View Full Version : Alfa Romeo 156 Gta Selespeed
Здравейте,
Искам да споделя една сбъдната мечта,от вчера съм собственик на прословутото червено GTA на Десислава.
Колата няма нищо общо с очуканото канче,което се продаваше миналата година.
Благодаря на Антонио,че ме събра с една мечта,за многото мерак с който е стегнал колата!
Благодаря и на момчетата от Вентура за оказаното съдействие!
Linkestis
01-02-2014, 10:14
Честито Кайо.Само радост с колицата :)
П.п. на жена ти каза ли че си си купил GTA?
Честито Кайо.Само радост с колицата :)
П.п. на жена ти каза ли че си си купил GTA?
....ми даже пътувахме до Благоевград,определено не е вдъхновена,предпочита 159.:):):)
Ако си показвал възможностите на колата...... :cheers:
Честито колега, благородно ти завиждам :cheers:
Браво Кайо много се радвам за теб,искрени пожелания за много безаварийни километри и само хубави моменти да ти носи колата.:Yeeeehaaa: Ей и ако минаваш през квартала не забравяй да ме повозиш!:cheers:
Честито колега и безаварийно! Уникално запазена е,дано да я опазиш такава...да те радва много години,както и нас феновете на Алфа,особенно на класики като тази 156 GTA :wub:
Може ли повече инфо за фаровете,изглеждат много добре,знаеш ли с какви лупи е,биксенон ли са?...незнам да има заводски фарове за 156-ци с лупи :unsure:
Дисплея над таблото,навигация ли е?
Ако и качиш малко актуални снимки,особенно в сегашните снежни условия,мисля че и колегите,ще сме много благодарни :cheers:
Честито колега и безаварийно! Уникално запазена е,дано да я опазиш такава...да те радва много години,както и нас феновете на Алфа,особенно на класики като тази 156 GTA :wub:
Може ли повече инфо за фаровете,изглеждат много добре,знаеш ли с какви лупи е,биксенон ли са?...незнам да има заводски фарове за 156-ци с лупи :unsure:
Дисплея над таблото,навигация ли е?
Ако и качиш малко актуални снимки,особенно в сегашните снежни условия,мисля че и колегите,ще сме много благодарни :cheers:
Фаровете са ксенон но незнам дали са би....:)
От ксенони не отбирам,дисплея не е навигация.
Ще има и актуална фотосесия нека и се нарадвам тия дни и да я поизмия.:)
Честитооооо :)
С много кеф да си я караш!
Честито, това е една различна Алфа 156!
Да си я караш със здраве и най-вече да има пари да се сипва, че бензина е скъп.
Честито Кайскии, много пържене да има на отворен прозорец...музика не ти трябва! :cheers:
santo_traficante
01-02-2014, 12:03
Ехаа тази кола съм я разглеждал в Ауто Италия още беше на Десислава:)
Ае честито:) Много да те радва:)
Единствената причина поради, която си купи пустата кола е да се търка в седалките той... жена му как да я хареса -
ей го на на Десислава сватбения подарък - http://vbox7.com/play:b7e52ff7 гледайте от 1.50 мии
127241
127242
127243
127244
RoMeO_156_GTA
01-02-2014, 12:24
Честито и голям кеф да ти носи! Тази модификация е лудница! И на мен ми е голяма мечта, както си личи по ника, но несбъдната :hitbycupid:
Честито Кайо и много безаварийни км. При последната продажба колата изглеждаше перфектна сравнение с първото и пускане в мобилето.
Честито, вече няма да се заглеждам по "грозната'' предница на 159 пред Джъмбото, а ще въздишам по червения звяр. :cheers:
Кайо, честито брат, да те радва винаги колата, осъществи си една мечта. Хубаво за теб, хубаво и за колата. Вече тая кола няма да е чалгамобил. Колата е хубава, много е запазена е има още много живот в нея. Радвам се, че я взе ти, не някой, който не заслужава.
Евала колега, фен си, а определено колата заслужава грижи и внимание. Пожелавам ти много хубави моменти с нея и за в бъдеще да не се говори за 156цата на Десислава, а ГТА-то на Кайо !:cheers:
Кайче айде мама,много безаварийни км. и много кеф...............за другото не го мисли :cheers::cheers::cheers::cheers:
П.С.Ейййй истинско маке си си ти,не те слуша ич главата :moon::moon::moon:
Кайо, честито брат, да те радва винаги колата, осъществи си една мечта. Хубаво за теб, хубаво и за колата. Вече тая кола няма да е чалгамобил. Колата е хубава, много е запазена е има още много живот в нея. Радвам се, че я взе ти, не някой, който не заслужава.
Благодаря Боби!!!!:cheers:
---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:08 ----------
Кайче айде мама,много безаварийни км. и много кеф...............за другото не го мисли :cheers::cheers::cheers::cheers:
П.С.Ейййй истинско маке си си ти,не те слуша ич главата :moon::moon::moon:
Тя главата да слуша трябва нещо да има в нея.:)
---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 18:09 ----------
Евала колега, фен си, а определено колата заслужава грижи и внимание. Пожелавам ти много хубави моменти с нея и за в бъдеще да не се говори за 156цата на Десислава, а ГТА-то на Кайо !:cheers:
Те баш!!!!
На Кайо ГТА-тО!!!!!!
честито ! Правилната кола (за мен в пъти по красива от 159) И най вече истински ценна ! :cheers:
thecleaner
01-02-2014, 18:16
Честито със здраве да си я караш, пък по натам некое "кит" че от Аутоделта да докачиш отнякъде, да стане пълна лудница :)
Какво да каже човек на такава покупка освен Честито! и Браво! :hehehm::hehehm:
Честито със здраве да си я караш, пък по натам некое "кит" че от Аутоделта да докачиш отнякъде, да стане пълна лудница :)
Ми аз вече се озъртам.;)
....но втора ръка,че новите са по-скъпи от колата.:):):)
KirilSol
01-02-2014, 19:14
Честито Кайо.
Много си гоУем да знаеш...като къща :)
Уникална е колата,със здраве да си я караш и само радост да ти носи :cheers:
dilian alfa gtv
01-02-2014, 19:32
Честито и от мен...!!!
Уникален автомобил,поздравления за Мерака който имаше за нея и колата вече е факт.
Честито и от мен...!!!
Уникален автомобил,поздравления за Мерака който имаше за нея и колата вече е факт.
Аз мерак и за 8С имам.:cheers:
santo_traficante
01-02-2014, 20:05
Аз мерак и за 8С имам.:cheers:
Може да помолиш колегата от форума дето си купи 8ц за едно кръгче. Пробвай първо да не се набуташ:???:
Bobiuzunov
01-02-2014, 20:14
Честито и от мен,наистина уникална кола,дано да те слуша много!Ако идваш някой път към Петрич драсни едно лично,ще се радвам да видя този дзвер наживо.:cheers:
thecleaner
01-02-2014, 20:27
Може да помолиш колегата от форума дето си купи 8ц за едно кръгче. Пробвай първо да не се набуташ:???:
Хахаха или колегата с 4C то, къде го беше яд, че нема да е Launch Edition, и доста народ се изреди да му го честити даже :tooth:
Кайо, някакъв разход успя ли да му премериш на Арезето.
