View Full Version : Поредната изневяра
Дълго време мислех дали да пусна или да не пусна... Тези които ме познават ме разбират перфектно. Тези, които не ме познават ме имат за псевдо разбирач с Рено 5 във форума на Алфа Ромео. Странно малко, ма факт. Тия, които все още мислят, че карам Рено 5 може да спрат да четат вече.
Набързо казвам, че когато имам Алфа я обичам. Както си искате го разбирайте, но съм бил най много привързан към Алфите, които съм имал и съм ги приемал по различен начин. Повече като одушевен предмет, от колкото като купчина 'талянска ламарина. Аз без Алфа няма на остана. Не мога да обясня защо. В момента нямам, но без Алфа няма да остана. Уви обаче марката не отива натам, накъдето ми се иска не само на мен, но и на повечето фенове и повече си мисля за някоя класика, от колкото за МиТо или Жулиета. Not my car дет се вика.
Та след това кратко отклонение преди няколко месеца си подарих една умерено луда играчка. За жалост не е Алфа, защото в този клас Алфа няма какво да ми предложи.
Аз си пожелавам безаварйно, пък каквото стане.
Audi S4 Avant quattro 344кс
Много хубаво рено 5 комби ! Да ти е честита и да слуша. П.С. всеки ден ти виждам бившата кола и е някак тъжно (уличница е) + не се кара почти:ritter:
Мн е хубава...дано те слуша.
Много арна :bravo: Само безаварийни.
tribaleo
13-01-2014, 07:46
Айдее днес с-каа до година рс-ка :)
Много хубаво рено 5 комби ! Да ти е честита и да слуша. П.С. всеки ден ти виждам бившата кола и е някак тъжно (уличница е) + не се кара почти:ritter:
Момчето, което я купи живее в Лозенец и работи на бул. Витоша, което автоматично значи, че няма къде да я паркира там. Иначе от както съм я продал вече година и половина не съм я виждал никога, ама това е защото точно през тази част на Лозенец минавам много рядко.
Айдее днес с-каа до година рс-ка :)
Чул те Господ! :punk:
Адмирации, разчуствах се от първия пост. Много безаварийни! :)
Честито, само две думи ще напиша:
Уникален автомобил :yes:
С автоматична скоростна кутия ли е?
П.С. По спомени от ПКБ мисля, че преди имаше едно RC !
Поздрави! Страхотен автомобил и отново страхотни снимки! Само силни положителни емоции пожелавам!
alex.ganka
13-01-2014, 16:26
Великолепна колега,оригинален див ако може и интериора да видим,поздравления!!!!!!!
Милиони километри и безброй нютон-метри ;)
rossenvn
13-01-2014, 16:54
Това V8 стои много красиво :) Поздрави!
Малиии, ич не е хубава. ;)
Със здраве да си го караш дзверо и безаварийно!
Аз на Ауди по принцип не съм фен, ама за такова бих направил изключение.
Дай снимки да видим и салона. :)
Честито:)
Не вярвам на някого да не му хареса автомобила.Включително и на мен.Супер е.Да си я караш със здраве:)
don_pepone
13-01-2014, 19:07
:devil: Ехааа изплю камъчето накрая :) ибаси и бързия рендак :P
Дано да слушка много S-ката и като порасне да стане RS-ка:punk:
С ръчни скорости е. Малко е безмислено точно таза да е автомат. Новата S4 B8 е с друг автомат и там вече е по-добре с него.
Снимки на салона имам смотани от деня, в който й освежавах кожата.
PS Благодаря за пожеланията!
KirilSol
14-01-2014, 09:08
Браво, това е мъжки подарък :)
със здраве да си я караш :cheers:
"Много ти е гадно" Аудито чесно ....
Много амааааааааааа много безаварийни все такива подаръци да си правиш :)
endeavour
14-01-2014, 12:22
... без Алфа няма да остана. Уви обаче марката не отива натам, накъдето ми се иска не само на мен, но и на повечето фенове и повече си мисля за някоя класика, от колкото за МиТо или Жулиета. Not my car дет се вика.
Баси, все едно ми четеш мислите. Поздравления за покупката и искрените ми пожелания за много хиляди безаварийни километри (въпреки, че органически не понасям нищо от VAG-овете) !!!
Чудна е! Много добро осмаче.
Да те питам как потдържаш светлата кожа - с какво я чистиш и мажеш? (може и на лично)
Също ми е любопитно и 4х4-то какво е (Торсен?)?
Братчето, пожелавам ти тази година да се похвалиш с някоя Рс6=ца:)
Много красива, много безаварийни километри по възможност на сняг. Мисля че е време да смениш профилната снимка с петичка турбо.
Bobiuzunov
14-01-2014, 20:52
Баси, все едно ми четеш мислите. Поздравления за покупката и искрените ми пожелания за много хиляди безаварийни километри (въпреки, че органически не понасям нищо от VAG-овете) !!!
Честито и от мен колега,много добра и лъскава S4-ка.
И аз иначе като колегата имам алергия и също не понасям нищо от VAG-груп,но не можем да отречем че S4-та е класен автомобил и за съжаление нашата любима марка няма кола от този ранг.
Rado145QV
14-01-2014, 22:04
Колата е уникална,имах удоволствието да се повозя,а може и да я пробвам някои ден.
Много безавариини километри и само за масло да идваш.
Аз пък не ти пожелавам нито рс4, нито рс5! Пожелавам ти един ден да намериш това, което търсиш и да е с правилната емблема - тази на Алфа Ромео! Айде дано!
п.п. Колата е супер! :)
cvetelin
23-01-2014, 21:19
то тва с алфите бая време е мина :))
последно кв-то ли беше:)
иначе ... мъжка кола браво!
то тва с алфите бая време е мина :))
последно кв-то ли беше:)
иначе ... мъжка кола браво!
След Кувето имаше ГТ........................:bg::bg::bg:
cvetelin
24-01-2014, 13:03
След Кувето имаше ГТ........................:bg::bg::bg:
верно бе :blush:
Много истинска кола,с ръчни скорости като че ли са по-редки.Много положителни емоции да ти носи.:thumbup:
Абееее, много газ ѝ даваш на тая кола - не мое те фане човек, па и не ти ли 'арчи ? :crazy:
Объркал си ме. Не съм аз. Аз съм за бавното и икономично каране и опазването на околната среда. :hehehm:
don_pepone
25-01-2014, 23:19
:noooo: Няма какво друго да е освен Евро 10 стандарт на екология и икономия с тоя V8 .... затова си го взел нали,за да го караш с 800 оборота без газ и хем да не се мъчи,хем да е ЕКО :hehehm:
тъкмо щях да кажа че не си заслужава,но като видях малката емблемка с 8-цата и да това е друга бира.
Безавариино.
digitalundgrd
26-01-2014, 16:22
Ето в това време като днес, е идеално за такъв тип изневери 4х4 ;)
Малко фън, но за съжаление по булеварда камерата стана на г*з и нищо не се вижда.
http://www.youtube.com/watch?v=te7TbtHm-ME
http://www.youtube.com/watch?v=qlUbLnTUZ3Y
http://www.youtube.com/watch?v=qlUbLnTUZ3Y
Ай, честито, глей как се прави номера с въртенето - http://www.youtube.com/watch?v=NSCx9SqDKgg
ЕВАЛА, честито! :bowdown::bowdown: