя с такава какво ще стане ако се пусна, никога не сьм правил ластик с такава аз сьм 1.6 само че по мальк брат :D само че 150 кончета
Колега колко коня ти е 164-та за 2.0 доста варви на старт как е, не ли малко тежичка ако идваш някога кьм София може да направиме някой старт и после да пинем по бира ще ми се да видя с такава какво ще стане ако се пусна, никога не сьм правил ластик с такава аз сьм 1.6 само че по мальк брат :D само че 150 кончета
160 си май,не 150 ;) А на колегата алфата е 2.0 8В двувалка т.спарк 144кончета и бая по тежичка от хондата :P
брибавям към списъка и zoe23
аааааа....?!
Колега, ти сигурен ли си, че колата ти е сток?! Да не би нещо да премълчаваш от нас?!
Ебасиии и кораба... майна!!! Тия тонажи как ги ускоряваш така?!
:shock:
Е все пак нека не Забравяме че колежката ZoE23 е 1.6 :waving: :not-fair:
И ко от тва ама 300 кила по-лека :idea: :lol:
И ко от тва ама 300 кила по-лека :idea: :lol:м дам и с още неЗнам колко кг бас каси маси и реЗервните гуми!Ама хаааайде няма да иЗдребнявам :roll:
само касата +акумулатора+усилвателя =70+35+25=130+мен още 130 =260 кг от въздуха :D
аре другата неделя пак ще я олекотявам за калояново (без 130 кг)
само касата +акумулатора+усилвателя =70+35+25=130+мен още 130 =260 кг от въздуха :D
аре другата неделя пак ще я олекотявам за калояново (без 130 кг)
:shock: На автопилот ли ше я оставиш бре :lol:
не :( вече махнах тъпите каси и усилватели и има разлика :D
вчера ходих до В Търново и района минах 500км със 70лева (1литър 99 беше 2 лева )
не :( вече махнах тъпите каси и усилватели и има разлика :D
вчера ходих до В Търново и района минах 500км със 70лева (1литър 99 беше 2 лева )
Е ти си карал с 90км/ч таван!
2500 -на места и 3000 оборота километраж не гледам (и без тва не работи)
На 3000 е около 100км/ч - поне на моята :!:
вчера пак се пусках с ланчата (каппа) на един причтел 2.0 20в
след като преди месец го бих сега пича си сложил спортен филтър отдолу махнал гърнетата :o и вика сега върви повече :shock: хайде да се дърпаме (доволен че дал на калояново 17.12)
отиваме и пак 3 пъти се пускаме и трите пъти го бих с поне 2 коли :D
hondoman
16-04-2007, 22:45
Браво бе брато тоя кораб много брьз бре може ли някой клип да видя как варви наистина не е заяждане интересно ми е такава тромава кола да бие далеч по леки коли на колко се бягате на 400 м или на 3-4 км искам още един пьт да кажа, че не е заяждане просто сьм лювопитен :roll:
правата на която се дърпаме е около 400-500 метра
един приятел снима с телефона трябва да му кажа да го свали
hondoman
19-04-2007, 11:07
ok ще чакам :wink:
Vankata85
19-04-2007, 17:10
Здражеите колеги.
Искам да питам за моята алфа 146 2.0 ти някои знае ли как се предстажя по пистите на 400 м?Защото е жзех наскоро и несам е пробжал о6те.
Благодаря преджаритрелно
3 теми по надолу
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11048
Ама и двамата са рацери, така че може и да не дадеш такива времена.
radko_88
24-04-2007, 10:34
Браво бе брато тоя кораб много брьз бре :roll:
и аз си мислих същото като теб...но като се качих .....не моежех да повярвам....наистина много върви тази колица
Здражеите колеги.
Искам да питам за моята алфа 146 2.0 ти някои знае ли как се предстажя по пистите на 400 м?Защото е жзех наскоро и несам е пробжал о6те.