Хахаха или колегата с 4C то, къде го беше яд, че нема да е Launch Edition, и доста народ се изреди да му го честити даже :tooth:
До момента съм изминал само 163 км. пълен резервоар,стрелката е между първата и втората черта от ляво на дясно.:rotfl:
Рано е да кажа,малко съм я карал а и не съм я настъпвал сериозно.
angelovi69
01-02-2014, 21:02
"Честито и от мен, колега. Едва ли има някой от форума, дето да не си мечтае някой ден да подкара GTA. Много безаварийни!
KirilSol
01-02-2014, 21:10
До момента съм изминал само 163 км. пълен резервоар,стрелката е между първата и втората черта от ляво на дясно.:rotfl:
Рано е да кажа,малко съм я карал а и не съм я настъпвал сериозно.
Е ти едва ли си я купил за да пестиш от гориво
Кеф цена няма :coolio:
Честито,Кайка...брао мойто момче,да си жив и здрав да ѝ се радваш,милиони безаварийни и само положителни емоции....още веднъж Честито и Наздраве:cheers:
Честито,много кеф да ти носи,този бутиков автомобил,ръчна изработка:wierdo:
Много хубава е станала!!!
Furious 155
02-02-2014, 00:14
Честитооооо!
С много кеф да си я караш и газ да и даваш, че както знаем Алфа иска обороти да се смазва и скорост да се охлажда! :coolio:
Поздравления за избора, някой тук да се похвали с нова Алфа, и то каква. Напоследък само опели, аудита, заз-ки и прочие...
endeavour
02-02-2014, 06:14
Поздравления за избора, някой тук да се похвали с нова Алфа, и то каква. Напоследък само опели, аудита, заз-ки и прочие...
Верно, дочакахме и расова алфа в тоя форум! Честито и безаварийно съжителство и безброй позитивни емоции!!!
Честито още веднъж, да те радва много.
Ранобудниче
02-02-2014, 09:43
Честито ти и тук.. за най-красивата :)
Linkestis
02-02-2014, 12:36
Той Кайо редовно го засичаше колегата с 8 Цъ-то по гръцко.Они му давали от време на време кръгче да не падне акумулатора до като изплати глобата.А 4 Цъ-то още пътува от талянско за бат ви Змей.
Поздрави колега! Само радости да ти носи!
krustnika
02-02-2014, 13:57
Честито на колегата Кайо! Завиждам му благородно. Само хубави мигове с червеното бижу.
......А 4 Цъ-то още пътува от талянско за бат ви Змей.
Ей вярно това момче се изгуби, да не са го отвлекли извънземните за откуп - капарото дадено за 4С-то:biggrin:
Jivko7777
02-02-2014, 16:43
Той Кайо редовно го засичаше колегата с 8 Цъ-то по гръцко.Они му давали от време на време кръгче да не падне акумулатора до като изплати глобата.А 4 Цъ-то още пътува от талянско за бат ви Змей.
Бат Ви змей изчезна безследно... навсякъде още от октомври миналата година.......
Колата е мармалад :naughty: :twisted: Много да те радва :biggrin:
dimitar_vd62
02-02-2014, 17:23
ей го на на Десислава сватбения подарък - http://vbox7.com/play:b7e52ff7 гледайте от 1.50 мии
Боже,боже....добре че колата вече е в правилните ръце.С кеф да си я кара Кайо.
Честито кайо. Имал съм възможност да се возя в тази кола преди 8 години. Беше уникална както и все още е.
Не се беше минало без ремонти, но да не ти развалям настроението сега колата отдавна се движи след това и явно няма дертове. :) Да си я караш със здраве :)
Jivko7777
02-02-2014, 20:04
Бреее единствена бутикова няма друга специална ръчна изработка за нея направена за 100 000лв :biggrin:
Кайо за 100 000 бона алфа караш яко трябва да почерпиш :)
dimitar_vd62
02-02-2014, 20:11
Бреее единствена бутикова няма друга специална ръчна изработка за нея направена за 100 000лв :biggrin:
Кайо за 100 000 бона алфа караш яко трябва да почерпиш :)
Нали, поне за 10 бона мастика и дзидзаки си трее:biggrin:
Ранобудниче
02-02-2014, 20:12
Нали, поне за 10 бона мастика и дзидзаки си трее:biggrin:
Лакомии :)
Честито, много много да те радва и мн. км безаварииини само бензин
Честито кайо. Имал съм възможност да се возя в тази кола преди 8 години. Беше уникална както и все още е.
Не се беше минало без ремонти, но да не ти развалям настроението сега колата отдавна се движи след това и явно няма дертове. :) Да си я караш със здраве :)
Споко,запознат съм и въпреки това я взех.;)
Здравейте,
Искам да споделя една сбъдната мечта,от вчера съм собственик на прословутото червено GTA ...
Честито и много километри безаварийно. Добре дошъл в клуб V6.
Едни изпускателни колектори от CF2, генерация и софтуер ще са едно добро начало ...
Честито и много километри безаварийно. Добре дошъл в клуб V6.
Едни изпускателни колектори от CF2, генерация и софтуер ще са едно добро начало ...
Я сподели...;)
Я сподели...;)
http://i197.photobucket.com/albums/aa145/mazzurra/IMG_2149.jpg
GTA колектора е от ляво и е очевидно по-екологичен от колекторите слагани на CF2 V6ци ( от дясно ).
GTA колектора е от ляво и е очевидно по-екологичен от колекторите слагани на CF2 V6ци ( от дясно ).
Хъм...шъ говорим.;)
Честито за новата придобивка! Само бензин да наливаш и масла да сменяш!
П.С. Наистина си голям фен на марката! :)
Да, но не е баш plug&play :) Долу фланеца е друг и даунпайпа е под различен ъгъл.
И ще трябва и софтуерна на намеса за да се изключи диагностиката на катализаторите и за да не се освети след манипулацията.
Иначе ефекта е гарантиран :)
Има кой да направи всичко,стига на Кайчо да му стиска...................:hehe::hehe:
Има кой да направи всичко,стига на Кайчо да му стиска...................:hehe::hehe:
Най-вече на джоба нали.:):):)
Споко Мъри има време.;)
Бат Кайо маняк си много. Събирате ли се на екото на България да мина някой път да приплакна оченцата? :cheers:
Бат Кайо маняк си много. Събирате ли се на екото на България да мина някой път да приплакна оченцата? :cheers:
На Екото никога не съм бил,много пъти съм се канил но....
Мен/нас тиняците от Блатото из кръчмите ни търси,Двете Халби и Дегея.:handshake:
Но и на Екото мое да цъфна то ми е баш на 2 сфетофара от нас.
Първи впечатления:
Колата вози като лагерна количка,стегнато и твърдо баш как ми аресва,завива като по релси...има една идея по-голямо недозавиване от стандартна 156....поне тъй ми се струва,може да съм се разлигавил със 159-ката.
