View Full Version : Предложение....
Предлагам в форума да се направят раздели или подраздели за Audi, Volvo, WV , BMW. и други любими марки автомобили на алфистите.....то за GTA си нямаме....но за какво ли ни е...?
:flirt:...м....да....тук кометара е излишен, но теми като тази по долу ще се пръкват все по често...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=84586
Ранобудниче
27-04-2014, 22:02
Живеем в демократична държава.
Демокрация?
Родината на демокрацията е Атина,но на демократите от Атина не им е пречило да имат роби......
Демокрация?
Родината на демокрацията е Атина,но на демократите от Атина не им е пречило да имат роби......
Eто поне нещо което не е Македонско ;)
Ранобудниче
28-04-2014, 00:05
Чекай ти.. И тия са макета, просто не сме стигнали до сърцевината.
Ми не съм казал,че Атина не е Македонска.:flirt:
---------- Post added at 00:06 ---------- Previous post was at 00:06 ----------
Чекай ти.. И тия са макета, просто не сме стигнали до сърцевината.
А баш.:choice:
Живеем в демократична държава.
Криво разбрана е нашата демокрация.....та и с форума така....
Криво разбрана е нашата демокрация.....та и с форума така....
Верно е, като я разбираш криво.
Верно е, като я разбираш криво.
Смятам, че правилата са доста изкривени, като цяло законите в държавата, а не мойте разбирания....
Във форума на Фолксваген си имаха цял раздел за други марки. Какво лошо има?
Смятам, че правилата са доста изкривени, като цяло законите в държавата, а не мойте разбирания....
Кое от правилата не те кефи точно? Дай пример.
Кое от правилата не те кефи точно? Дай пример.
Ами това когато се плюе по форумната марка и сравнявайки я с други каруци......който ги имат като некво си божество......е па що се кланят тука...е това не го разбирам.....примери много.....
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
Ай моля ти се....преди години кат Флезнах в техният форум....продавах една 2-ка, много натокана.....модераторът им ме банна...само затова, защото прочел подписа ми в нашият форум, а преди това трябваше да трупам мнения...за да се впиша в раздел продава....а бе просто заеби....предста ви си:)))....а след това друг модератор я купи......такъв раздел може и да има....ама тогава не го съзрях..ходи пусни тема там, че Алфа е по добра от ФВ.....да видим дали ще има едно положително мнение...виж в БМВ форума са много по либерални към нашата марка......
Лошото е, че и тук имаше цял раздел за други марки и доскоро се казваше "159". Ако си спомняте по едно време темата дори беше заключена за да се даде възможност на 2-ма души да си избършат пяната от устата. ;)
Марката в момента е слаба и да се плюе по нея е лесно. То си е като при хората ..
Нищо лошо няма,във Фолксваген форума има наистина такъв раздел ''Общи автомобилни дискусии'',но там никой не плюе Фолксваген.
Няма нищо лошо и тук да се пише за други марки но не и да се натяква постоянно превъзходството на другите марки.
Много добре си знаем кусурите на марката.........
damyanov
20-05-2014, 22:52
А дали знаем плюсовете...
Ранобудниче
20-05-2014, 23:11
А дали знаем плюсовете...
Усещането стига :)
damyanov
20-05-2014, 23:45
Стига, стига...
Колко да стига?
Око ненаситно, все иска още...
На мен ми стига тая награда...Алфа да е номер 1 :big_bow_down: в форума, а другите пройзводни...