Log in

View Full Version : Реална обява в jobs.bg

deks777
23-02-2007, 20:50
Знаех си аз че по лесно е да станеш мениджър някъде отколкото овчар :tooth:

http://www.jobs.bg/f230704

trustworthy
23-02-2007, 22:33
Една варненска фирма (няма да споменавам инето и ) също имаше позиции за (цитирам) 'овчари по крайбрежието'. Става въпрос за островите в Гърция :) Обаче изискване за английски не се сещам да е имало :roll:

Alexanderbb
24-02-2007, 08:13
Добре че не са сложили изисквания за размера на гегата на овчаря

pent
24-02-2007, 10:19
ха, интересното е друго, тъй като има брояч колко пъти е посетена обявата, до момента в който пиша 18885, това реално е представителна извадка за броя на хората работещи на компютър с интернет в БГ!!!

едва ли има някои които да не я е получил поне по няколко пъти за което числото може да е малко завишено дори.

добро число, за няколко милионна България :)

BatVas
24-02-2007, 14:28
Е посетена е много защото излезе в днес.бг статия за обявата с линк и колко колеги ми я пратиха.

Тоя дето е пуснал обявата има ли представа , че не можещ да пише и трудно говорещ овчар ( но истински овчар) под 600лв чисто на месец в БГ няма да погелдне овца и то в селце.
А тоя ако очаква квалифицирани да му идат в Гърция овчар и се надява с 800 евро да се вържат и то с тия изисквания - много грещи.
:shock: :D :D :D :D

VFTI
24-02-2007, 18:29
Е посетена е много защото излезе в днес.бг статия за обявата с линк и колко колеги ми я пратиха.

Тоя дето е пуснал обявата има ли представа , че не можещ да пише и трудно говорещ овчар ( но истински овчар) под 600лв чисто на месец в БГ няма да погелдне овца и то в селце.
А тоя ако очаква квалифицирани да му идат в Гърция овчар и се надява с 800 евро да се вържат и то с тия изисквания - много грещи.
:shock: :D :D :D :D

Аз па ида от село и трябва да ти кажа, че си в грешка...Овчарите вземат 250лв. на месец...Козарите 350лв... Краварите са най-добре 400лв. Това са постоянните... Абе има много тънкости :lol: Може и да не плащаш може и ти да си ги пасеш :lol: Баба ми например взема по 10лв на ден, като ходи с още една бабка и тя взема 10лв. За овцете е по малко, щото те са по мирни и не бягат :lol: :lol: Ако някой си търси работа да каже :lol: :lol: :lol:

BatVas
24-02-2007, 18:49
Говоря за овчар който вечер да издоява всички овце , да работят на смени при израждането и да гледа чистопородни овце в модерна ферма с 1500-2000 овце. Ами несе намират бе. Голям проблем са - аз общувам постоянно с едри фермери. Някой от тях всяка сутрин си вземат работниците от съседни села - понякога и на 20-30 км. На други им осигуряват жилище в селото само да работят. Ама да ти кажа такива с английски и интернет овчари не съм виждал.

Не говоря за събрани от по 1-2-10 овце и паша на кооперативни начала

Овчарите искат по 6 лева на овца на месец. смятай като пасе 100 -200 овце по колко взема.

Абе както и да е обявата е смешна :D