Разход София-Благоевград 8,5
/100 по борд,скорост 80-120 км/ч и едно изрязване за 3-4 км с 200-240,общо изминати 308 км с половин резервоар,демек стрелката е малко под средата де и автономия по борд за още 485 км....адано ама надали.:):):)
Градско в Благоевград борда стигна до 18,5....
Тяга има,изтрелва се добре и звук мехлем за ушето.:cheers:
Кефффффф. Тази кола евридейка ли ще ти бъде ?
Да, но не е баш plug&play :) Долу фланеца е друг и даунпайпа е под различен ъгъл.
И ще трябва и софтуерна на намеса за да се изключи диагностиката на катализаторите и за да не се освети след манипулацията.
Иначе ефекта е гарантиран :)
По-горе съм написал че трябва промяна в софтуера и не съм твърдял че е direct bolt-on.
Но това е евтин upgrade , сравнено с други модификации и части. ( например колекторите на supersprint са 3000 евро http://www.supersprint.com/en/prod_z-p-7475.aspx )
Софтуера на Selespeed-a също може да се пипне ...
Ето малко данни от същия сайт и доколкото може да им се вярва софтуера на двигателя не е бил модифициран. Дори при това положение резултатите са доста интересни.
Claimed data:
Horsepower 250 Hp at 6200 rev/min
Torque 300 Nm a 4800 rev/min
Actual data:
Horsepower 244,8 Hp at 6260 rev/min
Torque 289 Nm at 5440 rev/min
Supersprint:
- Centre pipe Ø 70 753713
- Rear exhaust Ø 70 753706
Actual data:
Horsepower 255,7 Hp at 7060 rev/min
Torque 295 Nm at 5190 rev/min
Supersprint:
- Manifold (replaces. pre-kat.) Ø 42–›Ø 60 753701
- OEM Kat
Actual data:
Horsepower 266,6 Hp at 6230 rev/min
Torque 304,5 Nm at 5750 rev/min
Градско в Благоевград борда стигна до 18,5....
Тяга има,изтрелва се добре и звук мехлем за ушето.:cheers:
Моят малък V6 не ги харесва някои бензиностанции, така че съвета ми е да пробваш различни. Градският разход от една до друга бензиностанция ми е варирал с 5 литра ...
Звука те кара да отвориш прозореца и да върнеш една две предавки като влизаш в тунел. Закритият паркинг на мол Сердика също има добра акустика за V6. :unsure: :cheers:
По-горе съм написал че трябва промяна в софтуера и не съм твърдял че е direct bolt-on.
Но това е евтин upgrade , сравнено с други модификации и части. ( например колекторите на supersprint са 3000 евро http://www.supersprint.com/en/prod_z-p-7475.aspx )
Софтуера на Selespeed-a също може да се пипне ...
Ето малко данни от същия сайт и доколкото може да им се вярва софтуера на двигателя не е бил модифициран. Дори при това положение резултатите са доста интересни.
Claimed data:
Horsepower 250 Hp at 6200 rev/min
Torque 300 Nm a 4800 rev/min
Actual data:
Horsepower 244,8 Hp at 6260 rev/min
Torque 289 Nm at 5440 rev/min
Supersprint:
Actual data:
Horsepower 255,7 Hp at 7060 rev/min
Torque 295 Nm at 5190 rev/min
Supersprint:
- Manifold (replaces. pre-kat.) Ø 42–›Ø 60 753701
- OEM Kat
Actual data:
Horsepower 266,6 Hp at 6230 rev/min
Torque 304,5 Nm at 5750 rev/min
Моят малък V6 не ги харесва някои бензиностанции, така че съвета ми е да пробваш различни. Градският разход от една до друга бензиностанция ми е варирал с 5 литра ...
Звука те кара да отвориш прозореца и да върнеш една две предавки като влизаш в тунел. Закритият паркинг на мол Сердика също има добра акустика за V6. :unsure: :cheers:
Звукът е.....бе с дизеловата 159 бях почнал музика да пускам в колата с тоя шестак ще спра.:cheers:
Ти къде зареждаш?
Аз сипах Шел Нитро-Митро Пауър +,-,% и т.н.т. простотии.:)
За Суперспринт съкън,он един колектор половин колата.:)
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
Кефффффф. Тази кола евридейка ли ще ти бъде ?
Ще видим.;)
Нека се накефя и да видя реален разход.
radostin_ivanov
03-02-2014, 23:49
Честито и от мен,колата е един път.
thecleaner
04-02-2014, 00:04
Звукът е.....бе с дизеловата 159 бях почнал музика да пускам в колата с тоя шестак ще спра.:cheers:
Ти къде зареждаш?
Аз сипах Шел Нитро-Митро Пауър +,-,% и т.н.т. простотии.:)
За Суперспринт съкън,он един колектор половин колата.:)
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
Ще видим.;)
Нека се накефя и да видя реален разход.
Обслужи ли я, ако си свършил това е време за скъпи играчки :)
http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Quaife-ATB-differential-V6-2-5-3-0-3-2-156-147-GTA-GT-JTD-GTV-Q2-Diff-QDH6E-/231148822742?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35d18b20d6
http://www.ebay.co.uk/itm/K-N-57i-INDUCTION-KIT-for-ALFA-ROMEO-147-156-GTA-3-2-V6-57-0498/130472004699?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%2 6asc%3D286%26meid%3D4583480356536490465%26pid%3D10 0005%26prg%3D1048%26rk%3D4%26rkt%3D5%26sd%3D280925 007927%26
http://www.ebay.co.uk/itm/EIBACH-ANTI-ROLL-BAR-KIT-TO-FIT-ALFA-ROMEO-156-3-2-GTA-2005-/290964278082?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AAlfa+Romeo%7CModel%3A156&hash=item43bed28b42
Обслужи ли я, ако си свършил това е време за скъпи играчки :)
http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Quaife-ATB-differential-V6-2-5-3-0-3-2-156-147-GTA-GT-JTD-GTV-Q2-Diff-QDH6E-/231148822742?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35d18b20d6
http://www.ebay.co.uk/itm/K-N-57i-INDUCTION-KIT-for-ALFA-ROMEO-147-156-GTA-3-2-V6-57-0498/130472004699?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%2 6asc%3D286%26meid%3D4583480356536490465%26pid%3D10 0005%26prg%3D1048%26rk%3D4%26rkt%3D5%26sd%3D280925 007927%26
http://www.ebay.co.uk/itm/EIBACH-ANTI-ROLL-BAR-KIT-TO-FIT-ALFA-ROMEO-156-3-2-GTA-2005-/290964278082?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AAlfa+Romeo%7CModel%3A156&hash=item43bed28b42
Еееее Чстачоооо,що съм ти наприл бре?
Ти искаш ме разориш!!!!!
Минах по тънката лайсна,колата е обслужена и е проверено и е обслужена както трябва,продавача е първият вносител на Алфа Ромео за България.;)
Еееее Чстачоооо,що съм ти наприл бре?
Ти искаш ме разориш!!!!!