Благодаря преджаритрелно
16.6 е време с пълен багажник :wink:
предизвиквам някоя Пловдивска 164 да видя горе долу за кво става въпрос
странна работа:
сложих отзад малко от музиката с общо тегло 100кила и тъй като старите гуми се истъркаха ги смених с нови от 195/50/15 на 205/55/15
вчера се дърпахме с един голф 1.8кр 140 коня и ми сипа доста стабилно после и с на едно приятелче ланчата каппа 2.0 преди я дърпах с 2,3 коли сега горе долу наравно :oops: :oops:
бах мамуу от кфо ще да е тая разлика? не вярвам да има толкова разлика с тея 100 кила най вероятно да е от гумите :?:
Lame_0ne
16-07-2007, 17:10
Шофьорчето, шофьорчето :D :D забравило е да се дърпа :D
Я прати един телефон за да мога следващия път като идвам в Пловдив да замеря тази 164 с Г-тека.
В събота се дръпнах тук там и нещо май или не могат да карат или слагат лъжливи надписи в тоя град.
Направо ми разграбиха биноклите за да могат да ми виждат задния номер при дръпките.
Я прати един телефон за да мога следващия път като идвам в Пловдив да замеря тази 164 с Г-тека.
В събота се дръпнах тук там и нещо май или не могат да карат или слагат лъжливи надписи в тоя град.
Направо ми разграбиха биноклите за да могат да ми виждат задния номер при дръпките.
Ти фани ми звънни следващия път кат ходите на Бояна че искам да я мерна мойта за ко стааа дума :twisted:
Тебе само звъниш и вече сме го сложили уредЪ
пиши ми тука или на лс :)
странна работа:
сложих отзад малко от музиката с общо тегло 100кила и тъй като старите гуми се истъркаха ги смених с нови от 195/50/15 на 205/55/15
вчера се дърпахме с един голф 1.8кр 140 коня и ми сипа доста стабилно после и с на едно приятелче ланчата каппа 2.0 преди я дърпах с 2,3 коли сега горе долу наравно :oops: :oops:
бах мамуу от кфо ще да е тая разлика? не вярвам да има толкова разлика с тея 100 кила най вероятно да е от гумите :?:
100кг екстра маса са си сериозен фактор, когато иде реч за ускоряване. До колкото си спомням от дълбоката си младост, кога бях и аз ученик, във формулата за ускорение, масата (теглото) беше повдигната/степенувана на квадрат (втора степен). Отделно, че и гумите ти вече са с по-голям радиус(диаметър) спрямо предишните и при един и същ въртящ момент в/у оста се сещаш какво се получава с по-големия радиус?! ;)
Според мен е напълно логично да даваш значително по-лоши резултати.
Lame_0ne
19-07-2007, 12:18
решението е......махай музиката и слагай 13-ките :D :D
hondoman
19-07-2007, 15:24
Бате голфа с колко те мина КР-ра?
на 3 та вече скъсих на 1,5 м зад бронята му и на 4 та един метър горе долу
hondoman
20-07-2007, 14:56
Е добре е като се има предвид, че си доста по тежьк от голфа добре е :wink:
Добре, добре!
Браво! :wink:
махнах музиката , режих да я сложа на веднъш цялата а не само с два баса хем до тогава ще се пробвам да накажа все пак олекнах със стотина килца :D
последните 3 дена на алфата малко и се посъкрати живота :D
направих няколко дръпки :
с венто(2.0 джи ти 150 коня с някви къси скорости каза че бил) с кола пред него :)
с хонда акорд (2.0 16в 133 коня от старите акорди) с кола и половина пред него :)
с деу есперо(2.0 с сменен вал и маховик олекотен) над две коли пред него само че той бе с 18"джанти :)
:bravo:
Само така колега!
На калояново засичал ли си я?
hondoman
25-07-2007, 10:09
Браво колега много сьм приятно изненадан как такава тежка кола разцепва по леки коли и то сьс сериозни конски сили, много ми се иска да се пробвам с теб само лошото е че си в Пловдив, ако имаш пьт кьм София звьнкай :wink:
hondoman
25-07-2007, 10:23
Пипал ли си нещо по двигателя, за 2.0 доколкото знам че е толкова доста добре варви.
