PDA

View Full Version : Желая регистрацията ми тук да бъде изтрита!!!

DJraceman
04-01-2014, 11:43
След като от 2007 година членувам в този форум вече ми дойде твърде много!

Желая да помоля някой модератор или президента на клуба да изтире по мое желание регистрацията ми тук и всички мнения БЛАГОДАРЯ!

Успех на всички!

code
04-01-2014, 14:22
Не се излагай, колега! Двама-трима глупаци е.аха майката на форума, бутайте ги в игнор-а и си свиркайте като мен! ;) Да напускат тия дето живеят за да дразнят:dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_kenefa: а не ние!

pininfarina
04-01-2014, 23:19

Желая да помоля някой модератор или президента на клуба да изтире по мое желание регистрацията ми тук и всички мнения БЛАГОДАРЯ!

Успех на всички!

За да си стигнал до тоя извод и да го желаеш публично а не на лично съобщение към някой модератор значи има причина. И в случая искаш да я споделиш с нас щом е публично отказването ти!

GammaRay
05-01-2014, 17:41
Колега Pininfarina, вярвам се досещаш защо. Това е единствения форум в който цари надменното държане от страна на модератори и други "велики" членове на така наречения клуб и "майстори". В този форум, никой знаещ, няма да ти даде решение на проблема който търсиш. Най-много да останеш силно разочарован и обиден, както вероятно е колегата. Разбира се, не слагам всички под един знаменател, но е добре всеки да осмисли държанието си във форума. Ся някой ако реши да ме заплашва, да знаете, че ми е през уя - просто това е моето мнение :). Поздрави на всички.

pilota
05-01-2014, 18:20
Напълно съм съгласен с колегата GammaRay и аз останах изключително разочарован лятото , след като почнах моя проект на алфата ми , имаше колеги които коментираха и се смееха над това което правя с колата и казаха че няма да стане нищо и че не ги разбирам нещата и си казах че няма да пиша нищо и да споделям кое как съм направил . Разочарован бях и от отношението на един модератор с който имахме спречквания и тоя мамин синковец се оплака и ме блокирахте ..... Някои вече опряха до мен да им правя брони ... Не забравяйте колелото се върти ...

ecotronic
05-01-2014, 19:53
Колеги, всичко това, което ви дразни съм го изпитал на гърба си.
За мен също е необяснимо това, че тук има хора които много се нервират от това, когато някой колега най-добронамерено се опитва да помогне на друг.

Но независимо от всичко това, все пак смисълът на този форум се състои в добронамерената взаимопомощ и безкористния обмен на информация.

Това последното, слава Богу все пак е присъщо и водещо.

Така, че помислете върху това, когато усетите, че ви писва от простотии.

badmadafaka
05-01-2014, 19:59
...Това е единствения форум в който цари надменното държане от страна на модератори и други "велики" членове на така наречения клуб и "майстори". В този форум, никой знаещ, няма да ти даде решение на проблема който търсиш. Най-много да останеш силно разочарован и обиден, както вероятно е колегата...
Не е единствения, вЕрвай ми, абсолютно всеки форум с техническа насоченост е малко или повече нещо подобно... :boxed:
Не знам за какво питате човека от какво се е натоварил, аз му видях последните три мнения само и напълно го разбрах (а не съм влизал тук да чета от почти година)... :th_up:

@DJraceman: От мен успех, дано това, че си се натоварил не ти попречи да си останеш фен и ценител на марката, защото тя не се изчерпва с един форум, пълен с полуграмотни, вярващи в себе си пичове... :th_up:

alex052
07-01-2014, 09:30
Не е единствения, вЕрвай ми, абсолютно всеки форум с техническа насоченост е малко или повече нещо подобно... :boxed:
Не знам за какво питате човека от какво се е натоварил, аз му видях последните три мнения само и напълно го разбрах (а не съм влизал тук да чета от почти година)... :th_up:

@DJraceman: От мен успех, дано това, че си се натоварил не ти попречи да си останеш фен и ценител на марката, защото тя не се изчерпва с един форум, пълен с полуграмотни, вярващи в себе си пичове... :th_up:

И аз зачетох постовете на колегата и мненията ни съвпадат.....

