View Full Version : Въпрос за проблем с парното
gocktherock
14-01-2014, 23:30
Здравейте, имах проблем с парното, взех нов термостат, но се оказа, че проблема не е само в него, ами е по-дълбок. Един колега който си разбира от работата ми каза, че клапата за парното не ми отваря и стои само затворена, оправихме я временно за момента, като махна жилото от нея и я отвори. Та въпроса ми е какво да търся за смяна, той каза, че е моторче някакво, но не знам как да го търся в магазин. Ако може да ми обясните как точно се води, за да мога да си го закупя и да оправя както трябва парното, че зимата е доста неприятна работа. Благодаря :)
В магазин няма да намериш. По-скоро по моргите нещо...
С климатроник ли е колата?
Мисля, че от Милано моторс можеше с поръчка, но ако не ме бърка паметта цената беше няколкостотин лева, което е безумно. Бате Боби беше лекувал с канаколит зъбчатката.
gocktherock
15-01-2014, 21:24
С климатроник е колата, толкова ли няма нещичко по каталозите за тези моторчета, само че ако е няколкостотин лева по-добре да търся алтернативата
Има изписано много по темата. Разрови се малко с търсачката и ще откриеш отговор на всеки въпрос.
---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 14:31 ----------
Мисля, че от Милано моторс можеше с поръчка, но ако не ме бърка паметта цената беше няколкостотин лева, което е безумно. Бате Боби беше лекувал с канаколит зъбчатката.
С теб се забравихме. Отдавна не сме пили бира.:cheers:
С теб се забравихме. Отдавна не сме пили бира.:cheers:
За съжаление е така, голяма грешка, която трябва да се поправи и то скоро :innocent::joly: