chochici
31-12-2013, 16:36
здравейте, Колеги, незнам дали е тук мястото(много се извинявам ако не е), но имам следният проблем купих колата миналата година,
и тогава пали с малко повечко въртене, но сега се увеличи и като стана студено
акумулатора вижда зор(оня ден баща ми подари на 1м акумулатор с 2г гаранция, стартера го прегледах намя луфтове
по втулки и лагери само 2 счупени четкодържачи - оправени)
Та при диагностика се вижда, че за запалване целта е помпата (ГНП) трябва да достигне 400бара, а на контакт те са 0 и когато започна
да въртя започват бавно да се вдигат докато достигнат 400бара и пали от раз.
но това са около 4-5сек. Та аз измерих и обратното гориво и то е както следва:
за 1мин. 1ц - 10мл, 2ц - 10мл, 3ц - 10мл, 4 - 12мл, 5ц - 14мл; за 3мин. 1ц - 35мл, 2ц - 37мл, 3ц - 36мл, 4ц - 40мл, 5ц - 40мл.
вероятно непропорциалността се дълги на грешка в измерването, но 4 и 5 са повече
та въпроса ми е - Дали са дюзи или нещо помпата не е наред.
и тогава пали с малко повечко въртене, но сега се увеличи и като стана студено
акумулатора вижда зор(оня ден баща ми подари на 1м акумулатор с 2г гаранция, стартера го прегледах намя луфтове
по втулки и лагери само 2 счупени четкодържачи - оправени)
Та при диагностика се вижда, че за запалване целта е помпата (ГНП) трябва да достигне 400бара, а на контакт те са 0 и когато започна
да въртя започват бавно да се вдигат докато достигнат 400бара и пали от раз.
но това са около 4-5сек. Та аз измерих и обратното гориво и то е както следва:
за 1мин. 1ц - 10мл, 2ц - 10мл, 3ц - 10мл, 4 - 12мл, 5ц - 14мл; за 3мин. 1ц - 35мл, 2ц - 37мл, 3ц - 36мл, 4ц - 40мл, 5ц - 40мл.
вероятно непропорциалността се дълги на грешка в измерването, но 4 и 5 са повече
та въпроса ми е - Дали са дюзи или нещо помпата не е наред.