View Full Version : Вижте какво си купих!
В петък видях обявата в Германия, в събота тръгнах и вече е тука!
155 2.0 16V 10.1996 г.Умрях от кеф по пътя, това си е направо САМОЛЕТ!!! :lol:
Честито, със здраве да си я караш/
Колко ти излезе колега ако не е тайна и в какво състояние е ?
thecleaner
28-02-2007, 10:14
добра е със здраве да я караш :wink:
Благодаря!!! 1200 евро до КАТ. 122 000 км.Освен крушки по таблото и термостат,други проблеми няма.
Lame_0ne
28-02-2007, 12:16
Благодаря!!! 1200 евро до КАТ. 122 000 км.Освен крушки по таблото и термостат,други проблеми няма.
За сега.... :shock: :shock:
1200 евро - а колко ти излезе пътя на обратно- като пари?
И за колко се продаваше колата в германия?
800 евро колата+150 евро номера и застраховка+250 евро път и хотел.
Честито колега!
Колага изглежда супер отвън! Със здраве да я караш и много безаварийни километри с нея!
ALFA CORSE
28-02-2007, 22:12
Честито!
Колата изглежда супер, а за тази цена е без коментар направо :)
Снимките не са много хубави, но май е с най-раздутото купе (задни калници и врати)?
ооооо ще посъбера още малко парички и ще ме водиш и мен колега до това местенце.Искам и аз да се похваля след известно време.Цената е трепач. Със здраве да си я каръш :wink: :wink: :wink:
Браво браво много е хубава със здраве да си я караш :wink: :wink: мммм кви хубави коли има в Европа за без пари :wink:
С раздутите калници е,вътре е с "MOMO"волан и скоростен лост, джантите са 15 -ки! :D
дразни ни -дразни ни. След коя година са тия раздути калници , и какаво по-добре ли изглезда колата.Аз не знаех ,че ги раздуват.
Супер изглежда, браво!
:clapping: Да си я караш със здраве и да си я гледаш с мерак :D
PEPI-2ALFA
01-03-2007, 18:10
Честито .Напиши ако искаш обявата от мобиле.де ли е ,от автокъща ли е,имаше ли други подобни,как се оправи с документите(ти или продавача) и откъде се прибра.
Да,от там е обявата,а документите стават за 30 мин.Взех я от автокъща,като по телефона говори един приятел(аз не знам грам немски)и му обясниха че има проблем с ауспуха(който още не мога да го открия?!).С документите се оправи продавачът,а това беше единствената Алфа.Прибрах се през Австрия,Унгария и Сърбия и минах на Калотина.Още не съм я регистрирал,защото германските номера и застраховка са до 12 март и ще ги използвам докрай.Понеже един приятел ме гони с 4500 лв,сега водя преговори със собственика на тази http://mobile.de/SIDR-xBmzUg.zo5.BSmY055Zg-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ11730974 07A2LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B34%81P-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_yrdsO~BSRA6D1100A8C900BGNCPK WA0HinPublicA2A0A0A0D1996A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=GN&top=5&id=11111111243808462&
То ясно май че след семестъра ще се ходи :lol:
Би ли ми отговорил на няколко въпроса:
*някаква голяма автокъща ли я взе...
*В Германия лесно ли се ориентира...От Берлин или някое малко селце ли я взе?!?
* Може ли да се разчита на коректност от тия автокъщи...Нали все пак са шваби ама знам ли-документи прегледи(дали могат да направят някакви "горублянски номера")..
*а там от където си я взел има ли още автокъщи с АЛФИ?
*А цената коментира ли я и още по телефона ли свали или вече на място?Каква беше началната цена на колата?Каква беше обявената цена в мобиле.де??
* Там ако знаеш английски отлично можеш ли да се оправиш?
* Преди ходил ли си или се реши и тръгна...
Миси предварително :D
имам абсолютно същите въпроси като колегата VFTI . Кажи ни ги тия неща колега и с него да стягаме след семестъра куфарите за Немско.поздрави на всички във форума.
:rosso_spider: :rosso_spider: :rosso_spider: :rosso_spider:
Автокъщата не беше голяма,както и самият град-Аален(намира се на 170км.след Мюнхен).В България е много по трудно да се ориентираш отколкото в Германия или в друга европейска държава.Съдя за това от личен опит,тъй като с другия звяр(от подписа)сме обиколили цяла Европа.Само в скандинавските държави все още не сме ходили,но никога не е късно.За коректност мисля че може да се разчита,защото цялата кола беше в лепенки за следваща смяна на масло,кога е сменен ремък,филтър и т.н.Смятам че при тази цена,никой германец няма да тръгне да си ги измисля и лепи.Може и да не повярвате,но първоначалната цена на тази кола беше 1299 евро!!!След две обаждания на мой приятел автоджамбазин,стигнахме до 800.Английски знаеше почти всеки който попитах за нещо,само не и продавача на колата!От него разбрах само че мотора няма проблеми и това е.Както вече казах,цялата документация я оформи той.Работата ми е свързана с много пътуване по Европа, по принцип винаги с кола и знам всички пътища,магистрални такси,винетки и други.Затова се реших да отида и сам да си купя кола.Който иска,не ми е проблем, по всяко време мога да му помогна.
:roll: :roll:
Това ли е :P Има няколко много леки забележки :) Направо нищо работа :D Пефектна :P
Е супер супер :P А сега редуваш ли ги? Какво правиш с дизела :roll: Тази ще я продваш ли или дизелчето ще махнеш :roll: :P
От 10 дни се чудя какво да правя :roll: .И нищо не съм измислил!
Дай оферта за дизеляка, че един колега се интересуваше.
Above&Beyond
25-03-2007, 02:30
Здравейте колеги.Интересува ме има ли изгода да се вземе кола от чужбина от както сме в EU и какви са разходите за едно докарване с автовоз или на ход?Какво се плаща освен цената на колата.Имаше някакви акцизи,за кои двигатели се плащат и съответно по колко се плаща и т.н.?По принцип искам Алфа 155 2.0 8В т.с. и гледам че в Германия ги има за по 500-700 euro!Видях също че в БГ вървят по 3000лв и на горе и ми изглежда много примамливо предложение от Германия.А всъщност от Германия или от Италия е по-изгодно?(дайте някакъв сайт за покупка на коли в Италия).Знам,че имаше някъде тема по въпроса и се извинявам за което,но имам и някои други питания и за това пуснах нова!