Не мисля ,че трябва да си триеш регистрацията няма никакъв смисъл от това.Просто не обръщаш внимание, подминаваш с усмивка и вдигната глава всичко което те дразни, не се товариш и толкова.

TishO
07-01-2014, 22:31
Този форум смело и устремено си замира заради едни дет се мислят за мъжаги и се правят на отворени а са мишоци и не само когато се регистрирах във форума не много отдавна но все пак минаха няколко годинки тук имаше колегиалност човечност и разбиране а сега само разбирачи със самочувствие без покритие......

nicola 59
08-01-2014, 02:04

Успех на всички!

Колега нямам представа ,дали е възможно,ма трее да има тази опция.Но за да не чакаш модераторите и да губиш време,аз мога да съм ти от помощ,а именно прати ми на лични паролата на твоя профил,и аз ще я сменя ,няма да ти казвам новата,и ти автоматично ставаш гост на форума
Няма да имаш вече ник,с една дума,понеже няма да можеш да влезеш повече в форума.

morfius
08-01-2014, 09:09
Колега нямам представа ,дали е възможно,ма трее да има тази опция.Но за да не чакаш модераторите и да губиш време,аз мога да съм ти от помощ,а именно прати ми на лични паролата на твоя профил,и аз ще я сменя ,няма да ти казвам новата,и ти автоматично ставаш гост на форума
Няма да имаш вече ник,с една дума,понеже няма да можеш да влезеш повече в форума.

Само да уточня, че това не работи по простата причина, че форумния профил е вързан с мейл, на който при поискване връща парола.
Може би трябва да ти предостави цялата си онлайн самоличност?
А да започвам ли с възможностите за злоупотреби които дават подобни изпълнения?

Не правете това вкъщи!!!

Ранобудниче
08-01-2014, 10:57
Нямах намерение да се намесвам (тъй като така или инак нямам правомощия да удовлетворя молбата на автора на темата), но забелязвам, че и тук започнаха коментари по адрес на модераторите (и техните реакции), да не говорим пък за "позитивните" идеи, с които DJraceman ще има щастието да се сдобие, четейки по-горе.

Така или инак, не възнамерявам повече да се занимавам с всезнаещите кой колко и какво може в този форум.

Към DJraceman:

Не съм сигурна дали това, което искаш, е възможно.
Доколкото знам е в пълно противоречие с политиката на форума (от неговото съдаване, макар да не мога да се закълна за последното).

Съветът ми е да пишеш на Grigor (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=3) или valjo (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=38) и да поставиш въпроса, който те вълнува. Не мога да се ангажирам със срок, в който ще реагират, но това е начинът да получиш най-достоверен отговор.

п.п. И моля те, послушай съвета на morfius.

nicola 59
08-01-2014, 22:35
Само да уточня, че това не работи по простата причина, че форумния профил е вързан с мейл, на който при поискване връща парола.
Може би трябва да ти предостави цялата си онлайн самоличност?
А да започвам ли с възможностите за злоупотреби които дават подобни изпълнения?

Не правете това вкъщи!!!

Прав си колега ,за това няма спор.

Нямах намерение да се намесвам (тъй като така или инак нямам правомощия да удовлетворя молбата на автора на темата), но забелязвам, че и тук започнаха коментари по адрес на модераторите (и техните реакции), да не говорим пък за "позитивните" идеи, с които DJraceman ще има щастието да се сдобие, четейки по-горе.

Така или инак, не възнамерявам повече да се занимавам с всезнаещите кой колко и какво може в този форум.

Към DJraceman:

Не съм сигурна дали това, което искаш, е възможно.
Доколкото знам е в пълно противоречие с политиката на форума (от неговото съдаване, макар да не мога да се закълна за последното).

Съветът ми е да пишеш на Grigor (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=3) или valjo (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=38) и да поставиш въпроса, който те вълнува. Не мога да се ангажирам със срок, в който ще реагират, но това е начинът да получиш най-достоверен отговор.

п.п. И моля те, послушай съвета на morfius.

Колежке ти не знаеш ,ма щом жена ми имаше ник във този форум,и вече го няма ,без тя да е поискала това,то тогава още по лесно ,щом момчето го иска.

Кажи сега дали греша.

