Log in

View Full Version : Един нов фен

alfaromeo16vVarna
12-01-2014, 10:42
Здр колеги от няколко дена съм горд собственик на алфа ромео 156 1.6 120 hp.Като за начало искам да кача малко снимки на колата ,а за по нататак ще мислим . За колегите от Варна ще ги помоля да ми помогнат като ми кажат нещо за срещите вав Варна и разбира се няма да откажа по някой полезен съвет за марката алфа,тъй като до сега съм карал 4 години VW голф.Там имаше събори всяка година на точно определена дата няколко през годината.Тук пак така ли е кога са съборите ако знаете ми пишете.Това е засега поздрави.:bowd own::thumbup::thumbup::dance::dance::dance:

ShoxXx
12-01-2014, 12:07
Честито и със здраве!

Събора се провежда най-често есента и се нарича Италфест. Има отделен раздел във форума, в който ще можеш да прочетеш повече, както и да видиш снимки и клипчета.

undy
12-01-2014, 12:24
Добре дошъл :)
Честита придобивка,да си я караш със здраве.

Варненската група е стабилна,няма да имаш проблеми с нищо.

Това е хубаво,че се интересуваш от самото начало за срещи и събори.Силно се надявам да останеш доволен от всичко случващо се във форума и по принцип.

Успех с Алфичката:)

alfaromeo16vVarna
12-01-2014, 20:09
Благодаря,като цяло все още само разглеждам докато свикна сас самия форум

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

А това за събора Итал фест само един път в годината ли е ,аз мислех че е 4,5 пъти в годината на различни места

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

Колеги освен тва тук вав форума има ли магазин за фенове кадето всеки може да си поръча някакав аксесоар разбира се чрез заплащане някакви фланелки,ключодаржатели,и др благодаря предварително