................;)
Ето още опции за разоряване: :pimp: :crazy: :drinking:
http://www.autodeltashop.com/product_info.php?cPath=28_59&products_id=232
http://www.autodeltashop.com/product_info.php?cPath=28_59&products_id=231
Ето още опции за разоряване: :pimp: :crazy: :drinking:
http://www.autodeltashop.com/product_info.php?cPath=28_59&products_id=232
http://www.autodeltashop.com/product_info.php?cPath=28_59&products_id=231
Бат Докич я ги знам тия джиджавки ма не стигат паре,юли имам рожден ден мое ми подариш.:):):)
Честито Каьо,страшна макина,много да те радва и по-малко да те ядосва.
Тая совалка докато беше още в Търново и беше на 1-2 години,пича дето разхождаше от време на време бившата собственичка по участия:grin:,ми казваше,че това нещо си пълни километража.И ми го е казвал не 1 път,при това не защото е фен на марката,напротив,не харесва АЛФА.Но за тая казваше,че е страшна,а той не е като да няма с какво да я сравни,кара само силни машини.
Та ще чакам да разбера сега лъгал ли ме е аджеба,или и в по-зряла възраст още я бива:grin:
Честито Каьо,страшна макина,много да те радва и по-малко да те ядосва.
Тая совалка докато беше още в Търново и беше на 1-2 години,пича дето разхождаше от време на време бившата собственичка по участия:grin:,ми казваше,че това нещо си пълни километража.И ми го е казвал не 1 път,при това не защото е фен на марката,напротив,не харесва АЛФА.Но за тая казваше,че е страшна,а той не е като да няма с какво да я сравни,кара само силни машини.
Та ще чакам да разбера сега лъгал ли ме е аджеба,или и в по-зряла възраст още я бива:grin:
Има време,ще я напъна по-сериозно някой ден,засега съм стигнал почти 260 по километраж
Чакам те за старт, не се прави на разсеян.
Не съм уличен рацер,само по магистрала давам газ.
Но мое се пробваме некой ден ей тъй за тръпката.;)
Епаааа, пробвайте няколко дисциплини ;)
В дисциплината по-надпиване не моА си обясня само, Шокси къде ще побере Узото. :tooth::tequilla:
В дисциплината по-надпиване не моА си обясня само, Шокси къде ще побере Узото. :tooth::tequilla:
Е те там съм му откинал главата до кръсто.:)
---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:52 ----------
Па мое,едната и по мой маршрут.
Jivko7777
06-02-2014, 13:51
няма смисъл да се пробват двете коли, аудито е доста доста по бързо, ако приемем че и двете коли са в топ състояние
digitalundgrd
06-02-2014, 16:42
Остай ГТА-то, като за теб има 2 турбофиата и една турбо 156ца полу фиат полу алфа :flowers: Летящ, стоящ, 400м 1 миля....Само да се запролети, че сега сите сме зазимили :thumbup: хехехех
Честито Колега, кола мечта е това!
Иначе като сме почнали така, като за GTA-то има и 2 Ситроена. ;) xaxa
Има време,ще я напъна по-сериозно някой ден,засега съм стигнал почти 260 по километраж
Ти внимавай, че знам за една форумна 2.5ца , на която и почина двигателят след продължително каране с 240+ и 10w40 масло ... :no:
---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:05 ----------
Иначе като сме почнали така, като за GTA-то има и 2 Ситроена. ;) xaxa
V6 HDI BiTurbo и с ремап ще пада от стокова 2.5 пък какво остава за GTA. :-P
thecleaner
06-02-2014, 20:13
Абе и кво става сега, като видите арезе и му скачате като лешояди сите :no:
Хаха ,ми нали трябва да докажат колко е бавно ! :-P
А и тва не е арезе а НАЙ-арезето !
PS Абе GTA нямаше ли си от завода Q2 diff ... че му предлагате да си купува Quaife ?
Bobiuzunov
06-02-2014, 20:30
Наистина като чуят колегите за Арезе и се почва,върви ли,колко върви,повече ли от мапнато JTD(в моя случей) или по малко,или JTDm май ще го скъса и такива коментари.
П.С Още един път честито на собственика и много немски талиги на накажеш с този дзвер.
Дреме ми....колко и да върви един jtdm не е Арезе,имах jtdm 2,4 ....200 коня година и кусур ни върви ни звучи като Арезе.
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:21 ----------
Нека скачат...дреме ми.;)
thecleaner
06-02-2014, 23:39
Дреме ми....колко и да върви един jtdm не е Арезе,имах jtdm 2,4 ....200 коня година и кусур ни върви ни звучи като Арезе.
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:21 ----------
Нека скачат...дреме ми.;)
Некой ако ти са дръви ми го пускай на мене, с 1.4 ката, че ги лупам. Та кой е най- бързия тука да заставаааааа :) Шокси специално съм му обещал едно стартче, само да се затопли леко, некви бързи Цитроси сега чувам че има ?
Некой ако ти са дръви ми го пускай на мене, с 1.4 ката, че ги лупам. Та кой е най- бързия тука да заставаааааа :) Шокси специално съм му обещал едно стартче, само да се затопли леко, некви бързи Цитроси сега чувам че има ?
Нека се дръвчат ич не ми пука,години исках ГТА и взех,имах 159 и се заглеждах по 156-ци,156 2,0 TS имам,2,5 е компромис ,повече от 3,2 няма...:)
Нека се дръвчат ич не ми пука,години исках ГТА и взех,имах 159 и се заглеждах по 156-ци,156 2,0 TS имам,2,5 е компромис ,повече от 3,2 няма...:)
Стандартно... (http://youtu.be/cGDfbxkpA8A) :sheep:
Стандартно... (http://youtu.be/cGDfbxkpA8A) :sheep:
Е за стандартно думам излезло от завода не от Байкунур.
---------- Post added at 08:21 ---------- Previous post was at 08:15 ----------
.....всъщност не знам колко върви Арезето и колко се троши(то тва моето е трошено вече де....) но кой иска мое да иде да види във Вентура едно гаранционно Ауди на 70-80 000 км с трошен мАтор,трошен при старт не от ръчкане,па излезна,че из чужбинско хората цел форум си имат за трошени гаранционни Аудита и Вагени.:bounce8:
....ае тръгвам си карам тъпото Арезе..:rosso_racers:
.....всъщност не знам колко върви Арезето и колко се троши(то тва моето е трошено вече де....) но кой иска мое да иде да види във Вентура едно гаранционно Ауди на 70-80 000 км с трошен мАтор,трошен при старт не от ръчкане,па излезна,че из чужбинско хората цел форум си имат за трошени гаранционни Аудита и Вагени.:bounce8:
Нидей плаши гаргите бре,нека си купуват мега турбо ефесита :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
nicola 59
07-02-2014, 10:59
Адашче жив и здрав да си бре,сега видях че си подновил автопарка ,браво 1000 пъти по добре е ГТА да караш отколкото 159.
Радко Аз мислих ,че на Шокса Аудито е С4 б5 ,ма после видях ,че не е ,а е по новото,та то на това Фиатката ще му избие зъбите с лекота,проявяваш не лоялна конкуренция,като предлагаш проба.
thecleaner
07-02-2014, 11:03
Адашче жив и здрав да си бре,сега видях че си подновил автопарка ,браво 1000 пъти по добре е ГТА да караш отколкото 159.