Mury
09-01-2014, 10:47

Споко,сигурен съм че Иво ще си остане дълго фен на марката,смея да твърдя че го познавам.Все пак е един от малкото хора тук,който даде 70 000 + лв. за нова 159............................:cheers::cheers::ch eers::cheers:

П.С.Иво/DJraceman/,аз уважавам решението ти брат.Точно поради същата причина,аз се отказвам да пиша по технически въпроси,защото все на някой съм виновен,все мойта било еди кво си,другото било еди кво си............................писна ми.Оттук нататък аз ставам четец във форума........................:Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg:

П.С.Малко хора се замислят,защо по дяволите знаещи хора спряха да пишат в клоаката.................говоря за Еньо,Бобо и т.н.

Celestrial
10-01-2014, 21:52
Вие пък в какъв филм се вкарахте, не мога да разбера. Човекът иска да го изтрият, но го прави толкова публично, че започвам да се съмнявам в мотивите му. В крайна сметка, като не влизаш в сайта, какво ти пречи да си регистриран. Какво толкова лошо има. Просто не вдявам. То течението тук е доста бързо и ако не влезеш да речем половин година, никой няма да знае, че съществуваш. И отново на въпроса - къде е проблема, че трябва да си чешем езиците.

mirchozo
13-01-2014, 21:23
Точно поради същата причина,аз се отказвам да пиша по технически въпроси,защото все на някой съм виновен,все мойта било еди кво си,другото било еди кво си............................писна ми.Оттук нататък аз ставам четец във форума...П.С.Малко хора се замислят,защо по дяволите знаещи хора спряха да пишат в клоаката.................говоря за Еньо,Бобо и т.н.

Много си прав, защо така? Във форума има доста свестни хора които са много компетентни по доста въпроси, но на повечето явно им е писнало и просто не им се занимава. Не отиват на добре нещата. Аз нямам нищо против когато питам нещо, някой от компетентните да ми отговаря на лично съобщение :)
пс Айде пийте по едно и по-весело на нещата.

mordohy
27-01-2014, 00:48
Оппа!
Ето, Че се е заформила поредната интрига.
Не влизали грамотните хора?!
А защо давлизат? За да може всеки келеш да се гаври с тях ли?
Юзерите отдавна общуват в скайпа, туитър, та даже и в чужди форуми. По телефона също.
Откакто войнсващата простотия натделя над всичко и хората се отдръпнаха.
Това е.

code
27-01-2014, 08:37
Оппа!
Ето, Че се е заформила поредната интрига.
Не влизали грамотните хора?!
А защо давлизат? За да може всеки келеш да се гаври с тях ли?

И съм съгласен и не. Ако ти пука за мнението на някои главочи, може и да се гаврят с тебе, ако ги буташ в игнора и си стоят там, всеки който има малко мозък ще се сети защо дразгите на въпросния главоч са глас в пустиня и защо никой не му отвръща! :pizza: Пък такива дето не им идва на ум нещо толкова очевидно едва ли са ти важни ..

mordohy
27-01-2014, 10:14
И съм съгласен и не. Ако ти пука за мнението на някои главочи, може и да се гаврят с тебе, ако ги буташ в игнора и си стоят там, всеки който има малко мозък ще се сети защо дразгите на въпросния главоч са глас в пустиня и защо никой не му отвръща! :pizza: Пък такива дето не им идва на ум нещо толкова очевидно едва ли са ти важни ..
Аз също от година съм минал на друг режим. Предишният път се срещнахме с Доко, следващият път с тебе. Може и с още някой от Бургас или всички на куп. Аз вече на всички ви имам координатите и телефоните. като не можем да общуваме тук спокойно, ще си общуваме другаде.

code
27-01-2014, 10:50
Аз също от година съм минал на друг режим. Предишният път се срещнахме с Доко, следващият път с тебе. Може и с още някой от Бургас или всички на куп. Аз вече на всички ви имам координатите и телефоните. като не можем да общуваме тук спокойно, ще си общуваме другаде.