не ако преди мен е барано аз поне не знам
няма смисъл да се пускаме ще ме разцепиш относно теглото моята трошка ако не се лъжа е точно 1225 килца
virusalfa
25-07-2007, 20:39
няма смисъл да се пускаме ще ме разцепиш относно теглото моята трошка ако не се лъжа е точно 1225 килцаНа тия твойте 1225 килца тури поне още 150 :wink: Моята е малко по-малко от 1600 :idea:
hondoman
26-07-2007, 09:55
няма смисъл да се пускаме ще ме разцепиш относно теглото моята трошка ако не се лъжа е точно 1225 килцаКви коньове ти е колата колега? Е ще те разцепа нищо не се знае :wink:
virusalfa
26-07-2007, 13:20
няма смисъл да се пускаме ще ме разцепиш относно теглото моята трошка ако не се лъжа е точно 1225 килцаКви коньове ти е колата колега? Е ще те разцепа нищо не се знае :wink:Земи некоя хонда с такива килограми и такова купе и го разцепи,ама елате повече!
колата е точно тия кила даже се учудвам щото е по лека от 155-та
150 коня
virusalfa
27-07-2007, 12:14
колата е точно тия кила даже се учудвам щото е по лека от 155-та
150 коняТова не го вервам.На фиатите ламарините са като вестник :idea:
относно теглото моята трошка ако не се лъжа е точно 1225 килца
...ето значи къде се е криела тайната на успеха ;)
мойта требе да е около 1350кг :) и на старта едва "откинам"...
Тва е невъзможно бре ти изкарваш че е по лека от ТИ-то :shock: :shock: :shock:
СРАМ И ПОЗОР
Ей сега се връщам от дръпки...Или аз съм зле, или колата наистина не може да върви с тези свещи от по 4лв броя :? :?
Не съм най-добрия рейцър ама чак пък толкова...Или пък тия бяха бутани...
Аз с/у БМВ Е30 318леко доработена- бих без много зор...
Аз с/у Голф 3ка 2.0 115коня- на 1 ва половин кола, на 2 ра 1 кола разлика на трета го държа на такава дистанция до 115-20км и вече спирам... 2 пъти го бих по идентичен начин...Тоя голф беше на 15км след основен ремонт леко разпилен...Ама мисля, че беше незначително...
Аз с/у Калибра 115коня.... Еми разкъсваме :cry: На първа сме заедно...На 2 ра ми прави половин кола...На 3та вече ми прави 1 кола и половина :cry: :cry: 3 гонки 3 пъти ме би :cry: :cry:
Абсолютен позор... Сложих и най-скъпия бензин както винаги :cry:
Предишния собственик ми каза--> Астра ГСИ 115коня ! 2,5коли ...ГТИ 115коня! 3 коли някъде ги биел...
В момента колата ми дава разход от 20+/100 като я настъпам...При най -лекото каране по улиците на София в тъмното 15/100км :cry:
А от тая седмица почнаха леко да ми играят оборотите 800-1000об...
Какво става...пишете, карайте ми се, отговаряйте :cry: :cry: :cry:
Тия голфаджии и разни смешни опели направо ще се смеят..на тия 143коня.. :cry:
ALFA CORSE
29-07-2007, 01:55
Абсолютен позор... Сложих и най-скъпия бензин както винаги :cry:
Предишния собственик ми каза--> Астра ГСИ 2,5коли ...ГТИ 3 коли някъде ги биел...
Мда, направо 5 коли с ГСИ :lol: :shock:
Вземи едни добри свещи де :roll:
БМВ-то си е 316 90 коня,това е лошото :roll:
Е мислих, че е станало ясно, че при БМВ то не съм си давал зор да го бия.....
Аз ще ги сменя, ама кое по напред :? Трябва време и пари.... А до тогава никви ГТИ и ГСИ :lol: ...
100letov
29-07-2007, 13:44
E, стига де...
За ГСИ, ГТИ и тем подобни никога не мойш да ги знаеш точно, ама калибрата особено тая слабата 115 коня е трябвало да ти зубри задния номер с бинокъл...
Бах смисъл аз съм дърпал тая дет е 150 кс.... или е била с некви проблеми може би, ама съм останал с впечатление, че това Калибра не върви много.
Пък и тоя свински разход.
П.П. Пиши на ЛС ако искаш да видиме кво мое се направи по въпроса.