Радко Аз мислих ,че на Шокса Аудито е С4 б5 ,ма после видях ,че не е ,а е по новото,та то на това Фиатката ще му избие зъбите с лекота,проявяваш не лоялна конкуренция,като предлагаш проба.
Е все пак си е 350 коня кола на 4x4 ръчка, с лекота нема да е, даже ако говорим сериозно ще е му е тегаво на Рунтото ма ще разберем има време :)
Честито за колата, една хубава генерация да буботи там и караш и се возиш....
Радко колата ти струва точно, колкото двата обтегача на веригата на еС4ката, къде скачаш не знам :-P
Баси...GTA е като курвата, гълта много и бега бързо...:naughty:
..... колата ти струва точно, колкото двата обтегача на веригата на еС4ката, къде скачаш не знам :-P
Това не му пречи да му обърне огледалата :)
Даже е фън....
Инъче ясно, че кола тон и половина и 250 к.с няма да е снаряд, НОО това не пречи да е една уникална кола, мечта за всеки Алфа фен.
На колегата му пожелавам много безавариини километри изпълнени с мноо кеф.
Страхотна е ;)
Ей, адашче, ся виждам темата....
Ама мноо готин глас има матора, ммммм.... кат го слушах къ реве като я настъпиш малииии... накъдрих се от кеф ! Сабалям кат се погледнах в огледалото чак немоа се позная.
Със здраве да си я караш и никогаж да не те разочарова !
Ти кажа под секрет... нещо се размечтах и азе за такава...
Инъче ясно, че кола тон и половина и 250 к.с няма да е снаряд, НОО това не пречи да е една уникална кола, мечта за всеки Алфа фен.
На колегата му пожелавам много безавариини километри изпълнени с мноо кеф.
Страхотна е ;)
Мое не е снаряд но поне не е гюле.:):):):)
Благодаря за пожеланията!!!!:drunk:
digitalundgrd
07-02-2014, 22:56
GTA-то си е GTA... Видяхме се с Кайо за по кафе, направих и едно кръгче на 56-цата. Звука на този мотор е уникален, има много добри ниски. Усеща се, че е голям мотор и колата върви с лекота дори и под 2000 оборота. Седалката много добре те обгръща, абе като цяло усещането вътре е мега яко :) Истинския кеф със сигурност, обаче е да я изпънеш на магистралата в диапазона 200-250 ;)
Единствено, което бих променил, ако взимах ГТА за мен е да е ръчка, но Кайо си е твърд привърженик на автоматите, така че за него селето си е задължително :)
GTA-то си е GTA... Видяхме се с Кайо за по кафе, направих и едно кръгче на 56-цата. Звука на този мотор е уникален, има много добри ниски. Усеща се, че е голям мотор и колата върви с лекота дори и под 2000 оборота. Седалката много добре те обгръща, абе като цяло усещането вътре е мега яко :) Истинския кеф със сигурност, обаче е да я изпънеш на магистралата в диапазона 200-250 ;)
Единствено, което бих променил, ако взимах ГТА за мен е да е ръчка, но Кайо си е твърд привърженик на автоматите, така че за него селето си е задължително :)
Баш магистрална кола си е....за магистрален идиот.:)
Е не се е строшило от каране поне :) А от глупост и недоглеждане. Освен ако няма и втори случай :)
А ко праи гаранционна немска кола у тоз сервиз, а ? :crazy:
Питай собственика не мен.;)
PEPI-2ALFA
07-02-2014, 23:56
Честито, Кайо. Едно околоевропско, поне пътешествие ти пожелавам лятото с нея. :go:
Къде съм блял, че съм изпуснал последните 2 страници на темата не знам. Обикалям си денем с Пунтото, че харчи малко, нощем се возим на С-ката да се закачим с некой, ама тия първите месеци на година са скъсани по дифолт и никой не дава газ. Отделно темата за ЕКО-то я виждам с 1 ден закъснение винаги. Стартове не отказвам.
Иначе кое колко струва има значение само на паркинга на Sin City.
Къде съм блял, че съм изпуснал последните 2 страници на темата не знам. Обикалям си денем с Пунтото, че харчи малко, нощем се возим на С-ката да се закачим с некой, ама тия първите месеци на година са скъсани по дифолт и никой не дава газ. Отделно темата за ЕКО-то я виждам с 1 ден закъснение винаги. Стартове не отказвам.
Иначе кое колко струва има значение само на паркинга на Sin City.
Шокси и ти като мен,тая тема за ЕКО-то винаги или по това време я виждам или на другия ден а живея точно два сфетофара над ЕКО-то.:drunk:
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:02 ----------
Честито, Кайо. Едно околоевропско, поне пътешествие ти пожелавам лятото с нея. :go:
Благодаря Пепи!
Околоевропско не знам но до Гърция ще се пускам.:)
А бе преберете си пишките......не разбрахте ли, че Кайо не дава газ с клавиатурата.......вместо да му се израдвате, започнахте да бъркате в гащите и да мерите с пръсти на кой му е по голям.......
Е за мен е фен на марката и то голям....като знам какви ядове е брал с нея......но любовта пепел не става......:drunk:
Аз ако бях собственик на такава кола, яко щях да ви насера....да, ама не:))).........но той момчето спазва етика, която на някой явно им липсва.....
С здраве да си я караш Кайо......
Ранобудниче
08-02-2014, 07:40
А бе преберете си пишките......не разбрахте ли, че Кайо не дава газ с клавиатурата.......вместо да му се израдвате, започнахте да бъркате в гащите и да мерите с пръсти на кой му е по голям.......
Е за мен е фен на марката и то голям....като знам какви ядове е брал с нея......но любовта пепел не става......:drunk:
Аз ако бях собственик на такава кола, яко щях да ви насера....да, ама не:))).........но той момчето спазва етика, която на някой явно им липсва.....
Браво, Боби!
Честито и да си я пазиш.Много без аварийни.
Я сега ми обясни да знам и аз какво да говоря, като ме питат защо от 166 минах на бабичка 164,та и ти така:metal:
Безброй километри и още толкова нютон-метри :go: :cheers:
Ти и без да си собственик сереш яко... ;)
Ти и без да си собственик сереш яко... ;)
Обмяна на веществата....:coolio:
Честито и да си я пазиш.Много без аварийни.
Я сега ми обясни да знам и аз какво да говоря, като ме питат защо от 166 минах на бабичка 164,та и ти така:metal:
Ми...не им се обяснявай.;)
Прясно изкъпъна след излед по Витоша.
....арен излет и добра гама,две Арезета,един ТS,Jtdm и едно Боксерче.
Bobiuzunov
08-02-2014, 20:48
Убавица си е,спор нема.:cheers:
Както седи тая джанта на 156 GTA, няма друга Алфа, на която да седи така. Дори 18-ката на Toora, която имах на моето GT няма да й седи така, както тази 17-ка.
Моя съвет към една много евтина промяна на външния вид е бели странични мигачи. Това жълто на нищо не се връзва.
Както седи тая джанта на 156 GTA, няма друга Алфа, на която да седи така. Дори 18-ката на Toora, която имах на моето GT няма да й седи така, както тази 17-ка.