Че как така си пил кафе само с Доко, ние сме сиамски близнаци? Майтапче.:laughing1:
Весела седмица, колеги и не се ядосвайте!

pilota
01-08-2014, 23:13
желая всички качени снимки от мен , както и моя профил да бъде изтрит ....благодаря предварително

Кайо
01-08-2014, 23:37
желая всички качени снимки от мен , както и моя профил да бъде изтрит ....благодаря предварително

Оти бре??????

Sunny
02-08-2014, 15:56

Снимките можеш и сам от контрол панела ... профила - трудна работа .

mordohy
02-08-2014, 23:37
Колега, я ела в блатото да те пооцапаме малко и да си вдигнеш настроението.
Не обръщай внимание на простотиите!

bager
03-08-2014, 16:28

Ти можеш да върнеш и умрял от Отвъдното, камо ли човек ядосан заради дребни простотии!
п.--.

требе да се видим некой ден

mordohy
03-08-2014, 22:09
Само кажи кога си свободен. С тебе бирата има особено значение!
А за колегата, дето е ядосан- ослушвай се къде има сбирки на сектанти. Независимо какви. Ето наскоро 155 халби имаха среща. Аз представих сектата на 33 ракийки, а имаше и широко представяне на останалите манияци от сектите: рибари, готвачи, електронни гадатели по агнешки дарадонки, програмисти, адвокати, бояджии, пияници, химици, офицери, фатмаци, милиционери-широка маса народ.

Като дойдеш не една такава среща и вече няма да се ядосваш, че някой се е отнесъл неуважително.

След като си кажете репликите: ама ти уВажаваш ли ма?.....
След това, ще видиш, че много от простотиите, които те впечатляват, са просто продължение , на ония мухабет, дето не ти се иска да свършва никога.

pa4ito
03-08-2014, 23:10
Само кажи кога си свободен. С тебе бирата има особено значение!
А за колегата, дето е ядосан- ослушвай се къде има сбирки на сектанти. Независимо какви. Ето наскоро 155 халби имаха среща. Аз представих сектата на 33 ракийки, а имаше и широко представяне на останалите манияци от сектите: рибари, готвачи, електронни гадатели по агнешки дарадонки, програмисти, адвокати, бояджии, пияници, химици, офицери, фатмаци, милиционери-широка маса народ.

Като дойдеш не една такава среща и вече няма да се ядосваш, че някой се е отнесъл неуважително.

След като си кажете репликите: ама ти уВажаваш ли ма?.....
След това, ще видиш, че много от простотиите, които те впечатляват, са просто продължение , на ония мухабет, дето не ти се иска да свършва никога.

А ако не друго, поне ще разбере как се прави тоалетна хартия от хартия втора употреба, докато си ръфа паржолката "направена" от бай Рад или Токича, а защо не и кифтенца или панирано кашкавалче от Румбата... :tooth:

mordohy
03-08-2014, 23:18
Да!
Част от натюра.
Точно това липсва на колегата.
Хайде да го обхванем!

pa4ito
03-08-2014, 23:24
Да!
Част от натюра.
Точно това липсва на колегата.
Хайде да го обхванем!
Малко по църковному, ама ако човек не поиска сам, няма как да бъде спасен... :tooth:

Celestrial
03-08-2014, 23:54

Блато няма.
Само едно бистро като моминска сълза кристално планинско езеро. :)

Кайо
04-08-2014, 02:02
Напълно съм съгласен с колегата GammaRay и аз останах изключително разочарован лятото , след като почнах моя проект на алфата ми , имаше колеги които коментираха и се смееха над това което правя с колата и казаха че няма да стане нищо и че не ги разбирам нещата и си казах че няма да пиша нищо и да споделям кое как съм направил . Разочарован бях и от отношението на един модератор с който имахме спречквания и тоя мамин синковец се оплака и ме блокирахте ..... Някои вече опряха до мен да им правя брони ... Не забравяйте колелото се върти ...

Ич да не ти дреме,това което ти направи със 156 заслужава.....:big_bow_down::big_bow_down::big_bow _down:
Колата е шедьовър!!!!!

radostin_ivanov
05-08-2014, 21:58
Подкрепям Кайо,само да добавя че в форума трябва да има повече хора като теб.

trustworthy
05-08-2014, 22:02
Желаещите да си ходят нема пишат по едно л.с. на ядмин и ще им с еобърне внимание. заключвам темата, защото се превърна в спам.