има нещо аз тея калибри им сипвам супер много поне 2 коли
вчера като се прибирах от бачкане се набарахме с едно браво викам му през прозореца докато карахме аре на 2-ра на доускорение и хоп газз и тъпото браво върви наравно с мен :shock: брей викам кфо стана тука след тва спряхме запознахме се с пича и разбрах че бравото било 2.0 20в с някъв чип и спортен филтър :) давал на калояново 15.6 отидохме да се пуснем(има тука една отсечка съм я мерил точно 400метра където се дърпаме) на първа на равно от втора взе да ме дърпа с малко и на финала бях с около метър зад него
hondoman
30-07-2007, 10:11
Тия фияти много ги плюват но един приятел с мойта кола се сгони с таковьк е доста ядове дава на хонделата аз знам, че тия фияти са петаци и са 147 коня, кефят ме какьв звук вадят така, че останах с впечатление че са варвежни :wink:
не синио направено с 17 джанти
вчера се дърпах с една хонда в последствие разбрах за какво е ставало въпрос та бях на метър зад нея (ама нещо тръгнах от много високи за мен обороти и доста повъртях докато тръгна , не че пак нямаше да ме накаже) после ми казаха че тая хонда се води някъв це ер хикс дел сол 1.6 витек 160 коня :shock:
Violator
30-07-2007, 23:31
Хахахах тоя CRX ще спре тока на доста от колите, ненормално бързи са на братовчед ми един приятел имаше и просто правеше смешни всички по светофарите :) Много се бях навил по едно време за такава много мощ за малко пари :D
hondoman
31-07-2007, 08:21
не синио направено с 17 джанти
вчера се дърпах с една хонда в последствие разбрах за какво е ставало въпрос та бях на метър зад нея (ама нещо тръгнах от много високи за мен обороти и доста повъртях докато тръгна , не че пак нямаше да ме накаже) после ми казаха че тая хонда се води някъв це ер хикс дел сол 1.6 витек 160 коня :shock:Еее бате това ми е любимата кола возил сьм се в такава е няма такова направо да го кажа изтрелване но до тук с хвалбите, че и без това сьм пришалец в форума :D бате значи наистина ти варви алфата щом на такьв crx му седиш пльтно отзад, този модел не е vtec а се водят vti :wink: следващата кола ще ми е именно дел сола :wink:
DJ_STIVAN
31-07-2007, 20:04
Снощи направихме 2 дръпки с 1912.Резултата е 1-вата с кола пред мен :shock: ,2-рата на половин кола пред мен,3-та не се състоя :) . За мен това беше първата ми официална дръпка,исках да видя на какво ниво ми е колата и разбрах,че има още доста работа.На 1-во място електрониката.Влиза в прекъсвавч в 6100 оборота и някак си в началото на 2-ра нямам мощонст.Точно там взима предмината. А иначе аз бях с 95 на LUKOIL за 1912 незнам. Моята е пален сток, след основен ремонт. За него знам, че има спортен филтар 8)
Снощи направихме 2 дръпки с 1912.Резултата е 1-вата с кола пред мен :shock: ,2-рата на половин кола пред мен,3-та не се състоя :) . За мен това беше първата ми официална дръпка,исках да видя на какво ниво ми е колата и разбрах,че има още доста работа.На 1-во място електрониката.Влиза в прекъсвавч в 6100 оборота и някак си в началото на 2-ра нямам мощонст.Точно там взима предмината. А иначе аз бях с 95 на LUKOIL за 1912 незнам. Моята е пален сток, след основен ремонт. За него знам, че има спортен филтар 8)
Свиркайте като правите такива работи, та и ние да погледаме, а може и да се включим, ако нямате нищо против!!
аре ве размазах те :D а и пък махнах спортния филтър отдавна
след дръпката с теб бях много доволен и се обадих на едно приятелче да дойде да се пробваме той е със алфа 145 2.0 куве след основен ремонт с филтри там някви спортни и т.н
и кво да кажа за дръпката двете коли бяхме наравно много се изкефих :D исках и с една астра гси ама пича нещеше
DJ_STIVAN твоята 1.7 16клапана ли е???
1912 колата ти върви повече отколкото трябва, супер!
Грижи се за нея и безаварйино каране!
след дръпката с теб бях много доволен и се обадих на едно приятелче да дойде да се пробваме той е със алфа 145 2.0 куве след основен ремонт с филтри там някви спортни и т.н
и кво да кажа за дръпката двете коли бяхме наравно много се изкефих :D исках и с една астра гси ама пича нещеше
Къде ги правите тия дръпки в Пловдив, дай и аз да се пробвам с теб...