Моя съвет към една много евтина промяна на външния вид е бели странични мигачи. Това жълто на нищо не се връзва.
Мноу си прав за мигачите.:cheers:
Понеже няма достъп до Рацинг раздела, защото не съм бил рацер, кога има събирания скоро?
Е не се е строшило от каране поне :) А от глупост и недоглеждане. Освен ако няма и втори случай :)
Колата се е строшила от гениалната техническа мисъл на немските инженери,които са ненадминати :moon::moon::moon::moon::moon:Интересното е,че колкото повече разглобяваш толкова повече се впечатляваш от нея
---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:05 ----------
Колата не е гаранционна-2008 г. е :coolio::coolio::coolio:
Колата се е строшила от гениалната техническа мисъл на немските инженери,които са ненадминати :moon::moon::moon::moon::moon:Интересното е,че колкото повече разглобяваш толкова повече се впечатляваш от нея
---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:05 ----------
Колата не е гаранционна-2008 г. е :coolio::coolio::coolio:
....ако де,аз съм усрал малко нещата...мислех,че е гаранционна.
nicola 59
08-02-2014, 22:42
Колега Шокс ти кола имаш от бая време ,ма от скоро я показваш,поне аз мисля така,ако покажеш и малко кураж,ще влезеш,и в рацинг раздела,то не е трудно.
А една Cadamuro масчица? :coolio:
А една Cadamuro масчица? :coolio:
http://s27.postimg.org/5fhwyu5un/1024_156_best.jpg (http://postimg.org/image/5fhwyu5un/)
Кадата е арна но ГТА и външно и сток си е убава,с парите за Када могат други неща да се барнат.:cheers:
nicola 59
09-02-2014, 00:40
Не му обръщаи внимание тои Мурджев си е така ,редовно си пише през главата и си противоречи,ма ние точно затова го ценим ,като ценен кадър на форума.
Баси ората,я пускам тема да се фукам с Арезето они се дърлят на лична основа и техническа компетентност.
.....добре,че не си купих Мазерати.:rotfl:
trans penem mihi est que Forum discit....
Ранобудниче
09-02-2014, 10:13
Кайче.. Зарежи ги.
Давай да те водя в блатото, тук твърде много зловредна воня се носи.
Кайче.. Зарежи ги.
Давай да те водя в блатото, тук твърде много зловредна воня се носи.
Споко бе Кака...аз съм си там,по-тиняк от мене нема.:rotfl:
Мноу си прав за мигачите.:cheers:
Има 3 вида "бели" и 2 вида черни за които аз знам, имаш голям избор.
Голям е избора и за крушки или LED които да поставиш в мигачите. Аз смених 3 вида крушки и няколко вида диоди преди да ми хареса резултата. :dunno:
.....добре,че не си купих Мазерати.:rotfl:
Продава се едно в местна авто къща, ако имаш интерес може да измислим нещо ;).
Интересно е, че това това го казва човека казал и това:
Е и,ако Алфа имат свободата на Ламбо под шапката на ФВ,няма лошо.Па ти си чакай Фиат да ти пуснат нови модели...........................:rotfl::rotfl::ro tfl::rotfl: И да,колкото и да е зле техническата мисъл на ФВ инженерите,е светлинни години пред тази на Опел и Крайслер например...............
pla_y_men
09-02-2014, 14:37
Днес в 12.30 ч. видях колицата пред сладкарница "Неделя", срещу зала Универсиада. Минавах по тротоара с двама приятели, които не са автоманиаци...нарочно си трайках, ама и двамата се зазяпаха и започнаха да ме питат - "ама каква е точно тая...много добре изглежда...с какъв мотор е...аууу, седалките много хубави" и т.н. :-)
Колегата Кайо не го познавам лично, но му пожелавам много приятни емоции с тази кола. С Антонио, от който я е купил сме приятели от много години. Показа ми я тъкмо след като я беше купил стегнал, края на миналото лято. А той не претупва нещата.
Не знам Арезето какво толкова им е направило на много хора...сигурно е виновно и за цената на петрола в света...:-) Колегата сигурно сън не го хваща от мъка, че колата му е със скапания шестак, разбирам го...и аз съм в подобна ситуация от години...антидепресантите вече не ми действат...мъка, мъкаааа...:tooth:
digitalundgrd
09-02-2014, 14:45
Мани ти тая работа, че от 2 дена както му карах пустото ГТА, сега аз съм на антидепресанти :)
pla_y_men
09-02-2014, 15:00
Мани ти тая работа, че от 2 дена както му карах пустото ГТА, сега аз съм на антидепресанти :)
Имам рецепта за теб - купуваш "колата, която ще спаси Надин в кризата", а именно някоя 166 3.0 24, пориш я както Митьо пищова - руса абитуриентка...и т.н. :-) Но да не цапаме темата на колегата - още веднъж честито и да си намери я крем против бръчки, я Ботокс...че Арезето има един страничен ефект...човек си кара и сам си се хили и лендзи...много!:-) И бръчките са неизбежни...:-)
Днес в 12.30 ч. видях колицата пред сладкарница "Неделя", срещу зала Универсиада. Минавах по тротоара с двама приятели, които не са автоманиаци...нарочно си трайках, ама и двамата се зазяпаха и започнаха да ме питат - "ама каква е точно тая...много добре изглежда...с какъв мотор е...аууу, седалките много хубави" и т.н. :-)
Колегата Кайо не го познавам лично, но му пожелавам много приятни емоции с тази кола. С Антонио, от който я е купил сме приятели от много години. Показа ми я тъкмо след като я беше купил стегнал, края на миналото лято. А той не претупва нещата.
Не знам Арезето какво толкова им е направило на много хора...сигурно е виновно и за цената на петрола в света...:-) Колегата сигурно сън не го хваща от мъка, че колата му е със скапания шестак, разбирам го...и аз съм в подобна ситуация от години...антидепресантите вече не ми действат...мъка, мъкаааа...:tooth:
Точно там бях,вътре,пиех кафе.
Антонио е много приятен човек...запознах се с него покрай покупката на колата и искрено се радвам.
....човека е фен на марката!!!!
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:04 ----------
Имам рецепта за теб - купуваш "колата, която ще спаси Надин в кризата", а именно някоя 166 3.0 24, пориш я както Митьо пищова - руса абитуриентка...и т.н. :-) Но да не цапаме темата на колегата - още веднъж честито и да си намери я крем против бръчки, я Ботокс...че Арезето има един страничен ефект...човек си кара и сам си се хили и лендзи...много!:-) И бръчките са неизбежни...:-)
Дигиталник не го мисли много....скачай смело!
Освен антидепресанти има и бърбън и мастика Слава Богу!
Вие сте заразно зло...:throw: Искам и аз Арезе... от това гадното! :) :)
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=240036776&cd=635185439430000000&asrc=st|fs
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=240036776&cd=635185439430000000&asrc=st|fs
.....само,че е купена.;)
помислих си ,че може да си я пуснал за продажба, не знаех,че от преди това е обявата.
помислих си ,че може да си я пуснал за продажба, не знаех,че от преди това е обявата.
Чеки бре ... да й подпаля чехлите първо ;)
......само за една седмица?
