View Full Version : Алфа 90 Соколов тунинг
Здравейте алфисти!
Тук има една легенда,Алфа 90,която мои приятели купиха,реставрираха и тунинговаха основно.Баща и син от Кюстендил я върнаха към нов живот.качена за продаване в един международен сайт,ето тук
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=239091518&cd=635166675990000000&asrc=st
вижте я в обявата,там са снимките и клипче.
основно реставрана,към 4-5 години труд.всичко подменено по двигател,ходова част,интериор,екстериор,абсолютно всичко.дистанционно отваряне на вратите,автоматично се натиска съединителя с копче от скоростния лост,с копче се отваря ауспуха да реве от нормално до екстремно,гърми силно,камера заден ход,автоматична щора,уникално претапицирани седалки и салон,боята е металик с блестящи перли.с голяма навигация и тв.усилвател и субуфер.лед мигачи и стопове.има още много екстри.колата за една бройка да я спазарим за щатите.има интерес от Холандия и САЩ.има и газов инжекцион,което някои не харесват.но
всеки си има мнение.уникална е тази Алфичка,разгледайте я просто.
След време ако има интерес може да качим снимки в състоянието в което е закупена,и как е правена за да стане кукла и удоволствие за возене.
Мдаааа, мисля че колата сме я коментирали. Поздрави на собствениците за вложените труд, усилия и средства.
И спирам до тук, защото за мен лично това, което са причинили на колата е меко казано - гавра.
Тези двамата до края на дните си НЕ трябва да се докосват до кола!!!
Проблема на тази 90 ка е че става само за донор и то без частите от интериора.А цената и е крайнонеподходяща за употреба за части.Не мога да повярвам че някой прави реклама на това ТНТМ сделано в час по трудово обучение, и разправя някакви градски митове и легенди.
страх ме е да пиша в тая тема,
Моля всеки свързан с проекта и знаещ за това да си каже мОЛЯ!
juliano155
04-01-2014, 22:49
В кой цигански катун на Кюстендил са я мунинговали бе колега,че да мръдна до там да го запаля заедно с тая 90-ка.
вижте я в обявата,там са снимките и клипче.
основно реставрана,към 4-5 години труд
Винаги съм казвал, че някои неща и с пари не стават, към това да добавим и "с труд" .. Идеята на реставрирането е добиване на заводски вид!! Гледането на "Бързи и яростни", "Pimp my ride" и играенето на "Need for speed" не са нещо лошо, ама тая работа не е като оная ..:sick::sick:
mimouzunov
04-01-2014, 23:14
Аз първо изчетох писанията тук, и си помислих че пак се преувеличава.... Това беше до момента в които не "видях" и аз колата (или това което са направили от нея)
:?
ама моля бъдете мъже и изгледайте видеото
http://www.youtube.com/watch?v=ds29lw4LYyw#t=243
ама моля бъдете мъже и изгледайте видеото
http://www.youtube.com/watch?v=ds29lw4LYyw#t=243
По средата не издържах и се разплаках :tooth: Какво да кажат Голфаджиите като виждат това всеки ден! :innocent: Ама те сигурно се кефят повече на копченца, щорички и 4 пепелника на задната броня..
Linkestis
05-01-2014, 01:10
Що свалихте клипо и обявата не моем разберем
Scrapera
05-01-2014, 01:25
Ето, че имали срам. :crazy:
---------- Post added at 01:25 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
Най-накрая имам възможност спокойно да цъкна модел Алфа 90 в АутоСкаут, без да се уплаша от квазимодо. До скоро гледах само 75 и 164 поради тази причина.
RUNNING WILD
05-01-2014, 11:37
аз също искам да я погледна тази Алфа защото всеки пише нещо по адрес на нещо което не виждам,тази тема няма смисъл да храниш нещо което не виждаш?
ecotronic
05-01-2014, 13:22
Реставрирането на коли или на каквото и да било друго е нещо много впечатляващо.
Това да направиш от велосипед, самолет - също.
Но едното няма общо с другото и когато се смесват, обикновено се получава боза.
Дайте да я видим де?
Не ти трябва. Така ще спиш без да сънуваш кошмари.
Жалко,наистина.Вчера я мернах за малко,наежих се и си пожелах повече такова нещо да не срещам,никога.:angry1:
Linkestis
05-01-2014, 14:42
Аз го изгледах снощи ма да пусна програмата да се свали от ютуб клипа и човека го делнал :(
E нормално да го свали....никога не е късно да станеш за резил.
Мене не ми трябва обява и видео...Спомена за 90ката ми я здраво забит в мозъка. ВИждал съм какви ли не извращения и японски и американски, ама чак така мазаница не бях. Не можаха ли да изберат друга кола....та да се осерат един велик модел, една страхотна класика....Ей голфове колкото щете...фиати....дори и 156ци... че и 155 да беше.....всичките поне са доста масови....пфууу... Моля сложете край на съществуването на тази кола. Запалете я или нещо от сорта. Сигурен съм че никой няма да се сърди....
Влагането на труд не винаги гарантира уважение....все пак много хора влагат труд в разработката на оръжия, болести и т.н.......
В българските сайтове не намерих такава за продажба. В mobile.de има три. Да причиниш това на тази рядка кола си е... :not-fair:
harpiata
06-01-2014, 23:35
До скоро имаше една бройка за продан,ако не се лъжа с габровска регистрация.Няква извънземна беше,много хубава и с много екстрички вътре.Но беше и на сравнително солена цена
Scrapera
07-01-2014, 22:05
2500лв, а беше 2.5 В6, и то QO изпълнение. Страшна, много запазена. Взел я е някой от София за ежедневка. Да разсипваш такава кола по дупките из София не е добра идея според мен. Цената е чук, какво са 2500лв за това бижу?!
http://www.alfabb.com/bb/forums/picture-room/156713-my-alfa-romeo-90-2-5-v6-qo-86-a.html