DJ_STIVAN
01-08-2007, 11:14
DJ_STIVAN твоята 1.7 16клапана ли е???
1912 колата ти върви повече отколкото трябва, супер!
Грижи се за нея и безаварйино каране!
Да 1.7 16V :oops:
приятелю 1912 - аз съм изумен!!!
Как така се случи - с по-тежка каса и по-слаб мотор биеш коли с по-лека каса и по-силен мотор? :shock:
Има нещо гнило в тази работа! И преди съм те питал, но ти не си призна и каза, че си пълен сток!!! Е, па трудно ми е да вервам в това...
П.П.
само да поясня - не слагам под съмнение постиженията и успехите ти в драг-рейсинга с/у споменатите модели, а това, че си постигнал същите тези успехи със сток автомобил AR 164 2.0TS :!:
Признай си къде е разковничето :!: :!: :!: ;)
де да знам върви си трошката :D много съм доволен . преди време търсих из форума някоя като моята да се дръпна с нея да видя за кфо става въпрос ама не намерих относно дръпките някой ги правим неделя вечер на митница а другите почти през ден на мебелна къща само кажи и ще се дръпнем но проблемо :D
Кажи му да смени майсторите/дилъра :)
де да знам върви си трошката :D много съм доволен . преди време търсих из форума някоя като моята да се дръпна с нея да видя за кфо става въпрос ама не намерих относно дръпките някой ги правим неделя вечер на митница а другите почти през ден на мебелна къща само кажи и ще се дръпнем но проблемо :D
Пишете тук във форума като ходите, за да дойда....
или тел. 0898641178 - горан
вчера се дърпах с една мазда 323ц 1.5 90 коня
супер безмислена дръпка ама ония пич много настояваше
ама остана на най малко 30 метра :D
:D за Маздите мойем да разкажем с Нено...323ф(не съм сигурен за конете)...на сфетофара се наредихме Нено,пича с Маздата и аз.Резултата-4-5 коли за Нео спрямо мен и две коли,за мен спрямо маздата.Т'ва е.Не вървят нещо тия маздюхели :D
Защото не си случил на вървящи...
Ами и аз т'ва искам,да случа на вървяща...от друга страна и мойта барака не върви,но щом е за спорта... :lol:
тази неделя на митницата беше много голямо шоу пак направих няколко дръпчици
срещу бегачката на митницата -една бяла корола от старите някъв 1.6 мотор със спортен вал улекотен маховик и 2 карборатура прави астрите гси с по 2 коли
първия път като се дърпахме той беше с още един в колата ама пък го бих :shock: много се учудих после пак се дърпахме той вече беше сам ама ме напука с един калник
после се пуснах с едно типо взе ме с една кола в последствие разбрах че е 2.0 150 коня само че бая барано пишеше му момо на предния джам
RoMeO_156_GTA
14-08-2007, 14:24
Ей го и Типото (http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=7992&postdays=0&postorder=asc&start=0) :wink: Твоя параход много бягал :shock: :D
[quote="1912"]има нещо аз тея калибри им сипвам супер много поне 2 коли
вчера като се прибирах от бачкане се набарахме с едно браво викам му през прозореца докато карахме аре на 2-ра на доускорение и хоп газз и тъпото браво върви наравно с мен :shock: брей викам кфо стана тука след тва спряхме запознахме се с пича и разбрах че бравото било 2.0 20в с някъв чип и спортен филтър :) давал на калояново 15.6 отидохме да се пуснем(има тука една отсечка съм я мерил точно 400метра където се дърпаме) на първа на равно от втора взе да ме дърпа с малко и на финала бях с около метър зад него[/quot
Здравейте!Колега Бравото ако слезе под 16.2 16.3 на Калояново собственика му трябва да му направи паметник.Черната Астра на Васко 2.0 16 в. го бие поне с 10-15 м. ,а най-доброто му време е 15.7 с.