Аз си мрънкам сума години за ГТА,дизел 159 изтърпях година и кусур,тая поне две требва.:evilsmiley:
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
Чеки бре ... да й подпаля чехлите първо ;)
А тъй де.;)
Идвай,чакаме те.:big_bow_down:
Аз си мрънкам сума години за ГТА,дизел 159 изтърпях година и кусур,тая поне две требва.:evilsmiley:
А тъй де.;)
2 седмици бате .. след 2 седмици ще Ви удостоя с вниманието си ;)
2 седмици бате .. след 2 седмици ще Ви удостоя с вниманието си ;)
Чекаме те!
А не....моят приятел не би я продал за толкова малко пари.....пич, мечтите струват скъпо....това не са пари, а удоволствие......което си заслужава да изпиташ.....пари се дават за курви....но при тях удоволствието е фалшиво.....не е твоя собственост.....така, че прецени за какво иде реч....това е просто Любов....
radostin_ivanov
09-02-2014, 22:02
Преди време, бях споменал някъде, мои познат има 147 ГТА обсужена, с перфектен вътрешен и външен вид,за мен я дава за 5800 евро ако има мераклий, с квото мога ще съдеиствам.
Ходи гледай тази в Суходол....цената е тръгнала на долу....колата, не е толкова уморена......е не е обслужена като на Кайо, ама при пзаърлък. ....може да свалиш цената и с едно хубаво обслужване...ще си ти....доколкото съм запознат, добре си подържаш колите...и ако не е някоя проблемна ще стане цвете...
injekciona
11-02-2014, 08:48
Ходи гледай тази в Суходол....цената е тръгнала на долу....колата, не е толкова уморена......е не е обслужена като на Кайо, ама при пзаърлък. ....може да свалиш цената и с едно хубаво обслужване...ще си ти....доколкото съм запознат, добре си подържаш колите...и ако не е някоя проблемна ще стане цвете...
Той ако е мераклия, на него ще му уредиме по-подобаваща цена за GTA-то :drive:
Той ако е мераклия, на него ще му уредиме по-подобаваща цена за GTA-то :drive:
Ае де.:crazy:
Пусни му една оферта,Дигиталния е почти готов да се прежали.;)
digitalundgrd
11-02-2014, 11:02
Абе почти сигурно ще взема кола с гоуем бензинов мотор, но малко вероятно да е точно тази ;)
Furious 155
11-02-2014, 11:26
Абе почти сигурно ще взема кола с гоуем бензинов мотор, но малко вероятно да е точно тази ;)
Ухапа ли те мухичката пак? :)
То това би трябвало да изключи Fiat Group от уравнението като цяло, освен ако не си достатъчно болен(като колегата kaio(болен в добрия смисъл на думата)) да си вземеш GTA.
digitalundgrd
11-02-2014, 12:38
Ухапа ли те мухичката пак? :)
Дизела не е моя мотор. Гори ми наистина много малко (20лв/100км), но до там са му всички червени точки в моя списък.
:boost: Бензина е по-евтин за поддръжка! Няма турбина, няма демпферни маховици, няма дюзи...
DiStefano
11-02-2014, 13:04
:boost: Бензина е по-евтин за поддръжка! Няма турбина, няма демпферни маховици, няма дюзи...
Да уе .. ама има неколко сонди, сензори и дросел, и моторчета за не знам кви си ходове, дето пак мое да ти отровят живота .. тва при талянките де .. Халдито немам представа как е.
Оти бре,дай да я видим и ако я бива и спазарим на по-добра цена....някъде по-горе един пич дет живее в Дойчландия е писал,че мое съдейства за 147 ГТА за 5800 евро пари.
---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:36 ----------
То това би трябвало да изключи Fiat Group от уравнението като цяло, освен ако не си достатъчно болен(като колегата kaio(болен в добрия смисъл на думата)) да си вземеш GTA.
Кайо с гУемо К бре....засягам се тъй:roll2::crazy:
Кайо с гУемо К бре....засягам се тъй:roll2::crazy:
В ника си го написал с малко :prescription: Качи някоя нова снимка да изплакнем очички, че много :spam:
В ника си го написал с малко :prescription: Качи някоя нова снимка да изплакнем очички, че много :spam:
Споко бре това за гУемото К е майтап.
Снимки...много съм калпаФ фотограв но ако е арно времето и имам време ще се опитам тия дни.:drunk:
И колко често се сменят въпросните части...веднъж в живота на колата! Айде сериозно.
thecleaner
11-02-2014, 19:45
Вчера некво дизелово БМВ ти е давало ядове, незнам дали виждаш рацинга, клипове имало, покажи да видим, че бензин бензин ма май без турбо не е от най-вървежните.
:spam:
Дизела не е моя мотор. Гори ми наистина много малко (20лв/100км), но до там са му всички червени точки в моя списък.
V8 ти трябва. И на мен също, обаче сега не ми се дават пари. Радва ме звука на V8 AMG ... :drunk:
Quattroporte забрави ли го. 4.7 V8 :mobile: :pp:
Вчера некво дизелово БМВ ти е давало ядове, незнам дали виждаш рацинга, клипове имало, покажи да видим, че бензин бензин ма май без турбо не е от най-вървежните.
Е той сутринта летеше и по България,ама на края на Милин камък завих преди него,па и се праи на ухапана Мара :pp::pp::pp::pp::pp:
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 22:01 ----------
Само дросела и веригата струват по 2 :Suicide::Suicide::Suicide::Suicide:
Tова няма да казвам колко струва,че напоследък всички ме нападат на цени....................някой ако иска да провери,ама да седне преди това
Tова няма да казвам колко струва,че напоследък всички ме нападат на цени....................някой ако иска да провери,ама да седне преди това
Мурджев, уточни, че това е само за 4 цилиндров мотор със скрамна кубатура от 1.8 литра. Щото ако е 4.2 FSI, тогава ще бъде поне 2 пъти по скъпо и трошливо.
Мурджев, уточни, че това е само за 4 цилиндров мотор със скрамна кубатура от 1.8 литра. Щото ако е 4.2 FSI, тогава ще бъде поне 2 пъти по скъпо и трошливо.
Тихо ся,че пак ще има ощипани моми :bangin::bangin::bangin:
Може ли аз да предположа Тонка?
За 4.2 стойността е по 2.5 от железата по горе!
Иначе към колегата с ГТА-то със здраве да си я търкаляш и много да те радва! :)
А на 156 GTA колко струва?
Кое?
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=127827&d=1392149091
Оти питаш бре?
Да не си решил да ми ги плащаш?
...немам нищо против.;)
Е, що, ония горе ти ли си ги платил, та Мурджев ги пуска в темата? ;)
Питам да знам 3,2 ли е по-добре или 1,8 ;)
Не съм ги платил аз...чети темата назаде и ше разбереш защо Мурджев ги е пуснал.;)
Аз мнооо добре знам, ама това не е отговор на въпроса ми? ;)
GTA има ангренажен ремък и 3 ролки за него, общо към 500 лв. Водна помпа от 1хх до 200 лв. Ако не можеш да намериш сервиз , в който има пети за 3.2 (защото са различни от тези за 2.5/3.0) още 300лв за да си ги купиш.