Довечера на БОЯНА... Пред историческия музей в 22.20 часа...КОйто желае да заповяда :P :P
чакай малко никой не говори за нормалното заводско браво -аз него го бия супер доволно то дава високи 16 ки тва браво е бая барано :wink:
чакай малко никой не говори за нормалното заводско браво -аз него го бия супер доволно то дава високи 16 ки тва браво е бая барано :wink:
Колега,ако отговора е предназначен до мен ще ти кажа,че това Браво в този вид не може да слезе под 16.2-16.3 с..Разбира се ако вкара още една хилядарка под капака е възможно да се доближи примерно до Астрата!
Taзи вечер беше голям кеф...
Имаше една алфа ГТ 2005г. :twisted: 1.9 печка :twisted: 185коня...Бах как върви тва животно....След 80-100км не се удържа...Бахх..
Наказа некво А3 1,8 Т 150коня надуто допълнително....
Също така и една хонда 108++ коня Витек с бутала и тем подобни щуротии...Тая хонда бие БМВ 120 163коня дизел с 1 кола... А също и ГТИ голф 150коня :roll:
АЗ лично казах едно БМВ 318...пипано от старите... До 120км му направих 3коли разлика :P
Обаче на 1ва и на 2 ра предавка в началото ме държи така на половин кола...
Кефско беше отново..
hondoman
15-08-2007, 08:44
E тая алфа сигурно е доста варвежна добри коли е наказала под 140 конякато гледам не е имало все от тежката артилерия :D
100letov
15-08-2007, 14:41
@1912 Гадно че сме от различни градове, иначе щеше да е кеф да видим два парахода кво правят един срещо друг... :roll:
П.П. Бах що все като ме няма се събира тежката артилерия на Бояна... :(
@1912 Гадно че сме от различни градове, иначе щеше да е кеф да видим два парахода кво правят един срещо друг... :roll:
П.П. Бах що все като ме няма се събира тежката артилерия на Бояна... :(
Имаше и едно БМВ 320 е36 :lol: много вървежно...Аз го покарах де :D
100летов дай един телефон на ЛС и ще ти зъркам ако нещо изведнъж изникне за събиране :P
Ами и аз искам с очите си да видя тия дръпки в Пловдив, даже и телефон съм дал, готов съм и на старт с печката да застана, но ......
мираж.........
а мираж де аре чакам те утре на мебелна къща в 22 00 :wink:
не сепали толкоз, няма да избягям :lol:
дай да се разбере по светло, че някой са с повече ангажименти от теб - много работа имам (отпуски са), а и съм с 2 малки деца, трябва да се къпят вечер и т.н., жената ме чака със салтката и ракийката, бирата, после леглото.....
ех да съм на твойта възраст....
на кво ще кажеш в обедната почивка едно дърпане - може и на право, може и из града......даже до бачково отивам - там шъ почерпя по едно....
дядо няма претенции
:lol:
няма на бачкане съм цял ден до 5 часа а и през деня има голямо движение също бачкам и през ноща така че не знам кажи ти нещо
17.30 на мебелна ъща среща, но по-свободно е на следващата по асеновградско в ляво, дето отива към гара тракия....абе като се видим ще се разберем....
К`во става, ни вопъл, ни стон.
Ще има ли уговорка за днес или не?
дайте и аз да се включа :)
твойто го знаем, ще е безмислено, но за густото.... :D
само че е хубаво и коръбът да се включи
твойто го знаем, ще е безмислено, но за густото.... :D
само че е хубаво и коръбът да се включи
СОФИЯ?
Някой навит да се качи тази вечер на бояна- ист. музей?
Аз нещо ми е скучно и съм решил да се разкарам до там :D
СОФИЯ?
Някой навит да се качи тази вечер на бояна- ист. музей?
Аз нещо ми е скучно и съм решил да се разкарам до там :D
сички го научихте вече мойто ;) никой неще да се дърпа пък то хайвана мъртвороден 1200цц. ;)
сички го научихте вече мойто ;) никой неще да се дърпа пък то хайвана мъртвороден 1200цц. ;)
аз към 5 и 30 си дойдох от бачкане и чак сега влизам в нета аре ако искаш в 22 часа ще те чакам там . Ице ела и ти че трябва да направим едни работи :wink:
аз към 5 и 30 си дойдох от бачкане и чак сега влизам в нета аре ако искаш в 22 часа ще те чакам там . Ице ела и ти че трябва да направим едни работи :wink:
Аз нещо ми е скучно и съм решил да се разкарам до там
Безделник :twisted: :twisted: :twisted:
Ее безделник..>Цял ден неква смотаняци ми висяха на главата...Време е малко да поразпуснем :P
Който желае 22.10-20 да се качи на боянската права права...Пред историческия музей...Аз и още 1-2 ма човека ще сме със сигурност там :D
Ее безделник..>Цял ден неква смотаняци ми висяха на главата...Време е малко да поразпуснем :P
Който желае 22.10-20 да се качи на боянската права права...Пред историческия музей...Аз и още 1-2 ма човека ще сме със сигурност там :D
Аз отивам на рожден ден,и нема да мога да дода :twisted: :twisted: :twisted:
Я днеска кат ти светкам в Лозенец що не реагираш бре :lol:
Я днеска кат ти светкам в Лозенец що не реагираш бре :lol:
утре 17.08 да се разберем нещо ...
утре 17.08 да се разберем нещо ...
вчера бях в 22 часа ама никой не дойде
днес съм от 22 часа на бачкане аре ако искаш(те) неделя в 9 и 30 на омв и да ходим после към митница ?
вчера бях в 22 часа ама никой не дойде
днес съм от 22 часа на бачкане аре ако искаш(те) неделя в 9 и 30 на омв и да ходим после към митница ?
ти няма ли да ходиш на калояново да им пуснеш музика :lol:
щяло да има някво съревнование за музика....
ти няма ли да ходиш на калояново да им пуснеш музика :lol:
щяло да има някво съревнование за музика....
didko_boy
18-08-2007, 00:12
братя някои знае ли какво ще стане ако се дръпнат алфа 145 1.6 БОХЕР 103 кс и голф 2.0 115 кс казват че боксерите варвели като ТУРБО ?
didko_boy
18-08-2007, 00:12
братя някои знае ли какво ще стане ако се дръпнат алфа 145 1.6 БОХЕР 103 кс и голф 2.0 115 кс казват че боксерите варвели като ТУРБО ?
Ами аз съм се дърпал с такъв Голф...всичко приклучи като сложих 3-та :D :D :D
май ще оставя всичко за догодина сега съм се зарибил да си направя трошката
разбрах оная вечер на митницата имало дръпка между фиат пунто и бмв м-ка а :D :?:
май ще оставя всичко за догодина сега съм се зарибил да си направя трошката
разбрах оная вечер на митницата имало дръпка между фиат пунто и бмв м-ка а :D :?:
didko_boy
19-08-2007, 00:03
АЛФАТА сток ли е има ли си катализатор спортен филтър или чипче нещо :)
didko_boy
19-08-2007, 00:03
АЛФАТА сток ли е има ли си катализатор спортен филтър или чипче нещо :)
Ами катализатор нема,за друготооо...няма чип,няма и филтър...никакъв,няма и около 200 кила от себе си.Т'ва е за мойта барака :D :D :D
Ами катализатор нема,за друготооо...няма чип,няма и филтър...никакъв,няма и около 200 кила от себе си.Т'ва е за мойта барака :D :D :D
дърпах се с голф 3 гти ама не знам дали е бил 150 или 115коня пича каза че бил големия ама не вярвам щото го бих с две коли
дърпах се с голф 3 гти ама не знам дали е бил 150 или 115коня пича каза че бил големия ама не вярвам щото го бих с две коли
didko_boy
20-08-2007, 21:04
направо си махнал вазду6ния филтър ли ? и какжо сжали толкожа 4е я олекоти с 200 кг :) :) :)
didko_boy
20-08-2007, 21:04
направо си махнал вазду6ния филтър ли ? и какжо сжали толкожа 4е я олекоти с 200 кг :) :) :)
В неделята се дръпнахме с бившата ми кола - Рено Клио 1.4 Енерджи 93-та 78 коня. Ето го и резулта: http://vid.data.bg/6a0kfaiw?ct=
В неделята се дръпнахме с бившата ми кола - Рено Клио 1.4 Енерджи 93-та 78 коня. Ето го и резулта: http://vid.data.bg/6a0kfaiw?ct=
имаше даже 2 дръпки :)
Според мен колата ти е мъртва :wink: Още на първа трябваше да го отнесеш тва Рено, при тава с много :wink:
Ами незнам ... Пак ще ги пробвам, ама то Реното си върви да го е :)
Ами незнам ... Пак ще ги пробвам, ама то Реното си върви да го е :)
Аз такова рено го отнасям още на първа със една мъртва 33-ка 1.5 :wink:
Не е лошо да направиш една диагностика на 156-цата, щото си мисля, че може и още :wink:
[quote="alfa_R":kc51orm7]Ами незнам ... Пак ще ги пробвам, ама то Реното си върви да го е :)
Аз такова рено го отнасям още на първа със една мъртва 33-ка 1.5 :wink:
Не е лошо да направиш една диагностика на 156-цата, щото си мисля, че може и още :wink:[/quote:kc51orm7]
Ами ще видя. Пак ще пробвам пък после ще видя какво ще я правя.