Като се отваря е хубаво да се сменят и свещите: 6бр. иридиеви са минимум 150лв.
обтяжна ролка, пистов ремък 200лв
паразитна/ водеща ролка, пистов ремък 50лв
ремъчна шайба, колянов вал 250лв
:spam:
Пуснах го,заради Шоко,защото той заговори колко стрували маховици дюзи и т.н. :crazy::crazy::crazy:
4.2 V8 344кс
Съединител с маховик комплект около 350-400лв Sachs или LUK клиентска цена без отстъпки.
Относно обслужването има 3 обтегачи на веригите, два са по 110лв, големия е 180лв, веригите се сменят по желание, като цената е по 80лв за малките и около 130 за голямата, отделно има едни банани, на които лежат веригите, на тях цените не им ги знам и маслена помпа, която се сменя по желание, цената също не й я знам. Като си тегля чертата частите излизат малко над 1000лв. Отделно има и пари за работа повече, защото мотора се вади. Това упражнение се прави веднъж на 200 000км. Сами може да си проверите цените за поддръжка на дизели около 200 коня, да не говоря за дизели около 300 коня, където уви италиански няма.
И последно като проверявах никой тук не ми изкарва парите, не ги брои и не ми е счетоводител, така не виждам смисъла на последните 10 поста.
И все пак мога да кажа, че това не е FSI мотор. там нещата наистина са надценени.
4.2 V8 344кс
Съединител с маховик комплект около 350-400лв Sachs или LUK клиентска цена без отстъпки.
Относно обслужването има 3 обтегачи на веригите, два са по 110лв, големия е 180лв, веригите се сменят по желание, като цената е по 80лв за малките и около 130 за голямата, отделно има едни банани, на които лежат веригите, на тях цените не им ги знам и маслена помпа, която се сменя по желание, цената също не й я знам. Като си тегля чертата частите излизат малко над 1000лв. Отделно има и пари за работа повече, защото мотора се вади. Това упражнение се прави веднъж на 200 000км. Сами може да си проверите цените за поддръжка на дизели около 200 коня, да не говоря за дизели около 300 коня, където уви италиански няма.
И последно като проверявах никой тук не ми изкарва парите, не ги брои и не ми е счетоводител, така не виждам смисъла на последните 10 поста.
И все пак мога да кажа, че това не е FSI мотор. там нещата наистина са надценени.
200-те хиляди са голям оптимизъм :unsure::unsure::unsure::unsure:
DJ Vladic
12-02-2014, 17:39
А тъй де.;)
Ники, а след тия 2 годнини?.......Maserati Quattroporte :?:flirt:
200-те хиляди са голям оптимизъм :unsure::unsure::unsure::unsure:
Това частен случай ли е?
Никой не сменя на 200 000 и хич не е оптимизъм. 250-60 обикновено.
Горните обтегачи струват 1078лв/бр, в ebay ги има на доста по-ниска цена. В случай, че не ти е заминал самия механизъм, може и по-евтино да се мине.
Да не говорим, че има А8ци, купувани оттук, които карат по 340+к и тогава влизат в сервиза, но явно за тях в гоогле не пише...
По тези коли има нормални и ужасно скъпи части. Маркучи и тръби има по 500лв, дроселът втора злоупотреба струва почти, колкото съединителя, но еС си е все пак.
Някой да зачисти...
Това частен случай ли е?
Никой не сменя на 200 000 и хич не е оптимизъм. 250-60 обикновено.
Горните обтегачи струват 1078лв/бр, в ebay ги има на доста по-ниска цена. В случай, че не ти е заминал самия механизъм, може и по-евтино да се мине.
Да не говорим, че има А8ци, купувани оттук, които карат по 340+к и тогава влизат в сервиза, но явно за тях в гоогле не пише...
По тези коли има нормални и ужасно скъпи части. Маркучи и тръби има по 500лв, дроселът втора злоупотреба струва почти, колкото съединителя, но еС си е все пак.
Някой да зачисти...
Седни и почети в немския GTI форум и ще разбереш,че не частен случай.Даже в един английски форум се брояха собствениците с такива проблеми,бяха стигнали до 62-ма,по същия начин Боре беше броил темите в нашия форум за купуване на ТС 16в,еми той стигна до 30 и му писна :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow _down:
Ма кво ли занимаваме хората с глупости,верно някой да зачисти на Кайо темата,за другите неща си имате раздел Рацинг......................
Седни и почети в немския GTI форум и ще разбереш,че не частен случай.Даже в един английски форум се брояха собствениците с такива проблеми,бяха стигнали до 62-ма,по същия начин Боре беше броил темите в нашия форум за купуване на ТС 16в,еми той стигна до 30 и му писна :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow _down:
Ма кво ли занимаваме хората с глупости,верно някой да зачисти на Кайо темата,за другите неща си имате раздел Рацинг......................
Споко бре,аз съм Блатняк...свикнал съм с тинята.:evil:
Споко бре,аз съм Блатняк...свикнал съм с тинята.:evil:
То тва по зле от тинята брат,пишкомерене,на кой колата му ква била,колко струвало това,колко онова,дизел,бензин,340 хиляди,пестин хиляди :evil::evil::evil::evil:
То тва по зле от тинята брат,пишкомерене,на кой колата му ква била,колко струвало това,колко онова,дизел,бензин,340 хиляди,пестин хиляди :evil::evil::evil::evil:
Мъри,баце ич не ми дреме,пише го у подписО ми.;)
....па и ти поне ме знаеш,аз съм над тия неща,аз съм си македонски спукан гюм.:):):)
Мъри,баце ич не ми дреме,пише го у подписО ми.;)
....па и ти поне ме знаеш,аз съм над тия неща,аз съм си македонски спукан гюм.:):):)
Пробит маке гъз :Bolt::Bolt::Bolt::Bolt:
Пробит маке гъз :Bolt::Bolt::Bolt::Bolt:
Ааааа цъъъъъ,газот си ми е здрав.:evil:
DiStefano
14-02-2014, 06:07
Ааааа цъъъъъ,газот си ми е здрав.:evil:
От коя страна ? :mrgreen:
Ха честито :)
Със здраве, радост и безаварийно 8)
melenikos
18-02-2014, 10:39
Поздравления!
Колата изглежда уникално.:respect:
VooDoo-37
12-03-2014, 23:29
Дано да купят това GTA по-скоро ,че като си знам характера като нищо ще похарча спестяванията си за тази "Alfa". http://www.blocket.se/stockholm/Alfa_romeo_156_GTA_51662532.htm?ca=15&w=3
Дано да купят това GTA по-скоро ,че като си знам характера като нищо ще похарча спестяванията си за тази "Alfa". http://www.blocket.se/stockholm/Alfa_romeo_156_GTA_51662532.htm?ca=15&w=3
40 000 крони са към 9000 лева,колата е хубава,Рагазон,К&N,Q2,два комплекта джанти....хич не го мисли,виж я и ако е читава взимай я.:firstprize:
Честито колега!
Със здраве да си я караш много безаварийни километри и много да те радва!!! Страхотен автомобил!!!