вчера се състояха няколко дръпки-
ситроен саксо 1.6-втс 120 коня срещу хонда дел соул 1.6 витек 125 коня с чип една кола и нещо за хондата
пежо някво 1.3 рали много барано било срещу хондата -хондата го би с малко
и накрая аз срещу тъпата хонда -тоя пич го отнесъх с 2 коли-пича беше в много кофти настроение после хаххахахаххаа после всички започнаха да ме говорят била барана алфата .... много съм доволен
thecleaner
24-08-2007, 01:43
1912 кога ще дойдеш в София да я видим тая Алфа бе ти нямаш загуба май ела да ни видиш и да ни понабиеш и тука :wink:
tokata_pz_flex
24-08-2007, 11:00
интересна алфа си имаш колега , искрено се надявам , всичко което си написал да е така ;)
интересна алфа си имаш колега , искрено се надявам , всичко което си написал да е така ;)
Аз също пък и наистина трябва да дойде до София да я видим и пробваме :twisted: :twisted:
tokata_pz_flex
24-08-2007, 12:29
Mury нямаш ли некои филтър за продаване бе :) мин път гледам преходник правихте с Драго ...
Mury нямаш ли некои филтър за продаване бе :) мин път гледам преходник правихте с Драго ...
Отде бре аз да не съм магазин :twisted: :twisted: :twisted: вземи си един JR и не се занимавай с глупости :twisted:
tokata_pz_flex
24-08-2007, 12:49
;) Че си земем щом си рекъл ;)
нямам загуба друг път оная вечер изгубих 50 кинта :oops: :oops:
дейба тея хонди толкова ли да ги мразя -прелуд 2.3 160 коня
Тоя Prelude в чудесно състояние съм ги виждал с очите си как пада от Saxo VTS.
искам да питам запознатите за свалянето на главата и полирането
Вчера се състояха няколко гонки на пистата до хасково, че се
пусках с 2-3 коли и резултата:
С калибра 115к.с. около пет коли за мен, тоя се отчая!
С BMW е30 325 172к.с. първата дръпка ме би с един калник, втората го взех с кола и половина!
И последната дръпка с drigata със спринта, кола за мен!
Общо взето съм доволен от колицата, но иска гуми... :lol: Бавареца изтърва ли го няма стигане...
и аз да се запиша от вчера срещу:
фиат купе 2.0 (14...коня)две коли пред него
с митсубиши еклипс 2.0 150коня първия път го бих втория път той мен
и с аудиА4 1.8 турбо с чип и незнам там кфо каза че било 190 коня стартирах от мокро и неможах да тръгна като хората и ме направи една кола
vikoalfa
27-08-2007, 19:04
Вчера се състояха няколко гонки на пистата до хасково, че се
пусках с 2-3 коли и резултата:
С калибра 115к.с. около пет коли за мен, тоя се отчая!
С BMW е30 325 172к.с. първата дръпка ме би с един калник, втората го взех с кола и половина!
И последната дръпка с drigata със спринта, кола за мен!
Общо взето съм доволен от колицата, но иска гуми... :lol: Бавареца изтърва ли го няма стигане...
Събев почваш да ме плашиш :?
ААА как ще бъзикам Дригата :lol:
vikoalfa той на дригата му трябваше още малко път и щеше да ме
изравни, но се гоним на 400м! Иначе около м/у 140 и 160 мисля че е по-силен, стига ме! Но на следващата гонка с него ще си проличи!
Айде достатъчно за тая тема.
В новата ще се надявам да има по-точни данни...